Segítünk

Kedves Tippmixpro Játékosunk! Október 24-től sok minden változott az oldalunkon. Számos kisebb és nagyobb funkcióval fejlesztettük a Tippmixprot, hogy még nagyobb élmény legyen velünk a játék! Mostantól élő sportközvetítéssel, összevont szerencsejáték egyenleggel, egyszerűsített fogadási naplóval, szélesebb fogadási kínálattal, bővülő kombinációs lehetőségekkel, és néhány apró, a felhasználói élményt javító változással találkozhatsz. Olvass tovább, és ismerd meg a részleteket!

Élő sportközvetítés a Tippmixpron!

Fokozzuk az élő izgalmakat! Mostantól az élőben fogadható mérkőzéseink közül többet élő videós közvetítésben is követhetsz. Az élő oddsok és élő statisztikák mellett, most már valós időben, a Tippmixpro oldalon belül élőben nézheted a mérkőzéseket, és természetesen fogadhatsz is a kiválasztott eseményre a történésekkel egyidőben! Sőt, a magyar idő szerint éjszaka zajló sporteseményekre is lehetőséged van élőben fogadni!

Keresd a play ikonnal megjelölt meccseket!

Közös egyenleg a Tippmixpron és a szerencsejatek.hu oldalon!

Összevontuk a Tippmixpro és a bet.szerencsejatek.hu oldalon vezetett belső egyenleget, így mostantól bármelyik oldalról kezdeményezheted nyereményed felvételét, vagy feltöltheted belső egyenlegedet. Ennek következtében megszüntettük az Átvezetés funkciót is, a már jól ismert befizetési módjaink változatlanul elérhetőek.

Nézd meg az összevont egyenleged!

Változott a Fogadási napló

Korábban külön oldalon listáztuk a fogadásaidat, pénzügyi tranzakcióidat, és átvezetéssel kapcsolatos történéseidet. A megújult Napló oldalon ezeket a funkciókat azonban összeolvasztottuk, így még kényelmesebben, egy helyen követheted az összes Tippmixpron végrehajtott egyenleg és fogadási tranzakciódat. Sőt, ha a Tippmixpro mellett más online játékunkkal is játszol, a bet.szerencsejatek.hu oldalon a Naplódban a lottó játékaid mellett a Tippmixpro fogadásaid is megjelennek.

Miben történt pontosan változás és hogyan működik a megújult Napló?

Kattints, és kövesd egy helyen a fogadásaid!

Szélesebb fogadási kínálat

0-24 élő kínálat, több mint 50 új piaccal és egy új sportággal (MMA) színesítettük a fogadási kínálatot, hogy minél több esemény közül választhass. Bővítettük a legnépszerűbb kombinációkat is, így most már több szelvényajánló közül válogathatsz. Élő, és hosszútávú fogadások minden mennyiségben!

Korábban 13 kiválasztott esemény felett csak kötésben fogadhattál, mostantól viszont új funkcióként már k/n típusú kombinációk is elérhetőek. A fogadószelvényed továbbra is legfeljebb 20 eseményt tartalmazhat, viszont elérhetővé vált pl. a 20/19-es kombináció.

Használd az új kombinációkat és lépj a tétek mezejére!

Jobb felhasználói élmény

Bevezettünk néhány felhasználói élményt javító funkciót is, hogy még könnyebben és kényelmesebben fogadhass a legjobb meccsekre! Melyek ezek?

Mostantól gyorsabban közöljük az eredményeket, sőt a nyereményeket is hamarabb írjuk jóvá a belsőegyenlegeden! A rendszer mostantól automatikusan elfogadja a megnövelt nyereményszorzóval módosult ajánlatot, már nem kell külön kattintással elfogadnod ezt. Amennyiben ezt mégsem szeretnéd használni, a Fogadási beállítások között módosíthatod.

Használd a Fix meccs funkciót! A fogadási szelvényen megjelent egy kis rajzszög ikon, ez az úgynevezett Fix meccs funkció. Kombinációs fogadás esetén most már megteheted azt is, hogy egy vagy több meccset "fixre veszel". Az így megjelölt esemény bekerül minden egységnyi fogadásodba.

Kiválasztott odds megjelölés. A fogadási kínálatban szereplő oddsoknál sárgával kiemeljük azt a szorzót, amit kiválasztottál, hogy jobban átlásd pontosan milyen eseményeket és kimeneteleket tettél a szelvényedre.

Változnak a játék részvételi feltételei

A fent említett összevont egyenlegkezelés, és egy új törvényi szabályozás értelmében, meglévő személyes adataidat frissítened, valamint néhány új adattal bővítened is kell. Ilyen új adat az állampolgárság, érvényes személyazonosításra alkalmas okmányod típusa és száma és lakcímkártyád száma. Továbbá esetleges kiemelt közszereplői státuszodról is nyilatkozatot kell tenned. Fontos, hogy a hiányzó adatok megadásáig a www.tippmixpro.hu oldalon minden funkció elérhető, de fogadni nincs lehetőséged. A www.szerencsejatek.hu oldal játékait, a naplódat, és minden más funkciót továbbra is használhatsz.

Az adatok frissítése csak néhány percet vesz igénybe, utána ismét belevetheted magad a játékba, fogadhatsz kedvenc mérkőzéseidre. Bővebb információ a változásokról: www.szerencsejatek.hu/pmt

Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők