A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött cselekvőképes magyar állampolgár, aki rendelkezik az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyigazolvánnyal és lakcímkártyával és 2015. december 03. 00:00 óra és 2016. január 03. 23:59 óra között a tudásalapú Facebook alkalmazásban szereplő fordulónként változó sportkínálatra tippel.

Az akcióban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt és nyereményre sem jogosultak.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek a Szerencsejáték Zrt. dolgozói.

A nyerteseket a Facebookon közvetlenül értesítjük nyertességükről. A Szerencsejáték Zrt. nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A Szerencsejáték Zrt. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A Szerencsejáték Zrt. a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a Részvételi- és Játékszabályzat megszegése esetén bármely Játékostól megvonhatja.

Részvételi feltételek letöltése (pdf)

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők