Egy kosárnyi nagy (és nem mellesleg nyertes) kosárlabda odds

Ezúttal a 2019. december 22-28. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 1 040 lett − az alábbi 2-es kötésben találtuk meg.

 

 

Kosárlabda

NBA

Denver - New Orleans

Nyertes különbség

Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer

26,00

Kosárlabda

NBA

Golden State - Houston

Nyertes különbség

Hazai csapat 10-nél több ponttal nyer

40,00

 

 

A karácsonyi időszak rekorder szelvényén két NBA-mérkőzés eredményét tippelte (és fogadta) meg nyertesünk, amelyek közül az egyiket szerdán késő este, míg a másikat másnap, december 26.-án kora hajnalban rendezték meg. Ritkán fordul elő, hogy a kosárlabda ennyire előtérbe kerül a kimagasló nyereményt biztosító fogadások között, mint ezúttal, de azt a későbbiekben látni fogjuk, hogy a vizsgált időszakban sokan láttak fogadási szempontból jó lehetőséget ennek a sportágnak az eseményeiben. Kiemelt fogadásunk mindkét sorában „Nyertes különbség” fogadási lehetőségre adott tipp kamatozott jól. Ennél az összetett fogadási módnál - kosárlabda esetében - hat kimenetel közül kell a nyertest megtalálni. Tulajdonképpen itt azt kell eldönteni, hogy a hazai, vagy a vendégcsapat 1-5, 6-10, netán 10-nél több ponttal nyeri meg aktuális találkozót. Ahhoz, hogy ilyen magas nyereményszorzót érjen a nyertes tipp mindenképpen meglepő, de legalábbis nem szokványos eredményt kell eltalálni. Ezúttal sem volt ez másként: a Nyugati-csoport utolsó két helyén álló gárdája győzött le két olyan alakulatot, amelyek az élen álló Los Angeles Lakers közvetlen üldözői. A Denver - New Orleans párharcban a vendégek jól tartották magukat már az első három harmadban (26:29, 29:29, 25:26) is, egy döntetlen mellett kettőt megnyertek, az utolsóban aztán még nyolc pontnyit (20:28) tettek hozzá a korábbi előnyükhöz, így alakítva ki a győztes különbséget (100:112). Ezzel egyidejűleg teljesült a fogadási kérdésre adott válasz mind a két fele. Úgy tűnt, hogy a másik találkozón érvényesül a papírforma, mégpedig az történik, hogy Houston legyőzi majd a reménytelenül utolsó sereghajtót (az első félidő végén a vendégek még 4 ponttal vezettek: 64:68), ám a harmadik harmadban nekidurálta magát a Golden State (28:19), öt ponttal átvette a vezetést, hogy aztán a negyedikben ezt még héttel megtoldja (24:17), így ebben az esetben is tizenkét pontos különbséggel nyert (116:104) az esélytelenebb csapat. Érdekességként megjegyezzük, hogy a találkozók kezdetét megelőzően mások is hasonlóan gondolkodtak ezeket a végeredményeket illetően - hasonló kettes kötést küldtek játékba -, ám az időközben bekövetkezett oddsmódosítás miatt nyereményük némileg elmarad a legjobbtól. Találtunk például egy olyan nyertes szelvényt, amelynél a Houston sikere 39-es, míg a Golden State 24-es szorzót ért (itt az eredő odds: 936), míg egy másik esetben ez a két érték 39, illetve 19,5 lett, ezek összeszorozva 760,5-ös eredményt adnak. Természetesen ezeket is szinte mindenki szívesen elfogadná magáénak!

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 100-as oddsot egy svéd másodosztályú jégkorong-mérkőzéshez − Vita Hästen - Mora − kapcsolódóan ért el egy fogadónk, mégpedig élő fogadásban. Itt „Pontos végeredményként” sikerült eltalálnia a 2:1-es hazai győzelmet. Nyertesünk viszonylag sokáig izgulhatott tippjének sikeréért, hiszen ezen a találkozón csak a 3. harmadban került először a gólvonal mögé a korong: 17:01-nél szereztek vezetést a hazaiak, majd 1 perc 4 másodperc múltán megduplázták előnyüket, míg a vendégek 3 másodperccel a találkozó vége előtt találtak be. Ebben a rangsorban a második helyre NBA-meccsek eredményeihez kapcsolódó nyereményszorzók kerültek, mégpedig olyanok, amelyeket egyaránt a meccsek kezdete előtt küldtek játékba. Egyaránt 90-es szorzót értek a Sacramento – Minnesota, illetve a Brooklyn - New York meccsen a „Pontszám tartomány (rendes játékidő)” fogadási lehetőségre leadott tippek közül azok, amelyek a 171-180 közötti tartományhoz tartozó kimenetelt foglalták magukba. (Előbbi találkozó 90:90-re állt a hosszabbítás előtt, míg utóbbi 82:94-es eredménnyel ért véget a rendes játékidő végén.) Régi olvasóink okkal kérdezhetik: Hol vannak a foci találkozókhoz tartozó magas oddsok? Ezúttal csak a vert mezőnyben találjuk őket. A legmagasabb közülük (60-as nyereményszorzó) egy - élőben fogadott - „pontosan” eltalált belga bajnoki végeredményéhez tartozik: Charleroi - Oostende 5:0.

 

 

Ráadásként ezúttal négy fogadást választottunk ki még. Az első egy 2/4-es kombináció (nyertesünk a feltett tét 1 350-szeresét kapta vissza), amelyben szintén csak az előbbiekben többször említett észak-amerikai profi kosárlabdaliga eseményei sorakoznak. Ennek a fogadónknak négyből két tippje vált be, ugyanis a Utah – Portland meccsen a két résztvevő fél által együttesen szerzett pontok összessége 236 (121:115), míg a Dallas - San Antonio esetében 200 (102:98) lett. (Egy egyszerű szorzással megállapítható, hogy a kombináció egyetlen nyertes sorának az eredő oddsa 8 100!)

 

 

 

Kosárlabda

NBA

Utah – Portland

Pontszám tartomány (rendes játékidő)

171-180 között

76,00

Kosárlabda

NBA

Sacramento - Minnesota

Pontszám tartomány (rendes játékidő)

171-180 között

90,00

Kosárlabda

NBA

Dallas - San Antonio

Pontszám tartomány (rendes játékidő)

171-180 között

90,00

Kosárlabda

NBA

Brooklyn - New York

Pontszám tartomány (rendes játékidő)

171-180 között

90,00

 

 

A második választásunk egy másik 2/4-es kombináció (itt a fogadónk annak ellenére is visszanyerte a feltett tétjének 243,75-szeresét, hogy két tippje is hibás volt), amelyben szintén a világ legjelentősebb férfi kosárlabda-bajnoksága került előtérbe. Ennek a kombinációnak a különlegességét az adja, hogy játékosunk már a feladás pillanatában tudta, hogy legfeljebb a kombináció egy sora válhat csak nyertessé amiatt, hogy mind a két találkozó esetében két kimenetelt nevezett meg lehetséges befutóként. A tippek azt mutatják, hogy játékosunk bízott a meglepetés győzelemben, de azt nem tudta eldönti, hogy annak milyen lesz a mértéke. Számára a legjobb verzió jött be:

 

 

Kosárlabda

NBA

Denver - New Orleans

Nyertes különbség

Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer

25,00

Kosárlabda

NBA

Golden State - Houston

Nyertes különbség

Hazai csapat 10-nél több ponttal nyer

39,00

Kosárlabda

NBA

Denver - New Orleans

Nyertes különbség

Vendégcsapat 6-10 ponttal nyer

12,75

Kosárlabda

NBA

Golden State - Houston

Nyertes különbség

Hazai csapat 6-10 ponttal nyer

16,75

 

 

A harmadikként egy 2-es kötést mutatunk be (Eredő odds: 615), amelyből kiderül, hogy a ma (is) bemutatott összetett fogadásokat keresve nem csak az NBA, hanem más bajnokságok esetében is érdemes ilyen szemmel átböngészni a tétlapot azok számára, akik otthonosan mozognak a kosárlabdázás világában. (A két meccs végeredménye: Bayreuth – Göttingen 75:90, Telekom Bonn – Hamburg 90:102)

 

 

Kosárlabda

Német bajnokság

Bayreuth - Göttingen

Nyertes különbség

Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer

15,00

Kosárlabda

Német bajnokság

Telekom Bonn - Hamburg

Nyertes különbség

Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer

41,00

 

 

 

Végezetül egy labdarúgásra szakosodott fogadó élő fogadásként feladott 4-es kötésének (Eredő odds: 715,41) közzétételével próbáljuk meg igazolni azt, hogy itthon kevésbé ismert sorozatok mérkőzéseivel is lehet nagyot alkotni. Látható, hogy nyertesünk ebben az esetben - labdarúgásra kidolgozott - összetett fogadási lehetőségeket választott tippjeinek a megjátszásához, ily módon jutott egy nagyobb nyereményhez.

 

 

Labdarúgás

EAE Elnök Kupa

Al-Nasr - Shabab Al-Ahli

1X2 + Gólszám 2,5

Vendég és több

3,95

Labdarúgás

Egyiptomi bajnokság

Tanta - Aswan

1X2 + Gólszám 2,5

Döntetlen és több

19,00

Labdarúgás

Szaúdi King's Cup

Damac - Al-Nassr

1X2 + Gólszám 2,5

Vendég és több

2,05

Labdarúgás

Tunéziai bajnokság

Metlaoui - Esperance de Tunis

1X2 + Gólszám 2,5

Vendég és több

4,65

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők