185-ös nyereményszorzót ért a brémaiak hazai botlása!

Ezúttal a 2019. december 16-21. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 385 lett − az alábbi 2-es kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Dán bajnokság

FC Köbenhavn - OB Odense

Félidő/végeredmény

OB Odense/FC Köbenhavn

20,00

Labdarúgás

Olasz A

Cagliari - Lazio

Félidő/végeredmény

Cagliari/Lazio

19,25

 

 

Heti rekorder szelvényünkön mindössze két hétfő esti mérkőzés szerepel, amelyekben közös, hogy az esélytelenebb gárda szerzett előnyt az első játékrészben, ám a találkozót végül elveszítette. A „Félidő/végeredmény” típusú fogadási lehetőség keretében feladott tippek közül a nagy fordulatot hozók (H-V, illetve a V-H) fizetnek a legjobban, így fordulhatott elő, hogy ezúttal két jó meglátás csúcsra juttathatta a szelvényt. A szezonzáró dán bajnokin a vendégek már a 7. percben előnyhöz jutottak és nagyon sokáig úgy tűnt, hogy ez a találat három pontot ér majd, ám az FCK nem sokkal a meccs vége előtt (80’) büntetőből egyenlített, majd két minutummal később a győztes gólt is megszerezte. Az aktuális olasz fordulót záró bajnokin még kiélezettebb volt a végjáték, hiszen a hazaiak egy találattal már a 8. percben megörvendeztették szurkolóikat, akik a rendes játékidő lejártakor még örültek, ám kedvenceik a 90’+3, illetve 90’+8 percben beszedett gólokkal végül elbukták az összecsapást. Nyertesünk egyébként még a mérkőzés előtt küldte játékba tippjeit, amellyel bekerült rovatunkba.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 185-ös oddsot ezúttal egy Bundesliga 1.-es mérkőzéshez – Bremen - Mainz - kapcsolódóan sikerült elérnie valakinek, mégpedig élő fogadásban. Ezen a találkozón az őszi szezon végére a kiesőhelyre zuhanó brémaiak 5:0-ra kaptak ki házigazdaként a Mainztól, akik ezzel az eredménnyel kissé fellélegezhettek a zűrösnek ígérkező tavaszi folytatás előtt. Fogadónk valószínűleg a gyors (10’) első vendéggól után gondolhatta úgy, hogy ennek még kiütés is lehet a vége, és sebtében megfogadta „Pontos végeredményként” a jelzett eredményt. A találkozó pechesen folytatódott a hazaiak számára – a 15. percben Jirí Pavlenka révén öngólt vétettek -, ami alapjaiban határozta meg a folytatást. A további gólpercek a következők voltak: 19’, 38’ és 81’. A nem labdarúgó események közül egy finn bajnoki hoki-csata - HIFK - Lukko – „Pontos végeredményének” eltalálása fizetett a legjobban (88-as nyereményszorzó), egy előzetesen feladott tipp révén. A találkozót a vendégek nyerték meg 5:2-re, mégpedig úgy, hogy 1:0-ra, illetve 2:1-re is a hazaiak vezettek, ám a 2. játékrész végén megint egálban álltak, de aztán az utolsó harmadban vágott három góljukra nem érkezett válasz. Az elmúlt héten véget érő hosszútávú (outright) fogadások közül ezúttal egy sílövészet kerülhet reflektorfénybe: a biatlonisták Le Grand Bornandban megrendezett 10 km-es versenyét a német Benedikt Doll nyerte. Akik az ő sikerére fogadtak 48-50-es szorzót csíptek el a verseny előtt feladott fogadásaikkal.

 

 

Ráadásként ezúttal két fogadást választottunk ki. Az első egy 12/13-as kombináció (itt a feltett tét 372,37-szerese járt vissza), amelyben fogadónk kiválasztott tizenhárom péntek esti - egészen pontosan aznap 20 és 21 óra között kezdődő - mérkőzést, amelyekről azt gondolta, hogy azokon biztosan nem fog születni vendégsiker. Hét esetben hagyományos fogadási lehetőség keretein belül nevezte a párharc győztesét, hatszor a „biztonság kedvéért” kétesélyes tippel játszott. A hibázási lehetőséget a kombinációs fogadási forma választásával adta meg magának, ám ezúttal minden megérzése jónak bizonyult: a tizenhárom párharc közül tizenkettőt a házigazda nyert és csupán a Bastia-Borgo - Laval találkozón nem esett gól, ám a kétesélyes tippje ezt a lehetőséget is lefedte.

 

 

Labdarúgás

Angol Liga bajnokság

Middlesbrough - Stoke

1X2

Middlesbrough

2,65

Labdarúgás

Belga bajnokság

Mechelen - Oostende

1X2

Mechelen

1,60

Labdarúgás

Holland bajnokság

RKC Waalwijk - Twente

1X2

RKC Waalwijk

2,40

Labdarúgás

Holland 2.

Almere City - Roda

1X2

Almere City

1,71

Labdarúgás

Holland 2.

Den Bosch - PSV 2

1X2

Den Bosch

1,40

Labdarúgás

Lengyel bajnokság

Zaglebie Lubin - Legia Varsó

1X2

Zaglebie Lubin

3,60

Labdarúgás

Walesi 2., Déli csoport

Briton Ferry - Llanelli

1X2

Briton Ferry

1,67

Labdarúgás

Dél-afrikai bajnokság

Bidvest Wits - Cape Town City

Kétesély

Bidvest Wits vagy Döntetlen

1,21

Labdarúgás

Észak-Ír bajnokság

Ballymena Utd. - Glenavon

Kétesély

Ballymena Utd vagy Döntetlen

1,31

Labdarúgás

Francia 2.

Grenoble - Rodez Aveyron

Kétesély

Grenoble vagy Döntetlen

1,18

Labdarúgás

Francia 3.

Bastia-Borgo - Laval

Kétesély

Bastia-Borgo vagy Döntetlen

1,31

Labdarúgás

Francia 3.

Avranches - Creteil

Kétesély

Avranches vagy Döntetlen

1,31

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Eibar - Granada

Kétesély

Eibar vagy Döntetlen

1,23

 

 

A második egy 4/7-es kombináció (nyertesünk a tét 225,26-szeresét kapta vissza), amelyben fogadónk NBA-ben való jártasságát bizonyította fogadásában, de egy, a kosárlabda ütközetek előtt kezdődő darts párharc eredményét is „bevállalta”. A hét esemény közül hat esetben jól közelítette meg a sportesemények történéseit, végeredményét, egyedül csak a Minnesota - New Orleans meccs esetében tévedett. Íme a hét párharc eredménye: Detroit – Toronto 99:112, Minnesota - New Orleans 99:107, Dallas – Boston 103:109 (félidőben: 55:50), Denver – Orlando 113:104 (félidőben: 45:60), Washington – Chicago109:110 (hosszabbítás után), Philadelphia – Miami 104:108, G. Clemens - B. van de Pas 2:3.

 

 

Kosárlabda

NBA

Detroit - Toronto

Nyertes különbség

Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer

3,30

Kosárlabda

NBA

Minnesota - New Orleans

Nyertes különbség

Hazai csapat 10-nél több ponttal nyer

2,45

Kosárlabda

NBA

Dallas – Boston

Félidő/végeredmény

Dallas/Boston

7,00

Kosárlabda

NBA

Denver – Orlando

Félidő/végeredmény

Orlando/Denver

5,25

Kosárlabda

NBA

Washington - Chicago

A mérkőzés győztese + Pontszám 229,5

Vendég és kevesebb

3,80

Kosárlabda

NBA

Philadelphia - Miami

A mérkőzés győztese + Pontszám 209,5

Vendég és több

7,25

Darts

PDC vb

G. Clemens - B. van de Pas

A mérkőzés győztese

B. van de Pas 

3,15

 

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

 

 

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők