Hétvégén rajtol a Copa America!

30 éve rendezte meg utoljára Brazília a legjobb dél-amerikai válogatottak számára kiírt Copa Americát. 1993 óta a lebonyolítás változott, már meghívott nemzetek is szerepelnek a tornán - ezúttal épp a legutóbbi Ázsia-bajnokság két döntőse, Japán és Katar. A 12 résztvevő csapat öt város hat stadionjában méri össze erejét, hogy a legjobb végül a Maracanában magasba emelhesse a győzelemért járó trófeát.  

Tovább olvasom >

Összjáték: Még 9 napig lehet gyűjteni a pontokat!

Június 14-én zárul Összjáték promóciónk, és továbbra is van több olyan kategória, ahol értékes nyeremények várnak a vállalkozó kedvű játékosokra, ám a fogadási kedv szinten tartására – esetleg növelésére – lenne szükség ahhoz, hogy a közös pontok száma elérje az előzetesen megállapított értéket. Lássuk milyen érdekesebb eseményekre fogadhatunk még a hajrában!

Tovább olvasom >

Egy baseball meccsel indult … rekord lett belőle!

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az aktuális fogadási rekordokat, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >

Összjáték: Helyzetjelentés!

A Tippmixpro nyereményjátéka félidejéhez érkezett, ezért megnéztük, hogy mi az aktuális helyzet az egyes kategóriákban, és mennyi pont kell még ahhoz, hogy megnyíljanak az áhított nyeremények. A 2-es és a 3-as kötésre ráfér a jó hajrá! 

Tovább olvasom >

Három a Klopp-igazság?

Jürgen Klopp edzői pályafutása harmadik BL-döntőjére készül: az első kettőt elbukta, 2013-ban a Dortmunddal, tavaly pedig a Liverpoollal. A Vörösök hatodik BEK/BL-trófeájukért küzdenek, míg a Tottenham először játszhat finálét ebben a sorozatban. Ki nyeri az angol házi döntőt Madridban?

Tovább olvasom >
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők