Köszönjünk, hogy végigjártátok az utat a csúcsra!

Mi megmutattuk nektek az utat a csúcsra, csak végig kellett mennetek rajta. Gratulálunk azon játékosainknak, akik végigjátszották velünk a 3 hónapot, teljesítették a kis- és főküldetéseket, és ezzel részt vettek a sorsolásokon!

Út a csúcsra nyereményjátékunkban a legjobban teljesítők között gazdára talált 5 millió forint Jackpot, álomutazások Olaszországba, a Seychelle-szigetekre és Monacoba. Azok között pedig, akik a havi kisküldetéseket teljesítették, összesen 3000 db 3000 forintos egyenlegfeltöltést sorsoltunk ki.

Reméljük, hogy élveztétek velünk a játékot és minden tőletek telhetőt megtettetek azért, hogy bekerüljetek a legjobbak közé!

Játsszatok velünk legközelebb is!
A Tippmixpro csapata

Milyen feladatok vártak rád?

 

Esélyduplázó

Ez a játék már véget ért!

 

Jackpot!

Ez a játék már véget ért!

 

Szeptember

Ez a játék már véget ért!

 
 

Október

Ez a játék már véget ért!

 
 

November

Ez a játék már véget ért!

 
 

A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYAI

Az akcióban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt és nyereményre sem jogosultak.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek a Szerencsejáték Zrt. dolgozói.

A nyereményjátékban szigorúan csak azok a játékosok vehetnek részt, akik csak egy regisztrációval rendelkeznek a Tippmixpro fogadási oldalán.

A Szerencsejáték Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosulatlan pályázatokat kiszűrje. Ezt figyelembe véve fenntartja a jogot, hogy érvénytelennek minősítse a pályázatot a következő esetekben:

  • regisztráció ugyanarról az IP címről
  • regisztrációk egy háztartáshoz/címhez tartoznak
  • ha egy felhasználóhoz több regisztráció tartozik
  • a Tippmixpro Részvételi Szabályzatának, illetve a „Út a csúcsra!” nyereményjáték részvételi feltételeinek bármilyen megsértése

Részvételi feltételek letöltése (pdf)

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők