Segítünk

Fizetési lehetőségek

A fogadásban való részvételhez fel kell töltened belső egyenlegedet. A feltöltést bankkártyával vagy akár banki átutalással is intézheted.
Az egyenlegfeltöltés minimum összege 500 Ft, maximum 1 000 000 Ft lehet.

Bankkártyás feltöltés - bármely bankkártyával

A belső egyenlegedet bármely bank által kibocsátott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával* töltheted fel, ha a kibocsájtó bank engedélyezi, hogy kártyádat szerencsejátékra használhasd.

A feltöltéshez válassz a neked szimpatikus banki felületek közül – OTP vagy K&H Bank – és add meg a feltölteni kívánt összeget majd kattints a befizetésre. Miután átkerültél a banki oldalra, add meg a feltöltéshez szükséges további adatokat. A Mégsem gomb megnyomásával a fizetési tranzakció végrehajtása nélkül térhetsz vissza a Tippmixpro oldalra. Amennyiben jóváhagyod a feltöltést, a tranzakció befejeztével visszakerülsz a Tippmixpro oldalára és az általad feltöltött összeg azonnal jóváíródik a belső egyenlegeden.

*Internetes vásárlásra alkalmas kártyák:

  • MasterCard,
  • VISA dombornyomott bankkártya
  • VISA Electron és Maestro bankkártyák

Banki átutalás

Egyenleged feltöltésére szánt összeget bármikor átutalhatod a Szerencsejáték Zrt. bankszámlaszámára Netbankodon keresztül.

Az átutalással kapcsolatos további információkról a sikeres regisztrációd után tájékozódhatsz.

A sikeres banki átutalást követően az összeg várhatóan 1-4 munkanapon belül átkerül a közleményben megadott felhasználónevedhez tartozó belső egyenlegedre.

Paypal

Belső egyenleged már a PayPal rendszeren keresztül is feltöltheted.
A feltöltéshez add meg a feltölteni kívánt összeget, majd kattints a befizetés gombra. Ezután átirányítunk a PayPal oldalára, ahol PayPal felhasználóneved és jelszavad megadása után tudod véglegesíteni az egyenlegfeltöltést.

Készpénzes befizetésre nincs lehetőség bankfiókokban!

Személyes befizetési módra egyetlen bankfiókban sincs lehetőséged. Kérjük, hogy az átutalás helyett ne használd a K&H Bank bankfiókjaiban történő készpénzes befizetést, mert a Közlemény rovatban megadott azonosító adatok a banki bedolgozás során módosulhatnak. Ezáltal a befizető beazonosítása és befizetett összeg bekönyvelése meghiúsulhat. Mivel a befizetés anonim, személyes adatok hiányában a befizető megkeresése és a befizetett összeg visszajuttatása nem lehetséges.

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők