Közvetlen riválisok sora csap össze a hétvégén!

A Premier Ligában és a spanyol bajnokságban is több olyan mérkőzést rendeznek a hétvégén, ahol BL-szereplésre hajtó csapatok csapnak össze egymással. Talán épp ezeken az egymás elleni talákozókon dől el, hogy a szezon végén ki biztosítja helyét a legjobbak között!    

Tovább olvasom >

Minden kategóriában a fellegek felett

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az aktuális fogadási rekordokat, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >

Fogadj a pénteki bajnokikra!

A pénteki fogadási programban ezen a héten is megtalálhatóak négy nagy európai fociliga párosításai. Franciaországban Nice – Brest, ill. Metz - Lyon, a Bundesligában Bayern München - Padernborn, a Serie A-ban Brescia - Napoli, míg a spanyol bajnokságban Betis – Mallorca mérkőzésekre kerül sor az esti órákban.

Tovább olvasom >
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők