Féltávnál az Olasz bajnokság

Ha a címvédő Juventus folytatni tudja szezonbeli remek teljesítményét, sorozatban a 8. bajnokin elsőségét ünnepelheti tavasszal, ahogy a 2018 nyarán szerződtetett Cristiano Ronaldo is jó úton halad újabb gólkirályi címe felé. Fogadóink is jellemzően a címvédő bajnoki sikerére, és a portugál gólkirályi címére számítanak. Lássuk az esélyeket!

Tovább olvasom >

Idén is nagyot alkot az Euroligában a Fener?

18 mérkőzésén csupán kétszer nem győzött a kosárlabda Euroligában a Fenerbahce, amely az előző három kiírásban mindig döntőt játszott, és 2017-ben meg is nyerte a sorozatot. A címvédő Real Madrid sem szégyenkezhet három Euroliga-veresége miatt, és figyelemre méltó a Hanga Ádámot foglalkoztató Barcelona feltámadása is. Esélyleső a 19. forduló előtt.

Tovább olvasom >

Célkeresztben hat döntetlen

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az aktuális fogadási rekordokat, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

Tovább olvasom >
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők