2017. október 24-től változtak a Szerencsejáték Zrt. online játékainak részvételi feltételei.

Összevontuk a Tippmixpro sportfogadási oldal és a szerencsejatek.hu oldalon vezetett belső egyenleget, így regisztrált felhasználóként bármelyik oldalon indíthatsz ki-, és befizetést, közös számlával és közös egyenleggel rendelkezel a két oldalon. Az összevont egyenleg, és egy hatályba lépett törvényi változás következtében, meglévő személyes adataidat frissítened, valamint néhány új adattal bővítened is kell.

Ilyen új adat:

  • az állampolgárság,
  • érvényes személyazonosításra alkalmas okmányod típusa és száma,
  • lakcímkártyád száma.

A hiányzó adatok megadásakor, vagy új regisztrációkor ügyelj arra, hogy az okmányodban szereplő adatokkal pontosan egyező adatokat adj meg. Ha ez valamiért nem sikerül, az Okmányfeltöltés menüpont alatt, néhány kattintással feltöltheted az irataidról készült képet, és Ügyfélszolgálatunk néhány napon belül segít kiegészíteni a regisztrációdat.

Fontos, hogy a hiányzó adatok megadásáig a www.tippmixpro.hu oldalon minden funkció elérhető, de fogadni nincs lehetőséged. A www.szerencsejatek.hu oldal játékait, a naplódat, és minden más funkciót továbbra is használhatsz. Az adatok frissítése csak néhány percet vesz igénybe, utána ismét belevetheted magad a játékba, fogadhatsz kedvenc mérkőzéseidre.

További információ a törvényi változásokról (PDF) >

Pénzmosási törvényhez tartozó adatkezelési tájékoztató (PDF) >

Tájékoztatunk továbbá, hogy megváltozott a Tippmix, Totó és Góltotó játékokhoz kapcsolódó 600.000 Ft-ot elérő vagy meghaladó nyeremények nyereményigénylési folyamata. Bővebb információt a vásárlói tájékoztatóban olvashatsz.

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők