Tovább tart a Mercedes-hegemónia?

A Forma-1-es szezon eddigi hét nagydíjából ötször kettős győzelmet aratott a Mercedes, és a világbajnoki pontversenyben éllovas Lewis Hamilton is elképesztően magabiztos: öt elsőség mellett két második hely a mérlege a 2019-es futamokon. A Francia Nagydíjon is folytatódik ez a tendencia, vagy új erőre kap a Ferrari, esetleg a Red Bull-Honda?

 

Tovább a fogadási lehetőségekhez!

Tovább olvasom >

Mesebeli Afrika - Egyiptomban elrajtol a 32. ANK!

Egyiptom ötödször látja vendégül Afrika legjobb nemzeti együtteseit, ami rekordnak számít. Ezen a tornán immár 24 csapat verseng egymással, és a Tippmixpro oddsai alapján a végső győzelemre a Mohamed Salah vezette Egyiptom után a Sadio Manéval felálló Szenegál a legesélyesebb. A torna június 21-én az Egyiptom – Zimbabwe találkozóval veszi kezdetét – első alkalommal nem télen.

 

Tovább a fogadási lehetőségekhez!

Tovább olvasom >

Eb-selejtezők – változatos megközelítésben!

Rendszeresen jelentkező rovatunkban minden egyes naptári hét befejezését követően bemutatjuk az aktuális fogadási rekordokat, illetőleg szemezgetünk az átlagostól eltérő, némely esetben talán bizarrnak vagy bármi okból érdekesnek tűnő szelvények között, amelyek végül nyertessé váltak egy-egy szemrevételezett időszakban.

 

Tovább olvasom >

Hétvégén rajtol a Copa America!

30 éve rendezte meg utoljára Brazília a legjobb dél-amerikai válogatottak számára kiírt Copa Americát. 1993 óta a lebonyolítás változott, már meghívott nemzetek is szerepelnek a tornán - ezúttal épp a legutóbbi Ázsia-bajnokság két döntőse, Japán és Katar. A 12 résztvevő csapat öt város hat stadionjában méri össze erejét, hogy a legjobb végül a Maracanában magasba emelhesse a győzelemért járó trófeát.  

Tovább olvasom >

Összjáték: Még 9 napig lehet gyűjteni a pontokat!

Június 14-én zárul Összjáték promóciónk, és továbbra is van több olyan kategória, ahol értékes nyeremények várnak a vállalkozó kedvű játékosokra, ám a fogadási kedv szinten tartására – esetleg növelésére – lenne szükség ahhoz, hogy a közös pontok száma elérje az előzetesen megállapított értéket. Lássuk milyen érdekesebb eseményekre fogadhatunk még a hajrában!

Tovább olvasom >
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők