Fogadj a hétvégi rangadókra!

Gyakran felbukkanó cikkünkben a hétvégi topligák rangadóit vesszük górcső alá. Szombaton Real Madrid – Sevilla és Napoli – Fiorentina, míg vasárnap Liverpool – Manchester Utd., illetve Hertha – Bayern München derbire kerül sor.

Tovább olvasom >

Európa legjobbjai ismét Budapesten!

Január 12-26. között rendezik a női és férfi vízilabda Európa-bajnokságot, a kontinenstorna házigazdája pedig már ötödik alkalommal lesz hazánk fővárosa. Az összesen 28 induló válogatott (12 női és 16 férfi) a Duna Arénában száll vízbe az aranyéremért, valamint az 1-1 olimpiai kvótáért, amit a legjobban szereplő, még kvóta nélkül álló együttes érdemel ki.

 

Tovább a fogadási lehetőségekhez!

Tovább olvasom >

Kosárban a legjobb, ismételteN BAjnok!

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az aktuális fogadási rekordokat, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >

Egy kosárnyi nagy (és nem mellesleg nyertes) kosárlabda odds

Rendszeresen jelentkező rovatunkban heti gyakorisággal bemutatjuk az aktuális fogadási rekordokat, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >

185-ös nyereményszorzót ért a brémaiak hazai botlása!

Rendszeresen jelentkező rovatunkban heti gyakorisággal bemutatjuk az aktuális fogadási rekordokat, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban

Tovább olvasom >
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők