Szerinted is előrébb végeznek?

Játékosaink az 5 nagy európai bajnokság és a hazai pontvadászat esetében is fogadhatnak arra, hogy a hasonlóan teljesítő klubok közül melyik áll majd előrébb az utolsó fordulót követően. Mivel ezek a párharcok gyakran a nemzetközi szereplést jelentő pozíciókért folynak, két klub csatája akár egy kétszemélyes bajnoksággá alakulhat, aminél a többi együttes szereplése teljesen háttérbe szorul.

 

 

 

A Premier Liga kiegyensúlyozottságát mutatja, hogy 13 fordulóval a vége előtt az első 3 csapat 5 pontos különbségen belül van egymástól (de még a 6. Arsenal hátránya is csupán 15 pont a listavezetővel szemben). Kínálatunkban a top 6 csapatait osztottuk párba.

 

Érdekesség, hogy a megjátszott tétek alapján mindhárom pár esetén fordított fogadóink várakozása a bajnokság végső győztesére és az egymás elleni teljesítményre: míg a bajnoki címre magasan a Manchester Cityt tartják fogadóink a leginkább esélyesnek, addig egymás ellen már a Liverpoolt (85%) látják jobbnak; ugyanígy az Arsenal aranyérmére nagyobb tét érkezett, mint a Manchester Unitedére, egymás ellen mégis elsöprő fölénnyel a rekordbajnokot tartják jobbnak (95%); végül a Chelsea elsőségében is többen bíznak, mint a Tottenhamében, kettejük párharcából mégis Mauricio Pochettino legénységét látják jobbnak (89%). Természetesen a képet árnyalja, hogy a végső győztesre már a bajnokság korai szakaszában is lehetett tippelni, míg a párharcokra csak január közepétől. Utóbbi esetben ráadásul akár klubszimpátia, akár az elkövetkező fordulók várakozásai alapján kevesebb tényezőre kell figyelniük játékosainknak és a megjátszott piacok akár egymással kötésben is megfogadhatóak.

 

Tovább a fogadási lehetőségekre

 

 

 

A Spanyol bajnokságban – ahogy az elmúlt 6 szezonban – most is a három legtöbb bajnoki címet szerzett klub (Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid) küzd legnagyobb eséllyel a végső győzelemért. Közülük a katalánok jelentősebb pontelőnye miatt inkább a két madridi csapat különversenye tűnik kiélezettnek. 22 fordulót követően a Matracosok 2 ponttal szereztek többet a városi riválisnál, és fogadóink tétjei alapján is úgy tűnik, hogy az előnyük a bajnokság végéig kitart: egymás ellen a tétek 79%-a érkezett a Atlético jobb szereplésére, pedig a hátrány és az oddsok alapján a BL-címvédőnek legalább akkora esélye van jól teljesíteni a hátralevő fordulókban.

 

Tovább a fogadási lehetőségekre

 

 

 

A nagy bajnokságok közül az előzőek mellett a Bundesliga 1-ben nem tűnik még lefutottnak a bajnoki cím sorsa, ráadásul a középmezőny is rendkívül sűrű. Így érdekes párharcot is könnyű találni, fogadóink 4 „mini-bajnokságra” is tippelhetnek. Az egyik ilyen a bajnoki címre leginkább esélyes Dortmund és Bayern München csatája, ahol a tétek aránya alapján (94%) – némiképp meglepő módon – játékosaink jelentős többsége abban bízik, hogy a Ruhr-vidékiek jobban zárnak, mint a rekordbajnok. Szinte ugyanilyen arányban (93%) tartják a Mönchengladbachot jobbnak a két magyar válogatottat is soraiban tudó RB Leipzignél. A Hertha – Bremen párharcból Dárdai Pál csapatában hisznek inkább játékosaink (a tétek 83%-a), míg a Frankfurt – Hoffenheim párosból egyértelműen az Eintracht mellett teszik le a garast (96%). Érdemes lehet elgondolkodni, hogy valóban ennyivel esélyesebbek a fogadóink által választott csapatok, hiszen még 14 forduló van hátra, és minden esetben legfeljebb 2-3 kör alatt behoztató ponthátrányról beszélünk.

 

Tovább a fogadási lehetőségekre

 

 

 

Az 5 nagy európai bajnokság közül 2 maradt, ahol már olyan jelentős az éllovasok előnye (Juventus és Napoli, illetve Paris SG), hogy játékosaink arra tippelhetnek, hogy a fenti csapatokat leszámítva ki szerepel a legjobban az adott pontvadászatban. Ahogy természetesen találunk olyan klubokat is, amelyek teljesítménye és játékereje közel azonosnak látszik és várhatóan a bajnokság végéig versenyben lesznek egymással a minél jobb szereplés érdekében.

 

Az Olasz A-ban a Napoli – Internazionale, a Milan – Atalanta, és a két római csapat különversenyére lehet fogadást kötni. A tétek alapján játékosaink a Napoli (100%), a Milan (95%), és Roma (83%) jobb szereplésében bíznak, holott az utóbbi két párosnál 1, illetve 0 pont a különbség a két együttes között és még 16 forduló van hátra…

 

Tovább a fogadási lehetőségekre

 

 

 

A Francia bajnokságban a Lyon és a Marseille csatájára lehet fogadni, ami a két csapat elmúlt fordulókban mutatott  teljesítménye alapján jelentősen eltolódott a legutóbb éppen a címvédő Paris SG-t verő Lyon javára (a tétek 99%-a érkezett Fekirékre). A felkínált párharcok közül itt a legnagyobb a különbség (9 pont), de még mindkét klub számára hátravan 15 bajnoki, tehát van esély a javításra.

 

Tovább a fogadási lehetőségekre  

 

 

 

Végül, de nem utolsó sorban nem feledkezhetünk meg a hazai élvonalról sem, ahol a bajnoki címért folyó versenyben a Ferencváros az első tavaszi fordulóban jelentőset lépett előre (8 ponttal meglógott a Viditől), de még itt is hátra van 14 forduló a zárásig. Fogadóink az említett két csapat párharca mellett tippelhetnek a Honvéd – MTK, a Debrecen – Újpest, és a Paks – Mezőkövesd különversenyére is. A tétek alapján úgy tűnik, hogy itt találjuk a legtöbb kiegyenlített versenyt a bajnokságok közül: a Ferencváros jobb eredményére a tétek 51%-a; a Honvédére 99%-a;  az Újpestére 57%-a; míg a Pakséra 87%-a érkezett. Érdekes módon a bajnoki címről szóló fogadási lehetőségben már nem látszik annyira a FTC-Vidi egyensúly, ott 9-szer akkora tétösszeg érkezett a zöld-fehérek végső győzelmére, mint a címvédő sikerére.

 

Tovább a fogadási lehetőségekre

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők