Nagy hasznot hozó skót meccsek!

Ezúttal a 2019. július 15. – 21. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 480,38 lett − az alábbi 10-es kötésben találtuk meg:

 

 

Labdarúgás

Ulsan - Gangwon

Dél-koreai bajnokság

1X2

Ulsan

1,77

Labdarúgás

Ansan Greeners - Jeonnam

Dél-koreai 2.

1X2

Ansan Greeners

1,82

Labdarúgás

Daejeon Citizen - Suwon City

Dél-koreai 2.

1X2

Suwon City

1,92

Labdarúgás

Asan Mugunghwa - Seoul E-Land

Dél-koreai 2.

1X2

Asan Mugunghwa

1,37

Labdarúgás

Ceres-Negros - Green Archers Utd.

Fülöp-szigeteki bajnokság

1X2

Ceres-Negros

1,23

Labdarúgás

PSIS Semarang - Persib Bandung

Indonéziai bajnokság

1X2

Persib Bandung

2,68

Labdarúgás

Mito - Ryukyu

Japán 2.

1X2

Mito

1,77

Labdarúgás

Okayama - Yamagata

Japán 2.

1X2

Okayama

2,33

Labdarúgás

Machida Zelvia - Tokushima

Japán 2.

1X2

Tokushima

2,23

Labdarúgás

Beijing Renhe - Shanghai Shenhua

Kínai bajnokság

1X2

Shanghai Shenhua

1,87

 

 

Egészen a hét utolsó napjáig kellett várni a múlt hét rekorder szelvényére, azon a napon viszont nem sokáig, hiszen délután két órára nyertessé vált mind a tíz, vasárnap délelőtti kezdésű bajnoki. Fogadónk az aktuális tétlapról az ázsiai labdarúgó szekciót böngészte át és talált tíz olyan összecsapást, amelynek hibátlanul megtippelte a győztesét. Elsőként – 9:30-kor – a nyereményszorzók alapján legfixebb találkozó kezdődött, amelyen Fülöp-szigetek jelenlegi listavezetője, a korábban hétből hat fellépését megnyerő Ceres-Negros ezúttal sem okozott csalódást (2:0). Egy órával később indult útjára az indonéziai bajnoki, amelyen két középcsapat viaskodását a vendégek nyerték meg (1:0-ra), ezzel nyertessé téve a szelvényre felkerülő legmagasabb oddsot. Újabb fél óra múltán a három japán másodosztályú találkozó közül kettő kezdődött, az egyiken a dobogós helyének megtartásáért küzdő Mito viszonylag könnyedén gyűjtötte be a három pontot (3:1), míg a Machida Zelvia sorozatban negyedik tétmeccsét veszítette el (0:3). A további hat mérkőzés délben kezdődött. A sorban harmadik Japán 2.-es meccsen a két éremért küzdő gárda csatáját az élcsapatok közül a legtöbb gólt kapó Okayama nyerte meg, kapott gól nélkül (1:0). A Kínában rendezett bajnoki eredményéért nem sokat kellett izgulnia játékosunknak, hiszen a jelenlegi sereghajtó Beijing Renhe 38 percet követően már 3 gólos hátrányban volt otthon és végül 4:1-re elbukott. A Dél-Koreából választott meccs közül az élvonalbeli derbin az éllovast megalkuvás nélkül üldöző Ulsan hazai környezetben, hátrányból fordítva nyert (2:1). Fogadónk a második vonalból az adott napon rendezett mind a három ligameccs eredményére tippelt, mint az tudjuk jól. Itt valószínűleg kiszúrhatta, hogy az tabella alján parkoló Seoul E-Land leszálló ágban van – az utolsó 13 fellépésén csupán két pontot kapart össze, míg az előtte álló Daejeon Citizen hasonlóan formán kívül szerepel – 12 bajnoki, két pont -, így mind a kettőjüket verette. Előbbi gárda 3:2-re, míg utóbbi 4:2-ra veszített, és ki tudja meddig tart még rossz sorozatuk…. Nyertesünkre az igazi izgalmak az utolsó, most még nem említett meccsen vártak. Ezen a találkozón mindössze egy találat esett, a győztes gólt a 84. percben csereként beálló Bang Chan-Jun szerezte a rendes játékidőt követő negyedik ráadás percben. Abban a pillanatban vált biztossá, hogy nyertesünk közel ötszázszorosan megtérülő befektetést ért el, miután keletre tekintve jó döntéseket hozott.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 125-ös oddsot ezúttal egy EL-selejtezőhöz – a Radnicki Nis - Flora Tallinn mérkőzéshez − kapcsolódóan érte el egy fogadónk, mégpedig élőben fogadva. A párharc első csatáját a vendég észtek nyerték meg (2:0-ra), így a Radnicki Nis számára csak a legalább kétgólos siker jelentett volna esélyt a továbbjutásra. A találkozón ennek ellenére sokáig (68. percig) nem esett gól, ekkor szerbek szereztek vezetést, ám előnyük nem sokáig tartott, hiszen 12 perc múltán jött az egyenlítés. Itt - az időszűke miatt - eldőlni látszott a párharc kimenetele a Flora Tallinn javára, de a még hátralévő időbe belefért egy gólváltás, így a végeredmény 2:2 lett. Így - csakúgy mint egy héttel korábban - egy nem túl gólzáporos végeredmény „pontos” eltalálásával lehetett száz fölé jutni. "Csak" ki kellet várni egy jó időpontot a feladást illetően... A további – nem labdarúgó – események közül a múlt héten egy kerékpáros fogadással lehetett a legtöbbre jutni (62-es odds), mégpedig egy outright tippel. A Tour de France idei 10. szakaszát meglepetésre, minimális előnnyel az első Tourján szereplő belga Wout van Aert nyerte. Erre a sikerre előzetesen fogadva lehetett ilyen nagyot nyerni. Emlékezzünk meg röviden a múlt héten szép nemzetközi kupasikereket elérő magyar gárdákról is. A BL-ben - a visszavágókat megelőzően - többen is fogadtak arra, hogy az FTC pontosan 3:2-re fog nyerni vendégként, továbbá néhányan arra is, hogy a Fehérvár meccse 0:0-val zárul. Mind a két bekövetkező végeredmény „jól fizetet”, előbbi a legjobb esetben 60-as, míg utóbbi 94-es nyereményszorzót ért.

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást emeltünk ki. Közülük az első az előző a múlt heti EL-fordulóhoz kapcsolódik - valamennyi benne szereplő esemény kizárólag ebből a sorozatból került ki -, további érdekessége, hogy mind a három hazai induló visszavágója szerepel benne. Általános fogadói észjárással gondolkodva talán meglepő, de nyertesünk pont a Fehérvár fellépését illetően volt bizonytalan az eredményt illetően. Ezt jelzi, hogy itt két kimenetelt is bejelölt 6/7-es kombinációban, amellyel végül 530,15-szeresen nyerte vissza feladott tétjét. Játékosunk aggodalma nem volta alaptalan, hiszen az abszolút esélyesnek számító fehérváriak végül nem tudtak nyerni, így a sikerért járó 1,02-es odds helyett kerek tízes nyereményszorzóval számolhatott a nyereményének kiszámításakor.

 

 

Labdarúgás

Levszki Szófia - Ruzomberok

EL-selejtező

1X2

Levski Szófia

1,65

Labdarúgás

Fehérvár - Zeta Golubovci

EL-selejtező

1X2

Döntetlen

10,00

Labdarúgás

Zalgiris Vilnius - Honvéd

EL-selejtező

1X2

Döntetlen

3,40

Labdarúgás

Inter Turku - Bröndby

EL-selejtező

1X2

Inter Turku

3,75

Labdarúgás

Fehérvár - Zeta Golubovci

EL-selejtező

1X2

Fehérvár

1,02

Labdarúgás

Kukesi - Debrecen

EL-selejtező

1X2

Döntetlen

3,15

Labdarúgás

Rovaniemi PS - Aberdeen

EL-selejtező

1X2

Aberdeen

1,60

 

 

Másodikként egy 10-es kötést emeltünk ki (Eredő odds: 462,91), amelyben kizárólag MLB baseball-mérkőzések sorakoznak. A nyertessé váló nyereményszorzókat szemlélve látszik, hogy fogadónk bátran szembe ment a közvélekedéssel: öt esetben is az előzetesen (nyereményszorzók alapján) esélytelenebbnek vélt fél sikerére fogadott, úgy nyert végül.

 

 

Baseball

Milwaukee - Atlanta

A mérkőzés győztese

Milwaukee

Baseball

1,50

Baseball

Cleveland - Detroit

A mérkőzés győztese

Cleveland

Baseball

1,35

Baseball

Boston - Toronto

A mérkőzés győztese

Toronto

Baseball

2,55

Baseball

Texas - Arizona

A mérkőzés győztese

Arizona

Baseball

2,30

Baseball

Miami - San Diego

A mérkőzés győztese

Miami

Baseball

1,95

Baseball

Philadelphia - LA Dodgers

A mérkőzés győztese

Philadelphia

Baseball

2,45

Baseball

Chicago Cubs - Cincinnati

A mérkőzés győztese

Chicago Cubs

Baseball

1,65

Baseball

Baltimore - Washington

A mérkőzés győztese

Washington

Baseball

1,45

Baseball

Minnesota - NY Mets

A mérkőzés győztese

NY Mets

Baseball

2,20

Baseball

NY Yankees - Tampa Bay

A mérkőzés győztese

NY Yankees

Baseball

1,55

 

 

A harmadik választásunk egy vállalkozó kedvű, kísérletezésre kapható játékosunk szelvénye. A 3/7-es kombináció – amellyel a feltett tét 559,29-szeresét írták jóvá fogadónk számláján – esetében a kizárólagosság az, hogy a Skót Liga-kupa adja minden elemét. A sorozat múlt keddi játéknapján 11 mérkőzést rendeztek, ebből csupán három zárult döntetlennel. Ezek közül kettő – éppen az a kettő, amelyet nyertesünk is annak gondolt – lett 3:3. Eddig minden szép és jó volt, ám a további öt meglepetésre fogadott meccs közül csupán egyen borult a papírforma (a Montrose 1:0-ra nyert St. Johnstone ellen), így tulajdonképpen egy fogadása vált nyertessé. (Ennek az egy fogadási sornak viszont az eredő oddsa 19 575!). Ez önmagában sem rossz, ám játékosunk még egyszer játékba küldte szelvényét, így megduplázta nyereményét. Ez így azért még szebb.

 

 

Labdarúgás

Cowdenbeath - Hearts

Skót Liga-kupa

1X2

Cowdenbeath

11,5

Labdarúgás

Brechin - Ross County

Skót Liga-kupa

1X2

Brechin

17,00

Labdarúgás

Peterhead - Inverness CT

Skót Liga-kupa

1X2

Peterhead

4,55

Labdarúgás

Montrose - St. Johnstone

Skót Liga-kupa

1X2

Montrose

6,25

Labdarúgás

Queens Park - Partick Thistle

Skót Liga-kupa

1X2

Queens Park

6,75

Labdarúgás

Alloa - Elgin

Skót Liga-kupa

Pontos végeredmény

Döntetlen 3:3

58,00

Labdarúgás

Queen of South - Annan

Skót Liga-kupa

Pontos végeredmény

Döntetlen 3:3

54,00

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők