Bajnokok Ligája fordítások és bravúros FTC-siker az Oddskirály második hetében

Harmadik szakaszába fordul a héten a Tippmixpro Oddskirály promóciója. Amint már jól ismert, a legalább hármas kötésben fogadó játékosok a nyertes kimenetelek oddsainak szorzata alapján kerülhetnek fel a heti toplistára, amennyiben egyetlen hibás tipp van a szelvényükön. Magas oddsokkal az eredő odds nagyságát, így a toplistára felkerülés esélyét is növelni lehet. 

 

Az elmúlt hét is tartogatott sok olyan fordulatot, amely végül meglepőnek tekinthető kimenetellel, és kiemelkedően magas nyereményszorzóval járt együtt. A Bajnokok Ligája keddi játéknapján a Juventus hazai pályán egyértelmű esélyesként kezdte a Lokomotív Moszkva elleni összecsapást, de a szünetben 1-0-s hátrányban volt az olasz bajnok. A Cristiano Ronaldóval felálló torinóiak végül fordítani tudtak, de ezúttal nem a portugál klasszis volt a hős, hanem Paulo Dybala: a 25 éves argentin támadó a 77. és a 79. percben is betalált, a Juve 2-1-re megnyerte a meccset. Saját szurkolóik mellett örömet szereztek ezzel azoknak a Tippmixpro-fogadóknak is, akik fordulatos meccsben bíztak. Volt ugyanis olyan játékos, aki a „Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény” fogadási piacon a „Lokomotív Moszkva 1:0/Juventus 2:1” kimenetellel 64,00-s nyertes oddsot könyvelhetett el, és akadt olyan is, aki a „Félidő/végeredmény” opció „Lokomotív Moszkva/Juventus” tippjével ért el 22,00-s nyertes nyereményszorzót. 

 

A Paris Saint-Germain jóval könnyebben hozta saját mérkőzését, az FC Bruges vendégeként aratott 5-0-s győzelmével a „Pontos végeredmény” lehetőségre tippelve található 54,00-s győztes nyereményszorzó is. Szintén könnyed sikert aratott a Manchester City, ám Pep Guardiola együttese hátrányban is volt az Atalantával szemben. A „Mérkőzés alakulása” piacon sokat ért a „Vendég szerzi az 1. gólt és hazai” tipp, hiszen volt olyan játékos, aki ezzel 6,00-s szorzóval növelte nyereményét.

 

Az Olympiakosz megizzasztotta a Bayern Münchent, a német bajnok végül 3-2-re tudott nyerni Pireuszban, de jól jelzi a csata élességét, hogy a hazaiak is 7 szögletig jutottak – ezzel pedig az a fogadónk is elégedett lehet, akinek 8,25-ös oddsot ért a „Hazai csapat szögleteinek száma” fogadási piacra leadott „7+” tippje.

 

A hétközi európai kupaforduló a magyar labdarúgás szempontjából is kiemelt jelentőséggel bírt, hiszen az FTC lejátszotta harmadik mérkőzését is az Európa Liga csoportkörében. Sokáig emlékezetes találkozó marad ez, miután a magyar bajnok a 86. percben szerzett góllal bravúros győzelmet aratott a CSZKA Moszkva otthonában. A mérkőzés előtt fogadva sokan 7,50-es nyereményszorzóval játszották meg a zöld-fehérek győzelmét, de volt olyan is, aki élőben fogadva könyvelt el 11,50-es nyertes szorzót az „1X2” fogadási soron. A Ferencváros sikerének is köszönhetően egy Tippmixpro-játékos 100 forintos tétre nyert több mint 100 ezer forintot 6-os kötésével.

 

Ráadásul a november 10-ig tartó Oddskirály promócióval legalább hármas kötésben fogadva most egy hibás tipp is beleférhet, még a nyereményjáték ranglistájának 50. helyezettje is jóváírást kap. A harmadik szakasz már elkezdődött!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők