Fogadási rekordok és érdekességek a 40. héten

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az adott hét nap aktuális fogadási rekordjait, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >

Csúcsmeccsek vasárnap!

Ez a hétvége sem telik el topkategóriás európai rangadók nélkül: a PL-ben jön a várva várt Manchester City – Liverpool derbi, a spanyol élvonalban Messiék a Valencia otthonába látogatnak, a Ligue 1-ben Neymarék a Lyon ellen őriznék meg makulátlan mérlegüket, Portugáliában pedig a Porto tovább nyújtana egy lassan 4 éves veretlenségi szériát a Benfica ellen.

Tovább olvasom >

Fogadási rekordok és érdekességek a 39. héten

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az adott hét nap aktuális fogadási rekordjait, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >

Fogadási rekordok és érdekességek a 38. héten

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az adott hét nap aktuális fogadási rekordjait, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak, vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők