Finn gólok alapozták meg a heti elsőséget

Ezúttal a 2020. szeptember 7. és szeptember 13. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 1 126,56 lett − az alábbi 9-es kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Svéd bajnokság

Helsingborg - Kalmar

1X2

Döntetlen

3,10

Labdarúgás

Japán bajnokság

Yokohama FM - Cerezo Osaka

1X2

Cerezo Osaka

2,98

Labdarúgás

Marokkói bajnokság

FAR Rabat - Wydad Casablanca

1X2

Döntetlen

2,85

Labdarúgás

Brazil bajnokság

Goiás - Coritiba

1X2

Döntetlen

2,71

Labdarúgás

Finn bajnokság

Honka - Ilves

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,91

Labdarúgás

Finn bajnokság

Seinäjoen JK - Inter Turku

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,86

Labdarúgás

Finn bajnokság

Mariehamn - Lahti

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,43

Labdarúgás

Finn bajnokság

Turku PS - Haka

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,68

Jégkorong

KHL

Jokerit - Nyeftehim. Nyizsnyekamszk

1. harmad - Gólszám 1,5

Több, mint 1,5

1,85

 

 

A vizsgált héten kissé szokatlan, egyedi módon állította össze fogadónk a végül heti rekorderré váló szelvényét. A kiválasztott kilenc eseményből nyolc szerdán délután, illetve este kezdődött, míg az utolsót vasárnap délben rendezték. Játékosunk tehát már a fogadás feladásakor tudta, hogy amennyiben az első nyolc vállalása jónak bizonyul, akkor szűk négy napot kell még várnia arra, hogy megtudja, hogy ez ér-e valamit, vagy az utolsó, esetleg hibásnak bizonyuló tipp semmissé teszi az egész szelvényét. Utólag már tudjuk, megérte várnia. A kiemelt fogadás gerincét a finn élvonal 13. heti párosításai adják. Fogadónk abban reménykedett, hogy az általa választott gárdák egyaránt be fognak majd találni legalább egyszer. Ebben a körben 29 gól született a 12 csapatos bajnokság 6 meccsén. A hatból öt összecsapást rendeztek meg szombaton, ebből későbbi nyertesünk jó érzékkel kihagyta a sereghajtó Rovaniemi PS meccsét. Jól tette, hiszen csak az az egy gárda volt ebben a fordulóban, amely képtelen volt betalálni. A többi mérkőzésen aztán született minimum 4 gól − egyszer 2:2 (Mariehamn - Lahti), illetve háromszor 3:2 lett a vége −, így a csapatok „bőven teljesítették” az elvárt szintet. Egyébként a vasárnapra maradt hatodik találkozó 4:3-ra végződött, így az északi szurkolók nem panaszkodhattak a heti góltermésre. Megnéztük, hogy a finn bajnokságban mennyire gyakori az a szituáció, hogy egy adott körben mindenki betalál. A szezon során egyszer sem fordult elő olyan, hogy a tucatnyi gárda mindegyike gólt szerezzen egy adott fordulóban, és olyan eset sem volt korábban, hogy tizenegy csapat betaláljon, és csak egy nem. Megállapíthatjuk, hogy fogadónk jól „belenyúlt”… Négy jó gólszám tipp mellé három döntetlent is sikerült kifognia nyertesünknek. Két esetben kiesésben igencsak érdekelt csapatok egymás elleni fellépése zárult pontosztozkodással (Helsingborg – Kalmar 1:1, Goiás – Coritiba 3:3), míg a marokkói bajnokin a második helyét bőszen őrző Wydad Casablanca szerzett egy pontot feltörekvő riválisának vendégeként (1:1). A nyolcadik szerdai meccs egy új sportág (jégkorong) és egy újabb piac (1. harmad - Gólszám 1,5) került képbe játékosunknál. Itt is finn segítséggel született meg a találat, miután a Jokerit által 6:0-ra megnyert meccsen a házigazda az első harmadban kétszer is betalált a KHL-ben. Aztán következett a korábban jelzett majd négy napnyi várakozás. A nyertességről döntő kilencedik meccsen a japán bajnoki ezüstéremre jó eséllyel pályázó Cerezo Osakának kellett győznie egy középmezőnyben lavírozó gárda vendégeként. Ez a győzelem összejött (2:1), bár valószínűleg a találkozó 52. percében, amikor a hazaiak előnybe kerültek, egy kissé aggódhatott játékosunk. De ne feledjük, végül több mint ezerszázszorosan megsokszorozódva érkezett vissza a számlájára a feltett tét.

 

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 100-as oddsot ezúttal egy egyiptomi labdarúgó bajnokihoz – Smouha - El Zamalek – kapcsolódóan ért el egy fogadónk, mégpedig a mérkőzés kezdete előtt feladott tippjével. Ezúttal az 1X2 + Gólszám 4,5 fogadási lehetőség választása volt a „nyerő”, a nyertes kimenetel pedig „Döntetlen és több” lett miután a találkozó 3:3-as pontosztozkodással ért véget. A további – nem labdarúgó – események közül egy rögbimérkőzéshez – St. Helens - Hull KR (Angol Szuperliga) – kapcsolódó tipp kamatozott a legjobban (80-as nyereményszorzó). Itt a „Félidő / végeredmény” piac adta meg ennek a remek oddsnak a lehetőségét. A nyertes kimenetel a „St. Helens / Döntetlen” lett, miután a találkozó 8:6-os félidőt követően 20:20-as döntetlennel zárult a rendes játékidőt követően. A múlt héten véget érő hosszútávú (outright) fogadások közül a kerékpáros Tour de France 12. szakaszának győztesére vonatkozó nyerő tippet mutatunk be. A csütörtökön rendezett szakaszt a svájci Marc Hirschi (Sunweb) nyerte, aki ez alkalommal sikeres szökést hajtott végre (versenyzőtársai korábban kétszer is befogták…): győzelme 18,25-szörös nyereményszorzóval párosult. Ezen a héten, ebben a kategóriában ennél nem akadt jobb nyertes szorzó.

 

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást mutatunk be. Az első egy 4-es kötés (eredő odds: 979,76), amelyben egy fogadónk négy összetett fogadás révén jutott közel ezerszeres visszafizetéshez. Hasonlóan heti rekorder szelvényünkhöz itt is a Mindkét csapat szerez gólt fogadás a váz, ám itt játékosunk megnevezte a mérkőzések nyertesét is. A mind a két fogadásban szereplő Yokohama FM - Cerezo Osaka japán bajnokira szóló tipp − a győztes megnevezése miatt − ebben az esetben láthatóan jobban „fizetett”.

 

 

Labdarúgás

Japán bajnokság

Yokohama FC - Nagoya GE

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

7,75

Nyertes

Labdarúgás

Japán 2.

Avispa Fukuoka - Machida Zelvia

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

6,00

Nyertes

Labdarúgás

Japán 2.

Kitakyushu - Albirex Niigata

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

4,90

Nyertes

Labdarúgás

Japán bajnokság

Yokohama FM - Cerezo Osaka

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Vendég és igen

4,30

Nyertes

 

 

A második választásunk egy Lucky 15 kombináció (a feltett tét 896,93-szerese járt vissza). Az ebben szereplő események még az előző héten vasárnap éjfél előtt kezdődtek, ám a baseballmeccs játékidejének hossza miatt már csak éjfél után, hétfőn válhattak nyertessé. Fogadónk az éjszaka közepén élő fogadás keretében „álmodta meg” tippjeit. Érdekesség, hogy a döntetlenek jellemzően minden sportágban jól fizető kimenetelek, itt mégis egy másik piachoz (Nyertes különbség) tartozó kimenetel adta a legnagyobb nyertes oddsot, miután a LA Angels 9:5-re legyőzte a Houstont. A kombináció egyetlen 4-es kötésénél az eredő odds: 9 009!

 

 

Baseball

MLB

LA Angels - Houston

Nyertes különbség

Hazai csapat 3 vagy több ponttal nyer

12,00

Kosárlabda

NBA, rájátszás

Miami - Milwaukee

1X2

Döntetlen

11,00

Kosárlabda

WNBA

Washington - Dallas

1X2

Döntetlen

10,50

Jégkorong

Orosz Liga Pro (3x10 perc)

Four Icebreakers - Hammers

1X2

Döntetlen

6,50

 

 

A harmadik választásunk egy 10-es kötés (eredő odds: 459,34), amelyben kizárólag MLB-s baseballmérkőzések kaptak helyet. Fogadónk kilenc találkozó esetében eltalálta a mérkőzés győztesét, míg a tizedik párharc (NY Yankees – Baltimore) heves esőzés miatt elmaradt, így emiatt törlésre került. Utólag valószínűleg nyertesünk sem szomorkodott a rossz idő miatt, hiszen láthatta, hogy a két gárda az azóta lejátszott mind a három bajnokija Yankees-sikert hozott (2:1, 10:1, 6:0). Talán fogalmazhatunk úgy is, hogy a rossz idő lévén lett jó (nyertes) ez a szelvény.

 

 

Baseball

MLB

NY Yankees - Baltimore

A mérkőzés győztese

Baltimore

2,91

Baseball

MLB

Arizona - LA Dodgers

A mérkőzés győztese

Arizona

2,76

Baseball

MLB

Cleveland - Kansas City

A mérkőzés győztese

Kansas City

2,75

Baseball

MLB

Tampa Bay - Boston

A mérkőzés győztese

Boston

2,57

Baseball

MLB

Chicago Cubs - Cincinnati

A mérkőzés győztese

Chicago Cubs

2,12

Baseball

MLB

Miami - Philadelphia

A mérkőzés győztese

Miami

1,88

Baseball

MLB

Oakland - Houston

A mérkőzés győztese

Oakland

1,63

Baseball

MLB

Washington - Atlanta

A mérkőzés győztese

Atlanta

1,59

Baseball

MLB

Texas - LA Angels

A mérkőzés győztese

LA Angels

1,53

Baseball

MLB

San Diego - San Francisco

A mérkőzés győztese

San Diego

1,49

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők