Segítünk

Fizetési lehetőségek

A fogadásban való részvételhez fel kell töltened belső egyenlegedet. A feltöltést bankkártyával, az Abaqoos rendszerén keresztül, vagy akár banki átutalással is intézheted.
Az egyenlegfeltöltés minimum összege 500 Ft, maximum 1 000 000 Ft lehet.

Bankkártyás feltöltés - bármely bankkártyával

A belső egyenlegedet bármely bank által kibocsátott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával* töltheted fel, ha a kibocsájtó bank engedélyezi, hogy kártyádat szerencsejátékra használhasd.

A feltöltéshez válassz a neked szimpatikus banki felületek közül – OTP vagy K&H Bank – és add meg a feltölteni kívánt összeget majd kattints a befizetésre. Miután átkerültél a banki oldalra, add meg a feltöltéshez szükséges további adatokat. A Mégsem gomb megnyomásával a fizetési tranzakció végrehajtása nélkül térhetsz vissza a Tippmixpro oldalra. Amennyiben jóváhagyod a feltöltést, a tranzakció befejeztével visszakerülsz a Tippmixpro oldalára és az általad feltöltött összeg azonnal jóváíródik a belső egyenlegeden.

*Internetes vásárlásra alkalmas kártyák:

  • MasterCard,
  • VISA dombornyomott bankkártya
  • VISA Electron és Maestro bankkártyák

Abaqoos

Egyenlegedet kényelmesen feltöltheted Abaqoos utalvány vagy Abaqoos pénztárca segítségével is.
Még nincs Abaqoos pénztárcád? Regisztrálj most!

A feltöltéshez válaszd az Abaqoos-t és add meg a feltölteni kívánt összeget majd kattints a befizetésre. Miután átkerültél az Abaqoos oldalára, add meg a feltöltéshez szükséges további adatokat. Sikeres feltöltés esetén visszakerülsz a Tippmixpro oldalára és az általad feltöltött összeg azonnal jóváíródik a belső egyenlegeden.

Banki átutalás

Egyenleged feltöltésére szánt összeget bármikor átutalhatod a Szerencsejáték Zrt. bankszámlaszámára Netbankodon keresztül.

Az átutalással kapcsolatos további információkról a sikeres regisztrációd után tájékozódhatsz.

A sikeres banki átutalást követően az összeg várhatóan 1-4 munkanapon belül átkerül a közleményben megadott felhasználónevedhez tartozó belső egyenlegedre.

Készpénzes befizetésre nincs lehetőség bankfiókokban!

Személyes befizetési módra egyetlen bankfiókban sincs lehetőséged. Kérjük, hogy az átutalás helyett ne használd a K&H Bank bankfiókjaiban történő készpénzes befizetést, mert a Közlemény rovatban megadott azonosító adatok a banki bedolgozás során módosulhatnak. Ezáltal a befizető beazonosítása és befizetett összeg bekönyvelése meghiúsulhat. Mivel a befizetés anonim, személyes adatok hiányában a befizető megkeresése és a befizetett összeg visszajuttatása nem lehetséges.

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők