Egy lépésre vannak az EL főtáblájától!

Antwerpen - AZ Alkmaar (1. mérkőzés: 1-1)

 

A Bölöni László vezette Antwerpen az előző körben nagy csatában, hosszabbítást követően búcsúztatta a cseh Plzent. A holland csapat ellen pedig ígéretes 1-1-et ért el az odavágón úgy, hogy egészen a 82. percig vezetett. Érdekes, hogy az Alkmaarnak már két párharcon kellett túljutnia (Häcken 0-0, 3-0; Mariupol 0-0, 4-0). Mindkét esetben az 1. mérkőzésen elért döntetlent követően simán, többgólos győzelemmel jutottak tovább a hollandok.  Ha ez most is így lesz, az 5,75-szörös oddszot érne a Hendikep 1:0-s soron az AZ Alkmaart kiválasztva. Az Alkmaar jól startolt az új szezonban, ahol eddigi 8 tétmeccsén még veretlen, és gólt is csak az Antwerpen ellen kapott. A vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést fogadási lehetőségnél az Igen opció 3,45-szörös pénzt jelenthet az erre fogadóknak. Az 1X2-es alappiac oddszai így festenek: Antwerpen 2,30, Döntetlen 3,15, AZ Alkmaar 2,85. Ki jut tovább? Antwerpen 1,65, AZ Alkmaar 2,00.

 

 

 

E. Frankfurt - Strasbourg (1. mérkőzés: 0-1)

 

Egy francia és egy német csapat csatája mindig pikánsnak ígérkezik, még akkor is, ha eme párosítást látva egyértelműen a Frankfurt tűnt esélyesebbnek a továbbjutásra. A németek már az odavágón is favoritok voltak, mégis kikaptak Franciaországban úgy, hogy még gólt sem szereztek. Erre a hazai visszavágón nagyon kicsi az esély. Hazai csapat góljainak száma: 0 -> 6,50, 1 -> 3,40, 2 -> 3,25, 3+ -> 2,45. A legutóbbi EL elődöntősének csak a győzelem jöhet szóba, abból is inkább a többgólos, nehogy izgulnia kellejen a végén. Hendikep 0:1 esetében az E. Frankfurtra bökve 1,90-es oddsz érhető el, míg az 1X2 piac esetében csupán 1,30-as oddsz (Döntetlen 4,45, Strasbourg 8,50). A Ki jut tovább? soron az E. Frankfurt 1,60-as szorzót jelent, míg a Strasbourg 2,05-öt. Talán itt van a legkisebb differencia a két csapat között.

 

 

 

Wolverhampton – Torino (1. mérkőzés: 3-2)

 

Az EL playoffjának odavágóin a Linfield – Qarabag 3-2-je mellett eme párharcban örülhettek a legtöbb gólnak a szurkolók. A Wolves 3-2-es torinói diadalával igencsak kedvező pozícióba kormányozta magát. A Farkasok nagyon élnek az Európa Ligában, ahol mind az 5 eddigi meccsüket megnyerték. Ezeken pedig 17 gólt szereztek, ami 3,4-es átlagnak felel meg. A Hazai csapat góljainak száma piacon a 3+ 3,95-szörös nyereményszorzót ér a visszavágón. Az angolok 4 EL meccsükön is 4 vagy több gól esett. A Gólszám piacon a 4-5 találat ezúttal 3,15-ös oddszot jelentene. Hazai vereségével meglehetősen kellemetlen helyzetbe került a Torino, amely csak és kizárólag győzelemmel, abból is inkább csak többgólossal mehet biztosra az angliai visszavágón. Az 1X2 esetében már a sima vendégsiker 3,70-es odsszal fogadható (Wolverhampton 1,85, Döntetlen 3,35). Hendikep 1:0-nál pedig a Torino már 8,25-öt ér. A Debrecen (3-0, 4-1), és a Szoligorszk (5-0) ellen ért el olyan eredményt az olasz alakulat, ami jelenleg üdvözítő lenne, de a Wolves azért más szinten van, mint előző két ellenfele. A Torino továbblépése 6-szoros, míg a Wolverhamptoné csupán 1,06-szoros pénzt jelent a Ki jut tovább? piacon.

 

 

 

Zorya Luganszk – Espanyol (1. mérkőzés: 1-3)

 

Az ukrán Zorya számára kezdetben meseszerűen alakult a barcelonai kiruccanás, hiszen az első félidőben 1-0-s vezetéshez jutott az Espanyol elleni EL-playoff odavágón. A 2. játékrészben azonban 3 gólt is benyeltek az ukránok, sőt Granero még büntetőt is hibázott a hazai oldalon. Így aztán soknak tűnik a spanyol csapat kétgólos előnye a visszavágó előtt. Ráadásul az Espanyol számára szemlátomást fontos a 2. számú európai kupasorozat, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy mind az 5 selejtezőjét megnyerte a csapat. Stjarnan 4-0, 3-1; Luzern 3-0, 3-0, ill. legutóbb 3-1 a Zorya ellen. Jó látható, hogy a visszavágókat sem veszi félvállról az együttes, mely a nagyarányú 1. meccses győzelmeit követően is hengerelni tudott. A Zorya ugyan minden EL-meccsén a kapuba talált, ám csak egy ízben ért el olyan eredményt, amellyel most életben maradna (3-1 a Mariupol ellen).  Mindkét csapat szerez gólt: Igen 1,70, Nem 1,95. Az Espanyol idegenbeli sikere mellett 2,15-ös, a Döntetlen esetében 3,20-at, míg a Zorya Luganszknál 3,05-öt oddszot találunk az 1X2-es piacnál. A többgólos vendégsiker pedig már 3,95-szörös nyereményszorzót ér a Hendikep 1:0-s piacon. A továbbjutásra vonatkozó oddszok megegyeznek a Wolves-Torino meccsen látottakkal. Ki jut tovább? Zorya Luganszk 1,06, ill. Espanyol 6,00.

 

 

 

Szpartak Moszkva – Braga (1. mérkőzés: 0-1)

 

Szűk, 1-0-s hazai győzelmet ünnepelhetett a Braga az 1. mérkőzést követően. Ha most pontosan ezt a végeredményt produkálná a Szpartak Moszkva, akkor az 8,75-szörös nyereményszorzót jelentene a Pontos végeredmény fogadási lehetőség esetében. Az 1X2-es piac oddszai a következők: Szpartak Moszkva 2,30, Döntetlen 3,30, Braga 2,70. A Ki jut tovább? esetében 3,40-es oddsz áll a Szpartak Moszkva, míg csak 1,22 a Braga neve mellett. Ennek az az oka, hogy a portugáloknak akár még az egygólos vereség is belefér, feltéve, hogy betalálnak az orosz gárda hálójába. Erre pedig jó esélyük van, amit a Mindkét csapat szerez gólt piac jól mutat: Igen 1,55, Nem 2,10. Ehhez a fogadási lehetőséghez az 1X2-t hozzácsapva pedig 4-szeres szorzó alatti kimenetelt már nem is találunk. Érdemes tehát az 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt lehetőségei között is válogatni a még nagyobb nyeremény érdekében!

 

 

 

 

A cikkben szereplő nyereményszorzók változhatnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők