Köszönjük!

A játék keretében ezúttal arra buzdítottunk, hogy ti magatok is aktívan sportoljatok, legyetek olyan fittek, mint a legnagyobb sportolók. Ehhez az alapokat is biztosítottuk, hiszen a játékot teljesítők között nagy értékű Decathlon ajándékkártyákat sorsoltunk ki, mely szinte korlátlan lehetőséget kínál sportszerek vásárlására. Gratulálunk nyerteseinknek!

Köszönjük, hogy játszottatok velünk!
A Tippmixpro csapata

nyeremények

Lendülj formába a legjobbakkal! Úszás, futás, tenisz vagy kerékpár? A döntés rajtad áll.

Játssz velünk a Nyári Sportláz idején, mert a játékot teljesítők között kisorsolunk 5 db 250.000 Ft-os, 5 db 100.000 Ft-os és 5 db 50.000 Ft-os Decathlon ajándékkártyát.

játékleírás

A legjobbak már készen állnak. Játssz velünk, nyerj és hozd ki magadból Te is a legtöbbet!

Eljött a Nyári Sportláz ideje! Fogadj 2016. augusztus 4. 00:00 és augusztus 21. 23:59 között bármilyen sportágra legalább 5.000 Ft összértékben, hogy megnyerhesd a nagy értékű Decathlon ajándékkártyák egyikét!

A játékot teljesítheted a Tippmixpro kínálatában szereplő bármelyik eseménnyel és fogadási típussal. Ha ez megvan, nincs más dolgod, mint bízni a szerencsédben és várni a sorsolás eredményét.

A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI

Szerencsejátékban, ezáltal a jelen nyereményjátékban 18 évnél fiatalabb személyek nem vehetnek részt, így nyereményre sem jogosultak. A nyereményjátékban továbbá a Szerencsejáték Zrt. munkavállalói nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek.

A Nyereményjátékban szigorúan csak azok a Játékosok vehetnek részt, akik csak egy regisztrációval rendelkeznek a Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási rendszerében, illetve a Tippmixpro fogadási oldalán.

A Szerencsejáték Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosulatlan pályázatokat kiszűrje. Ezt figyelembe véve fenntartja a jogot, hogy érvénytelennek minősítse a pályázatot a következő esetekben:

  • regisztráció ugyanarról az IP címről
  • regisztrációk egy háztartáshoz/címhez tartoznak
  • ha egy felhasználóhoz több regisztráció tartozik
  • a Tippmixpro Részvételi Szabályzatának, illetve a „Nyári sportláz” nyereményjáték részvételi feltételeinek bármilyen megsértése

Részvételi feltételek letöltése (pdf)

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők