Nyerő totós variálás!

Ezúttal a 2019. február 25. – március 3. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos kötésben megtett fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 613,13 lett − az alábbi 10-es kötésben találtuk meg:

 

 

Labdarúgás

Hannover - E. Frankfurt

Bundesliga 1.

1X2

E. Frankfurt

1,60

Labdarúgás

Dortmund - Leverkusen

Bundesliga 1.

1X2

Dortmund

1,80

Labdarúgás

Bologna - Juventus

Olasz A

1X2

Juventus

1,50

Labdarúgás

Parma - Napoli

Olasz A

1X2

Napoli

1,35

Labdarúgás

Arsenal - Southampton

Premier Liga

1X2

Arsenal

1,45

Labdarúgás

Manchester Utd. - Liverpool

Premier Liga

1X2

Döntetlen

3,30

Labdarúgás

Girona - Real Sociedad

Spanyol bajnokság

1X2

Döntetlen

3,15

Labdarúgás

Valladolid - Betis

Spanyol bajnokság

1X2

Betis

3,10

Labdarúgás

Atl. Madrid - Villarreal

Spanyol bajnokság

1X2

Atl. Madrid

1,50

Labdarúgás

Levante - Real Madrid

Spanyol bajnokság

1X2

Real Madrid

1,50

 

 

Egy kicsit speciális a helyzet a heti rekorder szelvényt illetően, hiszen a hét első napján este 11 óra tájban nyertessé váló fogadásban szereplő 10 mérkőzés közül kilencet vasárnap lejátszottak és így csupán egy maradt a múlt hét hétfőjére, mégpedig a Girona - Real Sociedad spanyol bajnoki. Nyertesünk vasárnap hibátlanul zárt, így hétfő este annak tudatában ülhetett le a televízió elé meccset nézni, hogy amennyiben nem dől el a forduló zárómeccse semelyik irányba sem, akkor több mint hatszázszorosát nyeri vissza a befizetett tétjének, viszont, ha bármelyik gárda nyer, akkor vesztessé válik a fogadása, „elszáll” a kilenc jó tippje. Miután a találkozón nem esett gól, játékosunk elégedetten dőlhetett hátra, hiszen mind beváltak az ismertebb európai bajnokságok meccseire adott tippjei. A nyertes szelvény nem tartalmaz különösen nagy meglepetéseket, jellemzően inkább az adott ország élcsapatainak sikereire vonatkozó tippeket, megfűszerezve két döntetlennel. Nem különleges tehát a recept, de nagyon szép a végeredmény.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 110-es oddsot ezúttal két spanyol labdarúgó-mérkőzéshez kapcsolódóan érték el fogadóink. Az egyik a Spanyol Kupa nagyon sokak által várt negyeddöntőjének visszavágója, a Real Madrid – Barcelona mérkőzésre vonatkozott, míg a másik a Villarreal – Alavés bajnokira. Mind a két esetben a „Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény” piacon érkezett meg a remek odds. Valószínűleg Barcelona szurkolók lehettek többségben azon fogadók között, akik különböző nagyságú - 100 és 1 000 Ft közötti - tétekkel fogadtak arra, hogy gól nélküli első játékrészt követően a második félidőben a katalánok (pontosan) 3:0-ra fognak győzni és ezzel egyidejűleg továbbjutnak. A másik találkozón szintén nem esett gól a meccs első felében, majd másodikban itt is három. Itt is a vendégcsapat győzött, ám itt 2:1-re, amivel tovább mélyült a Villarreal válsága. Közös valamennyi nyertesben, hogy fogadásukat mindannyian még a mérkőzés kezdete előtt adták fel. A további – nem labdarúgó – események közül egy svéd jégkorong-meccshez kapcsolódik a heti rekord. Akadt olyan fogadónk, aki élő fogadásban, a mérkőzés korai szakaszában azt vizionálta (és meg is fogadta „Pontos végeredményként”), hogy a Rögle – Frölunda bajnoki 7:5-ös vendégsikerrel fog zárulni. Ezért cserébe 90-es nyereményszorzót kapott. A nem élő fogadások közül ebben a kategóriában egy snooker outright fogadás oddsa emelkedett ki. A Shoot-Out 2019 versenyének győztese a thaiföldi Thepchaiya Un-Nooh lett, aki sikerével 52-es szorzóhoz juttatott egy benne bízó fogadót.

 

 

Ráadásként ezúttal csak egy fogadást emeltünk ki, de az igazán különleges. Egy 13/15-es kombinációról van szó, amelynél a befizetett tétjének 2 248,71-szeresét kapta vissza fogadónk a szokványosnak nem nagyon nevezhető szelvényével, amelyet úgy állított össze, hogy az már a játékba küldés pillanatában biztos volt, két hibás tipp mindenképpen lesz benne. A remekművet átnézve megállapíthatjuk, hogy fogadónk készített magának egy saját, 13 mérkőzésből álló „totószelvényt”. Erre tíz egyesélyes, két kétesélyes, továbbá egy háromesélyes tippet álmodott meg. Nem okozott számára gondot az, hogy a két, illetve háromesélyes tippjét megjátssza a Tippmixprón, ehhez jól használta ki a kombinációs fogadás adta variálási lehetőségeket. A két darab kétesélyes tippet nem azonos módon játszotta meg. Az egyiket, az Eintracht Frankfurt – Hoffenheim Bundesliga 1. meccsre vonatkozót „Kétesély” formájában jelölte be, míg a Genoa – Frosinone olasz bajnokira szólót ketté bontva, két tippként. Az olasz élvonal szezonbeli csúcsrangadójának, a Napoli – Juventus összecsapás eredményének eltalálása okozhatta játékosunk számára a legnagyobb gondot, amit jelez, hogy erre vonatkozólag megjátszotta mind a három lehetséges kimenetelt, méghozzá úgy, hogy egyszer hazai sikert jelölt be, míg másodszorra „Kétesélyként” a döntetlent, illetőleg ezzel egyidejűleg a címvédő győzelmét. Mindent egybevetve - a kötéstiltások miatt - négy fogadási sor alakult ki a kombinációból. Az is biztos volt a kezdetektől fogva, hogy amennyiben jól tippelt mind a 13 meccs végeredményére, akkor a négy fogadási sor közül három vesztes, míg egy nyertes lesz. A nyereményének nagysága attól függött, hogy a Genoa győz (1,65-ös odds), vagy döntetlennel zárul a Frosinone elleni meccse (3,60), illetőleg a Napoli felülmúlja-e a listavezetőt (2,40), vagy sem (1,47). Végül az a verzió jött be, hogy Genovában pontosztozkodással zárult a meccs, míg a Juventus győzött, így nyertesünk egy 3,60-as, illetve egy 1,47-es nyereményszorzóval turbózhatta fel a további tizenegy meccsel már elért 1 699,7-es szorzót. Hagyományos 13-as kötésként megfogadva ezeknek a tippeknek az eredő oddsa 8 994,83 lett volna. Igazán parádés!

 

 

Labdarúgás

Leverkusen - Freiburg

Bundesliga 1.

1X2

Leverkusen

1,45

Labdarúgás

Nürnberg - RB Leipzig

Bundesliga 1.

1X2

RB Leipzig

1,42

Labdarúgás

Lille - Dijon

Francia bajnokság

1X2

Lille

1,50

Labdarúgás

Guingamp - Nantes

Francia bajnokság

1X2

Döntetlen

2,90

Labdarúgás

Reims - Amiens

Francia bajnokság

1X2

Döntetlen

3,20

Labdarúgás

Angers - Monaco

Francia bajnokság

1X2

Döntetlen

3,05

Labdarúgás

Torino - Chievo

Olasz A

1X2

Torino

1,40

Labdarúgás

Genoa - Frosinone

Olasz A

1X2

Genoa

1,65

Labdarúgás

Genoa - Frosinone

Olasz A

1X2

Döntetlen

3,60

Labdarúgás

Milan - Sassuolo

Olasz A

1X2

Milan

1,60

Labdarúgás

Atalanta - Fiorentina

Olasz A

1X2

Atalanta

1,85

Labdarúgás

Napoli - Juventus

Olasz A

1X2

Napoli

2,40

Labdarúgás

Empoli - Parma

Olasz A

1X2

Döntetlen

3,40

Labdarúgás

E. Frankfurt - Hoffenheim

Bundesliga 1.

Kétesély

E. Frankfurt vagy Döntetlen

1,38

Labdarúgás

Napoli - Juventus

Olasz A

Kétesély

Döntetlen vagy Juventus

1,47

 

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők