Egy páratlan párostipp!

Ezúttal a 2019. január 28. – február 3. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos kötésben megtett fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 1 404 lett − az alábbi 2-es kötésben találtuk meg:

 

 

 Labdarúgás

 Lille - Nice

 Francia bajnokság

 Pontos végeredmények

 Lille 4:0, 5:0, 6:0

 27,00

 Labdarúgás

 Huesca - Valladolid

 Spanyol bajnokság

 Pontos végeredmények

 Huesca 4:0, 5:0, 6:0

 52,00

 

 

Ezúttal péntek este hozta meg a rekorder szelvényt, ráadásul egy olyan fogadással, amelynél mindössze két mérkőzés megfelelő eredményéért kellett izgulnia a fogadónknak. Ezen a napon a kiemelt bajnokságok közül csupán háromban rendeztek mérkőzést. A spanyol 1. osztályban a sereghajtó, a szezon során addig mindössze két (2-1-es) sikert arató Huesca fogadta a kiesés elől menekülő Valladolidot. A házigazda nemhogy négy, de még három gólt sem szerzett korábban egy bajnokin, de két gól is mindössze hatszor jött össze a számukra. Mindennél beszédesebb adat, hogy a most elért kiemelkedően jó eredménnyel (4:0) sem tudta szezonbeli a szezonbeli mérkőzés/lőtt gól átlagát 1 fölé vinni (22 forduló, 21 találat). Vendége egyszer már belefutott négy kapott gólba (Leganes 2-4), viszont egy alkalommal, amikor hármat kapott pontot tudott szerezni a Celta Vigo vendégeként. Az összességében 22 kör eddig beszedett 28 gólja sem utalt arra, hogy pont most fog majd eljönni a nagy összeomlásnak az ideje. A francia élvonalban a bajnoki dobogón álló Lille az átlagosan teljesítő Nice ellen lépett pályára. Itt a házigazda 2-őt közelítő (23/40) lőtt góllal áll most a 4-0-s sikerét követően, míg vendégük pontosan egyes (23/23) átlagra rontotta eddigi teljesítményét a kapottak tekintetében. Utólag (is) úgy tűnik, semmi sem utalt arra, hogy a kettő közül bármelyik találkozó ilyen nagy különbségű sikerrel zárul, ám játékosunk ennek ellenére mind a két esetben betippelte a sokgólos, kapott gól nélküli gyűjtőkimenetelt, ráadásul összekötve. Izgulnia persze kellet egy kicsit, hiszen míg az első esetben a 19. és 77. perc között esett a négy gól, addig a másik összecsapáson a 7. minutumban esett a nyitótalálat, míg a nyertesünk által várva-várt negyedik a rendes játékidő befejezését követő 4 percben, amikor a vendégek már csak tízen voltak a pályán. (Csak a teljesség kedvéért: pénteken a Bundesliga 1.-ben is rendeztek egy meccset, amelyen az RB Leipzig 3-0-ra nyert a Hannover vendégeként.) Szóval a lényeg az, hogy fogadónk jól választott ki a kiemelt bajnokságok pénteki három meccséből kettőt, így alkotva nagyot.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 200-as oddsot (!) ezúttal egy olasz kupameccshez - Fiorentina - Roma - kapcsolódóan érte el egy fogadónk, mégpedig élő fogadásban. Mint ismert a firenzeiek 7-1-re kiütötték a fővárosiakat a sorozat negyeddöntőjében. A találkozó eleje nem sejtette, hogy végül nyolc gól fog születni, méghozzá ebben az eloszlásban, hiszen a 28. percben csak 2:1 volt az állás. Ám aztán jött a nagy összezuhanás, amelybe az is közrejátszott, hogy a 72. percben a vendégek létszámban megfogyatkoztak. Pontos végeredményként megfogadni a 7:1-es hazai sikert a mérkőzés kezdeti szakaszában merész vállalás volt, de mint látjuk nagyon megérte. Akadt olyan fogadónk, aki valószínűsíthetően a mérkőzés alakulását látva, időben egy kicsit később eszmélve (és fogadva) 150-szeres oddsot ért ennek a nem mindennapi eredménynek az eltalálásával. Ugyancsak nyolc gól született a portugál másodosztályban rendezett Uniao Oliveirense – Viseu találkozón, ám ez a bajnoki 5-3-as hazai sikerrel zárult. A nyertes odds 130-as volt ehelyütt. Ennél a meccsnél is akadt olyan játékosunk, aki némi fáziskéséssel fogadta meg ugyanezt a kimenetelt pontos végeredményként, ami esetében 110-es szorzóval párosult. Az élő fogadásuk közül még egy ausztrál bajnoki került be a kiválasztottak közé. Az Adelaide Utd. - Brisbane Roar találkozó, - amely 1-3-as félidő után 4-3-ra végződött - 115-szörös pénzgyarapodást hozott valakinek. A százasok klubjába angol meccsekre fogadva is be lehetett kerülni ezúttal. Például a hatalmas meglepetést hozó Newcastle - Manchester City bajnoki kapcsán, amelynél a „Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény” fogadási lehetőségnél a „Manchester City 1:0/Newcastle 2:1”’ kimenetelt kellett megfogadni a mérkőzést megelőzően - 115-szörös nyereményszorzóért. Az Angol FA Kupa aktuális mérkőzéseit látva többen is vélelmezték - még a kezdő sípszót megelőzően -, hogy a Barnet - Brentford mérkőzés 3:3-as döntetlennel fog zárulni 90 percet követően és erre némi pénzt áldozva fogadást is kötöttek. A meccs ezzel az eredménnyel zárult - a nyertes odds ebben az esetben 105 volt. A további – labdarúgáson kívüli – sportágak közül a legmagasabb nyereményszorzót - 50-es oddsot - jégkorong-mérkőzésekre fogadva érték el fogadóink az elmúlt héten, egyaránt élő fogadásban. A KHL-ben rendezett CSZKA Moszkva - Barsz Kazany találkozón (a végeredmény 5:4 úgy, hogy az utolsó harmadban öt gól esett), a „Gólszám (pontosan)” fogadási lehetőségnél a „9+” kimenetel, illetve a svéd másodosztályban a Pantern Malmö – AIK találkozó 1:7-es „Pontos végeredményként” ért ennyit. (Utóbbi meccsen is öt gól esett az utolsó harmadban…)

 

Érdekességként ráadásként ezúttal két fogadást emeltünk ki. Az első nyertes 5-ös kötést - amelynek eredő oddsa 388,47 – azért mutatjuk be, mivel játékba küldője a hazai labdarúgás ismeretéből vizsgázott jelesre, tehát megérdemli a kiemelt figyelmet: fogadónk az NB I első tavaszi forduló nyitómeccsét követő további öt összecsapás eredményére fogadott. Szakértelmét mi sem bizonyítva jobban, hogy a több meglepő eredmény ellenére is hibátlanul teljesített:

 

Labdarúgás

Diósgyőr - Mezőkövesd

NB I

1X2

Döntetlen

3,15

Labdarúgás

Haladás - Kisvárda

NB I

1X2

Kisvárda

3,60

Labdarúgás

Vidi - Puskás Akadémia

NB I

1X2

Puskás Akadémia

7,50

Labdarúgás

Debrecen - Újpest

NB I

1X2

Döntetlen

3,15

Labdarúgás

FTC - Honvéd

NB I

1X2

FTC

1,45

 

 

A második kiemelt szelvény egy 15/17-es kötés, amelynél a befizetett tétjének 232,01-szeresét nyerte vissza játékosunk annak ellenére, hogy volt két hibás tippje is. Az jól látszik, hogy a fogadás összeállítója a kiemelt bajnokságok, sorozatok hétvégi eseményei között bátran válogatott és talált is 17, önmaga számára jónak tűnő tippet, de azért gondolt arra az esetre is, ha egy-két esetben mégis tévedne. Igaza is lett. Talán sokak számára ismerős helyzet, hogy a nyereményszorzók alapján előzetesen a legfixebbnek tűnő meccs volt az, amelyiknél jött az egyik hiba: Shrewsbury – Wolverhampton 2:2. (A másik egyébként a Nantes - St-Etienne - 1:1 – bajnoki volt.) Így tulajdonképpen egy hagyományos 15 kötés lett a kombinációból, amelynek az eredő oddsa 31 553:

 

 

Labdarúgás

Shrewsbury - Wolverhampton

Angol FA Kupa

1X2

Wolverhampton

1,45

Labdarúgás

Accrington - Derby County

Angol FA Kupa

1X2

Derby County

1,70

Labdarúgás

Mönchengladbach - Augsburg

Bundesliga 1.

1X2

Mönchengladbach

1,60

Labdarúgás

Mainz - Nürnberg

Bundesliga 1.

1X2

Mainz

1,65

Labdarúgás

Strasbourg - Bordeaux

Francia bajnokság

1X2

Strasbourg

2,30

Labdarúgás

Dijon - Monaco

Francia bajnokság

1X2

Dijon

2,85

Labdarúgás

Nice - Nimes

Francia bajnokság

1X2

Nice

2,15

Labdarúgás

Nantes - St-Etienne

Francia bajnokság

1X2

St-Etienne

2,60

Labdarúgás

Sassuolo - Cagliari

Olasz A

1X2

Sassuolo

2,00

Labdarúgás

Sampdoria - Udinese

Olasz A

1X2

Sampdoria

1,80

Labdarúgás

Lazio - Juventus

Olasz A

1X2

Juventus

1,85

Labdarúgás

Leganes - Eibar

Spanyol bajnokság

1X2

Döntetlen

2,85

Labdarúgás

Espanyol - Real Madrid

Spanyol bajnokság

1X2

Real Madrid

1,75

Labdarúgás

Ath. Bilbao - Betis

Spanyol bajnokság

1X2

Ath. Bilbao

2,05

Labdarúgás

Valladolid - Celta Vigo

Spanyol bajnokság

1X2

Valladolid

2,40

Labdarúgás

Atl. Madrid - Getafe

Spanyol bajnokság

1X2

Atl. Madrid

1,65

Labdarúgás

Valencia - Villarreal

Spanyol bajnokság

1X2

Valencia

1,85

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők