Most is gólzápor lesz? - EL negyeddöntő, visszavágók

A múlt heti 4 Európa Liga negyeddöntős odavágón összesen 13 találat esett, ami meccsenkénti 3,25-ös átlagot jelentett. Három csapat (Benfica, Arsenal, Valencia) is kétgólos különbséggel tudott győzni, ettől függetlenül – visszavágók lévén – bőven tartogathatnak még izgalmakat és csábító fogadásokat a csütörtök esti mérkőzések!

 

Tovább a fogadási lehetőségekhez!

 

Tovább olvasom >

Nagy nevek hozták meg a magas szorzót!

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az aktuális fogadási rekordokat, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >

Most kezdődnek a valódi izgalmak az NBA-ben!

Hétvégén indul az NBA 2018/19-es szezonjának rájátszása. Az alapszakasz legjobbja öt szezon után ezúttal keletről került ki, de a végső győzelemre idén is a címvédő a legesélyesebb. A playoff során továbbra is 4 győzelemig tart minden párharc.

Tovább olvasom >
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők