Úszó Eb 2018

A 2018-as úszó Európa bajnokságnak a skóciai Glasgow ad otthont augusztus 3. és 12. között. Két éve, a londoni Eb-n 10 aranyat nyert a magyar úszóválogatott, így a vizes Eb úszó számait tekintve az éremtáblán akkor az 1. helyen végzett Magyarország (10-4-5)...

 

Tovább a fogadási lehetőségekhez!

Tovább olvasom >

EL-dömping csütörtökön

A csütörtöki nap a 2. körös EL-selejtezők visszavágóinak jegyében telik. Több párharcban gyakorlatilag formalitássá vált a második mérkőzés, többek között a Sevilla, az APOEL és az RB Leipzig is páholyban érezheti magát. Azonban akadnak olyan párosítások is, ahol még teljesen nyitott a továbbjutás kérdése.

 

Tovább a fogadási lehetőségekhez!

Tovább olvasom >

100 forintból 200 ezres nyeremény!

A vb lezárult, de a remek fogadásokból továbbra sincs hiány a Tippmixprón! A 30. hét első felében volt olyan fogadó, aki 100 forintot kockáztatva zsebelhetett be közel 200 ezer forint nyereményt!
Tovább olvasom >
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők