Tippmixpro fogadási rekordok és érdekességek a 41. héten

Ezúttal az október 8-15. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadások között válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos kötésben megtett fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 565,03 lett − az alábbi 3-as kötésben találtuk meg:

 

 

Labdarúgás

Észtország - Magyarország

Nemzetek Ligája,

C divízió, 2. csoport

1. félidő - Pontos eredmény

Döntetlen 1:1

10,25

Labdarúgás

Izland - Svájc

Nemzetek Ligája,

A divízió, 2. csoport

Pontos végeredmények

Svájc 2:1, 3:1, 4:1

4,90

Labdarúgás

Luxemburg - San Marino

Nemzetek Ligája,

D divízió, 2. csoport

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Luxemburg 1:0/Luxemburg 3:0

11,25

 

 

Nem véletlen, hogy ezúttal valamennyi kiválasztott nyertes szelvény esetében főszerepet kapnak a most ősszel debütáló Nemzetek Ligája keretében megrendezésre kerülő mérkőzések, hiszen ezek voltak a vizsgált időszak legszínvonalasabb labdarúgó-mérkőzései. Mint azt az alábbi összeállításból kiderül a szurkolói és fogadói szempontból egyaránt egyre népszerűbbé váló NL-összecsapások esetében a papírformára játszók, illetve a bátrabb, több kockázatot vállalók egyaránt megtalálták a számításukat. A legmagasabb nyertes oddsot hozó szelvény három különböző, de jellegében hasonló fogadási piac „hozta össze”. A mieink észtek elleni mérkőzésén az első félidőben négy perc (20., illetve 24. perc) alatt kialakult a fogadónk által remélt eredmény, míg a svájciak izlandi vendégjátéka alkalmával a második játékrész történései hozták meg a várt (1-2) pontos végeredményt (svájci gólpercek 52., 67, az izlandié pedig a 81.), ami egy gyűjtő fogadási lehetőség egyik tagja volt. A Luxemburg – San Marino meccs koreográfiája így nézett ki: a hazaiak már 4. percben előnyhöz jutottak, majd miután a játékvezető a vendégektől a 2. félidő elején kiállított egy játékost a 65., illetve a 73. percben a luxemburgiak biztossá tették a sikerüket. Miután mind a három találkozó hétfő 20:45-kor kezdődött, így a játékosunk számára nem sokkal fél 11 előtt (az izlandi meccs 81. percében) kialakult az az eredménysor, ami nyertessé tette a szelvényét. Így csupán 9 percet (illetve a hosszabbítást) kellett végig izgulnia (szurkolnia) a sikeréért.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót – 105-ös oddsot –  ezúttal az Észtország – Magyarország NL-meccs hozta meg. Ismerve a csoportunk (C divízió, 2. csoport) korábbi eredményeit - az észtek a korábbi 3 fellépésükön nem szereztek gólt, míg a magyarok csupán kettőt – nem kis bátorságra utal a 3-3-as „Pontos végeredmény” megfogadása. De ne higgyük azt, hogy csak egyvalaki gondolta úgy, hogy egy ilyen gólzáporos döntetlennel fog zárulni a selejtező. A nyertessé vált fogadások listáját áttekintve látható, hogy különböző téttel (100 - 1 000 Ft közötti különböző összegekkel) sokak játszották meg előzetesen ezt a kimenetelt. Olyan fogadónk is akadt, aki a mérkőzést nézve gondolta azt, hogy 3-3 is lehet a vége, így élőben fogadta meg ezt a végeredményt. Élő fogadásban 94-es nyereményszorzót ért ez a jó megérzés.

 

 

 

A 41. héten nyertessé váló fogadások közül ezúttal ráadásként két szelvényre, egy Trixie kombinációra, illetve egy 20-as kötésre irányítjuk rá a figyelmet. Előbbinél a befizetett tétjének 157,5-szeresét nyerte vissza fogadónk annak ellenére is, hogy három tippjéből csak kettő lett jó, míg a második esetben 61,55-szeres eredő oddsot hozott össze 20 jó választás:

 

 

 

Labdarúgás

Franciaország - Németország

Nemzetek Ligája, A divízió,

1. csoport

Félidő/végeredmény

Németország/Franciaország

21,00

Labdarúgás

Írország - Wales

Nemzetek Ligája, B divízió,

4. csoport

Félidő/végeredmény

Wales/Írország

26,00

Labdarúgás

Gibraltár - Liechtenstein

Nemzetek Ligája, D divízió,

4. csoport

Félidő/végeredmény

Liechtenstein/Gibraltár

30,00

 

 

Ebben az esetben fogadónk kissé kételkedhetett magában (merész tippjeiben) ezért választhatta ezt a fajta kombinációs fogadást. Úgy lehetett vele, hogy ha a három nagy fordulatot prognosztizáló tippből kettő bejön, már azzal is nagyon jól jár. Így is lett. Azon manapság már egyre kevesebben csodálkoznak, hogy Joachim Löw válogatottja korántsem idézi korábbi önmagát. A németek ugyan vezetést szereztek, de Antoine Griezmann duplájával a világbajnok franciák fordítani tudtak. Ez van. Egyre inkább a múltba vész Gary Lineker mondása, miszerint: „A futball egy egyszerű játék, amelyet 22-en játszanak 90 percen keresztül, és a végén mindig a németek nyernek.”… A másik nyertes kimenetelt Gibraltár hozta meg azzal, hogy fennállása során második tétmeccsét nyerte meg – ezúttal ugye hátrányból fordítva -, amely ráadásul első volt hazai környezetben. A győztes gólt ezúttal is Joseph Luis Chipolina szerezte, aki a történelmi első siker egyetlen találatát is lőtte. Jegyezzük meg a nevét, hiszen lesznek még idén NL-fordulók. Játékosunk harmadik tippje csak „félig jött be”, hiszen Wales válogatottja a félidőben 3-0-ra vezetett, innen azonban az íreknek nem sok esélye maradt a fordításra, és végül 4-1-re kikaptak. Összességében azonban így is jól kamatozott a merész vállalkozás.

 

 

Labdarúgás

Egyiptom - Szváziföld

Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező, J csoport

1X2

Egyiptom

1,05

Labdarúgás

Tunézia - Niger

Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező, J csoport

1X2

Tunézia

1,14

Labdarúgás

Belgium - Svájc

Nemzetek Ligája, A divízió,

2. csoport

1X2

Belgium

1,45

Labdarúgás

Ausztria - Észak-Írország

Nemzetek Ligája, B divízió,

3. csoport

1X2

Ausztria

1,50

Labdarúgás

Bulgária - Ciprus

Nemzetek Ligája, C divízió,

3. csoport

1X2

Bulgária

1,50

Labdarúgás

Norvégia - Szlovénia

Nemzetek Ligája, C divízió,

3. csoport

1X2

Norvégia

1,65

Labdarúgás

Grúzia - Andorra

Nemzetek Ligája, D divízió,

1. csoport

1X2

Grúzia

1,12

Labdarúgás

Macedónia - Liechtenstein

Nemzetek Ligája, D divízió,

4. csoport

1X2

Macedónia

1,07

Labdarúgás

U19Hollandia - U19Bosznia-Hercegovina

U19 Eb-selejtező, 10. csoport

1X2

U19Hollandia

1,26

Labdarúgás

U19Írország - U19Feröer-szigetek

U19 Eb-selejtező, 10. csoport

1X2

U19Írország

1,01

Labdarúgás

U19Dánia - U19Észtország

U19 Eb-selejtező, 2. csoport

1X2

U19Dánia

1,17

Labdarúgás

U19Olaszország - U19Finnország

U19 Eb-selejtező, 2. csoport

1X2

U19Olaszo.

1,06

Labdarúgás

U21Szlovákia - U21Észtország

U21 Eb-selejtező, 2. csoport

1X2

U21Szlovákia

1,10

Labdarúgás

U21Lettország - U21Hollandia

U21 Eb-selejtező, 4. csoport

1X2

U21Hollandia

1,17

Labdarúgás

U21Németország - U21Norvégia

U21 Eb-selejtező, 5. csoport

1X2

U21Németo.

1,19

Labdarúgás

Japán - Panama

Válogatott mérkőzés

1X2

Japán

1,40

Labdarúgás

Szaúd-Arábia - Brazília

Válogatott mérkőzés

1X2

Brazília

1,10

 

 

A második bemutatásra kerülő szelvény esetében az látható, hogy ellentétben az előző kombinációban mutatott tippekkel, itt egy remek papírforma válogatás vált végül nyertessé. Ezen a szelvényen az NL meccsek mellett, ANK-selejtezők, válogatott meccsek, illetőleg utánpótlás találkozók kerültek egymás mellé. Nyereményszorzókban a legkisebb 1,01, míg a legnagyobb 1,65. Mindent egybevetve (kiszorozva) látható, hogy több mint hatvanszoros pénz került vissza fogadónk számlájára. Lám, így is lehet szép summát nyerni.

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők