GYIK

Regisztráció és bejelentkezés

Miről kell nyilatkozni a regisztráció során?

A regisztráció során meg kell adni:

 • a fogadó családi nevét és keresztnevét,
 • a fogadó születési nevét,
 • a fogadó nemét,
 • a fogadó állampolgárságát,
 • a fogadó születési helyét és idejét,
 • a fogadó édesanyja leánykori nevét,
 • azonosító okmány típusát, számát,
 • a fogadó magyarországi címét, külföldi fogadó esetén tartózkodási helyét,
 • a fogadó magyarországi telefonszámát,
 • a fogadó e-mail címét, melyet hitelesíteni szükséges,
 • a Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott bankszámlaszámát.

A játékos továbbá a regisztráció során kötelezően egyedi felhasználónevet és jelszót ad meg, melyek segítségével fog tudni belépni az internetes játék oldalra. Ha a regisztrációkor választott felhasználónév foglalt, a rendszer ezt azonnal jelezni fogja. Ekkor új felhasználónevet kell választani. Ugyanazon személyes adatokkal a rendszer csak egy regisztrációt engedélyez.

A regisztráció során a bankszámlaszámnak is egyedinek kell lennie, amely más regisztrációnál nem szerepelhet. Ha a megadott bankszámlaszám már szerepel, a rendszer annak megváltoztatását kéri a regisztrációhoz.

A megadott e-mail címre egy aktiváló linket tartalmazó e-mail fog a regisztrációt követően érkezni. A linkre kattintva az aktiválás megtörténik, amely szükséges feltétele a sikeres regisztrációnak.

Arról is nyilatkoznia kell, hogy 18. életévét betöltötte, a részvételi feltételeket és az adatkezelési nyilatkozatot elfogadja.

Nyilatkozni szükséges továbbá arról is, hogy milyen típusú – Sportfogadás, vagy egyéb Szerencsejáték Zrt. játék – marketingtartalmú üzenettel keresheti meg a Szerencsejáték Zrt a játékost. Ez a lehetőség opcionális a játékos számára. Amennyiben a játékos nem nyilatkozik a marketing megkeresésekről, az automatikusan tiltó nyilatkozatnak számít, mely bejelentkezést követően bármikor módosítható. A játékosnak lehetősége van továbbá, hogy hozzájáruljon, hogy a Szerencsejáték Zrt. a személyes adatait elemezze; testre szabott ajánlatok, kedvezmények nyújtása céljából felhasználja.

Szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt. A Szerencsejáték Zrt. a regisztráció lezárultát megelőzően, a regisztrációkor megadott adatok alapján ellenőrzi, hogy a játékos 18 éven aluli személynek minősül-e és a 18 év alatti személyek regisztrációját visszautasítja.

A valóságnak nem megfelelő adatokról, tényekről nyilatkozó fogadók nyereményre nem jogosultak, regisztrációjuk esetében a Szerencsejáték Zrt. az online bejelentkezést megtagadja (az online bejelentkezés megtagadásának időtartama alatt a fogadó a fogadás lehetőségből ki van zárva, nem léphet be a rendszerbe).

Az általam választott felhasználónév már foglalt. Mit tehetek?

Ha a regisztrációkor választott felhasználónév foglalt, rendszerünk ezt azonnal jelezni fogja. Ekkor új felhasználónevet kell választanod.
/Tipp: a foglalt felhasználónév kiegészíthető számmal, vagy számokkal/

Regisztrálhatok többször?

Nem. Ugyanazon személyes adatokkal csak egyszer regisztrálhatsz.

Regisztrálhatok más adataival?

Nem. Regisztrációkor csak saját, valós adatokat lehet megadni.

Mit tegyek, ha a regisztrációkor rossz adatokat adtam meg?

A bejelentkezést követően a „Számlám/Fogadásaim” menüponton belül a „Személyes adatok” oldalon van lehetőséged a személyes adataid módosítására. A „Felhasználónév”, „Születési hely és idő”, a „Születési név”, valamint az „Édesanyja leánykori neve” nem módosítható adat, így ha ezek közül valamelyik helytelenül lett megadva, akkor a módosításhoz az Ügyfélszolgálatunkkal szükséges kapcsolatba lépned a 06 (1) 201-0580-as telefonszámon.

Megváltoztathatom a felhasználónevemet?

Nem. A Felhasználónév nem módosítható.

Megváltoztathatom a regisztrációkor megadott e-mail címemet?

Igen. Bejelentkezést követően a „Számlám/Fogadásaim” menüponton belül a „Személyes adatok” oldalon van lehetőséged az e-mail cím módosítására.

Korlátozhatom a számlámon elkölthető összeget?

Igen. Bejelentkezést követően a „Számlám/Fogadásaim” menüponton belül az Önkorlátozás oldalon van lehetőség az adott időszak alatt elveszíthető összeg, a fogadásra fordítható összeg és a belső egyenlegbe feltölthető összeg alapján is önkorlátozást beállítani. Az önkorlátozásnál megadott limit összegek napi, heti, vagy havi szinten is alkalmazhatóak.

Módosíthatom a beállított önkorlátozást?

A beállított önkorlátozások módosíthatóak. Az aktuálisnál szigorúbb beállítások azonnal életbe lépnek, az aktuálisnál megengedőbb beállítások vagy a limitek törlése csak bizonyos várakozási idő letelte után lépnek életbe. A limitek enyhítésére, feloldására olyan időtartam elteltével van legkorábban lehetőség, amely időintervallumra vonatkozik. Így például a napi limit a következő napon (a módosítást követő 24 óra elteltével), a heti limit 1 hét elteltével, a havi limit pedig 1 hónap elteltével módosítható legközelebb.

Kizárhatom magam a fogadásokból?

Igen, van lehetőséged a rendszerből történő önkizárásra, a rendszer által felkínált időszakok (nap, hét, hónap, végleges) valamelyikére. Az önkizárás esetén a megjelölt időintervallum alatt nem tudsz fogadni és egyenleget sem lehet feltölteni. Ugyanakkor a regisztrációdat nem törüljük, a fogadási és egyenlegfeltöltési lehetőségeken kívül az oldal többi funkciója elérhető marad.

Mit tegyek, ha kizártam magam, de újra szeretnék fogadni?

Az önkizárás csak a beállított időintervallum letelte után oldódik fel. A végleges, vagy legalább 12 hónapos kizárás feloldására legkorábban a kizárás kezdő időpontjától számított 7 hónap elteltével kerülhet sor az Ügyfélszolgálat részére eljuttatott írásbeli kérés pozitív elbírálása alapján.

Mik a regisztráció feltételei?

A Tippmixpro oldalon csak 18. életévét betöltött, magyarországi tartózkodási hellyel és magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlával rendelkező fogadó regisztrálhat. A regisztrációkor minden Játékosnak el kell fogadnia magára nézve kötelezőnek a Tippmixpro fogadás részvételi szabályzatát és adatvédelmi tájékoztatóját. Tippmixpro regisztrációddal és belépési adataiddal a Szerencsejáték Zrt. online fogadási oldalán is játszhatsz.

Hogyan tudok regisztrálni?

Regisztrációhoz a képernyő bal felső részén található „Regisztráció” gombra kell kattintanod, majd ezt követően kitöltened a 3 lépcsőből álló regisztrációs űrlapot és megnyomni a „Regisztráció” gombot.

A regisztráció 3 lépésből áll:

1. Először a belépéshez szükséges adataidat kell megadnod (az itt megadott felhasználónévvel és jelszóval tudsz majd a későbbiekben a rendszerünkbe belépni).
2. Második lépésben szükséged lesz valamelyik személyazonosító okményodra (személyi igazolvány, vagy vezetői engedély, vagy útlevél) és az azon szereplő okmányazonosítóra.
3. Harmadik pontban pedig a személyes adataidat kell megadnod.

Sikeres regisztrációt követően a megadott email címre egy aktiváló linket fogunk küldeni. Az aktivációs linkre kattintva megtörténik a regisztrációd aktiválása, mellyel regisztrációdat véglegesítjük.

A Tippmixpro regisztrációddal és belépési adataiddal a szerencsejatek.hu oldalon is játszhatsz.

Milyen adatok megadására van szükség regisztrációkor?

Belépési adatok:

 • Felhasználónév
 • Jelszó
 • Email cím, melyet hitelesíteni szükséges a regisztrációt követően kiküldött aktiváló link segítségével
 • Részvételi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató elfogadása, továbbá nyilatkozattétel arról, hogy a távszerencsejátékban kizárólag a saját nevedben kívánsz részt venni és a nyilvántartásba vételhez az adatokat a saját nevedben szolgáltatod.

Okmányok:

 • Szükséged lesz valamelyik érvényes személyazonosító okmányodra (személyi igazolvány, vezetői engedély, útlevél) és az azon szereplő okmányazonosítóra.

Személyes adatok:

Fontos, hogy az adatok a személyes okmányodban szereplő módon legyenek kitöltve!

 • Okmányon szereplő családi név
 • Okmányon szereplő utónév
 • Születési családi név
 • Születési utónév
 • Születési hely
 • Születési idő
 • Neme
 • Állampolgárság
 • Magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlaszám
 • Telefonszám
 • Anyja születési családi neve
 • Anyja születési utóneve
 • Lakcímkártya száma
 • Irányítószám
 • Közterület neve
 • Közterület jellege
 • Házszám

 

A Szerencsejáték online regisztrációval be tudok lépni a Tippmixpro weboldalára is?

Igen. A szerencsejatek.hu és a tippmixpro.hu eléréséhez közös regisztrációt hoztunk létre, így egy regisztrációval mindkét oldalon lehetőséged van játszani. Ebben az esetben a Tippmixpro oldalra való első belépés alkalmával meg kell adni a regisztrációhoz szükséges, esetlegesen hiányzó adataidat, és el kell fogadnom magadra nézve kötelezőnek a részvételi szabályzatot és adatvédelmi tájékoztatót.

Személyes adataimban változások történtek. Mit tehetek?

Adataid módosítására a Beállítások/Személyes adatok oldalon van lehetőséged. A bejelentkezést követően a jobb felső sarokban található Számlám/Fogadásaim menüpont belül a Személyes adatok fülre kattintva tudod elérni. Fontos, hogy a változást követő 5 napon belül módosítanod szükséges a változott adatokat!

A nem változó adatok (születési név, édesanyja leánykori neve, születési hely és időpont) frissítésében ügyfélszolgálatunk tud segítséget nyújtani, ha a regisztrációkor elírás történt. Az ügyfélszolgálaton történő személyes adat módosítása kapcsán fenntartjuk a jogot személyazonosító dokumentumok bekéréséhez.

Hogyan tudom az e-mail címemet hitelesíteni?

A regisztrációt követően levelet küldünk a megadott email címedre, melyben megtalálható az email cím hitelesítésére szolgáló link. A linkre kattintva a regisztrációkor megadott email cím hitelesítése megtörténik. Amennyiben az email nem érkezett meg, érdemes a spam fiókot is megnézni. Szükség esetén Ügyfélszolgálatunknak lehetősége van a linket tartalmazó email újbóli kiküldésére.

Megváltoztathatom a jelszavamat?

Igen. Bejelentkezést követően a Beállítások/Jelszó módosítása oldalon van lehetőséged a jelszavadat módosítani.

Nem tudok belépni, elfelejtettem a jelszavam. Mit tegyek?

Amennyiben elfelejtett jelszó miatt nem tudsz belépni, akkor a Bejelentkezési ablakban, az Elfelejtett jelszó linkre kattintva lehet új jelszót kérni a felhasználóned és email címed pontos megadásával (kis- és nagy betűkre, egyéb karakterekre figyelve). 

Amennyiben elfelejtett felhasználónév miatt sikertelen a belépés, akkor kizárólag ügyfélszolgálatunk tud segíteni a 06 (1) 201-0580-as telefonszámon.

Hogyan tudok feliratkozni/leiratkozni az e-mail értesítésekre (ajánlatok, üzenetek, hírlevelek)?

Feliratkozás: A bejelentkezést követően a Beállítások/Kommunikáció oldalon van lehetőséged feliratkozni a hírlevelünkre, ahol az email mellett egyéb csatornákon történő értesítést is kérhetsz (sms, telefon, postai levél).
Leiratkozás: A hírlevelekről leiratkozni a kiküldött levelek alján található linkre kattintva lehet, illetve ügyfélszolgálatunk segítségével telefonon vagy e-mailben, valamint bejelentkezést követően a Beállítások/Személyes adatok oldalon.

Be- és kifizetés

Milyen pénznemben használhatom a számlám?

Csak és kizárólag magyar forint alapon lehet egyenleget feltölteni, fogadásokat megtenni és kifizetéseket kérni. A Tippmixpro oldalán semmilyen más devizában nincs lehetőséged tranzakciót végrehajtani.

Hogyan tudok a számlámra befizetni?

A bejelentkezést követően a „Számlám/Fogadásaim” menüponton belül a „Befizetés” gombra kell kattintanod, ahol megtalálhatod a lehetséges egyenlegfeltöltési módokat, illetve azok leírásait. A befizetett összeg a „Befizetett egyenleg” részegyenlegbe kerül, melyet csak és kizárólag a fogadások tétjeinek kiegyenlítésére fordíthatsz.

Milyen módokon tudom feltölteni az egyenlegemet?

Az egyenleg feltöltésére az alábbi feltöltési módok állnak rendelkezésére:

 • Bankkártyás befizetés
 • Közvetítő szolgáltatón keresztül
 • Átutalással bankszámláról
 • MCOM-mal
 • Ügyfélkártyával

Miért nem tudom bankkártyával feltölteni az egyenlegemet?

Egyes bankok korlátozzák az általuk kibocsátott bankkártyák felhasználhatóságát és előfordulhat, hogy a bankkártyákkal nem engedélyezik a szerencsejátékhoz kapcsolódó tranzakciókat. Amennyiben többször is sikertelen volt az egyenleg feltöltési próbálkozásod, akkor érdemes a kártya kibocsátó bankod ügyfélszolgálatán érdeklődnöd a kártya beállításaival kapcsolatban.

Ha banki átutalással töltöm fel az egyenlegemet, honnan tudják, hogy ez az én befizetésem?

Banki átutalásnál a közlemény rovatba írd be e-lottózó előtaggal, a személyes adatok oldal tetetjén található felhasználóneved melletti azonosítód. Ez alapján írjuk jóvá az átutalt összeget a belsőegyenlegeden. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az azonosító pontosan szerepeljen az átutaláskor.

Van limit a befizetésre?

Igen. Minimálisan 500 Ft-tal, maximálisan 1.000.000 Ft-tal lehet feltöltést végrehajtani. Az 500 forintnál kisebb összegű feltöltéseket rendszerünk visszautasítja. Amennyiben nagyobb összeget próbálsz feltölteni mint 1.000.000 Ft, vagy a befizetéssel átléped a „befizetett egyenlegben” az 1.000.000 Ft-os határt, akkor a befizetést rendszerünk visszautasítja. Ezen kívül saját összegű korlátozást is be lehet állítani a befizetésekre, napi, heti, vagy havi időszakra. Ezt a belépést követően a „Számlám/Fogadásaim” menüben a "Felelős játékszervezés" oldalon találod meg a „Belső egyenlegre történő feltöltés korlátozása” menüpontban.

Van kifizetési limit?

Igen. A „Nyereményegyenlegben” szereplő teljes összeg, vagy annak bármekkora része, de minimum 500 Ft utaltatható ki bankszámlaszámra.

Hogyan tudok kifizetést kezdeményezni?

A nyeremények kifizetése banki átutalással történik. A bejelentkezést követően a „Számlám/Fogadásaim” menüponton belül a „Kifizetés” menüpont kiválasztása szükséges, ahol a kifizetésre kerülő összeg, és a jelszó megadását követően áll módodban a nyeremény kifizetését kezdeményezni.

Vannak a kifizetésnek feltételei?

Igen. Aki nem felel meg a regisztráció feltételeinek (azaz a fogadás megtételekor nem töltötte be 18. életévét, illetőleg nem rendelkezik magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlával és magyarországi tartózkodási hellyel), illetve akinek valós adatai nem egyeznek meg a rendszerben tárolt (a regisztráció során megadott vagy később módosított) adataival, nyereményre nem jogosult. Így amennyiben ezek a tények a nyeremény-kifizetés során az Szerencsejáték Zrt. tudomására jutnak, a fogadásszervező a nyeremény kifizetését, átutalását visszautasítja.

Milyen kifizetési módok közül választhatok?

A nyeremények kifizetése banki átutalással történik, csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett forint alapú bankszámlaszámra.

Van valamilyen díja a kifizetésnek?

Nincs. A kifizetéseket díjmentesen teljesítjük rendszerünkből.

Miért nem tudom a teljes egyenlegem kifizettetni?

Csak a „Nyereményegyenlegben” található összeg kifizetését kezdeményezheted. Amennyiben nem sikerül kifizetést kezdeményezned, győződj meg arról, hogy az igényelt összeg eléri-e a minimális kifizetési összeget /500 Ft/, illetve hogy a „Nyereményegyenlegben” szereplő összeget nem haladja-e meg. Amennyiben az összeg a fenti feltételeknek megfelel, és továbbra sem tudod elindítani a kifizetést, akkor vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Mikor történik a nyeremények jóváírása?

A nyeremények a hivatalos eredmény-megállapítást követően azonnal jóváírásra kerülnek a fogadó belső egyenlegén.

Kifizetést kezdeményeztem, de meggondoltam magam. Mit tegyek?

A nyeremény kiutalásának kezdeményezését követően, ameddig rendszerünkből nem indítjuk el a kifizetésre váró összeg átutalását, addig a nyeremények kiutalását telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével vonhatod vissza.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a pénzem?

Ha kifizetéskor, illetve befizetéskor késést tapasztalsz, kérjük, győződj meg róla, hogy az átfutási idő letelt-e már. Amennyiben igen, de mégsem érkezett meg az összeg, akkor célszerű felvenni a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálatunkkal.

Fogadás

Hogyan tudok fogadni?

Belépést követően a kívánt sportág, majd a kívánt sportesemény kiválasztását követően, a nyereményszorzóra szükséges kattintani. A tipp, vagy tippek a képernyő jobb oldalán, a „Fogadószelvényen”lesznek láthatóak. Ekkor írd be az összeget, amit tétként szeretnél megjátszani.
Ha ez megvan, a „Fogadás most”, majd ezután a "Fogadás megerősítése" gomb megnyomásával tudod játékba küldeni a szelvényedet.

Hogyan tudok élőben fogadni?

Belépést követően a képernyő tetején található „ÉLŐ” fülre kattintva érhetőek el az élőben fogadható események. A sportág, azon belül a sportesemény kiválasztását követően, a nyereményszorzóra szükséges kattintani. A tipp, vagy tippek a képernyő jobb oldalán lesznek láthatóak a „Fogadószelvényen”. Ekkor írd be az összeget, amit tétként szeretnél megjátszani. Ha ez megvan, a „Fogadás most”, majd ezután a "Fogadás megerősítése" gomb megnyomásával tudod játékba küldeni a szelvényedet.

Hol látom a fogadásaimat?

Belépést követően a „Számlám/Fogadásaim” menüponton belül a „Fogadási napló” menüpontban tudod megnézni és visszakeresni a fogadásaidat. A keresés elindítható előre meghatározott időtávra, vagy akár megadott időintervallumra is. A "Részletek" legördülő ablak segítségével - melyben "Rejtsd el" és "Mutasd" opció választható - tudod megjeleníteni fogadásaid részleteit. Fontos, hogy amennyiben nem jelennek meg a kiválasztott időintervallum alatt megtett fogadásaid, akkor ellenőrizd számítógéped dátum és időzóna beállításait. Ha nem pontosak ezek a beállítások, akkor előfordulhat, hogy a "Fogadási naplóban” nem jelennek meg a megtett fogadásaid.

Milyen módon ellenőrizhetem a megfogadni kívánt fogadásomat?

A „Számlám/Fogadásaim” menüpont alatt találod a „Fogadási beállítások” menüpontot. A felugró kínálatból kiválasztható (kipipálható) "A fogadás jóváhagyása előtt szeretném látni a választott fogadás megerősítésére szolgáló képernyőt." opció, amelynek segítségével minden esetben még a fogadás jóváhagyása előtt ellenőrizheted a megfogadni kívánt fogadás.

Milyen módon tekinthetem meg a jóváhagyott fogadásom visszaigazolását?

A „Számlám/Fogadásaim” menüpont alatt a „Fogadási beállítások” menüpontban a felugró kínálatból kiválasztható (kipipálható) és jóváhagyható az "A fogadás jóváhagyása után szeretném látni a fogadás visszaigazolását" opció, amelynek segítségével minden esetben a fogadás jóváhagyását követően megtekintheted a jóváhagyott fogadásod.

Visszavonható-e a fogadás, ha meggondoltam magam?

Nem. A már játékba küldött fogadásokat nem lehet sem visszavonni, sem módosítani. Ezért minden esetben még a fogadás jóváhagyása előtt meg kell győződnöd arról, hogy a megjátszani kívánt eseményt és nyereményszorzót választottad-e ki.

Van-e minimum tét?

Igen. Egy fogadás során megfogadható legkisebb tétösszeg normál és kombinált fogadás esetén is 100 Ft. A kombinációban szereplő egységnyi fogadások tétje legalább 10 Ft.

Van-e maximum tét?

Igen. A legnagyobb tét összege a mindenkor hatályos jogszabályban előírt mérték, de egységnyi fogadásonként legfeljebb 100.000 Ft.

Van-e maximum nyeremény?

Igen. Az egy egységnyi fogadással megnyerhető legnagyobb nyeremény összege a jogszabályban előírt mérték, azaz 1.000.000 Ft.

Egy fogadásnál hány eseményt köthetek össze?

Egy fogadáson belül legalább 1, de legfeljebb 20 fogadási esemény fogadható meg.

Mi az egységnyi fogadás?

Legalább 1, legfeljebb 20 db fogadási esemény megfogadható kimenetelére vonatkozó fogadás.

Mi a kötésszám?

A kötésszám azt mutatja meg, hogy a fogadó által megfogadott egységnyi fogadás hány darab megfogadott kimenetelt tartalmaz.

Mi az a többes kötés?

Többes kötésnek azt nevezzük, ha egyszerre több sportesemény kimenetelére történik tippelés egy szelvényen. Ekkor a nyereményszorzók összeszorzódnak. Példa: Egy fogadó 1.000 Ft-ot tesz meg 3 eseményre, ahol mindhárom esetben a hazai csapat győzelmére tippel.

Barcelona – Real Madrid (H – 1,35), Ferencváros – Újpest (H – 1,40), Bologna – Milan (H – 2,45)

Ha mindegyik eseménynél a hazai csapat nyer, akkor 1,35 × 1,40 × 2,45 = 4,63-szoros nyereményt ér el, azaz 4630 Ft kerül be „Nyereményegyenlegébe”.

Mi az a kombinációs fogadás?

A kombinációs fogadás az adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadás egy időben történő megfogadását jelenti. A kombináció típusát annak elnevezése (pl. 3/5, Lucky 15) azonosítja. Kombinált fogadás megfogadása esetén azokkal az egységnyi fogadásokkal nyer a fogadó, amelyekben valamennyi megfogadott és bekövetkezett kimenetelt eltalálta.

Egy mérkőzésre vonatkozó több fogadási lehetőség minden esetben megfogadható kötésben?

A fogadási ajánlatban szereplő fogadási lehetőségek közül az ugyanahhoz a sporteseményhez tartozó fogadási lehetőségek egymással kötésben történő fogadása tiltásra kerülhet. A tiltásról a fogadási felületen tájékoztatjuk fogadóinkat.

Milyen módon gyorsíthatom fel a fogadás menetét élő fogadás esetén?

A „Számlám/Fogadásaim” menüpont alatt a „Fogadási beállítások” menüpontban amennyiben az „Élő fogadás esetén automatikusan elfogadom a csökkentett nyereményszorzóval módosult ajánlatot.” opció kerül kiválasztásra és jóváhagyásra, akkor minden esetben, további külön jóváhagyás nélkül elfogadásra kerül az élő fogadás jóváhagyásának idején történő, esetleges oddsmódosítás során ajánlott csökkentett nyereményszorzó.
A „Számlám/Fogadásaim” menüpont alatt a „Fogadási beállítások” menüpontban amennyiben az „Élő fogadás esetén automatikusan elfogadom a csökkentett téttel módosult ajánlatot.” opció kerül kiválasztásra és jóváhagyásra a felugró kínálatból, akkor minden esetben, további külön jóváhagyás nélkül az élő fogadás jóváhagyásának idején történő, a fogadási rendszer által ajánlott tétösszeg csökkentése kerül elfogadásra.

Milyen fajta kombinációs fogadásokat tudok megjátszani?

Trixie: 4 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Trixie” 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Patent: 7 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Patent” 3 db önálló (egyes kötésű), 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Yankee: 11 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Yankee” 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Lucky 15: 15 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 15” 4 db önálló (egyes kötésű), 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Canadian: 26 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Canadian” 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Lucky 31: 31 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 31” 5 db önálló (egyes kötésű), 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Heinz: 57 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Heinz” 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Lucky 63: 63 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 63” 6 db önálló (egyes kötésű), 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Super Heinz: 120 darab fogadás megtételét jelenti 7 különböző sportesemény kimenetelére. A „Super Heinz” 21 db kettes kötésű, 35 db hármas kötésű, 35 db négyes kötésű, 21 db ötös kötésű, 7 db hatos kötésű és 1 db hetes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Goliath: 247 db fogadás megtételét jelenti 8 különböző sportesemény kimenetelére. A „Goliath” 28 db kettes kötésű, 56 db hármas kötésű, 70 db négyes kötésű, 56 db ötös kötésű, 28 db hatos kötésű, 8 db hetes kötésű és 1 db nyolcas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

Egyéb lehetőségek:A fogadónak lehetősége van arra, hogy legfeljebb 20 különböző fogadási esemény kimenetelét kombinálhassa. Ilyenkor az adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadást fogad meg a fogadó.

A fogadó „k/n” típusú kombinációt játszik, azzal hogy 2≤n≤20 és k<n:

A fogadó által megtett egységnyi fogadások darabszáma n elem k-ad osztályú kombinációinak száma.

Egy adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadások száma nem haladhatja meg a 65 535-ös értéket. Emiatt a 8/19, 9/19, 10/19, 11/19, 7/20, 8/20, 9/20, 10/20, 11/20, 12/20 és 13/20 kombinációtípusok megfogadása nem lehetséges.

Lásd táblázat.

A táblázat a kombinálási lehetőségek bemutatása során nincs tekintettel az esetleges kötéstiltásra, illetve a kötéselőírásra, valamint a fix elem(ek)et tartalmazó kombinációkra sem.

Módosulhatnak a nyereményszorzók?

Bármely fogadási eseményhez tartozó bármely megfogadható kimenetel nyereményszorzója változtatható. Ilyen esetben az adott fogadási esemény lehetséges kimeneteleire a nyereményszorzó-módosítás(ok) előtt megtett fogadásoknál a fogadás megtételekor érvényes nyereményszorzók, a nyereményszorzó-módosítás(ok) után megtett fogadásoknál a módosított nyereményszorzók az érvényesek.
Élő fogadás során a sportesemény helyzetei, szituációi, történései alapján a nyereményszorzók folyamatosan változnak.

Milyen módon gyorsíthatom fel a fogadás menetét nem élő fogadás esetén?

A „Számlám/Fogadásaim” menüpont alatt a „Fogadási beállítások” menüpontban „A csökkentett nyereményszorzóval módosult ajánlatot automatikusan elfogadom a fogadás jóváhagyásával.” opció kiválasztása esetén minden esetben, további külön engedély nélkül a fogadás jóváhagyásának idején történő, esetleges oddsmódosítás során ajánlott csökkentett nyereményszorzó kerül elfogadásra.
A „Számlám/Fogadásaim” menüpont alatt a „Fogadási beállítások” menüpontban „A csökkentett téttel módosult ajánlatot automatikusan elfogadom a fogadás jóváhagyásával (élő fogadás esetén is).” opció kiválasztása esetén minden esetben, további külön engedély nélkül elfogadásra kerül a fogadás jóváhagyásának idején történő, a fogadási rendszer által ajánlott tétösszeg csökkentés. Ha ez utóbbi opciót kiválasztod, élő fogadás esetén is automatikusan elfogadod a fogadás jóváhagyásával a csökkentett téttel módosult ajánlatot.

Mennyi ideig tart a fogadások kiértékelése?

A megfogadott események befejezését, azok hivatalos eredményközlését és ellenőrzését követően, igyekszünk a lehető leghamarabb kiértékelni a fogadásokat.
A nyeremények jóváírásának végső időpontja a fogadással érintett utolsóként véget érő fogadási esemény befejezését követő 48. óra.

Hogyan tudom meg, hogy nyertem?

Belépést követően a „Számlám/Fogadásaim" menüpont alatt a „Fogadási napló” menüpontra kell kattintani, ahol megtekinthetőek a nyitott és a lezárt fogadások is. Amennyiben egy lezárt fogadás nyertes, akkor ahhoz kapcsolódóan látható a nyereményösszeg is.

Mit tegyek, ha a fogadásom lezárták, de a nyereményt nem írták jóvá?

Amennyiben egy nyertes fogadás lezárása már megtörtént, de a nyeremény nem került be a „Nyereményegyenlegbe”, akkor telefonos ügyfélszolgálatunk tud segíteni a kérdésben.

Mit tegyek, ha vitatom a fogadásomra kapott eredményt?

Ilyen esetben ügyfélszolgálatunkkal szükséges felvenni a kapcsolatot a 06 (1) 201-0580-as telefonszámon, bármely nap 7-23 óra között. Adategyeztetést követően ellenőrizzük az érintett fogadást és választ adunk a jelzett esetre. Amennyiben a válaszunkat nem fogadja el fogadónk, akkor az ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu email címre küldött hivatalos panasszal élhet.

Piacok leírása

Ázsiai hendikep

Ázsiai hendikep esetében - a hagyományos hendikephez hasonlóan - az egyik csapat előnyből indul a másikkal szemben a fogadás során. Az ázsiai hendikepnek több fajtája létezik. Az egyszerűbb, normál változatnál két kimenetel közül kell választani (a remélt nyertes kimenetelt), de vannak úgynevezett „dupla” változatok is, amelyeknél a megtett tét két részre osztva vesz részt a fogadásban. További információk a részvételi szabályzat 2 .sz. melléklet B (2) pontjában

Ázsiai gólszám

Az ázsiai gólszám fogadások az ázsiai hendikep logikájára épülve működnek. Mind a kétféle fogadási lehetőségnél vannak olyan esetek, amikor a tétünk vagy annak egy része visszajár, mivel fogadásunk részben nyertessé vagy vesztessé válik. További információk a részvételi szabályzat 2 .sz. melléklet B (2) pontjában

Büntetőlapok száma

A büntetőlapok száma az adott mérkőzésen kiosztott sárga lap(ok) és piros lap(ok) száma alapján határozható meg. Ha egy játékos sárga lapot kap, az egy büntetőlapnak számít. Ha egy játékos piros lapot kap, az kettő büntetőlapnak számít. Ha egy játékos egy sárga és egy piros lapot kap, az összesen három büntetőlapnak számít. Amennyiben egy játékos két sárga lapot követően kap piros lapot, összesen az is három büntetőlapnak számít. Fontos tudnivaló tehát az, hogy egy játékos egy mérkőzés során legfeljebb három büntetőlapot kaphat.

Hazai csapat nyer vagy mindkét csapat szerez gólt

Ennél a fogadási piacnál az „Igen” kimenetel akkor válik nyertessé, ha a lehetőségként feltüntetetett két állítás közül valamelyik, esetleg mindkettő megvalósul. Amennyiben a két állítás közül egyik sem valósul meg, akkor a „Nem” kimenetel lesz a nyertes.

Az „Igen” kimenetel válik nyertessé, ha
- a Hazai csapat megnyeri a találkozót,
- a Vendégcsapat kapott gól(ok) mellett győz,
- a találkozó döntetlennel zárul, de nem 0:0-val.

Minden más esetben a „Nem” kimenetel válik nyertessé.

Döntetlen vagy mindkét csapat szerez gólt

Ennél a fogadási piacnál az „Igen” kimenetel akkor válik nyertessé, ha a lehetőségként feltüntetetett két állítás közül valamelyik, esetleg mindkettő megvalósul. Amennyiben a két állítás közül egyik sem valósul meg, akkor a „Nem” kimenetel lesz a nyertes.

Az „Igen” kimenetel válik nyertessé, ha
- a találkozó döntetlennel zárul,
- a Hazai csapat kapott gól(ok) mellett győz,
- a Vendégcsapat kapott gól(ok) mellett győz.

Minden más esetben a „Nem” kimenetel válik nyertessé.

Vendégcsapat nyer vagy mindkét csapat szerez gólt

Ennél a fogadási piacnál az „Igen” kimenetel akkor válik nyertessé, ha a lehetőségként feltüntetetett két állítás közül valamelyik, esetleg mindkettő megvalósul. Amennyiben a két állítás közül egyik sem valósul meg, akkor a „Nem” kimenetel lesz a nyertes.

Az „Igen” kimenetel válik nyertessé, ha
- a Vendégcsapat megnyeri a találkozót,
- a Hazai csapat kapott gól(ok) mellett győz,
- a találkozó döntetlennel zárul, de nem 0:0-val.

Minden más esetben a „Nem” kimenetel válik nyertessé.

1X2

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél nyeri meg a mérkőzést, illetve a találkozó nem dől el, döntetlenre végződik (X).

A mérkőzés győztese

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél nyeri meg a mérkőzést.

Félidő 1X2

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél vezetésével zárul-e az 1. félidő, illetve döntetlenre áll-e ekkor (X) a mérkőzés.

Kétesély

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik.

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):

 • Bayern München vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg a mérkőzést, illetőleg, ha a találkozó döntetlen eredménnyel zárul.
 • Bayern München vagy Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két résztvevő valamelyike megnyeri a mérkőzést. (Tehát a mérkőzés nem döntetlen eredménnyel zárul.)
 • Juventus vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg a mérkőzést, illetőleg, ha a találkozó döntetlen eredménnyel zárul.

Félidő kétesély

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés fogadásban megjelölt félideje milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik.

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):

 • Bayern München vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg a jelzett félidőt, illetőleg, ha a találkozó döntetlenre áll ekkor.
 • Bayern München vagy Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két résztvevő valamelyike nyeri meg a jelzett félidőt. (Tehát a mérkőzés nem döntetlenre áll ekkor.)
 • Juventus vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg a jelzett félidőt, illetőleg, ha a találkozó döntetlenre áll ekkor.

Gólszám (több/kevesebb) típusú fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „Gólszám 2,5”

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:

 • Kevesebb, mint 2,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy 2 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen.
 • Több, mint 2,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 3, vagy több gól születik a mérkőzésen.

Gólszám típusú (hat kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a mérkőzésen.

Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi hat kimenetel kerül feltüntetésre:

 • 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól.
 • 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha pontosan 1 gól születik a mérkőzésen.
 • 2 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 2 gól születik a mérkőzésen.
 • 3 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 3 gól születik a mérkőzésen.
 • 4 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 4 gól születik a mérkőzésen.
 • 5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 5 gól születik a mérkőzésen.
 • 6+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – legalább 6 gól születik a mérkőzésen.

Gólszám típusú (négy kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a mérkőzésen, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez legalább két gólszám tartozik.

Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre:

 • 0-1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, illetőleg ha pontosan 1 gól születik.
 • 2-3 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - 2, vagy 3 gól születik a mérkőzésen.
 • 4-5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – 4, vagy 5 gól születik a mérkőzésen.
 • 6+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – legalább 6 gól születik a mérkőzésen.

Félidő gólszám típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a fogadásban megjelölt félidőben.

Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre:

 • 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban megjelölt félidőben.
 • 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha pontosan 1 gól születik a fogadásban megjelölt félidőben.
 • 2+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – legalább 2 gól születik a fogadásban megjelölt félidőben.

Mindkét csapat szerez gólt

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett mind a két csapat szerez-e legalább egy-egy gólt a mérkőzésen.

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:

 • Igen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen mind a két csapat szerez legalább egy-egy gólt.
 • Nem Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két csapat közül bármelyik nem szerez gólt, illetve a mérkőzésen egyáltalán nem esik gól.

Melyik csapat szerzi az első gólt?

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a második helyen szereplő fél szerzi meg az első gólt a mérkőzésen.

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):

 • Bayern München Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés első gólját a Bayern München szerzi.
 • Nem lesz gól Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, vagyis 0-0-s eredménnyel zárul.
 • Juventus Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés első gólját a Juventus szerzi.

Melyik csapat szerzi az utolsó gólt?

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelni, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a második helyen szereplő fél szerzi meg az időben utolsó gólt a mérkőzésen.

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):

 • Bayern München Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés utolsó gólját a Bayern München szerzi.
 • Nem lesz gól Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, vagyis 0-0-s eredménnyel zárul.
 • Juventus Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés utolsó gólját a Juventus szerzi.

Hazai csapat góljainak a száma

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat összességében hány gólt szerez a mérkőzésen.

Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre:

 • 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen nem szerez gólt.
 • 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen csak 1 gólt szerez.
 • 2 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen pontosan 2 gólt szerez
 • 3+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen legalább 3 gólt szerez.

Vendégcsapat góljainak a száma

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat összességében hány gólt szerez a mérkőzésen.

Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre:

 • 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen nem szerez gólt.
 • 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen csak 1 gólt szerez.
 • 2 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen pontosan 2 gólt szerez.
 • 3+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen legalább 3 gólt szerez.

Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat kap-e legalább egy gólt a mérkőzésen, vagy sem.

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:

 • Igen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen egyetlen gólt sem kap.
 • Nem Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen (bármennyi) gólt kap.

Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat kap-e legalább egy gólt a mérkőzésen, vagy sem.

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:

 • Igen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen egyetlen gólt sem kap.
 • Nem Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen (bármennyi) gólt kap.

Pontos eredmény

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a másodikként szereplő csapat szempontjából pontosan (számszerűen) milyen eredménnyel zárul a mérkőzés, illetőleg amennyiben a találkozó döntetlenre végződik, akkor pontosan (számszerűen) mennyi lesz az eredmény. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani.

Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Bayern München – Juventus mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre:

„Pontos végeredmény”

 • Bayern München 1:0
 • Bayern München 2:0
 • Bayern München 2:1
 • Bayern München 3:0
 • Bayern München 3:1
 • Bayern München 3:2
 • Bayern München 4:0
 • Bayern München 4:1
 • Bayern München 4:2
 • Bayern München 5:0
 • Bayern München 5:1
 • Bayern München 6:0
 • Döntetlen 0:0
 • Döntetlen 1:1
 • Döntetlen 2:2
 • Döntetlen 3:3
 • Juventus 1:0
 • Juventus 2:0
 • Juventus 2:1
 • Juventus 3:0
 • Juventus 3:1
 • Juventus 3:2
 • Juventus 4:0
 • Juventus 4:1
 • Juventus 4:2
 • Juventus 5:0
 • Juventus 5:1
 • Juventus 6:0

1. félidő - Pontos eredmény

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a másodikként szereplő csapat szempontjából pontosan (számszerűen) milyen eredménnyel zárul az 1. félidő, illetőleg amennyiben az 1. játékrész döntetlenre végződik, akkor pontosan (számszerűen) mennyi lesz az eredmény. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani.

Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Bayern München – Juventus mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre:

„1. félidő – Pontos eredmény”

 • Bayern München 1:0
 • Bayern München 2:0
 • Bayern München 2:1
 • Döntetlen 0:0
 • Döntetlen 1:1
 • Döntetlen 2:2
 • Juventus 1:0
 • Juventus 2:0
 • Juventus 2:1
 • Más

Nyertessé ezek a kimenetelek közül az válik, amelyik együttesen tartalmazza az 1. félidőt megnyerő csapat nevét és a pontos (számszerű) eredményt, illetőleg amennyiben eldöntetlen a találkozó az 1. játékrészt követően, akkor is a pontos (számszerű) eredményt. Minden olyan esetben, amikor a mérkőzés 1. félideje olyan eredménnyel zárul, ami nincs a fogadási lehetőségben részletezve

tehát a fogadásra felajánlott kimenetelek között nem található olyan, amelyik tartalmazza a győztes csapat nevét, vagy a döntetlen megnevezést és ehhez kapcsolódóan a pontos (számszerű) eredményt egyszerre -, akkor a „Más” kimenetel válik nyertessé. (Ebben a példában a három-három különböző Bayern München és Juventus győzelem, illetőleg döntetlen is szerepel, de amennyiben a Bayern München 3:1-re, vagy a Juventus 4:0-ra nyerné az 1. félidőt, vagy 3:3-al fejeződik be az 1. játékrész, akkor az utóbbi három esetben egyaránt a „Más” kimenetel válik nyertessé.) Nem nyertes az a fogadási kimenetel, amelyiknél csak az 1. félidőt megnyerő csapat neve, illetőleg a döntetlen megnevezés szerepel, de a pontos (számszerű) eredmény nem egyezik a ténylegessel. Hasonlóan nem nyertes az a fogadási kimenetel, amelyiknél a pontos (számszerű) eredmény ugyan szerepel, viszont a nyertes csapat neve nem egyezik a ténylegessel.

Nyertes különbség

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell egyidejűleg megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő (hazai), vagy a második helyen szereplő (vendég) fél nyeri meg a mérkőzést, illetve a találkozó döntetlenre végződik, továbbá amennyiben eldől a találkozó még azt is, hogy a győztes csapat mekkora gólkülönbséggel nyer.

Ennél a fogadási lehetőségnél kézilabda esetében az alábbi hét kimenetel kerül feltüntetésre:

 • Döntetlen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul.
 • Hazai csapat 10-nél több góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 góllal többet ér el ellenfelénél.
 • Hazai csapat 6-10 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 góllal ér el többet ellenfelénél.
 • Hazai csapat 1-5 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 góllal ér el többet ellenfelénél.
 • Vendégcsapat 1-5 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 góllal ér el többet ellenfelénél.
 • Vendégcsapat 6-10 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 góllal ér el többet ellenfelénél.
 • Vendégcsapat 10-nél több góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 góllal ér el többet ellenfelénél.

Ki nyeri? típusú fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy egy hosszabb, összetettebb versenysorozatot

 • több mérkőzésből, futamból, fordulóból stb. álló bajnokságot, tornát
 • ki nyer meg. (Így például lehet fogadni labdarúgó-bajnokságok, tenisztornák győztesére akár már a fordulók, selejtező-mérkőzések során is, stb.) Nyertessé a fogadásra felajánlott kimenetelek közül az válik, amelyik tartalmazza a győztes megnevezését.
 • Amennyiben a fogadásra felajánlott kimenetelek között nincs külön nevesítve valamennyi lehetséges győztes, akkor erre a kimenetelre oly módon lehet tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani.

Összpontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy az adott mérkőzésen a két résztvevő összesített pontjainak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „Pontszám 154,5”

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:

 • Kevesebb, mint 154,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 154, vagy kevesebb, mint 154 pont születik a mérkőzésen.
 • Több mint 154,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 155, vagy több pont születik a mérkőzésen.

Játékrész - pontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy az adott mérkőzés 1. félidejének befejezésekor a két résztvevő összesített pontjainak a száma egy meghatározott érték feletti (több) vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „1. félidő

 • Pontszám 93,5”
 • Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:
 • Kevesebb, mint 93,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha összességében 93 vagy kevesebb pont születik a mérkőzés 1. félidejének a befejezéséig.
 • Több, mint 93,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha összességében 94 vagy, több pont születik a mérkőzés 1. félidejének a befejezéséig.

Hendikep típusú (két kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik - az adott fogadásra vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „Hendikep – 7,5” 

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre (Virtus Bologna – Avellino mérkőzés esetében): 

- Virtus Bologna -7,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Virtus Bologna legalább 8 góllal nyeri meg a mérkőzést. 
- Avellino +7,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Virtus Bologna legfeljebb 7 góllal nyeri meg a mérkőzést, illetőleg minden olyan esetben, amikor nem nyer.

Hendikep típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik - az adott fogadásra vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „Hendikep 0:2”

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):

 • Bayern München. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München 3 góllal, vagy nagyobb különbséggel nyeri meg a mérkőzést.
 • Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München pontosan 2 gól különbséggel nyeri meg a mérkőzést.
 • Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München 1 gól különbséggel nyeri meg a mérkőzést, illetőleg minden olyan esetben, amikor nem nyer.

Melyik félidőben lesz több gól?

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés első, vagy a második félidejében esik-e több gól, illetőleg mind a két játékrészben azonos számú gól születik-e.

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre:

 • 1. félidőben Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen több gólt ér el a mérkőzés első félidejében, mint a másodikban.
 • Ugyanannyi Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen pontosan ugyanannyi gólt ér el a mérkőzés első félidejében, mint a másodikban.
 • 2. félidőben Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen több gólt ér el a mérkőzés második félidejében, mint az elsőben.

Nyertes különbség (kosárlabda esetén)

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell egyidejűleg megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő (hazai), vagy a második helyen szereplő (vendég) fél nyeri meg a mérkőzést, továbbá még azt is, hogy a győztes csapat mekkora pontkülönbséggel nyer. (Kosárlabda esetében vannak olyan fogadási lehetőségek, amelyeknél döntetlen eredmény esetén hosszabbítás dönt a mérkőzés győztesének a kilétéről.)

Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi hat kimenetel kerül feltüntetésre:

 • Hazai csapat 10-nél több ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 ponttal többet ér el ellenfelénél.
 • Hazai csapat 6-10 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 ponttal ér el többet ellenfelénél.
 • Hazai csapat 1-5 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 ponttal ér el többet ellenfelénél.
 • Vendégcsapat 1-5 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 ponttal ér el többet ellenfelénél.
 • Vendégcsapat 6-10 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 ponttal ér el többet ellenfelénél.
 • Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 ponttal ér el többet ellenfelénél.

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy milyen eredménnyel zárul az 1. félidő, továbbá azt hogy maga a mérkőzés (rendes játékidőben) milyen eredménnyel zárul. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „4+” kimenetelt kell választani.

Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Brazília – Horvátország mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre:

„ Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény”

 • Döntetlen 0:0/Döntetlen 0:0
 • Döntetlen 0:0/Brazília 1:0
 • Döntetlen 0:0/Brazília 2:0
 • Döntetlen 0:0/Brazília 2:1
 • Döntetlen 0:0/Brazília 3:0
 • Döntetlen 0:0/Döntetlen 1:1
 • Döntetlen 0:0/Horvátország 1:0
 • Döntetlen 0:0/Horvátország 2:0
 • Döntetlen 0:0/Horvátország 2:1
 • Döntetlen 0:0/Horvátország 3:0
 • Döntetlen 0:0/4+
 • Brazília 1:0/Brazília 1:0
 • Brazília 1:0/Brazília 2:0
 • Brazília 1:0/Brazília 2:1
 • Brazília 1:0/Brazília 3:0
 • Brazília 1:0/Döntetlen 1:1
 • Brazília 1:0/Horvátország 2:1
 • Brazília 1:0/4+
 • Brazília 2:0/Brazília 2:1
 • Brazília 2:0/Brazília 3:0
 • Brazília 2:0/4+
 • Brazília 2:1/Brazília 2:1
 • Brazília 2:1/4+
 • Brazília 3:0/Brazília 3:0
 • Brazília 3:0/4+
 • Döntetlen 1:1/Döntetlen 1:1
 • Döntetlen 1:1/Brazília 2:1
 • Döntetlen 1:1/Horvátország 2:1
 • Döntetlen 1:1/4+
 • Horvátország 1:0/Horvátország 1:0
 • Horvátország 1:0/Horvátország 2:0
 • Horvátország 1:0/Horvátország 2:1
 • Horvátország 1:0/Horvátország 3:0
 • Horvátország 1:0/Döntetlen 1:1
 • Horvátország 1:0/Brazília 2:1
 • Horvátország 1:0/4+
 • Horvátország 2:0/Horvátország 2:0
 • Horvátország 2:0/Horvátország 2:1
 • Horvátország 2:0/Horvátország 3:0
 • Horvátország 2:0/4+
 • Horvátország 2:1/Horvátország 2:1
 • Horvátország 2:1/4+
 • Horvátország 3:0/Horvátország 3:0
 • Horvátország 3:0/4+
 • 4+/4+

Nyertessé ezek a kimenetelek közül az válik, amelyik együttesen tartalmazza az 1. félidőt megnyerő csapat nevét és a pontos eredményt, illetőleg amennyiben a találkozó az 1. játékrészt követően döntetlenre áll, akkor is a pontos eredményt, továbbá a mérkőzést megnyerő csapat nevét és a pontos eredményt, illetőleg amennyiben döntetlennel zárul a találkozó, akkor is a pontos eredményt, a következő mondatban leírtak figyelembe vétele mellett. Abban az esetekben, amikor valaki az 1. félidő, vagy a mérkőzés eredményére vonatkozóan a „4+” lehetőséget választotta, akkor válik nyertessé, ha a választott időszakban (1. félidő, vagy a mérkőzés végén) - függetlenül a gólok megoszlásától - négy, vagy több gól született. (Például a „4+” kell jelölni, ha valaki 2-2-ös döntetlent, vagy akár 5-2-es győzelmet szeretne megfogadni.)

Egyéb

Élő sportközvetítés a Tippmixpron!

Fokozzuk az élő izgalmakat! Mostantól az élőben fogadható mérkőzéseink közül többet élő videós közvetítésben is követhetsz. Az élő oddsok és élő statisztikák mellett, most már valós időben, a Tippmixpro oldalon belül élőben nézheted a mérkőzéseket, és természetesen fogadhatsz is a kiválasztott eseményre a történésekkel egyidőben! Sőt, a magyar idő szerint éjszaka zajló sporteseményekre is lehetőséged van élőben fogadni!

Keresd a play ikonnal megjelölt meccseket!

Közös egyenleg a Tippmixpron és a szerencsejatek.hu oldalon!

Összevontuk a Tippmixpro és a bet.szerencsejatek.hu oldalon vezetett belső egyenleget, így mostantól bármelyik oldalról kezdeményezheted nyereményed felvételét, vagy feltöltheted belső egyenlegedet. Ennek következtében megszüntettük az Átvezetés funkciót is, a már jól ismert befizetési módjaink változatlanul elérhetőek.

Nézd meg az összevont egyenleged!

Változott a Fogadási napló

Korábban külön oldalon listáztuk a fogadásaidat, pénzügyi tranzakcióidat, és átvezetéssel kapcsolatos történéseidet. A megújult Napló oldalon ezeket a funkciókat azonban összeolvasztottuk, így még kényelmesebben, egy helyen követheted az összes Tippmixpron végrehajtott egyenleg és fogadási tranzakciódat. Sőt, ha a Tippmixpro mellett más online játékunkkal is játszol, a bet.szerencsejatek.hu oldalon a Naplódban a lottó játékaid mellett a Tippmixpro fogadásaid is megjelennek.

Miben történt pontosan változás és hogyan működik a megújult Napló?

Kattints, és kövesd egy helyen a fogadásaid!

Jobb felhasználói élmény

Bevezettünk néhány felhasználói élményt javító funkciót is, hogy még könnyebben és kényelmesebben fogadhass a legjobb meccsekre! Melyek ezek?

Mostantól gyorsabban közöljük az eredményeket, sőt a nyereményeket is hamarabb írjuk jóvá a belsőegyenlegeden! A rendszer mostantól automatikusan elfogadja a megnövelt nyereményszorzóval módosult ajánlatot, már nem kell külön kattintással elfogadnod ezt. Amennyiben ezt mégsem szeretnéd használni, a Fogadási beállítások között módosíthatod.

Használd a Fix meccs funkciót! A fogadási szelvényen megjelent egy kis rajzszög ikon, ez az úgynevezett Fix meccs funkció. Kombinációs fogadás esetén most már megteheted azt is, hogy egy vagy több meccset "fixre veszel". Az így megjelölt esemény bekerül minden egységnyi fogadásodba.

Kiválasztott odds megjelölés. A fogadási kínálatban szereplő oddsoknál sárgával kiemeljük azt a szorzót, amit kiválasztottál, hogy jobban átlásd pontosan milyen eseményeket és kimeneteleket tettél a szelvényedre.

Változnak a játék részvételi feltételei

A fent említett összevont egyenlegkezelés, és egy új törvényi szabályozás értelmében, meglévő személyes adataidat frissítened, valamint néhány új adattal bővítened is kell. Ilyen új adat az állampolgárság, érvényes személyazonosításra alkalmas okmányod típusa és száma és lakcímkártyád száma. Továbbá esetleges kiemelt közszereplői státuszodról is nyilatkozatot kell tenned. Fontos, hogy a hiányzó adatok megadásáig a www.tippmixpro.hu oldalon minden funkció elérhető, de fogadni nincs lehetőséged. A www.szerencsejatek.hu oldal játékait, a naplódat, és minden más funkciót továbbra is használhatsz.

Az adatok frissítése csak néhány percet vesz igénybe, utána ismét belevetheted magad a játékba, fogadhatsz kedvenc mérkőzéseidre. Bővebb információ a változásokról: www.szerencsejatek.hu/pmt

Van jelenleg álláslehetőség?

Aktuális állásajánlatainkról honlapunkon (www.szerencsejatek.hu) lehet tájékozódni a „Rólunk/Karrier” menüpontban.

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálatával?

Több csatornán elérhetőek kollegáink, akik készséggel állnak rendelkezésre. Telefonos megkeresés minden nap 07:00-23:00-ig tehető meg.
Levelezési cím: 1015 Budapest; Csalogány utca 30-32. – Ügyfélkezelési Osztály
Email: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu
Telefonszám: 06 1/201-05-80
Fax: 06 1/224-34-12
Facebook: www.facebook.com/tippmixpro

Biztonságosan kezelik személyes adataimat?

A személyes adatokat Társaságunk a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően kezeli. Az adatkezelési elvek, amelyeket a Szerencsejáték Zrt. magára nézve kötelezően elismer az alábbi linken tekinthető meg.

A Társaság különböző adatkezeléseihez kapcsolódó tájékoztatókat honlapunk Adatkezelés oldalán tekintheti meg.

Partnereink

Fotószolgáltató partnereink

 • MTI Fotó/MTVA Fotóarchívum
 • Reuters partnereink/001.xml

Fogadószelvény

A fogadáshoz kérlek válassz kínálatunkból!

A fogadószelvényen frissítettük az eseményeket
 • Oddsváltozás! A(z) {{item.outcomeName}} ({{item.eventName}}, {{item.marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item.fixedOdds | number:2}}

  A(z) {{item.eventName}} kimenetel nem fogadható!

  A(z) {{item.eventName}}, {{item.marketName}} piac jelenleg nem fogadható!

bezárás
Törlés
{{item.outcomeName}} ({{item.marketName}}) - Odds: {{item.fixedOdds | number:2}}
Tét Ft

Kötésszám-tiltás:

 • - {{message.name}} esemény minimális kötésszáma: {{item.minCombiCount}} - {{message.name}} esemény maximális kötésszáma: {{item.maxCombiCount}}
Törlés
{{item.outcomeName}} ({{item.marketName}}) - Odds: {{item.fixedOdds | number:2}}

Kötéstiltás az alábbi eseménnyel:

Kötéstiltás az alábbi eseménnyel:

 • {{message.name}} esemény minimális kötésszáma: {{item.minCombiCount}} {{message.name}} esemény maximális kötésszáma: {{item.maxCombiCount}}
Mi ez?
({{item.unitCount}}x)
Ft
Fogadószelvény összefoglalása
Odds összesen -
Tét összesen
Max. nyeremény