Segítünk

A honlap bemutatása

Regisztráció

Sportfogadnál? Kattints a „Regisztráció” gombra, add meg az adataidat, nyisd meg az általunk küldött e-mailt, igazolj vissza minket és kezdődhet a játék!

 
 
Bejelentkezés

Az oldalunk teljes kínálatának eléréséhez add meg a felhasználóneved és jelszavad, majd kattints a „Bejelentkezés” gombra! Ha elfelejtetted a jelszavad sincs probléma. Csak kattints az „elfelejtett jelszó” linkre!

Befizetés

Ahhoz, hogy az általad választott eseményre fogadhass, az oldalunkon rendelkezésre álló befizetési lehetőségek közül egyet választva (banki átutalás, bankkártyás fizetés,  MCOM) töltsd fel az egyenleged és már fogadhatsz is a kedvenc csapatodra!

 
 
Kifizetés

Ha a sportfogadáson nyert összeget bankszámládra szeretnéd utalni, a „Számlám/Fogadásaim” menüpont alatt kattints a „Kifizetés” menüpontra, írd be a kívánt összeget és a jelszavad, majd kattints a „Kifizetés” gombra! Ennyire egyszerű!

 
Naptár

A legördülő menüben kiválaszthatod, hogy melyik sportág eseményeit szeretnéd kilistázni a naptárban általad kiválasztott napokra lebontva.

Élő fogadás / Következik

Az élő fogadás esetében egy adott mérkőzés ideje alatt lehetőséged van fogadni. Kattints az „Élő” fülre, majd tekintsd meg az összes általunk kínált, jelenleg is zajló sportesemények listáját! Kattints az általad kiválasztott eseményre és tekintsd meg, hogy mire fogadhatsz a mérkőzés alatt!
A „Következik” pont alatt azok az események jelennek meg, amelyek hamarosan kezdetüket veszik.

 
 
Fogadószelvény

A fogadószelvénybe az általad kiválasztott fogadási események kerülnek, ahol több esemény esetén választhatsz az egyes kötés és a többes kötés lehetősége közül. Az utóbbi esetében az intelligens fogadószelvény további elérhető kötéstípusokat is felajánl, ezzel bővítve a fogadási lehetőségeidet.

Napló

A Napló menüpontban a korábbi fogadásaidat és a számládon történt pénzügyi mozgásokat követheted figyelemmel. Beállíthatod, hogy milyen időtartamra vonatkozzon a keresés, továbbá a fogadásaid kimeneteleit, illetve a pénzügyi tranzakciók részben a korábbi kifizetéseidet és befizetéseidet is kilistázhatod.

 
 
Sportág választó

A sportágakra kattintva egy leugró ablak jelenik meg, ahol a kiemelt versenyek, illetve országok szerint rendszerezheted az általunk kínált sporteseményeket.

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők