1.0.230
GYIK

Regisztráció, bejelentkezés

Hogyan tudom az e-mail címemet hitelesíteni?

A regisztrációt követően levelet küldünk a megadott email címedre, melyben megtalálható az email cím hitelesítésére szolgáló link. A linkre kattintva a regisztrációkor megadott email cím hitelesítése megtörténik. Amennyiben az email nem érkezett meg, érdemes a spam fiókot is megnézni. Szükség esetén hívd az ügyfélszolgálatot!

Regisztrálhatok más adataival?

Regisztrálni kizárólag csak saját nevedben, az okmányaidban található személyes adatokkal lehet.

Megváltoztathatom a felhasználónevemet?

Nem, a felhasználónév nem módosítható.

Megváltoztathatom a regisztrációkor megadott e-mail címemet?

Bejelentkezést követően a Beállítások/Személyes adatok címszóra kattintva nyílik erre lehetőséged.

Módosíthatom a beállított önkorlátozást?

Az aktuálisnál szigorúbb limit-beállítások azonnal életbe lépnek, az aktuálisnál megengedőbb limit-beállítások vagy azok törlése csak olyan időtartam elteltével lép életbe, amely időintervallumra vonatkozik. Így például a napi limit a következő napon (a módosítást követő 24 óra elteltével), a heti limit 1 hét elteltével, a havi limit pedig 1 hónap elteltével módosítható legközelebb.

Kizárhatom magamat a fogadásokból?

Igen, lehetőséged van a fogadásból történő önkizárásra a felkínált időszakok (nap, hét, hónap, végleges) valamelyikére. Az önkizárás esetén a megjelölt időintervallum alatt nem tudsz befizetni és fogadni. Ugyanakkor a regisztrációdat nem zároljuk, a fogadási és egyenlegfeltöltési lehetőségeken kívül az oldal többi funkciója elérhető marad.

Mik a regisztráció feltételei?

A Tippmixpro oldalon csak 18. életévét betöltött, magyarországi tartózkodási hellyel és magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlával rendelkező fogadó regisztrálhat. A regisztrációkor minden játékosnak el kell fogadnia a magára nézve kötelező Tippmixpro Részvételi Szabályzatot, valamint az adatvédelmi tájékoztatót. A

Hogyan tudok regisztrálni?

“Kattints a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra!
A megjelenő űrlapon első lépésként a bejelentkezéshez szükséges adatokat kell megadnod: felhasználónevedet, e-mail címedet, valamint jelszót.
A következő oldalon a személyes adataid megadására van szükség. Kérjük, hogy pontosan azokat az adatokat add meg, amely a kiválasztott okmányon szerepel – személyi igazolvány esetén különös tekintettel a születési helyre.
Ezt követően a lakcímadatokra lesz szükség szintén az ezt igazoló okmány alapján.
A jóváhagyást követően a fogadási rendszer a regisztráció során megadott e-mail címedre küldi azt az aktiváló linket, melyre kattintva véglegessé válik a regisztrációd.

A Szerencsejáték onine regisztrációval be tudok lépni a Tippmixpro-ra is?

A Tippmixpro és a Szerencsejáték Zrt oldalain létrehozott regisztrációk önállók, külön egyenleggel rendelkeznek.

Személyes adataimban változások történtek. Mit tehetek?

“Adataid módosítására a jogszabály szerint a változást követő 5 napon belül sort kell keríteni. Ezt a belépést követően a Beállítások/Személyes adatok menüpontban teheted meg.
Adataid módosítására a Beállítások/Személyes adatok oldalon van lehetőséged. A bejelentkezést követően a jobb felső sarokban található Számlám/Fogadásaim menüpont belül a Személyes adatok fülre kattintva tudod elérni. Fontos, hogy a változást követő 5 napon belül módosítanod szükséges a változott adatokat!
A nem változó adatok (születési név, édesanyja leánykori neve, születési hely és időpont) frissítésében ügyfélszolgálatunk tud segítséget nyújtani, ha a regisztrációkor elírás történt. Az ügyfélszolgálaton történő személyes adat módosítása kapcsán fenntartjuk a jogot személyazonosító dokumentumok bekéréséhez.”

Mit tehetek, ha a regisztrációkor rossz adatot adtam meg?

A bejelentkezést követően a Beállítások/Személyes adatok menüponton belül lehetőség nyílik adatmódosításra a felhasználónév és a születési adatok kivételével – ezek pontosítására a Ügyfélszolgálat segítségével van lehetőséged a 06-1/201-0580-as telefonszámon.

Megváltoztathatom a jelszavamat?

Természetesen tudod módosítani a jelszavadat a Beállítások menüponton belül.

Nem tudok belépni, elfelejtettem a jelszavamat. Mit tegyek?

“Amennyiben elfelejtett jelszó miatt nem tudsz belépni, akkor a Bejelentkezési ablakban, az Elfelejtett jelszó linkre kattintva lehet új jelszót kérni a felhasználóned és email címed pontos megadásával (kis- és nagy betűkre, egyéb karakterekre figyelve).
Amennyiben elfelejtett felhasználónév miatt sikertelen a belépés, akkor kizárólag ügyfélszolgálatunk tud segíteni a 06 (1) 201-0580-as telefonszámon.”

Korlátozhatom a számlámon elkölthető összeget?

Bejelentkezést követően az Önkorlátozás menüponton belül van lehetőség az adott időszak alatt elveszíthető összeg, a fogadásra fordítható összeg és a belső egyenlegbe feltölthető összeg alapján is önkorlátozást beállítani. Az önkorlátozásnál megadott limit összegek napi, heti, vagy havi szinten is alkalmazhatók.

Hogyan tudok feliratkozni/leiratkozni az e-mail értesítésekre (ajánlatok, üzenetek, hírlevelek)?

Bejelentkezést követően a Beállítások/Kapcsolattartás címszó alatt tudod beállítani, hogy milyen kommunikációs csatornán szeretnél értesülni ajánlatainkról. A leiratkozást ugyanitt tudod kezdeményezni.

Mit tegyek, ha kizártam magam, de újra szeretnék fogadni?

Az önkizárás csak a beállított időintervallum letelte után oldódik fel. Lehetőséged van kezdeményezni az önkizárás feloldását, ha legalább 180 nap eltelt a beállítástól. A kérést írásban juttasd el az ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu címre. A 180 napnál rövidebb önkizárás feloldására nincs lehetőség.

Milyen adatok megadására van szükség regisztrációkor?

“A regisztráció során a bejelentkezéshez szükséges adatokon túl a személyes adatokra is szükség van. Kérjük, hogy ezeket az adatokat pontosan úgy add meg, ahogy a kiválasztott személyazonosító okmányon szerepel, mert a regisztráció csak ebben az esetben jön létre. Kérjük, személyi igazolvány választása esetén kiemelten figyelj a születési hely mezőre!
Bankszámlaszám megadása opcionális, azonban felhívjuk figyelmedet, hogy nyereményt csak a nevedre szóló lakossági, forint alapú számlára tudjuk kiutalni, egyéb esetben az összeget a bank visszafordítja. “

Miről kell nyilatkozni a regisztráció során?

“A regisztráció során nyilatkoznod kell arról, hogy:
– a távszerencsejátékban saját nevedben kívánsz részt venni,
– az adatokat a regisztrációhoz saját nevedben szolgáltatod
– elfogadod a Részvételi Szabályzatot
– elfogadod az adatkezelési tájékoztatót.
A regisztráció során hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a Szerencsejáték Zrt. általános és személyre szabott ajánlatokkal keressen meg az általad választott kommunikációs csatornán. Ezen hozzájárulásokat később módosíthatod.”

Az általam válaszott felhasználónév már foglalt. Mit tehetek?

Amennyiben a regisztrációkor választott felhasználónév foglalt, rendszerünk azonnal jelezni fogja. Ebben az esetben új felhasználónevet kell megadni.

Regisztrálhatok többször?

Minden játékos csak egy regisztrációt tud létrehozni. Épp ezért ha korábban rendelkeztél már regisztrációval, de mégsem tudsz bejelentkezni, kérjük, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-1/201-0580-as telefonszámon!

Be- és kifizetés

Milyen módokon tudom feltölteni az egyenlegemet?

Játékosi egyenleged feltöltésére az alábbi fizetési módok állnak rendelkezésre:
-Kártyás befizetés K&H szolgáltatásán keresztül
-Kártyás befizetés OTP SIMPLE szolgáltatásán keresztül
-Átutalással OTP SIMPLE Instant transzfer szolgáltatásával
-Paypal fiókodból.
Felhívjuk figyelmedet, hogy nincsen lehetőséged egyenleged feltöltésére ügyfélkártyával, MCOM-mal, vagy pedig közvetlenül a Szerencsejáték Zrt. bankszámlájára történő átutalással. Amennyiben egyenlegedet átutalással szeretnéd feltölteni, válaszd az Instant transzfer lehetőséget.

Hogyan tudok a játékosi egyenlegemre befizetni?

A bejelentkezést követően a „Befizetés” gombra kell kattintanod, így Tippmixpro befizetési oldalára kerülsz. A befizetési oldalon első lépésként válaszd ki azt a befizetési módot, amin keresztül játékosi egyenlegedre befizetést szeretnél teljesíteni. Ezt követően add meg az összeget, amit a játékosi egyenlegedre szeretnél befizetni.
Kártyás és Instant transzferen keresztüli fizetési mód választása esetén meg kell tenned törvényi előírás miatt nyilatkozatodat arról, hogy a fizetést saját számládról, vagy pedig a saját számládhoz kapcsolódó kártyával kezdeményezed.
Ezt követően a „Befizetés” gombra kattintással a befizetésed megerősítését követően átirányításra kerülsz a fizetési szolgáltató oldalára, ahol a fizetési tranzakciódat lebonyolíthatod.
A befizetett összeg a Befizetett egyenlegedre kerül, melyet a fogadások tétjeinek kiegyenlítésére fordíthatsz.

Milyen pénznemben használhatom a játékosi egyenlegemet?

Játékosi egyenlegedet magyar forint alapon tudod feltölteni és kifizetést is csak forintban teljesítünk.

Van-e limit a befizetésre?

Igen. Bankkártyával és instant transzferrel minimálisan 1.500 Ft-ot, maximálisan 1.000.000 Ft-ot tudsz játékosi egyenlegedre befizetni, a Paypalos befizetés minimum korlátja 3.000 Ft, maximum 1.000.000 Ft-tal teljesítheted. Ezen kívül saját korlátozást is be tudsz állítani oldalunkon a befizetésekre, napi, heti, vagy havi időszakra az „Önkorlátozás” menüponton belül.

Mikor jelenik meg a befizetett pénz az egyenlegemen?

A befizetett összeget minden esetben azonnal jóváírjuk a játékosi egyenlegeden, amint a fizetési szolgáltatóktól a sikeres fizetésről megkaptuk az értesítést.

Van-e valamilyen költségem a Tippmixpro-nál, ha befizetést teljesítek?

Semmilyen költséget nem számolunk fel a befizetéseid után. A teljes befizetett összeget jóváírjuk a játékosi egyenlegeden és felhasználhatod fogadásokra.

Milyen kártyát használhatok befizetésre?

Minden kártya használható, amivel a kártyakibocsátó engedélyezi a szerencsejáték megvásárlását. Amennyiben a kártyakibocsátó ezt nem engedélyezi, akkor a tranzakció elutasításra fog kerülni. Kérjük ügyelj rá, hogy törvényi előírás miatt csak olyan kártyát használhatsz, amely a saját MNB engedéllyel rendelkező, vagyis hazai bank által vezetett fizetési számládhoz (bankszámládhoz) tartozik, erről nyilatkoznod szükséges a fizetési tranzakció során.

Miért nem sikerül kártyával feltölteni az egyenlegemet?

Egyes bankok korlátozzák az általuk kibocsátott bankkártyák felhasználhatóságát és előfordulhat, hogy a bankkártyákkal nem engedélyezik a szerencsejátékhoz kapcsolódó tranzakciókat. Amennyiben többször is sikertelen volt az egyenleg feltöltési próbálkozásod, akkor érdemes a kártya kibocsátó bankod ügyfélszolgálatán érdeklődnöd a kártya beállításaival kapcsolatban, hogy ez okozza-e a problémát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy kártyás fizetésnél a feltölteni kívánt összeg megadását követően nyilatkoznod szükséges arról, hogy egyenlegedet a saját nevedre szóló, törvényi előírásnak megfelelő számlához tartozó kártyával kívánod feltölteni.
Amennyiben ezt nem tudod megerősíteni felénk és a nyilatkozatot elutasítod, törvényi előírás miatt a kártyás feltöltésedet nem tudjuk elfogadni.

Mit tegyek, ha nem jelent meg a befizetésem a játékosi egyenlegemen?

Kérjük, első lépésként győződj meg róla, hogy a tranzakció sikeres volt a fizetési szolgáltatónál. A sikeres tranzakciókról a fizetési szolgáltató azonnal értesít minket és jóváírjuk egyenlegeden a befizetett összeget. Ez pillanatokon belül megtörténik.
Ennek ellenére, ha rövid időn belül mégsem jelenik meg a befizetésed a játékosi egyenlegeden, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a hiba okát mielőbb kideríthessük. A hozzánk beérkezett, de az egyenlegeden jóvá nem írt összegeket, rövid időn belül visszatérítjük részedre.

Mit jelent a „Fizetés és kártya regisztrációja” a K&H fizetési módnál?

A K&H fizetési mód kiválasztása esetén lehetőséged van arra, hogy kártyádat regisztráld a fizetési szolgáltatónál, így következő vásárlásaid alkalmával a már eltárolt kártya kiválasztását követően a kártyaadatok ismételt megadása nélkül lesz lehetséges a vásárlási tranzakció végrehajtása, de a fizetési tranzakciód hitelesítése ebben az esetben is szükséges.
Tájékoztatunk, hogy a „Fizetés és kártya regisztrációja” esetben kártyád adatai a fizetési szolgáltatónál (K&H) kerülnek regisztrálásra a fizetési tranzakciód során, a kártyaszámodhoz a Tippmixpro nem fér hozzá, ezért annak csak néhány karakterét látod majd regisztrált kártyaként. Regisztrált kártyádat a következő alkalommal (az első sikeres tranzakciót követően) a legördülő menüből fogod tudni kiválasztani.
Ha később meggondolod magad, a regisztrált kártyádat törölheted, illetve a kártyád lejáratakor törlésre kerül a listából.
Akár több kártyádat is regisztrálhatod, azonban vedd figyelembe, hogy a kártyáknak törvényi előírás miatt a saját fizetési számládhoz kell kapcsolódnia.

Milyen befizetési módot használhatok kártyás befizetésre?

Amennyiben egyenlegedet kártyával szeretnéd feltölteni, akkor válassz a K&H vagy az OTP SimplePay lehetőségek közül. A feltölteni kívánt összeg és a saját fizetési számládhoz tartozó kártyára vonatkozó nyilatkozatod megadását követően átirányításra kerülsz a választott szolgáltató oldalára, ahol a fizetést teljesíteni tudod.

Mit jelent az Instant transzferrel történő fizetés?

Instant transzfer megoldással átutalás útján tudod befizetésedet teljesíteni. A szolgáltatást az OTP SimplePay biztosítja. Az átutalandó összeg megadása és a törvény által előírt nyilatkozat elfogadását követően átirányításra kerülsz a Simple oldalára, ahol az átutalás teljesítéséhez szükséges adatokat megtalálod. Ha bankod lehetővé teszi, akkor QR használatával egyszerűen el tudod indítani az átutalást netbankodból, egyéb esetben a saját netbankodból kell kezdeményezned az utalást a kapott adatok megadásával.
Kérjük ügyelj rá, hogy az átutaláshoz szükséges adatokat pontosan rögzítsd, különben a szolgáltató által nem tud feldolgozásra kerülni a tranzakció és játékosi egyenlegeden sem tudjuk jóváírni. Amennyiben az átutalást elindítottad, de az nem beazonosítható, vagy nem a megadott időn belül teljesítetted, akkor a szolgáltató rövid időn belül visszatéríti részedre az összeget.

Hogyan tudok kifizetést kezdeményezni?

A bejelentkezést követően a Pénzügyeken belül a „Kifizetés” gombra kell kattintanod, így a Tippmixpro kifizetési oldalára kerülsz, ahol a kifizetési kérelmedet el tudod indítani.

Milyen kifizetési módok közül választhatok?

Törvényi előírás miatt kifizetést csak átutalás útján teljesíthetünk.

Milyen számlát adhatok meg a kifizetés során?

A kifizetés során csak a saját (forint alapú) fizetési számládra teljesíthetünk kifizetést, ezért csak ilyen számlát rögzíthetsz.

Hol tudom megadni a bankszámlaszámomat?

Bankszámlaszámodat a kifizetési folyamat során tudod rögzíteni.
Kérjük a sikeres átutalás érdekében ügyelj rá, hogy a bankszámládat pontosan rögzítsd.
A rögzítést követően a későbbi kiutalások során már kiválasztható lesz ez a bankszámlaszámod, vagy akár másik számládat is rögzítheted.

Milyen formában rögzítsem a bankszámlaszámomat?

Kiutalást törvényi előírás miatt csak a játékos saját számlájára teljesítünk. A magyar bankszámlaszámodat (16 vagy 24 karakter) egybefüggően, elválasztójelek nélkül tudod rögzíteni.
Egy példán bemutatva:
HUXX 12345678-12345678-00000000
ebben a formában kell rögzítened: 123456781234567800000000.

Miért nem tudom a teljes egyenlegemet kifizettetni?

Csak a „Nyereményegyenlegben” található összeg kifizetését kezdeményezheted. Amennyiben az összeg a fenti feltételnek megfelel és nem tudod elindítani a kifizetést, akkor vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Van-e kifizetési limit?

Igen. A „Nyereményegyenlegben” szereplő teljes összeg, vagy annak bármekkora része, de minimum 3.000 Ft és maximum 10.000.000 Ft utaltatható ki egyszerre bankszámládra.

Van-e díja a kifizetésnek?

Nincsen.

Vannak a kifizetésnek feltételei?

Igen. Aki nem felel meg a regisztráció feltételeinek (azaz a fogadás megtételekor nem töltötte be 18. életévét, illetőleg nem rendelkezik magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlával és magyarországi tartózkodási hellyel), illetve akinek valós adatai nem egyeznek meg a rendszerben tárolt (a regisztráció során megadott vagy később módosított) adataival, nyereményre nem jogosult. Így amennyiben ezek a tények a nyeremény-kifizetés során az Szerencsejáték Zrt. tudomására jutnak, a fogadásszervező a nyeremény kifizetését, átutalását visszautasítja.
Nyereményed kifizetését csak saját nevedre szóló, törvényi előírásnak megfelelő számládra teljesíthetjük, erről a kifizetés kezdeményezésekor nyilatkoznod szükséges.

Kifizetést kezdeményeztem, de meggondoltam magam. Mit tegyek?

Kifizetési igényedet a „Kifizetés visszavonása” menüponton belül tudod törölni mindaddig, amíg az átutalásos tranzakciót el nem indítottuk.

Miért nem utalják ki azonnal a nyereményemet?

Fogadással elért nyereményedet az eredmény kiértékelését követően azonnal jóváírjuk játékosi egyenlegeden. Amennyiben a nyereményedet ki szeretnéd utaltatni, akkor azt a „Kifizetés” menüponton belül kell kezdeményezned. Ebben az esetben játékosi egyenlegedről lekerül az összeg és átutalással juttatjuk el részedre.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a pénzem?

Ha kifizetéskor késést tapasztalsz, kérjük, győződj meg róla, hogy az átfutási idő letelt-e már. Kérjük vedd figyelembe, hogy a kiutalás folyamata a törvény által előírt ellenőrzés miatt néhány napot igénybe vehet. Kifizetési igényedet azonban a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk teljesíteni. Ha az összeg 8 napon belül mégsem nem érkezik meg a megadott számládra, akkor vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Hol követhetem nyomon a pénzügyi tranzakcióimat?

Befizetéseidet, kifizetéseidet és a tranzakciók státuszát a „Tranzakciótörténet” menüponton belül tudod követni.

Hogyan fogadjak?

Használhatok mesterséges intelligenciát fogadásaim során?

A Tippmixpro és a V-sport Pro játékokban a fogadó csak személyesen végezhet fogadáshoz köthető tevékenységet. A Szerencsejáték Zrt. tiltja mindenféle mesterséges intelligencia használatát, így bármely olyan eszköz, szoftver vagy szolgáltatás fogadó általi igénybevételét, amely többek között emberi beavatkozás nélkül játszik, vagy csökkenti az emberi döntéshozatal szükségességét, vagy automatizált döntést hoz, vagy valós idejű tanácsadást biztosít („botok”), és minden lépést megtesz az ilyen eszközök használatának megelőzése és felfedése érdekében.
A Szerencsejáték Zrt. minden ilyen tevékenységet az érintett játékok Részvételi Szabályzata súlyos megszegésének tekint. Az erre irányuló gyanú felmerülése esetén a játékos belső egyenlegét további vizsgálatig felfüggesztjük, és amennyiben a mesterséges intelligencia használata megállapításra kerül, a fogadóval szemben kitiltást alkalmazunk.
A Szerencsejáték Zrt. kizárja minden felelősségét a mesterséges intelligencia fogadó általi igénybevételéből eredő esetleges károk miatt.

Mit tegyek, ha a fogadásom lezárták, de a nyereményt nem írták jóvá?

Amennyiben egy nyertes fogadás lezárása már megtörtént, de a nyeremény nem került be a „Nyereményegyenlegbe”, akkor telefonos ügyfélszolgálatunk tud segíteni a kérdésben.

Egy fogadásnál hány eseményt köthetek össze?

Egy fogadáson belül legalább 1, de legfeljebb 50 fogadási esemény fogadható meg.

Mi az egységnyi fogadás?

Legalább 1, legfeljebb 50 db fogadási esemény megfogadható kimenetelére vonatkozó fogadás.

Mi a kötésszám?

A kötésszám azt mutatja meg, hogy a fogadó által megfogadott egységnyi fogadás hány darab megfogadott kimenetelt tartalmaz.

Mi az a többes kötés?

Többes kötésnek azt nevezzük, ha egyszerre több sportesemény kimenetelére történik tippelés egy szelvényen. Ekkor a nyereményszorzók összeszorzódnak. Példa: Egy fogadó 1.000 Ft-ot tesz meg 3 eseményre, ahol mindhárom esetben a hazai csapat győzelmére tippel.
Barcelona – Real Madrid (H – 1,35), Ferencváros – Újpest (H – 1,40), Bologna – Milan (H – 2,45)
Ha mindegyik eseménynél a hazai csapat nyer, akkor 1,35 × 1,40 × 2,45 = 4,63-szoros nyereményt ér el, azaz 4 630 Ft kerül be „Nyereményegyenlegébe”.

Mi az a kombinációs fogadás?

A kombinációs fogadás az adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadás egy időben történő megfogadását jelenti. A kombináció típusát annak elnevezése (pl. 3/5, Lucky 15) azonosítja. Kombinált fogadás megfogadása esetén azokkal az egységnyi fogadásokkal nyer a fogadó, amelyekben valamennyi megfogadott és bekövetkezett kimenetelt eltalálta.

Kombinációs fogadás kiértékelése

A kombinációs fogadások esetében ahogyan létrejön egy nyertes egységnyi fogadás, a résznyeremény jóváírásra kerül a számlán, nem kell megvárni az összes esemény kiértékelését.

Egy mérkőzésre vonatkozó több fogadási lehetőség minden esetben megfogadható kötésben?

A fogadási ajánlatban szereplő fogadási lehetőségek közül az ugyanahhoz a sporteseményhez tartozó fogadási lehetőségek egymással kötésben történő fogadása tiltásra kerülhet. A tiltásról a fogadási felületen tájékoztatjuk fogadóinkat.

Milyen módon gyorsíthatom fel a fogadás menetét élő fogadás esetén?

A „Játékosszámlám/Preferenciák” menüpontban a „Szelvénybeállítások” menüpont „Élő odds” oszlopa alatt amennyiben az „Automatikusan elfogadok bármilyen oddsváltozást” opció kerül kiválasztásra és jóváhagyásra, akkor minden esetben, további külön jóváhagyás nélkül elfogadásra kerül az élő fogadás jóváhagyásának idején történő, esetleges oddsmódosítás során ajánlott nyereményszorzó.

Milyen módon gyorsíthatom fel a fogadás menetét nem élő fogadás esetén?

A „Játékosszámlám/Preferenciák” menüpontban a „Szelvénybeállítások” menüpont „Pre odds” oszlopa alatt amennyiben az „Automatikusan elfogadok bármilyen oddsváltozást” opció kerül kiválasztásra és jóváhagyásra, akkor minden esetben, további külön jóváhagyás nélkül elfogadásra kerül a nem élő (pre) fogadás jóváhagyásának idején történő, esetleges oddsmódosítás során ajánlott nyereményszorzó.

Módosulhatnak a nyereményszorzók?

Bármely fogadási eseményhez tartozó bármely megfogadható kimenetel nyereményszorzója változtatható. Ilyen esetben az adott fogadási esemény lehetséges kimeneteleire a nyereményszorzó-módosítás(ok) előtt megtett fogadásoknál a fogadás megtételekor érvényes nyereményszorzók, a nyereményszorzó-módosítás(ok) után megtett fogadásoknál a módosított nyereményszorzók az érvényesek.
Élő fogadás során a sportesemény helyzetei, szituációi, történései alapján a nyereményszorzók folyamatosan változnak.

Mennyi ideig tart a fogadások kiértékelése?

A megfogadott események befejezését, azok hivatalos eredményközlését és ellenőrzését követően igyekszünk a lehető leghamarabb kiértékelni a fogadásokat.
Az eredménymegállapítás végső időpontja a fogadással érintett utolsóként véget érő fogadási esemény befejezését követő 48. óra.

Hogyan tudom meg, hogy nyertem?

Belépést követően a „Napló” menüpont alatt megtekinthetőek a nyitott és a lezárt fogadások is. Amennyiben egy lezárt fogadás nyertes, akkor ahhoz kapcsolódóan látható a nyereményösszeg is.

Mit tegyek, ha vitatom a fogadásomra kapott eredményt?

Ilyen esetben ügyfélszolgálatunkkal szükséges felvenni a kapcsolatot a 06 (1) 201-0580-as telefonszámon, bármely nap 7-23 óra között. Adategyeztetést követően ellenőrizzük az érintett fogadást és választ adunk a jelzett esetre. Amennyiben a válaszunkat nem fogadja el fogadónk, akkor az ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu email címre küldött hivatalos panasszal élhet.

Milyen fajta kombinációs fogadásokat tudok megjátszani?

Trixie: 4 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Trixie” 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Patent: 7 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Patent” 3 db önálló (egyes kötésű), 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Yankee: 11 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Yankee” 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Lucky 15: 15 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 15” 4 db önálló (egyes kötésű), 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Canadian: 26 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Canadian” 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Lucky 31: 31 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 31” 5 db önálló (egyes kötésű), 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Heinz: 57 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Heinz” 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Lucky 63: 63 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 63” 6 db önálló (egyes kötésű), 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Super Heinz: 120 darab fogadás megtételét jelenti 7 különböző sportesemény kimenetelére. A „Super Heinz” 21 db kettes kötésű, 35 db hármas kötésű, 35 db négyes kötésű, 21 db ötös kötésű, 7 db hatos kötésű és 1 db hetes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Goliath: 247 db fogadás megtételét jelenti 8 különböző sportesemény kimenetelére. A „Goliath” 28 db kettes kötésű, 56 db hármas kötésű, 70 db négyes kötésű, 56 db ötös kötésű, 28 db hatos kötésű, 8 db hetes kötésű és 1 db nyolcas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
Egyéb lehetőségek: A fogadónak lehetősége van arra, hogy legfeljebb 8 különböző fogadási esemény kimenetelét kombinálhassa. Ilyenkor az adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadást fogad meg a fogadó.
A fogadó „k/n” típusú kombinációt játszik, azzal hogy 2≤n≤20 és k<n:<>
Példa
A fogadó által megtett egységnyi fogadások darabszáma n elem k-ad osztályú kombinációinak száma.
Egy adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadások száma nem haladhatja meg a 65 535-ös értéket. Emiatt a 8/19, 9/19, 10/19, 11/19, 7/20, 8/20, 9/20, 10/20, 11/20, 12/20 és 13/20 kombinációtípusok megfogadása nem lehetséges.
Lásd táblázat.
A táblázat a kombinálási lehetőségek bemutatása során nincs tekintettel az esetleges kötéstiltásra, illetve a kötéselőírásra, valamint a fix elem(ek)et tartalmazó kombinációkra sem.

Van-e maximum nyeremény?

Igen. Az egy egységnyi fogadással megnyerhető legnagyobb nyeremény összege a jogszabályban előírt mérték, azaz 2.000.000 Ft.

Van-e maximum tét?

Igen. A legnagyobb tét összege a mindenkor hatályos jogszabályban előírt mérték, de egységnyi fogadásonként legfeljebb 100.000 Ft.

Visszavonható-e a fogadás, ha meggondoltam magam?

Nem. A már játékba küldött fogadásokat nem lehet sem visszavonni, módosítani. Ezért minden esetben még a fogadás jóváhagyása előtt meg kell győződnöd arról, hogy a megjátszani kívánt eseményt és nyereményszorzót választottad-e ki. A cash out funkcióval viszont a fogadás megtétele után, de még az események vége előtt kiszállhatsz a fogadásodból – amennyiben a cash out elérhető a fogadásodhoz.

Van-e minimum tét?

Igen. Egy fogadás során megfogadható legkisebb tétösszeg normál és kombinált fogadás esetén is 100 Ft. A kombinációban szereplő egységnyi fogadások tétje legalább 10 Ft.

Hogyan tudok fogadni?

Belépést követően a kívánt sportág, majd a kívánt sportesemény kiválasztását követően, a nyereményszorzóra szükséges kattintani. A tipp, vagy tippek a képernyő jobb oldalán, a „Szelvényen” lesznek láthatóak. Ekkor írd be az összeget, amit tétként szeretnél megjátszani.
Ha ez megvan, a „Fogadok” gomb megnyomásával tudod játékba küldeni a szelvényedet.

Hogyan tudok élőben fogadni?

Belépést követően a képernyő tetején található „ÉLŐ” fülre kattintva érhetőek el az élőben fogadható események. A sportág, azon belül a sportesemény kiválasztását követően, a nyereményszorzóra szükséges kattintani. A tipp, vagy tippek a képernyő jobb oldalán lesznek láthatóak a „Szelvényen”. Ekkor írd be az összeget, amit tétként szeretnél megjátszani. Ha ez megvan, a „Fogadok” gomb megnyomásával tudod játékba küldeni a szelvényedet.

Hol látom a fogadásaimat?

Belépést követően a „Napló” menüponton belül tudod megnézni és visszakeresni a fogadásaidat. A „Több” gombra kattintással még több részletet találhatsz a nyitott vagy kiértékelt fogadásodból. A kiértékelt fogadásoknál a keresés elindítható előre meghatározott időtávra is.

Milyen fogadási lehetőségek (piacok) vannak?

Mindkét csapat szerez gólt

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett mind a két csapat szerez-e legalább egy-egy gólt a mérkőzésen.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:
– Igen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen mind a két csapat szerez legalább egy-egy gólt.
– Nem – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két csapat közül bármelyik nem szerez gólt, illetve a mérkőzésen egyáltalán nem esik gól.

Nyertes különbség

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell egyidejűleg megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő (hazai), vagy a második helyen szereplő (vendég) fél nyeri meg a mérkőzést, illetve a találkozó döntetlenre végződik, továbbá amennyiben eldől a találkozó még azt is, hogy a győztes csapat mekkora gólkülönbséggel nyer.
Ennél a fogadási lehetőségnél kézilabda esetében az alábbi hét kimenetel kerül feltüntetésre:
– Döntetlen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul.
– Hazai csapat 10-nél több góllal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 góllal többet ér el ellenfelénél.
– Hazai csapat 6-10 góllal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 góllal ér el többet ellenfelénél.
– Hazai csapat 1-5 góllal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 góllal ér el többet ellenfelénél.
– Vendégcsapat 1-5 góllal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 góllal ér el többet ellenfelénél.
– Vendégcsapat 6-10 góllal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 góllal ér el többet ellenfelénél.
– Vendégcsapat 10-nél több góllal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 góllal ér el többet ellenfelénél.

Nyertes különbség (kosárlabda esetén)

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell egyidejűleg megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő (hazai), vagy a második helyen szereplő (vendég) fél nyeri meg a mérkőzést, továbbá még azt is, hogy a győztes csapat mekkora pontkülönbséggel nyer. (Kosárlabda esetében vannak olyan fogadási lehetőségek, amelyeknél döntetlen eredmény esetén hosszabbítás dönt a mérkőzés győztesének a kilétéről.)
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi hat kimenetel kerül feltüntetésre:
– Hazai csapat 10-nél több ponttal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 ponttal többet ér el ellenfelénél.
– Hazai csapat 6-10 ponttal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 ponttal ér el többet ellenfelénél.
– Hazai csapat 1-5 ponttal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 ponttal ér el többet ellenfelénél.
– Vendégcsapat 1-5 ponttal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 ponttal ér el többet ellenfelénél.
– Vendégcsapat 6-10 ponttal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 ponttal ér el többet ellenfelénél.
– Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 ponttal ér el többet ellenfelénél.

Összpontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy az adott mérkőzésen a két résztvevő összesített pontjainak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „Pontszám 154,5”
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:
– Kevesebb, mint 154,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 154, vagy kevesebb, mint 154 pont születik a mérkőzésen.
– Több mint 154,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 155, vagy több pont születik a mérkőzésen.

Pontos eredmény

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a másodikként szereplő csapat szempontjából pontosan (számszerűen) milyen eredménnyel zárul a mérkőzés, illetőleg amennyiben a találkozó döntetlenre végződik, akkor pontosan (számszerűen) mennyi lesz az eredmény. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani.
Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Bayern München – Juventus mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre:
„Pontos végeredmény”
– Bayern München 1:0
– Bayern München 2:0
– Bayern München 2:1
– Bayern München 3:0
– Bayern München 3:1
– Bayern München 3:2
– Bayern München 4:0
– Bayern München 4:1
– Bayern München 4:2
– Bayern München 5:0
– Bayern München 5:1
– Bayern München 6:0
– Döntetlen 0:0
– Döntetlen 1:1
– Döntetlen 2:2
– Döntetlen 3:3
– Juventus 1:0
– Juventus 2:0
– Juventus 2:1
– Juventus 3:0
– Juventus 3:1
– Juventus 3:2
– Juventus 4:0
– Juventus 4:1
– Juventus 4:2
– Juventus 5:0
– Juventus 5:1
– Juventus 6:0
– Más

Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy milyen eredménnyel zárul az 1. félidő, továbbá azt, hogy maga a mérkőzés (rendes játékidőben) milyen eredménnyel zárul. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „4+” kimenetelt kell választani.
Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Brazília – Horvátország mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre:
„ Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény”
Döntetlen 0:0/Döntetlen 0:0
Döntetlen 0:0/Brazília 1:0
Döntetlen 0:0/Brazília 2:0
Döntetlen 0:0/Brazília 2:1
Döntetlen 0:0/Brazília 3:0
Döntetlen 0:0/Döntetlen 1:1
Döntetlen 0:0/Horvátország 1:0
Döntetlen 0:0/Horvátország 2:0
Döntetlen 0:0/Horvátország 2:1
Döntetlen 0:0/Horvátország 3:0
Döntetlen 0:0/4+
Brazília 1:0/Brazília 1:0
Brazília 1:0/Brazília 2:0
Brazília 1:0/Brazília 2:1
Brazília 1:0/Brazília 3:0
Brazília 1:0/Döntetlen 1:1
Brazília 1:0/Horvátország 2:1
Brazília 1:0/4+
Brazília 2:0/Brazília 2:1
Brazília 2:0/Brazília 3:0
Brazília 2:0/4+
Brazília 2:1/Brazília 2:1
Brazília 2:1/4+
Brazília 3:0/Brazília 3:0
Brazília 3:0/4+
Döntetlen 1:1/Döntetlen 1:1
Döntetlen 1:1/Brazília 2:1
Döntetlen 1:1/Horvátország 2:1
Döntetlen 1:1/4+
Horvátország 1:0/Horvátország 1:0
Horvátország 1:0/Horvátország 2:0
Horvátország 1:0/Horvátország 2:1
Horvátország 1:0/Horvátország 3:0
Horvátország 1:0/Döntetlen 1:1
Horvátország 1:0/Brazília 2:1
Horvátország 1:0/4+
Horvátország 2:0/Horvátország 2:0
Horvátország 2:0/Horvátország 2:1
Horvátország 2:0/Horvátország 3:0
Horvátország 2:0/4+
Horvátország 2:1/Horvátország 2:1
Horvátország 2:1/4+
Horvátország 3:0/Horvátország 3:0
Horvátország 3:0/4+
4+/4+
Nyertessé ezek a kimenetelek közül az válik, amelyik együttesen tartalmazza az 1. félidőt megnyerő csapat nevét és a pontos eredményt, illetőleg amennyiben a találkozó az 1. játékrészt követően döntetlenre áll, akkor is a pontos eredményt, továbbá a mérkőzést megnyerő csapat nevét és a pontos eredményt, illetőleg amennyiben döntetlennel zárul a találkozó, akkor is a pontos eredményt, a következő mondatban leírtak figyelembevétele mellett. Abban az esetekben, amikor valaki az 1. félidő, vagy a mérkőzés eredményére vonatkozóan a „4+” lehetőséget választotta, akkor válik nyertessé, ha a választott időszakban (1. félidő, vagy a mérkőzés végén) – függetlenül a gólok megoszlásától – négy, vagy több gól született. (Például a „4+” kell jelölni, ha valaki 2-2-ös döntetlent, vagy akár 5-2-es győzelmet szeretne megfogadni.)

Vendégcsapat góljainak a száma

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat összességében hány gólt szerez a mérkőzésen.
Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre:
– 0 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen nem szerez gólt.
– 1 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen csak 1 gólt szerez.
– 2 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen pontosan 2 gólt szerez.
– 3+ – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen legalább 3 gólt szerez.

Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat kap-e legalább egy gólt a mérkőzésen, vagy sem.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:
– Igen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen egyetlen gólt sem kap.
– Nem – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen (bármennyi) gólt kap.

Speciális – Ki szerez több pontot?

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (H), vagy a második helyen szereplő (V) fél szerez több pontot – nem egymás ellen játszva! – az adott fordulóban, illetve amennyiben azonos számú pontot szereznek, akkor a fogadás szempontjából döntetlenre (D) végeznek.
A „H” kimenetel akkor válik nyertessé, ha
– a Hazai csapat (azaz a párosításban elsőként szereplő) megnyeri a saját találkozóját, miközben a Vendégcsapat (azaz a második helyen szereplő) döntetlen eredményt ér el a maga mérkőzésén vagy kikap,
– a Hazai csapat döntetlen eredményt ér el a saját találkozóján, miközben a Vendégcsapat a maga mérkőzésén kikap.
A „D” kimenetel akkor válik nyertessé, ha
– mind a két fogadásban érintett fél azonos eredményt ér el a saját maga meccsén, függetlenül attól, hogy mind a ketten győznek, döntetlenre végeznek vagy kikapnak.
A „V” kimenetel akkor válik nyertessé, ha
– a Vendégcsapat megnyeri a saját találkozóját, miközben a Hazai csapat döntetlen eredményt ér el a maga mérkőzésén vagy kikap,
– a Vendégcsapat döntetlen eredményt ér el a saját találkozóján, miközben a Hazai csapat a maga mérkőzésén kikap.
Abban az esetben, ha a győzelemért, döntetlenért, vereségért nem jár pont (például Eb-elődöntők, bajnokságok rájátszása) a nyertes kimenetel meghatározása akkor is a fentiek alapján történik.

Melyik negyedben lesz több pont?

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a kosárlabdamérkőzés melyik negyedében – az elsőben, a másodikban, a harmadikban, vagy a negyedikben – esik a legtöbb pont, illetőleg arra is lehet fogadni, hogy bármelyik két negyedben azonos számú lesz a két mérkőző fél által együttesen szerzett pontok száma, miközben mindkét további játékrészben az abban a kettőben elértnél kevesebb születik, illetve hogy bármelyik három negyedben azonos számú lesz a két mérkőző fél által együttesen szerzett pontok száma, miközben a további játékrészben az abban a háromban elértnél kevesebb születik, továbbá még arra is, hogy mind a négy játékrészben azonos számú pont esik, illetve a találkozó pont nélküli döntetlennel zárul.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi öt kimenetel kerül feltüntetésre:
– 1. negyed – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés 1. negyedében több pont esik, mint a másodikban, a harmadikban, illetve a negyedikben.
– 2. negyed – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés 2. negyedében több pont esik, mint az elsőben, a harmadikban, illetve a negyedikben.
– 3. negyed – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés 3. negyedében több pont esik, mint az elsőben, a másodikban, illetve a negyedikben.
– 4. negyed – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés 4. negyedében több pont esik, mint az elsőben, a másodikban, illetve a harmadikban.
– több azonos negyed – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha bármely két negyedben azonos számú pont esik, miközben a további két játékrészben az abban a kettőben külön-külön elértnél kevesebb, illetve, ha bármely három negyedben azonos számú pont esik, miközben a további játékrészben az abban a háromban külön-külön elértnél kevesebb, esetleg mind a négy negyedben azonos számú pontot ér el együttesen a két mérkőző fél, vagy egyáltalán nem esik pont.

1X2

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél nyeri meg a mérkőzést, illetve a találkozó nem dől el, döntetlenre végződik (X).

Ázsiai gólszám

Az ázsiai gólszám hasonlít a hagyományos gólszám típusú fogadásokhoz, azzal a különbséggel, hogy itt előfordulhat olyan eredmény, amelynek következtében a fogadás 1-es szorzóval kerül figyelembevételre, vagy a fogadás részben lesz nyertes vagy vesztes.
A normál ázsiai gólszámnál megkülönböztetünk egész, illetve fél számos ázsiai gólszámot. A hagyományos gólszámnál egy fogadás vagy nyertes, vagy vesztes. Ezzel szemben az ázsiai gólszámnál bizonyos eredmények esetén a fogadás 1-es nyereményszorzóval kerül figyelembevételre.
A dupla ázsiai gólszám esetében a fogadás egy egész és egy fél számos ázsiai gólszámból tevődik össze, mintha mindkét érték fele-fele téttel került volna megfogadásra. A megjelölése minden esetben negyedgólos (…,25-re vagy ….,75-re végződő) attól függően, hogy mely fél illetve egész szám közé esik a felkínált különbség.
További információk a részvételi szabályzat 3. sz. melléklet B (2) pontjában.

Ázsiai hendikep

Ázsiai hendikep esetében az egyik csapat virtuális előnyből indul a másik csapattal szemben a fogadás során. Az ázsiai hendikepnek csak két kimenetele van, döntetlen kimenetel nincs. A normál ázsiai hendikepnél megkülönböztetünk egész, illetve fél (0,5) számos ázsiai hendikepet. Amíg a hagyományos hendikepnél egy fogadás vagy nyertes, vagy vesztes, addig az ázsiai hendikepnél bizonyos eredmények esetén a fogadás 1-es szorzóval kerül figyelembevételre.
A dupla ázsiai hendikep esetében a fogadás egy egész és egy fél számos ázsiai hendikepből tevődik össze úgy, mintha mindkét érték fele-fele téttel került volna megfogadásra. A megjelölése minden esetben negyedgólos (…,25-re vagy ….,75-re végződő) attól függően, hogy mely fél, illetve egész szám közé esik a felkínált különbség.
További információk a részvételi szabályzat 3. sz. melléklet B (2) pontjában.

Félidő 1X2

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél vezetésével zárul-e az 1. félidő, illetve döntetlenre áll-e ekkor (X) a mérkőzés.

Kétesély

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):
– Bayern München vagy Döntetlen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg a mérkőzést, illetőleg, ha a találkozó döntetlen eredménnyel zárul.
– Bayern München vagy Juventus – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két résztvevő valamelyike megnyeri a mérkőzést. (Tehát a mérkőzés nem döntetlen eredménnyel zárul.)
– Juventus vagy Döntetlen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg a mérkőzést, illetőleg, ha a találkozó döntetlen eredménnyel zárul.

Félidő kétesély

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés fogadásban megjelölt félideje milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):
– Bayern München vagy Döntetlen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg a jelzett félidőt, illetőleg, ha a találkozó döntetlenre áll ekkor.
– Bayern München vagy Juventus – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két résztvevő valamelyike nyeri meg a jelzett félidőt. (Tehát a mérkőzés nem döntetlenre áll ekkor.)
– Juventus vagy Döntetlen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg a jelzett félidőt, illetőleg, ha a találkozó döntetlenre áll ekkor.

Melyik félidőben lesz több gól?

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés első, vagy a második félidejében esik-e több gól, illetőleg mind a két játékrészben azonos számú gól születik-e.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre:
– 1. félidőben – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen több gólt ér el a mérkőzés első félidejében, mint a másodikban.
– Ugyanannyi – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen pontosan ugyanannyi gólt ér el a mérkőzés első félidejében, mint a másodikban.
– 2. félidőben – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen több gólt ér el a mérkőzés második félidejében, mint az elsőben.

Félidő/végeredmény típusú fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés kimenetele miként alakul – félidei megoszlásban.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi kilenc kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):
– Bayern München/Bayern München – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzést is.
– Bayern München/Döntetlen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul.
– Bayern München/Juventus – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg az első félidőt, de a mérkőzést a Juventus nyeri meg.
– Döntetlen/Bayern München – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha az első félidő döntetlen eredménnyel zárul, illetőleg a mérkőzést Bayern München nyeri meg.
– Döntetlen/Döntetlen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha az első félidő, illetőleg a mérkőzés is döntetlen eredménnyel zárul.
– Döntetlen/Juventus – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha az első félidő döntetlen eredménnyel zárul, illetőleg a mérkőzést Juventus nyeri meg.
– Juventus/Bayern München – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg az első félidőt, de a mérkőzést a Bayern München nyeri meg.
– Juventus/Döntetlen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul.
– Juventus/Juventus – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzést is.

Gólszám (több/kevesebb) típusú fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „Gólszám 2,5”
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:
– Kevesebb, mint 2,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy 2 gól születik, illetve, ha nem esik gól a mérkőzésen.
– Több, mint 2,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 3, vagy több gól születik a mérkőzésen.

Gólszám típusú (hat kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a mérkőzésen.
Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi hat kimenetel kerül feltüntetésre:
– 0 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól.
– 1 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha pontosan 1 gól születik a mérkőzésen.
– 2 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha – bármilyen megoszlásban – pontosan 2 gól születik a mérkőzésen.
– 3 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha – bármilyen megoszlásban – pontosan 3 gól születik a mérkőzésen.
– 4 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha – bármilyen megoszlásban – pontosan 4 gól születik a mérkőzésen.
– 5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha – bármilyen megoszlásban – pontosan 5 gól születik a mérkőzésen.
– 6+ – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha – bármilyen megoszlásban – legalább 6 gól születik a mérkőzésen.

Gólszám típusú (négy kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a mérkőzésen, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez legalább két gólszám tartozik.
Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre:
– 0-1 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, illetőleg, ha pontosan 1 gól születik.
– 2-3 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha – bármilyen megoszlásban – 2, vagy 3 gól születik a mérkőzésen.
– 4-5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha – bármilyen megoszlásban – 4, vagy 5 gól születik a mérkőzésen.
– 6+ – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha – bármilyen megoszlásban – legalább 6 gól születik a mérkőzésen.

Félidő gólszám típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a fogadásban megjelölt félidőben.
Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre:
– 0 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha nem születik gól a fogadásban megjelölt félidőben.
– 1 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha pontosan 1 gól születik a fogadásban megjelölt félidőben.
– 2+ – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha – bármilyen megoszlásban – legalább 2 gól születik a fogadásban megjelölt félidőben.

Büntetőlapok száma

A büntetőlapok száma az adott mérkőzésen kiosztott sárga lap(ok) és piros lap(ok) száma alapján határozható meg. Ha egy játékos sárga lapot kap, az egy büntetőlapnak számít. Ha egy játékos piros lapot kap, az kettő büntetőlapnak számít. Ha egy játékos egy sárga és egy piros lapot kap, az összesen három büntetőlapnak számít. Amennyiben egy játékos két sárga lapot követően kap piros lapot, összesen az is három büntetőlapnak számít. Fontos tudnivaló tehát az, hogy egy játékos egy mérkőzés során legfeljebb három büntetőlapot kaphat.

Melyik csapat szerzi az első gólt?

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a második helyen szereplő fél szerzi meg az első gólt a mérkőzésen.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):
– Bayern München – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés első gólját a Bayern München szerzi.
– Nem lesz gól – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, vagyis 0-0-s eredménnyel zárul.
– Juventus – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés első gólját a Juventus szerzi.

Melyik csapat szerzi az utolsó gólt?

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelni, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a második helyen szereplő fél szerzi meg az időben utolsó gólt a mérkőzésen.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):
– Bayern München – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés utolsó gólját a Bayern München szerzi.
– Nem lesz gól – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, vagyis 0-0-s eredménnyel zárul.
– Juventus – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés utolsó gólját a Juventus szerzi.

Hazai csapat góljainak a száma

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat összességében hány gólt szerez a mérkőzésen.
Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre:
– 0 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen nem szerez gólt.
– 1 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen csak 1 gólt szerez.
– 2 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen pontosan 2 gólt szerez.
– 3+ – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen legalább 3 gólt szerez.

Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat kap-e legalább egy gólt a mérkőzésen, vagy sem.
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:
– Igen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen egyetlen gólt sem kap.
– Nem – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen (bármennyi) gólt kap.

1. félidő – Pontos eredmény

Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a másodikként szereplő csapat szempontjából pontosan (számszerűen) milyen eredménnyel zárul az 1. félidő, illetőleg amennyiben az 1. játékrész döntetlenre végződik, akkor pontosan (számszerűen) mennyi lesz az eredmény. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani.
Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Bayern München – Juventus mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre:
„1. félidő – Pontos eredmény”
– Bayern München 1:0
– Bayern München 2:0
– Bayern München 2:1
– Döntetlen 0:0
– Döntetlen 1:1
– Döntetlen 2:2
– Juventus 1:0
– Juventus 2:0
– Juventus 2:1
– Más
Nyertessé ezek a kimenetelek közül az válik, amelyik együttesen tartalmazza az 1. félidőt megnyerő csapat nevét és a pontos (számszerű) eredményt, illetőleg amennyiben eldöntetlen a találkozó az 1. játékrészt követően, akkor is a pontos (számszerű) eredményt. Minden olyan esetben, amikor a mérkőzés 1. félideje olyan eredménnyel zárul, ami nincs a fogadási lehetőségben részletezve – tehát a fogadásra felajánlott kimenetelek között nem található olyan, amelyik tartalmazza a győztes csapat nevét, vagy a döntetlen megnevezést és ehhez kapcsolódóan a pontos (számszerű) eredményt egyszerre -, akkor a „Más” kimenetel válik nyertessé. (Ebben a példában a három-három különböző Bayern München és Juventus győzelem, illetőleg döntetlen is szerepel, de amennyiben a Bayern München 3:1-re, vagy a Juventus 4:0-ra nyerné az 1. félidőt, vagy 3:3-al fejeződik be az 1. játékrész, akkor az utóbbi három esetben egyaránt a „Más” kimenetel válik nyertessé.) Nem nyertes az a fogadási kimenetel, amelyiknél csak az 1. félidőt megnyerő csapat neve, illetőleg a döntetlen megnevezés szerepel, de a pontos (számszerű) eredmény nem egyezik a ténylegessel. Hasonlóan nem nyertes az a fogadási kimenetel, amelyiknél a pontos (számszerű) eredmény ugyan szerepel, viszont a nyertes csapat neve nem egyezik a ténylegessel.

Outright típusú fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy egy hosszabb, összetettebb sportversenyt, sportversenysorozatot, e-sport versenyt, e-sport versenysorozatot (több mérkőzésből, futamból, fordulóból stb. álló bajnokság, tornát, bajnoki fordulót), illetve egyéb eseményt, eseménysorozatot (pl. filmekkel, zenével kapcsolatos díjak, stb…) ki nyer meg.
Így például lehet fogadni labdarúgó-bajnokságok, tenisztornák győztesére akár már a fordulók, selejtező-mérkőzések során is, stb.) Nyertessé a fogadásra felajánlott kimenetelek közül az válik, amelyik tartalmazza a győztes megnevezését.
Amennyiben a fogadásra felajánlott kimenetelek között nincs külön nevesítve valamennyi lehetséges győztes, akkor erre a kimenetelre oly módon lehet tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani.

Játékrész – pontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy az adott mérkőzés 1. félidejének befejezésekor a két résztvevő összesített pontjainak a száma egy meghatározott érték feletti (több) vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „1. félidő – Pontszám 93,5”
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre:
– Kevesebb, mint 93,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha összességében 93 vagy kevesebb pont születik a mérkőzés 1. félidejének a befejezéséig.
– Több, mint 93,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha összességében 94 vagy, több pont születik a mérkőzés 1. félidejének a befejezéséig.

Hendikep típusú (két kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik – az adott fogadásra vonatkoztatva – előnnyel indul a másikkal szemben. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „Hendikep – 7,5”
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre (Virtus Bologna – Avellino mérkőzés esetében):
– Virtus Bologna -7,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Virtus Bologna legalább 8 góllal nyeri meg a mérkőzést.
– Avellino +7,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Virtus Bologna legfeljebb 7 góllal nyeri meg a mérkőzést, illetőleg minden olyan esetben, amikor nem nyer.

Hendikep típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik – az adott fogadásra vonatkoztatva – előnnyel indul a másikkal szemben. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „Hendikep 0:2”
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):
– Bayern München – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München 3 góllal, vagy nagyobb különbséggel nyeri meg a mérkőzést.
– Döntetlen – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München pontosan 2 gól különbséggel nyeri meg a mérkőzést.
– Juventus – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München 1 gól különbséggel nyeri meg a mérkőzést, illetőleg minden olyan esetben, amikor nem nyer.

1. félidő – Hendikep típusú (két kimeneteles) fogadási lehetőség

Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik – az adott fogadási lehetőségre vonatkoztatva – előnnyel indul a másikkal szemben az 1. félidő eredményének tekintetében. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „1. félidő – Hendikep -0,5”
Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre (Washington – Chicago mérkőzés esetében):
– Washington -0,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Washington legalább 1 ponttal megnyeri a mérkőzés 1. félidejét.
– Chicago +0,5 – Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Chicago legalább 1 ponttal megnyeri a mérkőzés 1. félidejét, illetőleg, ha a találkozó döntetlenre áll ekkor.

Bónuszajánlat

Egyszerre több bónuszajánlatot is igénybe tudok venni?

Igen, amennyiben a részvételi feltételek nem határozzák meg, hogy kettő vagy több egyidejű bónusz közül csak egyet igényelhetsz azonos időszakban. Fontos tudni, hogy a bónuszok teljesítése az igénylés sorrendjében történik, így ha egy fogadásoddal több bónusz feltételeit teljesítenéd, mindig az időben legkorábban igényelt bónusz forgatásához fog számítani.

Hogyan tudom igényleni a feltöltési bónuszomat?

A feltöltési bónuszt a Befizetés aloldalon a bónuszkód beírásával, vagy az ajándékdoboz-ikonra kattintva a bónusz kiválasztásával tudod aktiválni. Bármelyik módot választod, a bónusz a befizetéseddel aktiválódik.

Miért nem sikerült megigényelnem a bónuszt?

Előfordulhat, hogy rosszul írtad be a bónuszkódot és emiatt nem tudod megigényelni.

Mi történik, ha törlöm a bónuszomat?

Ha törlöd a bónuszt, akkor a bónuszegyenlegeden szereplő teljes összeget, tehát az esetlegesen elért nyereményedet is elveszíted. Egy bónuszt csak egyszer lehet igényelni, törlést követően nincs lehetőség visszaállítani.

Miért nem tudok a bónuszomból minden eseményre fogadni?

Vannak olyan bónuszok, amelyeket egy adott eseményre vagy egy adott bajnokságra tudod felhasználni. A részvételi feltételekben megtalálod

Mit jelent a forgatási követelmény?

A forgatási követelmény azt jelenti, hogy a bónuszodat hány alkalommal kell megforgatnod, hogy a nyereményed átkerüljön a nyereményegyenlegedre. Ha 1.000 Ft bónuszban részesültél és 2x-es a forgatási követelmény, akkor összesen 2.000 Ft értékben kell megforgatnod a bónuszodat, hogy teljesítsd ezt a feltételt.

Az igénylést követően azonnal meg kell forgatnom a bónuszomat?

Nem szükséges, a bónusz igénylésének, illetve a forgatási követelmények teljesítésének határidejéről az adott bónuszajánlat részvételi feltételei adnak tájékoztatást.

A bónuszt egyösszegben kell megforgatnom?

Nem, a forgatási követelményeket a részvételi feltételek tartalmazzák, az adott bónuszajánlat teljesítését a Bónuszaim menüpontban tudod nyomon követni.

Egyidőben több fogadásra is fel tudom úgy használni a bónuszomat, hogy az beleszámítódjon a forgatási feltételekbe?

Nem, eseményenként csak az első megtett fogadás számít bele a forgatási feltételek teljesítésébe.

Csak bónuszból tudok fogadni vagy felhasználhatom hozzá a saját egyenlegemet is?

Fogadhatsz bónuszból és saját egyenlegből is, viszont azt ne feledd, hogy ez a forgatási feltételek teljesítésébe csak az adott bónusz összegéig számít bele. Ez azt jelenti, ha kapsz egy 2.500 Ft-os bónuszt hiába teszel meg egy 3.000 Ft értékű fogadást, a forgatási feltételek teljesítésébe 2.500 Ft-ig számít bele.

Ha bónuszból szeretnék fogadni, akkor a forgatási feltételekbe bármekkora összeg beleszámítódik?

Nem, a forgatási feltételek teljesítésébe mindig az adott bónusz összegéig számítódik bele. Tehát, ha kapsz egy 1.000 Ft-os bónuszt hiába teszel meg egy 3.000 Ft értékű fogadást, a forgatási feltételek teljesítésébe 1.000 Ft-ig számít bele.

Ha bónuszból szeretnék fogadni, miért kaphatok olyan üzenetet, hogy nincs elegendő pénz az egyenlegemen?

Ebben az esetben valamelyik forgatási követelmény nem teljesül, ezért a fogadás a befizetett egyenleged terhére kerülne játékba – ez azonban nem elegendő. Ilyen eset például, ha a forgatási követelményekben megadott oddsfeltétel nem teljesül vagy a szelvényed egy olyan eseményt tartalmaz, amire már fogadtál.

Hogyan fordulhat elő, hogy a nyereményem egy része a bónuszegyenlegemre került, másik része pedig a nyereményegyenlegemre?

Ennek oka, hogy a bónuszegyenlegből megtett fogadáson keletkezett nyeremény a bónuszegyenlegre, a befizetett és nyereményegyenlegről megtett fogadáson elért nyermény a nyereményegyenlegre kerül. Ebben az esetben a fogadásodat nem csak bónuszegyenlegből tetted meg (mivel nem állt rendelkezésre azon akkora összeg, amennyiért fogadtál). Nincs lehetőséged eldönteni, hogy bónusz- vagy befizett és/vagy nyereményegyenlegből szeretnél fogadni. Amennyiben a megtett fogadásod megfelel a bónuszajánlat részvételi feltételeinek, elsődlegesen a bónuszegyenlegedből fogja levonni a rendszer a fogadás árát.

Miért nem került át a teljes nyereményem a nyereményegyenlegemre?

Minden bónusznál van egy limit, hogy mekkora összeg kerülhet át a nyereményegyenlegedre, ezt minden esetben megtalálod a részvételi feltételekben.

Mi történik akkor a nyereményemmel, ha bónuszból fogadtam és egy fogadásomat először vesztesként lett kiértékelve és utána nyertesre módosítanak?

Ebben az esetben utólag nem adódik a nyeremény a teljesített bónusz összeghez.

Egyéb

Van jelenleg álláslehetőség?

Aktuális állásajánlatainkról honlapunkon (www.szerencsejatek.hu) lehet tájékozódni a „Rólunk/Karrier” menüpontban.

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálatával?

Több csatornán elérhetőek kollegáink, akik készséggel állnak rendelkezésre. Telefonos megkeresés minden nap 07:00-23:00-ig tehető meg.
Levelezési cím: 1015 Budapest; Csalogány utca 30-32. – Ügyfélkezelési Osztály
Email: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu
Telefonszám: 06 1/201-05-80
Fax: 06 1/224-34-12
Facebook: www.facebook.com/tippmixpro

Fotószolgáltató partnereink

MTI Fotó/MTVA Fotóarchívum
Reuters partnereink/001.xml