Segítünk

Felelős játékszervezés

A sportfogadás felelős szervezése

A sport tisztaságának védelme érdekében a Szerencsejáték Zrt. vállalja, hogy körültekintően választja ki a sportfogadásra kínált eseményeket. A Szerencsejáték Zrt. nem szervez fogadásokat olyan tornák/bajnokságok, sportesemények vagy találkozók kapcsán, amelyek esetében fennáll a korrupció kockázata, illetve amelyek potenciálisan nyilvánvaló módon befolyásolhatók vagy nem képviselnek jelentős sportértéket.

Társaságunk nem szervez fogadásokat kizárólag kiskorúak részvételével rendezett sporteseményekre, "barátságos versenyek" esetében pedig csak akkor, ha azok engedélyezettek és szigorú ellenőrzés alatt zajlanak le.

A nyereményszorzók összeállításának folyamata naplózásra és rendszeres auditálásra kerül. A felkínált nyereményszorzók az egyes események kimenetelének valószínűségét tükrözik, és nem lehetőségen vagy más szubjektív információn, hanem tényeken (sportszakmai információkon, korábbi és aktuális fogadási adatokon) alapulnak. A nyereményszorzók (odds) módosítása hivatalos folyamat, és többszintű engedélyeztetést igényel. A naplók és más ellenőrzési folyamatok megakadályozzák a visszaélést továbbá csalás megelőzését szolgáló kontrollok is működnek.

A Szerencsejáték Zrt. az élő fogadás során elfogadott fogadásokra kiemelt figyelmet fordít az értékesítés tisztességének biztosítása és a csalási kockázatok minimalizálása érdekében.

Önkorlátozás

A szerencsejáték szórakoztató, gyakran örömteli elfoglaltság, ami segít a kikapcsolódásban, ám fontos tudni, hogy a játék, mint alapvető emberi szükséglet bizonyos esetekben problémákat okoz, akár súlyos függőséghez is vezet. A szerencsejáték-függőség tehát szenvedélybetegség, ezért a Szerencsejáték Zrt., mint felelős játékszervező több módon is igyekszik segítséget nyújtani a rászorulóknak.

A felelős játékszervezés részeként a Szerencsejáték Zrt. lehetőséget nyújt önkorlátozási limitek beállítására. A Tippmixpro weboldalán a Számlám/Fogadásaim -> Felelős játékszervezés menüpontban beállítható figyelmeztetés, időszaki vagy végleges kizárás, valamint napi, heti és havi limit egyaránt.

Hova fordulhatsz segítségért, ha baj van?

Ha úgy érzed, hogy kialakult a játékfüggőség, és egyedül vagy családtagjaidra támaszkodva sem tudsz megbirkózni a problémáddal, fordulj szakemberhez, aki segíteni tud. Meg kell találnod a kiutat a játékfüggőségből, akár önállóan, akár külső segítséggel. Ne feledd: problémáddal nem vagy egyedül!

KÉRDEZD e-mailben a témában jártas szakpszichológust, Demetrovics Zsoltot: segitaszakember@eski.hu

HÍVD az ELTE Szerencsejátékos Segélytelefonszámát! Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTE) szakértői gárdája a szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezeléséhez nyújt segítséget anonimitás és teljes titoktartás mellett. Az ügyelet hétköznapokon 15-19 óra között hívható az alábbi telefonszámon: 06-1-411-6778

KERESD fel a hozzád legközelebbi függőségi járó- vagy fekvőbeteg rendelést, illetve civil segítő szervezetet! Ezek frissített listáját az alábbi linken találod: http://www.eski.hu/jatekfuggoseg/hova.php

TELEFONÁLJ, és a Dr.Info ügyfélszolgálata útbaigazít:
06-40-DR INFO, azaz 06-40-374-636


Kapcsolódó fájlok

 
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők