Köszönjük, hogy velünk gyorsultatok a Rajtkövetőn!

Június 19-én véget ért egy hónapos közösségépítő játékunk, melynek keretében a Tippmixpro Twitter követői között sorsoltunk nyereményeket. Ezúttal 3 db páros belépő az F1 magyar nagydíjra és 30db Nike focilabda talált gazdára. Gratulálunk nyerteseinknek!

Mi az erős rajt után sem húzzuk be a féket, továbbszáguldunk a Twitteren és elcsiripeljük nektek a legizgalmasabb sporteseményeket. A kulcsszavak továbbra is: sport, fogadás, közösség.

Büszkék vagyunk arra, hogy a mi oldalunkon játszotok! Tartsatok velünk legközelebb is!

A Tippmixpro csapata

 

Játékleírás

Rajtolj rá a nyereményekre! Egy kattintás és élőben követheted az F1 rajtot

Kövess minket a Twitteren, így esélyed van megnyerni a 3x2 db belépőt az F1 magyar nagydíjra vagy a 30 db Nike focilabda egyikét. Játssz velünk és vidd el a nyereményeket!

A nyereményjátékban részt vehet mindenki, aki 2015. május 19. 00:00 és június 19. 23:59 között elkezdi követni a Tippmixpro Twitter oldalát. Csatlakozz Te is a követőink táborához és automatikusan részt veszel nyereményjátékunkon.

A sorsolás és a részvétel további feltételeiről bővebb infó a Részvételi szabályzatban.

Nyeremények

Most csak egy kattintásra vagy az F1-től!

Szeretnéd csúcshelyről nézni az F1 magyar nagydíjat? Idén július 26-án élőben izgulhatod végig a Hungaroring Gold 1 Tribünjéből. Kövess minket a Twitteren és adj esélyt magadnak, hogy Te nyerd meg a páros belépők egyikét.

Játssz velünk, hogy labdába rúghass!

Kövesd a Tippmixprot a Twitteren és nyerj egyet Te is a 30 db Nike focilabdából! Kattints és rajtolj rá a nyereményekre, hogy ne csak nézd a focit.

A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI

A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött személy, aki rendelkezik magyarországi tartózkodási hellyel, magyar személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával és 2015. május 19. 00:00 és június 19. 23:59 között Követés („Following”) kapcsolatot létesít a Tippmixpro Twitter oldalával.

A nyerteseket a Twitteren közvetlenül értesítjük nyertességükről. A Szerencsejáték Zrt. nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A Szerencsejáték Zrt. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A Szerencsejáték Zrt. a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a Részvételi- és Játékszabályzat megszegése esetén bármely Játékostól megvonhatja.

Részvételi feltételek letöltése (pdf)

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők