Rögbi-szelvény a spiccen!

Ezúttal a 2019. április 29. – május 5. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 1 182,8 lett − az alábbi hagyományos 4-es kötésben találtuk meg:

 

 

Rögbi

Canterbury Crusaders - Durban Sharks

Super Rugby

1X2

Döntetlen

46,00

Rögbi

Wellington Hurricanes - Melbourne Rebels

Super Rugby

1X2

Wellington Hurricanes

1,13

Rögbi

Queensland Reds - Tokyo Sunwolves

Super Rugby

1X2

Queensland Reds

1,23

Rögbi

Dunedin Highlanders - Waikato Chiefs

Super Rugby

1X2

Döntetlen

18,50

 

 

Ezúttal egy itthon kevésbé ismert, emiatt talán kevésbé kedvelt sportág, a rögbi eseményei kerültek fel kizárólagosan a heti rekorder szelvényünkre. Amint az a nyertes döntetlen kimenetelhez tartozó nyereményszorzók nagysága alapján sejthető, a Super Rugby-ben viszonylag ritkán fordul elő iksz. Ez így is van. A Super Rugby mezőnyét 15 csapat alkotja, három konferenciába - Ausztrália, Új-zéland, Dél-Afrika – egyaránt 5-5 gárda kapott besorolást. A páratlan számból kifolyólag egy-egy fordulóban 7-7 meccset rendeznek, egy gárda pedig mindig szabadnapos. Az első 11. játéknapon mindössze két döntetlen született, a múlt hétvégi körben viszont két nap alatt kettő is. Pénteken a jelenlegi ligaelső, a korábbi 10 meccséből nyolcat megnyerő és csupán egyet elbukó Canterbury Crusaders végzett a szezon során másodszor is döntetlenre (21:21), míg magyar idő szerint szombat délelőtt a Dunedin Highlanders alakította 4-2-5-re mérlegét (31:31). Figyelembe véve az elmúlt öt szezon alapszakaszának eredményeit, már most kijelenthető, hogy az idei döntetlenzuhatagot hozott: 2018-ban 1 döntetlen, 2017-ben 2, 2016-ban 3, 2015-ben 1, 2014-ben 2 volt összesen. Emiatt volt bátor húzás a két iksz bevállalása. A szelvényen szereplő további két találkozó papírforma hazai sikerrel (Wellington Hurricanes - Melbourne Rebels 29:19, Queensland Reds - Tokyo Sunwolves 32:26) zárult, ám mindent egybevetve a jó ütemben elcsípett két döntetlennel összességében nagyon jól "kamatozott" a feltett tét.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 105-ös oddsot ezúttal egy cseh, EL-indulásárt vívott rájátszás mérkőzéshez – Teplice - Mladá Boleslav  kapcsolódóan érte el egy fogadónk, mégpedig élő fogadásban. Ez az odavágó egyébként kiütéses vendégsikert hozott (8:0), ezt a „Pontos végeredményt” kellett eltalálni a találkozó folyamán feladott tippel. A találkozón a 2. és a 36. perc között 5 gól esett, ráadásul a 40. percben hazaiak kiállítás miatt létszámban megfogyatkoztak. Ekkor úgy tűnt, hogy a vége még súlyosabb Teplice-vereség is lehet, ám a folytatásban „már csak” 3 találat esett (45., 82., 85. perc). A mérkőzést megelőzően feladott fogadások közül egy olasz másodosztályú meccs (Benevento – Padova) találkozó „pontos” végeredményével lehetett ezúttal a legtöbbre jutni (70-es odds). A 3:3-as eredménnyel záruló összecsapáson szinte végig – az elsőtől a kilencvenkettedik percig  vezetett a második vonalból immár kiesett Padova, ám a 94. percben a Benevento harmadjára is tudott egyenlíteni. A további – nem labdarúgó – események közül a heti rekored szelvény kapcsán is megemlített Canterbury Crusaders - Durban Sharks rögbi-mérkőzéshez kapcsolódóan jött be a legmagasabb odds (51-es). Akadt olyan fogadónk is, aki élő fogadásban vizionált erre a mérkőzésre ikszet. A hosszútávú (azaz outright) fogadások közül ezúttal egy hazai érdekeltségű fogadási lehetőségre térünk ki még. Az elmúlt hétvégén az NB II-ben bajnokká váló ZTE-re vonatkozólag történtek meg a kifizetések. A valószínűleg többségében zalaegerszegi szurkolók, szimpatinzánsok tízszeres szorzóval számolhatták ki nyereményüket attól a pillanattól kezdve, hogy csaptuk előnye behozhatatlanná vált a hazai második vonalban.

 

 

Ráadásként ezúttal két fogadást emeltünk ki. Az első egy 4-es kötés (eredő odds: 840,18), amelyben három sportág eseményei kaptak helyet. A három közül a legjobban a fogadási szempontból a labdarúgás, illetve kosárlabda árnyékában szerénykedő labdajáték, a kézilabda egy eseménye jövedelmezett, egy összetett fogadási lehetőség révén. Játékosunk tulajdonképpen azt vélelmezte és fogadta meg, hogy 28:28-as, vagy ennél magasabb gólszámot hozó döntetlennel zárul a kiválasztott összecsapás. Jól döntött, hiszen végül 29:29-es pontosztozkodás lett a vége, így egy igazán magas nyereményszorzóval alapozta meg nagy nyereményét. Érdekességként megjegyezzük, hogy az ASOBAL liga 27. fordulójában három mérkőzés is döntetlennel zárult, de csupán ennek az egynek az összgólszáma volt magasabb, mint a jelzett érték. A jégkorong-mérkőzés a finn bajnokság idei – négy győztes meccsig tartó – döntőjének utolsó, hetedik felvonása volt. Az első hat találkozóban az a közös, hogy valamennyi eldőlt a rendes játékidőben, és csak az egyik gólszáma érte el a mostani, 5,5-ös határértéket. Hetedjére aztán már nem bírt egymással a két rivális. A Kärpät ugyan az első harmadban előnyhöz jutott, amit a Hämeenlinna a másodikban egalizált, és mivel a harmadikban nem esett gól, következhetett a hosszabbítás, amit végül a vendégek nyertek meg. Ez is szép fogás. A két angol bajnoki közül a Peterborough meccsén jutott több izgalom a fogadónk számára, mivel ott először a 85. percben volt olyan állás, ami nyerő volt számára, míg a másik meccsen 42 percnyi játék után már fellélegezhetett. Összességében ez is egy remek négyes fogat.

 

 

Labdarúgás

Plymouth - Scunthorpe

Angol Liga 1.

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

3,35

Labdarúgás

Peterborough - Burton

Angol Liga 1.

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

3,00

Jégkorong

Kärpät - Hämeenlinna

Finn bajnokság, rájátszás

1X2 + Gólszám 5,5

Döntetlen és kevesebb

4,40

Kézilabda

Benidorm - Anaitasuna

Spanyol bajnokság

1X2 + Gólszám 54,5

Döntetlen és több

19,00

 

 

A második választásunk egy 5-ös kötés, amelynek eredő oddsa nem túl magas (84,96), viszont jó bizonyíték arra, hogy a Tippmixpro fogadás keretein belül milyen változatos játékra van lehetőség. Nyertesünkről okkal feltételezhetjük azt is, hogy türelmes alkat, hiszen fogadását még 2018. július 31-én 18 óra után néhány perccel küldte játékba, de már akkor tudta, hogy az valószínűleg legkorábban idén tavasszal válhat nyertessé. A jelzett időpontban kezdődött a Pjunyik Jereván - Tobol Kostanay EL-selejtező, amivel kapcsolatban játékosunk úgy vélekedett, hogy hazai sikerrel fog zárulni, és erre azonnal, élő fogadás keretében fogadott is. (A találkozó 1:0-s Pjunyik sikerrel zárult.) Hősünk valószínűleg gondolkodóba esett, mivel is egészíthetné ki, turbózhatná fel fogadását. Elsőként a másnap megrendezésre kerülő Vidi - Ludogorec Razgrad BL-selejtezőt nézte ki magának, amivel kapcsolatban úgy vélekedett, hogy az idegenbeli gólnélküli döntetlen után a Vidi nem fog kikapni, amit kétesélyes tippel meg is fogadott. ( A Vidi 1:0-ra győzött is.) Tehát volt egy élő, egy mérkőzés előtti fogadása, amit kiegészített még három (!) hosszútávú fogadással. Ő már akkor biztos volt abban, hogy a Forma 1. 2018 évi sorozatát Lewis Hamilton, a tenisz Davis-kupa tavalyi sorozatát pedig Horvátország fogja megnyerni, illetve afelől sem voltak kétségei, hogy a labdarúgó spanyol élvonal aktuális szezonjában a Barcelona lesz a bajnok. Az első két outright-fogadás eredményére november végéig kellett várni, míg a Barcelona végső sikerére mostanáig. Aztán már érkezett is a számlájára a jól megérdemelt nyeremény. A további, a múlt héten nyertessé váló szelvényeket böngészve látható, hogy fogadónk a három hosszútávú fogadás sikerében nagyon biztos volt, illetve abban is, hogy a Vidi nem fog kikapni, így további ötös kötésekben is szerepeltette ezt a négy kimenetelt. Egy esetben a kitzbüheli férfi tenisz torna keretében megrendezésre kerülő T. Daniel - J-L. Struff meccsre fogadott – mégpedig azt, hogy J-L. Struff nem fog játszmát nyerni , míg egy másik szelvényen arra, hogy a segoviai tornán a R. Quiroz - C. Boluda-Purkiss mérkőzés első játszmájában C. Boluda-Purkiss győz majd. Talán sokak számára nem meglepő, hogy ezt a két, tavaly július végi tenisz tippet élőben fogadta meg. Ez a két tenisz tipp is nyerő húzás volt. A lényeg, hogy a napokban sokszor csengetett nála az „elektronikus postás”…

 

 

Labdarúgás

Pjunyik Jereván - Tobol Kostanay

1X2

EL-selejtező

Pjunyik Jereván

4,25

Labdarúgás

Spanyol bajnokság 2018/19

Outright

Ki nyeri?

Barcelona

1,75

Labdarúgás

Vidi - Ludogorec Razgrad

Kétesély

BL-selejtező

Vidi vagy Döntetlen

1,99

Motorsport

Forma 1. 2018

Outright

Ki nyeri?

L. Hamilton

1,40

Tenisz

Davis-kupa 2018

Outright

Ki nyeri?

Horvátország

4,10

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők