Jó eredményt ér el a Fradi? Fogadj a BL-selejtezőkre!

Dinamo Zagreb - FTC

 

A magyar bajnok Ferencváros 2 kört már sikerrel vett a BL-selejtezőben. Előbb a Ludogorec csapatát búcsúztatta kettős győzelemmel, majd az előző fordulóban a máltai Valletta sem jelentett akadályt a zöld-fehéreknek, igaz, ott a hazai siker után idegenben csak egy döntetlenre futotta. Az egyértelmű, hogy az eddigi legnehezebb feladat jön, hiszen a mostani ellenfél a Dinamo Zagreb együttese lesz. A horvát bajnoknak eddig egy párharcot kellett nyernie, akkor a grúz Dinamo Tbiliszi csapatát ütötték ki, két mérkőzésen összesen öt gólt szereztek a horvátok, előbb 2-0-ra nyertek idegenben, majd otthon 3-0-s sikert ünnepelhettek. Az aktuális párharc egyértelmű esélyese a Tippmixpro oddsai alapján a Dinamo, hiszen a "Ki jut tovább?" fogadási lehetőségnél 1,25-ös szorzót érne a horvát továbbjutás, míg 3,25-szörös nyereményt jelentene a magyar klub sikere. 

 

Biztató lehet, hogy az FTC eddigi összes BL-selejtezőjén lőtt gólt, ráadásul két alkalommal is hármat. Ezek alapján érdekes lehetőség lehet a "Vendégcsapat góljainak a száma" fogadási sor, ahol az 1 Fradi-gól 2,45-ös nyereményszorzót érhet, a 2 máris 6,00-ást, míg  a 3+ igazán csábító, 19,00-ás szorzóval kecsegteti a bátrabb fogadókat. Persze azt is észre kell venni, hogy a rúgott gólok mellett voltak kapott gólok is, ráadásul ez is minden eddigi selejtezőre elmondható. Eddigi négy meccsén 5 gólt kapott a fővárosi csapat, így a "Mindkét csapat szerez gólt" lehetőségnél az "Igen"-t választva 1,90-es szorzóval lehetne kalkulálni. Aki igazán hisz, és bízik a zöld-fehér klub sikerében, annak a "Pontos végeredmény" piac jó választás lehet, hiszen az FTC 1-0-s győzelme 14,75-ös oddsot érhetne, a 2-1 19,25-öst, míg a 2-0 38,00-ás nyereményszorzót jelenthetne.

 

 

PAOK - Ajax

 

 

Mindkét csapat most csatlakozik a BL-selejtezők küzdelmeihez. Azonban az Ajax előnyben lehet, hiszen már 2 tétmeccset lejátszott a 2019/20-as szezonban. Előbb a Holland Szuper Kupát nyerte meg a csapat, amikor a PSV-t verte 2-0-ra, majd az elmúlt hétvégén a bajnokságban is pályára lépett, ahol az 1. körben 2-2-t ért el a Vitesse vendégeként. A hazaiaknak ez lesz az első tétmeccsük az új szezonban, így nem véletlen, hogy már idegenben is a holland gárda az esélyesebb: PAOK 3,50, Döntetlen 3,20, Ajax 1,95. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy az Ajax már az odavágón eldöntheti a mérkőzést, annak megfontolandó lehet a "Hendikep 1:0", hiszen a vendégek kétgólos sikere esetén 3,55-ös szorzóval lehetne számolni.

 

 

Aki inkább a hazai csapatban bízik, annak jó adalék lehet, hogy a görög együttes tétmeccsen, otthon utoljára februárban kapott gólt. Azóta öt mérkőzése volt saját pályáján, ezeken 14 gólt szerzett, és egyet sem kapott. A "Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést" fogadási soron az "Igen"-t választva 3,70-es szorzóval lehet számolni - vajon a görögök képesek ezt a találkozót kapott gól nélkül lehozni? 

 

FK Krasznodar - Porto

 

Érdekes helyzetben van a Porto, hiszen a legutóbbi BL-szezont a csoportkörben kezdhette, most viszont bajnoki 2. helyezése miatt csak a selejtezőben indulhat, ráadásul rögtön 2 párharcot kellene sikerrel megvívnia. Először az orosz FK Krasznodar csapatát kellene legyőznie, amely már négy meccset letudott hazája bajnokságában. Ugyan vereséggel kezdett Oroszországban, de a 2. és 3. fordulóban nyert, míg legutóbb a Zenit vendégeként ért el 1-1-s döntetlent a Krasznodar. A Porto még nincs meccsben, de az előző kiírásban BL-negyeddöntőig menetelő portugálok biztosan bizonyítani akarnak. Az esélyek az első meccsen kiegyenlítettek, így talán a gólokban lehet megtalálni az igazi értéket. A "Gólszám 2,5" lehetőségnél a "Kevesebb, mint 2,5" 1,65-ös, míg a "Több, mint 2,5" 2,00-s szorzót érne - a legutóbbi BL-szezonban a Porto idegenben 5 meccset játszott, ezeken pedig 2; 4; 5; 3; 2 volt a csapatok által szerzett gólok száma.

 

Az orosz bajnokság legutóbbi szezonjában a Krasznodar és a Lokomotív Moszkva is 56-56 pontot gyűjtött, utóbbi pedig a BL-ben pont a Portóval volt egy csoportban. Akkor az orosz-portugál párharcot a Porto nyerte meg, hiszen oda-vissza megverte a Lokomotívot. Idegenben 3-1-re nyertek a portugálok, míg hazai pályán még simábban, 4-1-re győztek. A "Pontos végeredmény" piacon az idegenbeli 3-1 most 22,00-s szorzóval kecsegtet, míg a 4-1 68,00-szoros oddsot érhet a Porto sikerénél.

 

CFR Cluj - Celtic

 

 

A Celtic egészen kiválóan hangolt a Cluj elleni BL-csatára, hiszen a mögöttünk hagyott hétvégén 7-0-ra nyert a St. Johnstone ellen. Igaz, a Cluj bajnokija is jól sikerült, idegenben győzött 4-1-re, így akár gólzáporos odavágóra is számíthatunk. Ha már az 1. félidőben több mint 2,5 gól születne, az bizony 9,00-s nyereményszorzót érne. A "Gólszám 3,5" piacnál a "Több, mint 3,5" 4,15-ös szorzót jelentene, míg a "Gólszám 4,5"-nél a "Több, mint 4,5" 9,50-es oddsot érhet. A Celtic eddigi 2 párharca során az idegenbeli meccseken előbb 4 gól, majd 2 gól volt, míg a Cluj csapatának eddigi két hazai selejtezős meccsén 4 és 1 találat esett.

 

 

A skót együttes elmúlt három tétmeccsén nem kapott gólt, a "Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést" lehetőséget választva ez most 2,55-ös szorzót érne. Jó adalék lehet még ehhez, hogy a Celtic az előző oda-visszavágós párharcában egyik meccsén sem kapott gólt a Nomme Kalju ellen. Érdekesség, hogy a skótok eddigi 4 BL-selejtezőjén háromszor is páratlan számú gól született, a Tippmixprón pedig erre is lehet fogadni. A "Gólszám: páros vagy páratlan" piacot választva a "Páratlan" 1,90, míg a "Páros" 1,75-ös oddsért fogadható. 

 

A cikkben szereplő nyereményszorzók változhatnak!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők