Két nyertes 100-as odds egy 2-es kötésen belül!

Ezúttal a 2020. július 13. és július 19. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 445,93 lett − az alábbi 5-ös kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Orosz bajnokság

FK Krasznodar - Dinamo Moszkva

1X2

Dinamo Moszkva

4,70

Labdarúgás

Olasz A

Roma - Internazionale

1X2

Döntetlen

3,70

Labdarúgás

Angol FA Kupa

Manchester Utd. - Chelsea

1X2

Chelsea

3,05

Labdarúgás

Horvát bajnokság

Hajduk Split - Rijeka

1X2

Rijeka

2,95

Labdarúgás

Dán bajnokság

FC Köbenhavn - Aarhus GF

1X2

Aarhus GF

2,85

 

 

Csakúgy, mint egy héttel korábban a vasárnap esti fogadási kínálat ihlette a heti rekorder szelvényünket, amelyben 5 labdarúgó-mérkőzés kapott helyet. Fogadónk 19:30 és 21:45 között útjára induló találkozókra szóló tippekkel bizonyult az elmúlt hét legjobbjának. A kiválasztott összecsapásokban közös pont, hogy egyik esetben sem győzött a nyereményszorzók alapján előzetesen esélyesebbnek tartott fél. A legnagyobb meglepetésnek ezek közül – legalábbis a nyertes odds alapján (4,70) – a Dinamo Moszkva idegenbeli sikere tűnik, amivel elszállt az FK Krasznodar esélye arra, hogy a BL-ben selejtező nélkül főtáblára jusson. Ezen a találkozón a hazaiak a 18. percben létszámban megfogyatkoztak, majd ezt követően mind a két játékrészben egy-egy gólt beszedve kikaptak. A Chelsea sikere (3:1) mellett sem érdemes szó nélkül elmenni. A Wembley-ben rendezett FA Kupa-elődöntőt megelőzően helyileg éppen ott, mégpedig a sorozat 2018-as fináléjában győzték le legutóbb a manchesterieket (1:0). Azóta tétmeccsen hatszor találkoztak, londoni siker nélkül: 0-2-4. Annak fényében, hogy a Manchester Unitednek ez lehetett volna az idei esztendőben a zsinórban 20. veretlenül megvívott tétmeccse, nem is tűnik olyan nagynak az a 3,05-ös szorzó, amit nyertesünk kapott a jó megérzéséért. Az újabb idegenbeli siker, amely helyes tipp formájában helyet kapott kiemelt fogadásunkban a Rijeka 3:2-es győzelme. Ezzel a sikerrel maga mögött tartotta a tabellán az egy héttel korábban a már bajnok Dinamo Zágrábot hasonló különbséggel legyőző Hajduk Splitet. Bár a vendégek egy percig sem voltak hátrányban a bajnoki során, a győztes találat csak a 90 + 2. percben esett (nyertes odds: 2,95). A dán bajnokság rájátszásában rendezett találkozó tétje szintén nagy volt, hiszen a párharc győztese lépéselőnybe került egy vetélytársával szemben a közvetlen EL-selejtezőért vívott küzdelemben. Ezen a meccsen az Aarhus GF 4:2-re győzött az FC Köbenhavn vendégeként, így akkor ezzel a sikerrel egy ponttal riválisa elé lépett. A 2,85-ös szorzó jelzi, hogy a vizsgált öt meccs közül előzetesen itt volt még leginkább várható a vendégsiker. Időben utolsóként az olasz bajnoki indult útjára, amely Inter-góllal kezdődött és azzal végződött, ám miután a fővárosiak közben kétszer is betaláltak, 2-2-vel zárult a találkozó, ami igazából egyik résztvevő félnek sem volt jó, viszont nyertesünknek tökéletesen megfelelt. Az ehhez az eredményhez tartozó 3,70-es nyereményszorzó révén alakult ki a hagyományos kötések közül a legmagasabb eredő oddsot hozó nyertes fogadás.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 100-as oddsot ezúttal négy mérkőzéshez kapcsolódóan is elértek fogadóink. Három esetben a mérkőzés előtt feladott tippjükkel, Pontos eredmény - 1. félidő / Végeredmény fogadási lehetőségre fogadva, míg egyszer élőben „ráhibázva” a Pontos végeredményre. Íme az érintett mérkőzések: Arsenal - Manchester City 2:0 (1:0), Barcelona – Osasuna 1:2 (0:1), Manchester City – Bournemouth 2:1 (2:0), illetve Sydney FC - Wellington Phoenix 3:1. Röviden a négy találkozóról. AZ FA Kupa elődöntőjét Pierre-Emerick Aubameyang két gólja (19’ és 71’) döntötte el, így folytatódott a Manchester City Arsenal elleni rossz sorozata a nagyhírű sorozat elődöntőjében. A Citizens ezúttal jutott 15. alkalommal a döntő kapujáig, amiből az első alkalommal kikapott a Newcastle-től (1924-ben 2:0-ra), ám azóta minden alkalommal finálét játszhatott, ha nem az Arsenallal vívta az elődöntőt. Az Ágyúsok 1932 (1:0) és 2017 (hosszabbítás után 2:1) után 2020-ban már a harmadik alkalommal jelentették a végállomást a számukra. A Barcelona bajnoki álmait végleg elhamvasztó hazai vereség alkalmával Arnaiz Diaz Jose Manuel a 15. percben juttatta előnyhöz a pamplonaiakat, amely előnyt Lionel Messi a 62. minutumban eltüntette, ám a 77. perctől emberhátrányban játszó vendégek a ráadás pillanataiban (90 + 4’) Roberto Torres révén megszerezték a győztes találatot. A Manchester City félidőben 2:0 vezetett (David Silva 6’, Gabriel Jesus 39’) a Bournemouth ellen, majd az 59. percben egy rövid ideig úgy tűnt, hogy megszületett a későbbi nyertesünk által (is) nagyon áhított szépítő gól a vendégek részéről, ám a játékvezető a VAR rendszertől érkező jelzést követően érvénytelenítette ezt a találatot. Végül az összecsapás vége előtt nem sokkal (88’ David Brooks) visszavonhatatlanul 2:1 lett az eredmény. A vendégek felbuzdulva a részsikeren ekkor még középpályás helyett támadót cseréltek be, ám újabb gól már nem esett. A „pontosan” eltalált ausztrál bajnokin az a tény emelte magasba a meccshez tartozó vonatkozó oddsot, hogy sokáig tartott rajta a gólcsend. Az első találatot a Wellington Phoenix csak a 66. percben szerezte, amelyre a jelenlegi listavezető a 76. és 90. perc között hárommal válaszolt. Egy óra játék után valószínűleg nem sokan gondoltak arra, hogy az utolsó 30 perc során ennyit változik majd a mérkőzés képe. Aki igen, és meg is fogadta, az százszorosan jól járt.

 

A további – nem labdarúgó – eseményekre szóló fogadások között ezúttal egy kínai kosárlabda-mérkőzéshez − Nanjing Tongxi - Shandong – köthető tippel lehetett a legtöbbet nyerni (70-es odds). A találkozót a vendégek nyerték meg 125:110-re, így mindazok, akik a Pontszám tartomány (rendes játékidő) fogadási lehetőséghez kapcsolódóan a ”231-240 közötti” tartományt magában foglaló kimenetelre „szavaztak” fogadásukban, jól jártak. Négy ilyen tartalmú fogadást találtunk. Az outright (hosszútávú) fogadásokat olyan szemmel néztük át, hogy megtudjuk, a hétvégi, 35. Magyar Nagydíj kapcsán melyik volt a legnagyobb nyertes odds. A futam nem zárult váratlan eredménnyel − Lewis Hamilton már a 8. alkalommal győzött a Hungaroringen −, viszont az időmérő edzésen a két Mercedes és a két Ferrari közé befurakodó Racing Point-versenyzők közül Lance Strollra érdemes volt fogadni. Az ő TOP 3-as helye 10-es szorzóval párosult.

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást választottunk ki. Az első egy 2/5-ös kombináció (fogadónk feltett tétjét 1 000-szeresen nyerte vissza úgy, hogy három rossz tippje is volt), amelyben Premier Liga-mérkőzésekre készült egy variáció, kizárólag a Pontos eredmény - 1. félidő / Végeredmény fogadási lehetőség lehetséges kimeneteleiből szemezgetve. Játékosunk a kiválasztott öt meccsből kétszer tökéletesen megjósolta a találkozó alakulását, mégpedig a két legjobban kamatozó esetben. Szinte hétről hétre rácsodálkozhatunk összeállításunkban arra, ha egy fogadónk 100-as nyereményszorzót csíp el, ám arra nehéz szavakat találni, amikor valaki ezt überelve két háromjegyű nyertes oddsot összekötve ér el 10 000-es (!) eredő oddsot. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy ez a szelvény még többet érjen, hiszen a Tottenham 1:0-s félidei vezetést követően egy 90. percben szerzett Harry Kane-góllal győzött 3:1-re a Newcastle vendégeként. Ha ez a gól nincs, akkor egy 27-es odds − kombinációs formában − emelte volna tovább az összenyereményt. Fogadónk egyébként a Chelsea bajnokijával kapcsolatban jól gondolta azt, hogy már az 1. félidőben kialakul a végeredmény, csak abban tévedett, hogy a Norwich nem 2:0-ra, hanem csupán 1:0-ra fog kikapni. Az ötödik mérkőzés esetében − Burnley - Wolverhampton 1:1 (0:0) – a tippjében jelzett fordulat teljesen elmaradt.

 

 

Labdarúgás

Premier Liga

Manchester City - Bournemouth

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Man. City 2:0/Man. City 2:1

100,00

Labdarúgás

Premier Liga

Arsenal - Liverpool

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Arsenal 2:1/Arsenal 2:1

100,00

Labdarúgás

Premier Liga

Burnley - Wolverhampton 

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Burnley 1:0/Wolverhampton 2:1

55,00

Labdarúgás

Premier Liga

Chelsea - Norwich

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Chelsea 2:0/Chelsea 2:0

35,00

Labdarúgás

Premier Liga

Newcastle - Tottenham

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Tottenham 1:0/Tottenham 2:1

27,00

 

 

A második választásunk egy 4/6-os kombináció (a kockáztatott tét 860,61-szeresen járt vissza úgy, hogy fogadónknak egy tippje rossz volt), amelyben másodosztályú mérkőzésekre vonatkozó, 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt fogadási lehetőségre adott tippek kaptak helyet. Játékosunk összetett fogadásaiban valamennyi esetben eltalálta a mérkőzés győztesének a kilétét, viszont a gólszámok eloszlásával kapcsolatban egyszer tévedett, miután az egyik vesztes fél − konkrétan az Alcorcon − rúgott gól nélkül kapott ki (2:0-ra). A nyertes 4-es kötések közül az volt a legkifizetődőbb, amelynél az eredő odds 3 587,4.

 

 

Labdarúgás

Spanyol 2.

Tenerife – Lugo

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Vendég és igen

10,50

Labdarúgás

Olasz B

Juve Stabia – Chievo

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

7,25

Labdarúgás

Olasz B

Cittadella – Ascoli

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Vendég és igen

7,25

Labdarúgás

Spanyol 2.

Ponferradina – Almería

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

6,50

Labdarúgás

Spanyol 2.

Malaga – Alcorcon

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

5,50

Labdarúgás

Spanyol 2.

Albacete – Zaragoza

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

4,95

 

 

A harmadik választásunk egy 8/9-es kombináció (egy rossz tipp ellenére 488,11-szeres volt a visszafizetés mértéke ennél a szelvénynél), amelyben a japán élvonalbeli bajnokság szombati mérkőzései kerültek előtérbe, mégpedig egy, a fogadói többség által viszonylag ritkábban használt fogadási piac alkalmazása mellett. Ennél a fogadási módnál azt kell megtippelni, hogy a párosításban elől álló résztvevő (Hazai csapat) vagy a másodikként feltüntetett (Vendégcsapat) szerez-e gólt mind a két játékrészben, függetlenül attól, hogy az adott mérkőzésen nyer vagy kikap a kiválasztott gárda, netán döntetlen lesz a végeredmény. Fogadónk kilenc „Igen” választ adott a fogadási kérdésekre válaszul, amelyekből nyolc vált be, így egy 8-as kötése lett nyertes. Ennek eredő oddsa 4 392,98. Egyedüli kivételként a Nagoya GE nem teljesítette nyertesünk elvárását, hiszen csak 1:0-ra nyert a találkozót emberhátrányban befejező Sagan Tosu ellen. Miután a mérkőzés sorsát eldöntő találat a 62. percben esett, így már egy félidőnyi játék után tudni lehetett azt, hogy ennél az összecsapásnál nem válhat be az „Igen” válasz. Fogadónk általános jókedvét ezen a napon valószínűleg nagyban javította az a tény, hogy ezt a tippsorát kétszer is játékba küldte.

 

 

Labdarúgás

Japán bajnokság

Sanfrecce Hiroshima - Cerezo Osaka

Vendégcsapat szerez gólt mindkét félidőben?

Igen

4,50

Labdarúgás

Japán bajnokság

FC Tokyo - Urawa RD

Hazai csapat szerez gólt mindkét félidőben?

Igen

3,30

Labdarúgás

Japán bajnokság

Vegalta Sendai - Sapporo

Hazai csapat szerez gólt mindkét félidőben?

Igen

3,30

Labdarúgás

Japán bajnokság

Gamba Osaka - Oita Trinita 

Hazai csapat szerez gólt mindkét félidőben?

Igen

3,00

Labdarúgás

Japán bajnokság

Nagoya GE - Sagan Tosu

Hazai csapat szerez gólt mindkét félidőben?

Igen

2,76

Labdarúgás

Japán bajnokság

Kashima A. - Yokohama FM

Vendégcsapat szerez gólt mindkét félidőben?

Igen

2,67

Labdarúgás

Japán bajnokság

Kashiwa R. - Shonan Bellmare

Hazai csapat szerez gólt mindkét félidőben?

Igen

2,60

Labdarúgás

Japán bajnokság

Yokohama FC - Kawasaki Frontale

Vendégcsapat szerez gólt mindkét félidőben?

Igen

2,11

Labdarúgás

Japán bajnokság

Vissel Kobe - Shimizu SP

Hazai csapat szerez gólt mindkét félidőben?

Igen

2,04

 

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők