A riói küldetésünk lezárult!

Köszönjük, hogy játszottatok velünk az elmúlt négy hónap során!

Véget ért a Riói küldetés, megvan a fődíj nyertese is, valamint az elmúlt négy hónapban kisorsoltunk összesen 16 millió forintnyi összértékű ajándék feltöltést és négy darab Audi A3 autót is!

Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat a játék közben és örömet tudtunk okozni nektek az úttal, az autókkal és a bónusz feltöltésekkel.

Köszönjük, hogy részt vettetek a Riói küldetésen, játsszatok velünk legközelebb is!

A Tippmixpro csapata

Mi várt rád?

Négy hónap, négy küldetés.

Egy igazi kalandra hívtunk, igazi küldetésekkel, valódi nyereményekkel. A játék során négy alkalommal szállhattál harcba az elismerésért és a jutalmakért. Ha kitartó voltál, egy felejthetetlen útra is a vendégük lehetsz!

Jutalom és elismerés.

Ha minden hónap küldetését teljesítetted, megnyerheted a fődíjat, a 2 db belépőt Rióba, a 2014-es foci vb döntőjére! A felejthetetlen utazást is biztosítjuk hozzá 2 fő részére: 5 nap teljes ellátással, költőpénzzel, repülőjeggyel, biztosítással.

A 4 hónap során versenybe szállhattál 4 db Audi A3 Sportback modellért és 16 millió forint összértékű bónusz feltöltéséért is!

A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI

Az akcióban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt és nyereményre sem jogosultak.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek a Szerencsejáték Zrt. dolgozói.

A nyereményjátékban szigorúan csak azok a játékosok vehetnek részt, akik csak egy regisztrációval rendelkeznek a Tippmixpro fogadási oldalán.

A kisorsolt, de a nyereményéért a meghirdetett határidőn belül nem jelentkező játékos helyére nem léphet más nyertes, így a nyereményt át nem vett nyereménynek kell minősíteni.

A Szerencsejáték Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosulatlan pályázatokat kiszűrje. Ezt figyelembe véve fenntartja a jogot, hogy érvénytelennek minősítse a pályázatot a következő esetekben:

  • regisztráció ugyanarról az IP címről
  • regisztrációk egy háztartáshoz/címhez tartoznak
  • ha egy felhasználóhoz több regisztráció tartozik
  • a Tippmixpro Részvételi Szabályzatának, illetve az „Irány Rio”! nyereményjáték részvételi feltételeinek bármilyen megsértése

Részvételi feltételek letöltése (pdf)

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők