KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK HAJSZOLTÁTOK AZ ADRENALINT!

Február 17. és április 17. között az élő fogadások izgalmát szimbolizáló adrenalin egységeket gyűjthettetek. Az élő eseményekre megtett tétek összértéke alapján 100 Ft-onként 1 egység adrenalin került az ampullákba, azok, akik elérték a megfelelő adrenalinszintet, részt vettek a sorsoláson. A virtuális adrenalingyűjtés után a legszerencsésebbek elvihették a legizgalmasabb sporteseményekre szóló nyeremények valamelyikét: utazás a magyar válogatott EB mérkőzéseire, az EB, a Roland Garros vagy a Rome Masters döntőjére.

Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett az Adrenalinhajszában!
Reméljük élveztétek a játékot és legközelebb is velünk tartotok!

A Tippmixpro csapata

Foci EB

Magyarország - Portugália

Ez a játék véget ért!

 

SZURKOLJ ÉLŐBEN A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK AZ EB-N!

Fogadj 2016. február 17. és 2016. április 17. között bármilyen élő sporteseményre, és gyűjts össze legalább 50 egységnyi adrenalint! Legyél ott Te is 2016. június 22-én a magyar válogatott csoportzáró Eb-mérkőzésén, a világsztárokkal felálló Portugália elleni találkozón, a vadonatúj lyoni stadionban!

Te csak a szurkolással foglalkozz, mi már megszerveztünk mindent! A Tippmixpro nyereménycsomag tartalmazza 2016. június 21. és 23. között 2 fő részére a 2 db első kategóriás belépőt az EB mérkőzésre, a repülőjegyeket, a 2 éjszakás szállást egy 4 csillagos szállodában, és természetesen a költőpénzt és biztosítást is.

Tenisz

Rome Masters döntő

Ez a játék véget ért!

 

NÉZD ÉLŐBEN A ROME MASTERS DÖNTŐJÉT!

Fogadj 2016. február 17. és 2016. április 17. között bármilyen élő sporteseményre, és gyűjts össze legalább 100 egységnyi adrenalint! Izguld végig Olaszország fővárosában az év egyik legnívósabb teniszversenyének, a Rome Mastersnak a fináléját, ahová az elmúlt 5 évben csak Djokovic, Nadal és Federer tudott bejutni!

Te csak a szurkolással foglalkozz, mi már megszerveztünk mindent! A Tippmixpro nyereménycsomag tartalmazza 2016. május 13. és 16. között 2 fő részére a 2 db belépőt a Rome Masters döntőjére, a Monte Mario Top szektorba, a repülőjegyeket, a 3 éjszakás szállást egy 4 csillagos szállodában, városnézési lehetőséget, és természetesen a költőpénzt és biztosítást is.

Foci EB

Magyarország - Izland

Ez a játék véget ért!

 

SZURKOLJ ÉLŐBEN A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK AZ EB-N!

Fogadj 2016. február 17. és 2016. április 17. között bármilyen élő sporteseményre, és gyűjts össze legalább 250 egységnyi adrenalint! Szurkolj te is Marseille-ben több mint tízezer magyarral együtt a kontinensviadal második legnagyobb arénájában sorra kerülő Magyarország – Izland Eb-mérkőzésen!

Te csak a szurkolással foglalkozz, mi már megszerveztünk mindent! A Tippmixpro nyereménycsomag tartalmazza 2016. június 17. és 19. között 2 fő részére a 2 db 2. kategóriás belépőt az EB mérkőzésre, a repülőjegyeket, a 2 éjszakás szállást egy 4 csillagos szállodában, és természetesen a költőpénzt és biztosítást is.

Tenisz

Roland Garros döntő

Ez a játék véget ért!

 

UTAZZ PÁRIZSBA, A ROLAND GARROS DÖNTŐJÉRE

Fogadj 2016. február 17. és 2016. április 17. között bármilyen élő sporteseményre, és gyűjts össze legalább 500 egységnyi adrenalint! Utazz Párizsba, a világ egyik legrangosabb tenisztornájának döntőjére, ahol kiderül, ki lesz a bajnok az egyetlen salakos Grand Slam-viadalon!

Te csak a szurkolással foglalkozz, mi már megszerveztünk mindent! A Tippmixpro nyereménycsomag tartalmazza 2016. június 3. és 6. között 2 fő részére a 2 db 1. kategóriás Center Court belépőt a Roland Garros döntőjére, a repülőjegyeket, a 3 éjszakás szállást egy 4 csillagos szállodában, városnézési lehetőséget, és természetesen a költőpénzt és biztosítást is.

Foci EB

Döntő, Párizs

Ez a játék véget ért!

 

FOCI EB DÖNTŐ
PÁRIZSBAN!

Fogadj 2016. február 17. és 2016. április 17. között bármilyen élő sporteseményre, és gyűjts össze legalább 1000 egységnyi adrenalint! Éld át Európa legrangosabb labdarúgó-összecsapását, az egy hónapos küzdelemsorozat után talpon maradt két válogatott mindent eldöntő fináléját!

Te csak a szurkolással foglalkozz, mi már megszerveztünk mindent! A Tippmixpro nyereménycsomag tartalmazza 2016. július 8. és 11. között 2 fő részére a 2 db 2. kategóriás belépőt a EB döntőjére, a repülőjegyeket, a 3 éjszakás szállást egy 4 csillagos szállodában, városnézési lehetőséget, és természetesen a költőpénzt és biztosítást is.

A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI

Szerencsejátékban 18 évnél fiatalabb személyek nem vehetnek részt, így nyereményre sem jogosultak. A Szerencsejáték Zrt. dolgozói a Nyereményjátékban nem vehetnek részt és ez által nyereményjogosultságot sem szerezhetnek.

A Nyereményjátékban szigorúan csak azok a Játékosok vehetnek részt, akik csak egy regisztrációval rendelkeznek a Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási rendszerében, illetve a Tippmixpro fogadási oldalán.

A Szerencsejáték Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosulatlan pályázatokat kiszűrje. Ezt figyelembe véve fenntartja a jogot, hogy érvénytelennek minősítse a pályázatot a következő esetekben:

  • regisztráció ugyanarról az IP címről
  • regisztrációk egy háztartáshoz/címhez tartoznak
  • ha egy felhasználóhoz több regisztráció tartozik
  • a Tippmixpro Részvételi Szabályzatának, illetve a „Adrenalinhajsza” nyereményjáték részvételi feltételeinek bármilyen megsértése

Részvételi feltételek letöltése (pdf)

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők