1.0.230
Új funkciók

Megújult funkciók

Amiket szeretsz, ismersz és most így találod meg

vadi új funkciók

régi-új funkciók

Bejelentkezés

1Fontos, ha már volt Tippmixpro fiókod, nem kell új regisztrációt létrehoznod! Kérj jelszó-emlékeztetőt vagy az adatok egyeztetéséhez hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-1/201-0580-as telefonszámon (H-V: 7-23h)!

Gyorsabb és egyszerűbb regisztrációs felület

1Új regisztráció létrehozása során ügyelj arra, hogy pontosan azokat a személyes adatokat és úgy add meg, ahogy azok az okmányaidon szerepelnek! Ezzel elkerülheted, hogy az okmányok másolatának feltöltésével lemaradj egy kedvező fogadásról.

2Ha mégis fel kell tölteni az okmányok fényképét, a regisztráció jóváhagyásáról a fogadási rendszer e-mailben értesít.

Eseményszám növekedés

1 A mérkőzés előtt fogadható eseményeket tekintve akár háromszoros, az élő mérkőzések kapcsán pedig akár kilencszeres eseményszám növekedés is megvalósulhat. Több mint húsz E-sport típus lett fogadható, a klasszikus E-sportok mellett a szimulációs eseményeknél is sokszorosára nőtt a kínálat.

2 Elérhetővé váltak a gyorspiacok is a labdarúgás, a tenisz, a kézilabda, a kosárlabda, az amerikai foci vagy éppen a röplabda kapcsán az egyes mérkőzések közben: ennek köszönhetően az éppen zajló találkozók bizonyos időszakaira lehet tippeket leadni.

Cash out

1A cash out használatával megjátszott fogadásaidat még az esemény vége előtt, saját döntésedre lezárhatod, ezzel pedig biztosíthatod a nyereményedet. A felkínált nyeremény összege függ attól, hogy a megfogadott kimenetel bekövetkezésére éppen mekkora esély van. A cash out funkció elérhető a Naplóba lépve, illetve a Fogadószelvényen található Napló fülön is.

2A részleges cash out használatával a fogadásod aktuális értékének egy részét váltod vissza, de a fogadásod nem zárul le, csak a tétje és az elérhető maximális nyeremény összege csökken.

3Az automatikus cash out arra ad lehetőséget, hogy amikor a fogadásod elér egy általad előre beállított értéket, a cash out automatikusan végbemenjen, a fogadásod lezáruljon, a beállított összeg pedig jóváírásra kerüljön a számládon

Fogadáskészítő

1A Fogadáskészítő funkció segítségével egyetlen meccsen belül is tudsz kötésben, kötéstiltás nélkül fogadni, ráadásul ehhez az eddigieknél jóval több piac áll rendelkezésedre, százas nagyságrendben. Akár a mérkőzések megkezdése előtt, akár élőben is megtalálható. Labdarúgás, tenisz, kosárlabda, jégkorong, kézilabda, amerikai foci és snooker események kapcsán is érdemes böngészni a Fogadáskészítővel megfogadható opciókat. Emellett a Fogadáskészítővel elérhető e-sportok listája is széles: FIFA, CS:GO, Dota és LOL.

2Az érintett sportágak egyes eseményein belül a Fogadáskészítő fül alatt listázódnak azok a fogadási lehetőségek, amelyek egymással kötésben játékba küldhetőek.

MOBIL APP

1Töltsd le a Tippmixpro Android mobil applikációját, így a mobilodról is másodpercek alatt bejelentkezhetsz, megteheted a fogadásod, vagy akár azonnali kifizetést kérhetsz. Az IOS operációs rendszerre elérhető verzió hamarosan érkezik!

Testre szabható bajnokság oldal

1Egyes sportágakon belül könnyedén összeválogathatod a kedvenc bajnokságaidat, és egy oldalon listázhatod az összes fogadható eseményüket.

2Kattints a sportágválasztóban egy sportágra, jelöld meg a kedvenc ligáidat, majd egy kattintás után eléred a testre szabott bajnokság oldalad.

Szuper odds

1Egyes események „1X2” vagy „Ki nyeri?” piacaira az alapesetben elérhetőnél magasabb nyereményszorzóval is fogadhatsz. A szuper oddsokat a piac elnevezése és megjelölése alapján is be tudod azonosítani.

Oddspiramis

1Az Oddspiramis lehetőséget kínál arra, hogy kötésben fogadva megnövelt nyereményszorzóhoz juss hozzá.

2Minél nagyobb a kötés, annál magasabb lehet az oddsod – a részleteket és az érintett eseményeket a promó aloldalon találod, amennyiben van aktív Oddspiramis..

3Az Oddspiramis által kínált megnövelt nyereményszorzót a szelvényeden, a fogadás megtétele előtt tudod aktiválni.

Promó aloldal

1A Promó aloldalon összegyűjtöttünk minden érvényben lévő promóciót, így minden információt egy helyen megtalálsz, és tájékozódhatsz a részletekről.

Napló

1A nyitott fogadásaidat, a kiértékelt fogadásaidat is megtalálod külön listázva.

2Amennyiben a fogadásodhoz elérhető, a vadonatúj cash out funkció használatával már az események lezárása előtt nyereményhez juthatsz.

3A részleges és az automatikus cash out is ugyanitt beállítható.

4A Napló mostantól a Szelvényeden is elérhető, így a fogadási ajánlat böngészése, vagy akár egy élő stream követése közben is indíthatsz korai kifizetést.

Kedvencek

1A csillag megnyomásával megjelölheted kedvenc bajnokságaidat.

2Korábban kedvencelt bajnokságaidat külön listázva is megtalálod.

3Kedvenc csapataidat is megjelölheted.

4Az élő mérkőzések között böngészve mostantól eseményt is tudsz kedvencelni.

5Megjelölheted kedvenc piacaidat is, hogy mindig a lista élén találd meg őket.

FOGADÓSZELVÉNY

1Az „Egyes”, a „Kötés” és a „Kombináció” fül között választhatsz, attól függően, hogy milyen fogadást szeretnél.

2Az „Egyes” fülön a szelvényeden szereplő minden eseményre külön is megadhatod a tétet, vagy akár egységesen ugyanazt a tétet is beállíthatod.

3Bármelyik eseményt törölheted a szelvényről, vagy ki is veheted az adott fogadásból.

4Már a Naplót is eléred a korábbi fogadásai részleteivel, valamint cash out lehetőséggel.

Eseményoldal + statisztika

1Az egyes eseményekhez elérhető összes fogadási lehetőséget megtalálod az „Összes” fül alatt. Külön listába szedtük a Fogadáskészítőhöz elérhető piacokat, a legnépszerűbb piacokat, a gyorspiacokat, emellett egyéb piaccsoportokat is elérhetsz, hogy bármit könnyen megtalálj.

Élő aloldal – stream, LMT

1Az Élő oldalon megtalálod az összes élő eseményt, a menüsorban sportág majd ország alapján is tudsz szűrést indítani.

2A streammel, azaz élőképes közvetítéssel elérhető eseményeket is listázhatod.

3Könnyen válthatsz az élő események között akkor is, ha már egy eseményoldalon jársz.

4Az eseményoldalon statisztikákat találsz az élő mérkőzésről, emellett animáción, vagy ha elérhető, streamen is folyamatosan követheted a történéseket.

5Az eseményoldalon statisztikákat találsz az élő mérkőzésről, emellett animáción, vagy ha elérhető, streamen is folyamatosan követheted a történéseket.

ESEMÉNYSZŰRÉS

1A főoldali sportágfából az összes elérhető eseményhez eljuthatsz: a sportág kiválasztása után országot választhatsz a lenyíló listában, majd böngészhetsz az országon belüli összes elérhető bajnokság és outright között.

2A sportágra kattintás után összegyűjtve találod a sportág legnépszerűbb bajnokságait.

3A kiemelt bajnokságokat és eseményeket, az élő fogadási lehetőségeket, valamint a hamarosan kezdődő mérkőzéseket a főoldalon is könnyen megtalálod.

NAP FOGADÁSA, SZELVÉNYAJÁNLÓ

1Ebben a menüpontban megtalálhatod az összes aktív Szuper oddsot, valamint megtudhatod, hogy miképp tippelnek rájuk fogadóink.

2A Szelvényajánlók között tematikus tippsorokat érsz el, amelyeket egyetlen gombnyomással a szelvényedre is helyezhetsz.

E-SPORT

1A főoldali sportágfában és a felső menüsorból elérhető E-sport aloldalon játékokra bontva megtalálod az összes E-sport eseményt.

2Már több mint húsz E-sport típus fogadható, a klasszikus E-sportok mellett a szimulációs eseményeknél is sokszorosára nő a kínálat. Megjelent az elérhető lehetőségek között a Warcraft III és a Valorant is – utóbbi élőben is fogadható.

V-SPORT

1Továbbra is külön menüpont alatt éred el a V-sport fogadási lehetőségeket.

2Virtuális labdarúgásra, virtuális kosárlabdára és virtuális teniszre is tudsz fogadásokat leadni.

3A megújult felületen egyszerre több piactípus oddsait is megtalálod egymás mellett, így könnyebb a böngészés.

MAGAZIN

1A Magazinra a felső menüsorban, ahol fogadási érdekességekről, eseményajánlókról és promóciós lehetőségekről is tájékozódhatsz.

EREDMÉNYEK

1A megújult Eredmények oldalon időpont, sportág és bajnokság alapján is szűrhetsz, az egyes eseményeken belül minden felkínált kimenetel fogadási eredményét megtalálod.