1.0.264


MIKOR LEHET TIED A bónusz?

Regisztrálj, használd egyedi bónuszkódodat, és gyűjtsd be az akár 50.000 Ft értékű bónuszodat 2024.05.27. 14:00 – 2024.06.02. 23:59 között!

Hogyan tudod felhasználni?

Első lépésként kattints a jobb felső sarokban lévő sárga “Regisztráció” gombra!

A befizetés oldalon, első befizetéskor használd a SPORTKLUB50 bónuszkódot!

Tölts fel legalább 5.000 Ft-ot, hogy tiéd legyen a 100%-os befizetési bónusz akár 50.000 Ft értékben!

Sikeres befizetés esetén bónuszod automatikusan a bónuszegyenlegedre kerül.

Máris használhatod bónuszodat a forgatási feltételek szerint!

MIT kell még tudnod?

  • Minimum odds követelmény: 1,4
  • Forgatási követelmény: 5x
  • A fennmaradó bónuszösszeg a nyereményegyenlegedre kerül legfeljebb 500.000 Ft értékben

Részvételi feltételek

SPORTKLUB50 részvételi feltétel

Részvételi feltételek
A bónuszajánlat időszaka: 2024.05.27. 14:00 – 2024.06.02. 23:59
Bónuszajánlatunk 100%-os feltöltési bónuszösszeg, legfeljebb 50.000 Ft értékben, amit azok a játékosok vehetnek igénybe, akik a kampány időszaka alatt feltöltenek egyenlegükre a tippmixpro.hu oldalon legalább 5.000 Ft értékben. A Regisztrációs bónuszt azok a játékosok igényelhetik, akik 2024.05.27-nél nem régebbi aktív regisztrációval rendelkeznek, és korábban még nem töltöttek fel egyenlegükre, tehát a Regisztrációs bónuszt csak első befizetés esetén lehet igénybe venni.
A bónuszösszeg megszerzéséhez a befizetéskor a Játékosnak az ’SPORTKLUB50’ bónuszkódot kell használnia, amit a befizetés aloldalon tud megadni.
A feltöltést követően a bónuszösszeg automatikusan jóváírásra kerül a Játékos bónuszegyenlegén.

A bónuszegyenlegről kifizetés nem kezdeményezhető.

A bónuszajánlat forgatási követelménye 5x-ös (ötszörös), azaz a Játékos bónuszegyenlegén szereplő összeg akkor kerülhet át a nyereményegyenlegre, ha a Játékos a jóváírt bónuszösszeg ötszörös értékben tett meg fogadásokat a forgatási feltételeknek megfelelően.

Példák egyenlegfeltöltésre és bónuszösszegre:
1. 5.000 Ft feltöltés esetén a bónuszegyenlegre 5.000 Ft kerül. Ahhoz, hogy a bónuszösszeg a Játékos nyereményegyenlegére kerüljön, a Játékosnak legalább 25.000 Ft értékben kell fogadásokat tennie a forgatási feltételeknek megfelelően.
2. 60.000 Ft feltöltés esetén a bónuszegyenlegre 50.000 Ft kerül, mivel a bónuszösszeg maximum értéke 50.000 Ft. Ahhoz, hogy a bónuszösszeg a Játékos nyereményegyenlegére kerüljön, a Játékosnak a 250.000 Ft értékben kell fogadásokat tennie a forgatási feltételeknek megfelelően.

Forgatási feltételek
• A Játékos bármilyen eseményre fogadhat, de a V-SportPro fogadások nem számítanak bele a forgatási feltételek teljesítésébe.
• Eseményenként csak az első megtett fogadás számít bele a forgatási feltételek teljesítésébe. (Tehát ha a Játékos fogad egy mérkőzés végeredményére, majd később a gólok számára is, csak az első fogadása számít bele a forgatási feltételek teljesítésébe.)
• Egy fogadás csak akkor számít bele a forgatási feltételek teljesítésébe, ha az esemény kiértékelésre került. (Tehát nem a fogadás megtételekor.)
• A fogadások minimum oddskövetelménye 1.4.
• A többes kötésben megtett és kombinációs fogadások esetén valamennyi esemény minimum oddskövetelménye 1.4.
• Az Oddspiramissal megtett fogadások nem számítanak bele a forgatási feltételek teljesítésébe.
• A Fogadáskészítő funkcióval megtett fogadások nem számítanak bele a forgatási feltételek teljesítésébe, a fogadáskészítő funkcióval megtett fogadások bónuszegyenlegből nem kezdeményezhetők.
• Azonnali kifizetés esetén az érintett fogadások nem számítanak bele a forgatási feltételek teljesítésébe.
• A forgatási feltételeket legkésőbb 2024.06.12-ig kell teljesítenie a Játékosnak.
• Fogadásonként legfeljebb a bónuszösszeggel megegyező összeg számít bele a forgatási feltételek teljesítésébe. (Tehát 50.000 Ft bónuszösszeg esetén a Játékos hiába tesz meg egy 60.000 Ft értékű fogadást, a forgatási feltételek teljesítésébe 50.000 Ft-ig számít bele.)
• A fogadási feltételek teljesítésébe a bónuszegyenlegről, a befizetett egyenlegről és a nyereményegyenlegről megtett fogadások is számítanak.

A forgatási feltételek teljesítése esetén a fennmaradó bónuszösszeg a Játékos nyereményegyenlegére kerül, legfeljebb 500.000 Ft értékben.

Példák a bónuszegyenleg nyereményegyenlegre való átvezetésére:
1. Amennyiben a Játékos 50.000 Ft bónuszösszegben részesült, és a forgatási feltételek teljesítését követően a bónuszajánlathoz tartozó egyenlege 15.000 Ft, a nyereményegyenlegére 15.000 Ft kerül, és a bónuszajánlathoz tartozó bónuszegyenlege 0 Ft lesz.
2. Amennyiben a Játékos 50.000 Ft bónuszösszegben részesült, és a forgatási feltételek teljesítését követően a bónuszajánlathoz tartozó egyenlege 350.000 Ft, a nyereményegyenlegére 350.000 Ft kerül, és a bónuszajánlathoz tartozó bónuszegyenlege 0 Ft lesz.
3. Amennyiben a Játékos 50.000 Ft bónuszösszegben részesült, és a forgatási feltételek teljesítését követően a bónuszajánlathoz tartozó egyenlege 650.000 Ft, a nyereményegyenlegére 500.000 Ft kerül, és a bónuszajánlathoz tartozó bónuszegyenlege 0 Ft lesz.

A játékos a forgatási feltételek teljesítését folyamatosan nyomon követheti a „Bónuszaim” menüpont alatt.

Általános részvételi feltételek

A Szerencsejáték Zrt. bónuszajánlataiban csak azok a játékosok vehetnek részt, akiknek kizárólag egy regisztrációjuk van. Ezt figyelembe véve fenntartja a jogot, hogy a bónuszajánlat teljesítéséért járó bónuszösszeg jóváírását a következő esetekben saját hatáskörében visszautasítsa:

• ha egy játékoshoz több regisztráció tartozik,
• a részvételi feltételek bármilyen megsértése esetén,
• ha bizonyítható, hogy a játékosok összejátszanak a fogadások megtételénél vagy bármilyen egyéb visszaélést követnek el.

A Szerencsejáték Zrt. jelen ajánlata kizárólag a szabadidős célú fogadóknak és játékosoknak szól. Ha joggal feltételezzük, hogy az ajánlatot más célra használják, mint szabadidős tevékenység, például, de nem kizárólag, csalás, összejátszás, kétoldali fogadás, akkor a Szerencsejáték Zrt. fenntartja a jogot az ajánlat visszavonására külön értesítés nélkül. A döntés meghozatala érdekében a Szerencsejáték Zrt. megvizsgálja a játékos fogadási előzményeit.

A Szerencsejáték Zrt. fenntartja a jogot a bónuszajánlatok módosítására vagy visszavonására, ez azonban a játékosok érdekeit nem sértheti.

A Szerencsejáték Zrt. kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. A Szerencsejáték Zrt. visszaélés gyanús esetekben, vagy a részvételi szabályzat játékos általi megszegése vagy a bónuszajánlat játékos általi félreértelmezése esetén a jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben kizárja felelősségét az esetleges szerződésszegésből fakadó károk megtérítéséért.

Bármely kérdés vagy panasz esetén a játékosok a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatához fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken, a hét minden napján 07:00-23:00 között:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu
Telefonszám: +36 1 201 0580