Segítünk

Fizetési lehetőségek

A fogadásban való részvételhez fel kell töltened belső egyenlegedet. A feltöltést bankkártyával vagy akár banki átutalással is intézheted.
Az egyenlegfeltöltés minimum összege 500 Ft, maximum 1 000 000 Ft lehet.

Bankkártyás feltöltés - bármely bankkártyával

A belső egyenlegedet bármely bank által kibocsátott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával* töltheted fel, ha a kibocsájtó bank engedélyezi, hogy kártyádat szerencsejátékra használhasd.

A feltöltéshez válassz a neked szimpatikus banki felületek közül – OTP vagy K&H Bank – és add meg a feltölteni kívánt összeget majd kattints a befizetésre. Miután átkerültél a banki oldalra, add meg a feltöltéshez szükséges további adatokat. A Mégsem gomb megnyomásával a fizetési tranzakció végrehajtása nélkül térhetsz vissza a Tippmixpro oldalra. Amennyiben jóváhagyod a feltöltést, a tranzakció befejeztével visszakerülsz a Tippmixpro oldalára és az általad feltöltött összeg azonnal jóváíródik a belső egyenlegeden.

*Internetes vásárlásra alkalmas kártyák:

  • MasterCard,
  • VISA dombornyomott bankkártya
  • VISA Electron és Maestro bankkártyák

Banki átutalás

Egyenleged feltöltésére szánt összeget bármikor átutalhatod a Szerencsejáték Zrt. bankszámlaszámára Netbankodon keresztül.

Az átutalással kapcsolatos további információkról a sikeres regisztrációd után tájékozódhatsz.

A sikeres banki átutalást követően az összeg várhatóan 1-4 munkanapon belül átkerül a közleményben megadott felhasználónevedhez tartozó belső egyenlegedre.

Ügyfélkártya

Az Ügyfélkártya egy virtuális Szerencsekártya, mely a te egyedi azonosításodra szolgál. Az ezen szereplő számsor és vonalkód segítségével online terminállal rendelkező értékesítő helyeinken is egyszerűen fel tudod tölteni belső egyenleged.
A feltöltéshez vidd magaddal a számazonosítódat, amit a Beállítások/Személyes adatok menüponton belül, a felhasználóneved mellett zárójelben találsz meg, vagy a Pénzügyek – Ügyfélkártya oldalról ki tudsz nyomtatni.
A feltöltési névértékek jelenleg: 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft, 15.000 Ft, 25.000 Ft, 50.000 Ft vagy 90.000 Ft.

PayPal

Belső egyenleged már a PayPal rendszeren keresztül is feltöltheted.
A feltöltéshez add meg a feltölteni kívánt összeget, majd kattints a befizetés gombra. Ezután átirányítunk a PayPal oldalára, ahol PayPal felhasználóneved és jelszavad megadása után tudod véglegesíteni az egyenlegfeltöltést.

MCOM

A Telekom mobil havi díjas és feltöltőkártyás ügyfeleként a szolgáltatóval kötött szerződésed alapján m-commerce fizetési móddal is feltöltheted belső egyenleged, amennyiben teljes regisztrációval rendelkezel, és megadtad a szükséges adatokat.

Az m-commerce fizetési móddal történő egyenlegfeltöltéskor az a mobiltelefonszám azonosít, amelyről az SMS-t beküldted. Az m-commerce feltöltéshez használt telefonszámot regisztrációkor, vagy utólagos adatmódosításkor tudod megadni.

Az egyenleg feltöltése SMS küldéssel lehetséges, melyben az alábbi formátumot kell használni:
FELTOLT MC összeg
Például, ha 5000 Ft-ot szeretnél feltölteni, akkor: FELTOLT MC 5000

Az SMS-t az alábbi számra kell küldeni: 1756
Az összeg azonnal jóváírásra kerül belső egyenlegeden.
A mobil vásárlás fizetési tranzakció összegének felső határa 30 000 Ft.

Készpénzes befizetésre nincs lehetőség bankfiókokban!

Személyes befizetési módra egyetlen bankfiókban sincs lehetőséged. Kérjük, hogy az átutalás helyett ne használd a K&H Bank bankfiókjaiban történő készpénzes befizetést, mert a Közlemény rovatban megadott azonosító adatok a banki bedolgozás során módosulhatnak. Ezáltal a befizető beazonosítása és befizetett összeg bekönyvelése meghiúsulhat. Mivel a befizetés anonim, személyes adatok hiányában a befizető megkeresése és a befizetett összeg visszajuttatása nem lehetséges.

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők