Akadt olyan fogadónk akinek a Chelsea EL-sikere 185-ös nyereményszorzót ért!

Ezúttal a 2019. május 27. – június 2. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 364,22 lett − az alábbi hagyományos 5-ös kötésben találtuk meg:

 

 

Labdarúgás

Dán bajnokság, osztályozó

Vendsyssel - Lyngby

1X2

Döntetlen

3,30

Labdarúgás

Orosz bajnokság, osztályozó

Krilja Szovjetov Szamara - Nyizsnyij Novgorod

1X2

Nyizsnyij Novgorod

4,90

Labdarúgás

Svéd 3., Déli csoport

Oskarshamn - Trollhättan

1X2

Trollhättan

3,65

Labdarúgás

Svéd 3., Északi csoport

Carlstad Utd. - Linköping City

1X2

Döntetlen

3,30

Labdarúgás

Svéd 3., Északi csoport

Sollentuna - Sylvia Norrköping

1X2

Sollentuna

1,87

 

 

Egészen a múlt hét utolsó napjáig kellett várnunk a heti rekorder szelvényünkre, ám az aktuális rangsor első helyét elérő fogadásunknak - rovatunk tavaly nyárvégi indulása óta - nem volt ennyire alacsony az értéke, mint most. Ez talán annak fényében különösen meglepő, hogy a legutóbbi héten rendezték a labdarúgó klubfutball idei európai csúcsmeccsét, a Bajnokok Ligája döntőjét, nem mellesleg az Európa Liga fináléját is. A most bemutatásra kerülő szelvényen szereplő mérkőzések résztvevői – tekintve bajnoki besorolásukat - nagyon messze vannak ettől a szinttől, hiszen két osztályozó mellett három svéd harmadosztályú bajnoki párharc kapott benne helyett. Közös viszont bennük az, hogy valamennyi összecsapás kezdési ideje vasárnap 16:00 óra volt. Nézzük a további részleteket. A dán osztályozó párharc első meccsét nemrég a Lyngby otthon 2:1-re nyerte meg, aztán vendégként is 2:0-s előnyhöz jutott, ám az élvonaltól ezzel a mérkőzéssel búcsúzó Vendsyssel a lefújást megelőzően még egyenlíteni tudott, de győzni már nem. Az orosz kvalifikációs csatában az élvonali tagságát óvó Krilja Szovjetov Szamara 3:1-es idegenbeli sikert követően várta feltörekvő ellenfelét, és bár a hazai fellépését elbukta (0:1), összességében felülmúlta vetélytársát és így megúszta az osztályváltást. A svéd alsóházi csaták közül a jelenleg a Déli csoport harmadik helyen álló Trollhättan minimális különbséggel verte meg (1:0) vendégként az alsóházba szorult vetélytársát, míg az Északi csoportban a dobogósokat üldözők csatája nem dőlt el (0:0), viszont a Sollentuna megszerezte szezonbeli első hazai sikerét (6:0), így téve nyertessé játékosunk fogadását. Utólag sincs rá tippünk, hogy miért pont ezeket a találkozókat emelte ki fogadónk az aktuális kínálatból, csak azt látjuk, hogy nagyon jól választott, mind meccset, mind nyertes kimenetelt.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 185-ös oddsot (!) ezúttal az Európa Liga fináléjához, a Chelsea - Arsenal angol házidöntőhöz kapcsolódóan érte el egy fogadónk, mégpedig élő fogadásban. Mint ismert a találkozót a Chelsea nyerte meg 4:1-re, ám mivel az összecsapás első félidejében nem esett gól, így a találkozó korai szakaszában igencsak merész tipp volt „Pontos végeredményként” megfogadni ezt a számszerű eredményt. A mérkőzés során később többen is feltételezték ennek a végeredménynek a bekövetkezését (és meg is fogadták): ezen tippek közül a legjobban „fizetők” 62-szeres szorzót értek. A találkozót megelőzően is volt olyan fogadás, amelyikben „pontosan” ez a végeredmény tipp szerepelt, 39-es nyereményszorzóért. Az előzetes tippek közül a legtöbbre az a fogadónk jutott, aki a jelenleg is zajló U20-as vb Szaúd-Arábia - Mali csoportmeccsre vonatkozóan a „Más” kimenetelt fogadta meg, tehát egy olyan végeredményre várt, amelyik nem szerepelt a tételesen felsoroltak között. A meccs végül ilyen eredménnyel zárult: a találkozót az afrikaiak 4:3 nyerték meg (Nyertes odds: 62-es). A további – nem labdarúgó – események közül a férfi kézilabda BL egyik elődöntőjéhez, a Barcelona - Vardar Pro Skopje mérkőzéshez -amely 27:29-es eredménnyel ért véget - kapcsolódva találtuk meg a legmagasabb (45-ös) nyertes nyereményszorzót. Ebben az esetben a „Nyertes különbség” fogadási lehetőség „Vendégcsapat 1-5 góllal nyer” kimenetele ért ennyit egy a mérkőzés ideje alatt feladott tippel. A múlt héten véget érő hosszútávú (outright) fogadások között ezúttal egy olasz élvonalhoz köthető fogadás kamatozott a legjobban egyes kötésben: a „Ki lesz a gólkirály az Olasz A 2018/19. évi szezonjában” piacon a Fabio Quagliarellához (Sampdoria) rendelt kimenetel ért 10,50-es szorzót, többek számára is.

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást emeltünk ki. Az első egy 3-as kötés (eredő odds: 325,38), amelyben a „húzó odds” (22-es) egy jégkorong-meccshez kötődik, amely további két labdarúgó-bajnokihoz tartozó összetett fogadási lehetőség nyereményszorzójával együtt alkot nyerő hármas fogadott. Az idei NHL-döntőt jól kezdte a Boston, a St. Louis elleni első meccsen 4:2-re győzött. Fogadónk ennek a derbinek a végeredményét lőtte be pontosan tippjével. Nyertesünk – ha ébren volt kedd hajnalban - izgulhatott bőven fogadása sikeréért, hiszen a vendégek a második harmad elejére kétgólos előnybe kerültek. A Bruins hajrája hosszú és sikeres volt, az utolsó – üres kapus – találat a harmadik játékrészben, 18:11-nél esett. Ekkor a másik két összecsapás már régen véget ért, a Kansas City – soraiban a magyar válogatott Baráth Botonddal – Johnny Russell mesterhármasának köszönhetően magabiztosan győzte le a Seattle gárdáját (3:2), megszerezve ezzel szezonbeli harmadik győzelmét az MLS-ben, míg a Bahia – brazil bajnokin - ugyanilyen különbséggel múlta felül a Fluminensét. Utóbbi két esetben tehát teljesült az összetett fogadásban leadott tippben megfogalmazott elvárás, hiszen a mind a két meccsen hazai siker született, továbbá mind a két résztvevő fél betalált a két helyszínen:

 

 

 

Labdarúgás

Bahia - Fluminense

Brazil bajnokság

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

4,35

Labdarúgás

Kansas City - Seattle

MLS

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

3,40

Jégkorong

Boston - St. Louis

NHL, rájátszás

Pontos végeredmény

Boston 4:2

22,00

 

 

 

A további két választásunkban közös, hogy a nyertes tippsorok kizárólag outright fogadásokból állnak össze. Az első egy 10-es kötés (Eredő odds: 78,26), amelyben kizárólag labdarúgás szerepel. A tízes listán szereplő bajnokságok közül a legkorábban az írben avattak bajnokot (2018. október 26.), tehát játékosunk már ősszel tudta a tutit ezen a tíz helyen. Az utolsó választásunk – 4-es kötés (Eredő odds: 30,25) - feladási ideje nem ennyire régi, különlegessége, hogy a két legjelentősebb európai kézilabda kupasorozat győztesei vannak listázva rajta, nőké és férfiaké egyaránt.

 

 

 

Labdarúgás

Ukrán bajnokság 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Sahtar Doneck

1,70

Nyertes

Pre

Labdarúgás

Svájci bajnokság 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Young Boys

2,15

Nyertes

Pre

Labdarúgás

Spanyol bajnokság 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Barcelona

1,75

Nyertes

Pre

Labdarúgás

Premier Liga 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Manchester City

1,65

Nyertes

Pre

Labdarúgás

Osztrák bajnokság 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Salzburg

1,25

Nyertes

Pre

Labdarúgás

Olasz A 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Juventus

1,45

Nyertes

Pre

Labdarúgás

NB I 2018/19

Outright

Ki nyeri?

FTC

1,90

Nyertes

Pre

Labdarúgás

Ír bajnokság 2018

Outright

Ki nyeri?

Dundalk

1,35

Nyertes

Pre

Labdarúgás

Horvát bajnokság 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Dinamo Zagreb

1,45

Nyertes

Pre

Labdarúgás

Francia bajnokság 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Paris SG

1,10

Nyertes

Pre

 

 

 

Kézilabda

EHF Kupa 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Kiel

1,18

Kézilabda

EHF Kupa, női 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Siófok

1,55

Kézilabda

BL 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Vardar Pro Skopje

12,25

Kézilabda

BL, női 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Győr

1,35

 

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők