Fogadj a szombati rangadókra!

A nagy európai futballbajnokságok a végéhez közelednek. A bajnoki címre hajtó topcsapatok így már nemigen hibázhatnak a továbbiakban. Szombaton több sorsdöntő meccset is rendeznek, melyekre számtalan fogadási lehetőséget kínálunk!

 

Tovább olvasom >

A Final Fourért küzdenek

Április 5-én a CSM Bukarest – Metz találkozóval megkezdődnek a negyeddöntők a női kézilabda BL-ben. A négyszeres BL-győztes Győr zsinórban negyedszer jutna be a budapesti Final Fourba, míg sorozatban negyedszer a legjobb nyolcig menetelő FTC története során először venne részt a négyes döntőben.

 

Tovább a fogadási lehetőségekhez!

Tovább olvasom >

Ezúttal hat összetevő hozta meg a rekordot!

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az aktuális fogadási rekordokat, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők