1.0.212
Fizetési lehetőségek

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Az alábbiakban részletes tájékoztatást találsz arról, hogy a fogadásban való részvételhez hogyan tudod feltölteni játékosi egyenlegedet, továbbá nyereményedhez milyen módon juthatsz hozzá.
A játékosi egyenleged feltöltését bankkártyával (OTP Simple, vagy K&H szolgáltatásaival), az OTP Mobil instant transzfer szolgáltatásán keresztül átutalással, vagy pedig Paypalon keresztül is intézheted. 
Tájékoztatunk, hogy nincs lehetőséged ügyfélkártyával, MCOM-on keresztül, vagy közvetlenül a Szerencsejáték Zrt. bankszámlájára történő átutalással a Tippmixpro-s játékosegyenleged feltöltésére! 
Az egyenlegfeltöltésnek minimum és maximum korlátai vannak: 
Bankkártyás fizetés: minimum 1.500 Ft, maximum 1.000.000 Ft 
Instant transzferen keresztüli átutalás: minimum 1.500 Ft, maximum 1.000.000 Ft 
Paypalon keresztül: minimum 3.000 Ft, maximum 1.000.000 Ft.  
Nyereménykifizetést átutalás útján teljesítünk, melyet a Nyereményegyenlegedből tudsz kezdeményezni, egyszerre minimum 3.000 Ft, maximum 10.000.000 Ft összegben. 


Játékosi egyenleged feltöltésére válaszd oldalunkon a „Befizetés” menüpontot. Ekkor a befizetési felületre kerülsz, ahol 

  1. Ki kell választanod a fizetési módot, amivel a befizetést teljesíteni szeretnéd. 
  2. Meg kell adnod az összeget, amit szeretnél játékosi egyenlegedre befizetni. Ezt az összeget egyszerűen kiválaszthatod a gyorsgombok segítségével, vagy a minimum és maximum korlátok figyelembevételével bármilyen összeget megadhatsz. 
  3. Bankkártyás és instant transzferen keresztüli átutalás kiválasztása esetén szükséges megtenned a törvény által előírt nyilatkozatot arról, hogy saját fizetési számládat, vagy a saját fizetési számládhoz tartozó kártyádat használod a tranzakció során. 

A befizetés gombra kattintva az összeg megerősítése után átkerülsz a választott fizetési szolgáltató oldalára, ahol a fizetési tranzakciót le tudod bonyolítani. A tranzakció lebonyolítását követően visszakerülsz a Tippmixpro felületére, a befizetett összeget pedig rövid időn belül jóváírjuk játékosi egyenlegeden és egyből felhasználhatod fogadásra. 

BANKKÁRTYÁS FELTÖLTÉS

Ha játékosi egyenlegedet bankkártyával szeretnéd feltölteni, akkor válassz bankkártyás fizetést biztosító szolgáltatóink közül – K&H vagy OTP SimplePay – és add meg a feltölteni kívánt összeget. 
Azzal a kártyával tudod feltölteni egyenlegedet, amivel a kártyakibocsátó nem tiltja a szerencsejáték tranzakciókat.  
Tájékoztatunk, hogy a szerencsejáték szabályozó törvény [szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény, továbbiakban Szjtv. 11. § (5b) bekezdés] szerint távszerencsejáték szervezőjeként csak abban az esetben írhatunk jóvá befizetést a játékosi egyenlegen, ha a játékos nyilatkozik arról, hogy a saját fizetési számlájához kapcsolódó fizetési kártyát használ. Ezért amennyiben ezt nem tudod megerősíteni, törvényi előírás miatt a kártyás feltöltésedet nem tudjuk elfogadni. 
A törvényi előírás a gyakorlatban azt jelenti, hogy a játékosaink egyenlegfeltöltésük során nem használhatnak más számlájához kapcsolódó kártyát még akkor sem, ha a kártya a saját nevükre szól. A kártyának olyan számlához kell tartoznia, amely számlavezető szolgáltatója rendelkezik a Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyével pénzforgalmi szolgáltatás nyújtására. 
Ezért kártyás fizetési tranzakció során a feltölteni kívánt összeg megadását követően nyilatkoznod szükséges arról, hogy egyenlegedet a saját nevedre szóló, törvényi előírásnak megfelelő számlához tartozó kártyával kívánod feltölteni. Amennyiben ezt nem tudod megerősíteni felénk és a nyilatkozatot elutasítod, akkor törvényi előírás miatt a kártyás feltöltésedet nem tudjuk elfogadni. A nyilatkozat elfogadásával a befizetés gombra kattintva tudod elindítani befizetési tranzakciódat, majd egy felugró ablakban megerősíteni a befizetendő összeget. 
Ezt követően átirányításra kerülsz a kiválasztott kártyaelfogadó szolgáltató weboldalára. Itt add meg a kártyás fizetéshez szükséges további adatokat.  
Amennyiben jóváhagyod a feltöltést, a tranzakció befejeztével visszakerülsz a Tippmixpro oldalára és az általad feltöltött összeg azonnal jóváíródik belső egyenlegeden. 
A K&H fizetési folyamatában oldalunkon is lehetőséged van a kártyád regisztrációjára, ebben az esetben legközelebb már nem kerülsz átirányításra, nem szükséges ismételten megadnod a kártyád adatait. 
A tranzakció sikeres befejeztével visszakerülsz a fogadási oldalra és a befizetett összeget egyből felhasználhatod. 
Tárold el kártyaadataidat a későbbi gyorsabb fizetéshez 
Amennyiben bankkártyás befizetésedhez a K&H fizetési felületét választod, akkor lehetőséged van kártyád eltárolására a „Fizetés és kártya regisztrációja” lehetőség kiválasztásával. 
Amennyiben nem szeretnéd kártyád adatait eltárolni, akkor válaszd a „Fizetés kártya regisztrációja nélkül” lehetőséget! Ebben az esetben a legközelebbi alkalommal is átirányításra fogsz kerülni a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató oldalára és a tranzakcióhoz szükséges adataidat ismételten meg kell adnod. 
Ha a kártyád regisztrációját választod, akkor sikeres fizetést követően eltárolt kártyádat legördülő menüből már ki tudod majd választani, így a kártyád adatait csak a legelső fizetésednél kell megadnod. Tájékoztatunk, hogy kártyád adatainak regisztrációja a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató online fizetőoldalán történik meg, kártyaadataidat kereskedőként nem ismerjük meg. 
Tájékoztatunk, hogy a „Fizetés és kártya regisztrációja” lehetőség kiválasztása esetén a befizetés gomb megnyomásával önkéntes és kifejezett hozzájárulást adsz ahhoz, hogy a fizetéshez használt bankkártyád adata a tranzakció sikeres authentikálását és engedélyezését követően tárolásra kerüljön a fizetési szolgáltató (K&H) felületén. Így következő vásárlásaid alkalmával a már eltárolt kártya kiválasztását követően a kártyaadatok ismételt megadása nélkül lesz lehetséges a vásárlási tranzakció végrehajtása. 
A mentett kártyaadattal történő fizetések esetén a kommunikáció a fizetőoldallal a háttérben zajlik, anélkül, hogy a kártyaszámot és a további adatokat újra be kellene írnod. Kártyád fizető oldali regisztrációjához az szükséges, hogy az első tranzakció során sikeresen végrehajtsd a fizetési tranzakciódat kártyáddal. Ezt követően legközelebb már nem kell a kártyád adatait megadnod. 
Amennyiben kártyád adatait nem szeretnéd elmenteni a későbbi fizetéseid lebonyolítására, akkor válaszd a „Fizetés kártya regisztrációja nélkül” lehetőséget. Ebben az esetben a legközelebbi alkalommal is átirányításra fogsz kerülni a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató oldalára és a tranzakcióhoz szükséges adataidat ismételten meg kell adnod. 
Felhívjuk figyelmedet, hogy a kártyás fizetési tranzakciód lebonyolítása során kártyakibocsátó bankod a tranzakció hitelesítését kérheti és a fizetési tranzakciód csak az előírt sikeres hitelesítéssel teljesülhet. 

ÁTUTALÁS – INSTANT TRANSZFER

Ismételten felhívjuk a figyelmedet, hogy Tippmixpro-s játékos egyenleged feltöltésére nincs lehetőséged a Szerencsejáték Zrt. bankszámlaszámlájára történő átutaláson keresztül. Az e-lottozo azonosítóval beérkező tételek a bet.szerencsejatek.hu oldalunkon felhasználható játékosi egyenlegedre kerülnek.  
Tippmixpro és V-sport Pro játékunkban átutalásos fizetést a Simple Instant Transzfer szolgáltatásán keresztül biztosítunk, az átutalt összeget (banki visszaigazolás függvényében) rövid időn belül jóváírjuk játékosi egyenlegeden. Amennyiben átutalás útján szeretnéd játékosi egyenlegedet feltölteni, akkor válaszd az INSTANT TRANSZFER lehetőséget a befizetési oldalunkon. 
Tájékoztatunk, hogy az átutalásos tranzakció indításakor nyilatkoznod kell arról, hogy egyenleged feltöltését saját nevedre szóló törvényi előírásnak megfelelő fizetési számláról kezdeményezed. Az átutalandó összeg megadását (minimum 1.500 Ft, maximum 1.000.000 Ft) és a nyilatkozatod megtételét követően átirányításra kerülsz a Simple felületére. 
Az Szjtv. 11. § (5a) bekezdés szerint távszerencsejáték szervezőjeként csak abban az esetben írhatunk jóvá befizetést a játékosi egyenlegen, ha a játékos nyilatkozik arról, hogy a saját nevére szóló fizetési számláról kezdeményezi a tranzakciót. Ezért amennyiben ezt nem tudod megerősíteni, törvényi előírás miatt átutalásodat nem tudjuk elfogadni. 
A nyilatkozat elfogadása után a Simple weboldalára irányítunk, ahonnan az átutalásos tranzakciót le tudod bonyolítani (amennyiben bankod lehetővé teszi, akkor közvetlenül, QR kód, vagy deep link használatával), illetőleg a netbankodba történő átirányítás után a tranzakcióhoz szükséges adatok megadásával. Kérjük ügyelj rá, hogy az utalási adatokat pontosan rögzítsd, különben nem lesz beazonosítható a tranzakciót és jóváírásra sem tud kerülni egyenlegeden. A tranzakció sikeres befejeztével visszakerülsz a fogadási oldalra és egyenlegedet rövid időn belül felhasználhatod. (amennyiben valamilyen ok miatt a tranzakciód nem jelenik meg a játékosi egyenlegeden, akkor a tranzakciód sikertelen volt és az OTP Mobil Szolgáltató Kft. néhány napon belül visszautalja részedre az összeget.  
Felhívjuk figyelmedet, hogy az átutalásos tranzakció az OTP Bankhoz érkezik, a tranzakció kezelője az OTP Mobil Szolgáltató Kft., ezért utalásod beérkezéséről csak ők tudnak visszaigazolást adni. 

PAYPAL

A feltöltéshez add meg a feltölteni kívánt összeget, majd kattints a befizetés gombra.  
Ezután átirányítunk a PayPal oldalára, ahol PayPal felhasználóneved és jelszavad megadása után tudod véglegesíteni az egyenlegfeltöltést. Sikeres befizetés után visszairányítunk weboldalunkra, és a feltöltött összeget azonnal jóváírjuk a játékosi egyenlegeden.  

NYEREMÉNYED KIFIZETÉSE

A fogadásaiddal elért nyereményed kifizetését törvényi előírás alapján csak átutalás útján teljesíthetjük. A nyeremény kifizetése a játékos MNB engedéllyel rendelkező pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett forint alapú fizetési számlájára teljesíthető. 
Nyereményed kifizetését 3.000 Ft felett tudod kezdeményezni a Nyereményegyenlegedből, egy kifizetési tranzakció kezdeményezésének felső határa 10.000.000 Ft. 
A nyereményed kiutalásának kezdeményezéséhez oldalunkon válaszd a „Kifizetés” menüpontot. Ekkor a kifizetési oldalra kerülsz, ahol meg kell adnod a kiutalásra kért forintösszeget.  (Felhívjuk figyelmedet, hogy nyeremény kiutalását a Nyereményegyenlegedből kérheted.)  
Az összeg megadását követően tudod megadni bankszámlaszámodat, ahová a kifizetést kéred. Ha korábban volt már sikeres kifizetési tranzakciód, akkor a legördülő menüben megtalálod korábban használt bankszámláidat, így azokat is egyszerűen ki tudod választani. 
Annak érdekében, hogy a kifizetés sikeres legyen, ügyelj rá, hogy a bankszámlaszámodat a kért formában és pontosan rögzítsd: 

  • Számlaszámod 16 vagy 24 karakterű lehet 
  • kötőjelet, elválasztót és egyéb karaktereket ne használj 
  • a 16 vagy 24 karaktert egybefüggően rögzítsd 
  • ne használj IBAN formátumot 

Számlaszámod alábbi adatait kell rögzítened egybefüggően, attól függően, hogy az 2*8, vagy 3*8 karakterből áll-e. 

123456781234567812345678
1234567812345678

Felhívjuk figyelmedet, hogy az Szjtv. 11. § (6) bekezdése alapján a játékosnak MNB engedéllyel rendelkező pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlájára teljesíthetünk kifizetést. Ezért előzetesen nyilatkoznod szükséges arról, hogy nyereményed kifizetését a tulajdonodban álló bankszámlára kéred teljesíteni.  
Amennyiben nem rendelkezel ilyen számlával és ezt nem tudod megerősíteni, úgy kérjük, intézkedj a jogszabályi előírásoknak megfelelő számla nyitásáról és kezdeményezd ismét a nyereményed kiutalását arra a számlára.  Amennyiben a nyeremény kiutalását elindítod, elkezdjük a tranzakciód feldolgozását és a szükséges ellenőrzések után intézkedünk a kiutalásról. 
Tájékoztatunk, hogy elindított nyereményigénylésed visszavonására a „Kifizetés visszavonása” menüpontban van mindaddig, amíg a banki kiutalás folyamatát nem kezdtük el.  
Tranzakcióid státuszát a Tranzakciótörténet menüpontban követheted nyomon.