Egyes kötésben kilencen (!) is 100-as szorzót értek el

Ezúttal a 2020. július 6. és július 12. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 620,18 lett − az alábbi 7-es kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Olasz A

Udinese - Sampdoria

1X2

Sampdoria

3,40

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Leganes - Valencia

1X2

Leganes

2,75

Labdarúgás

Premier Liga

Tottenham - Arsenal

1X2

Tottenham

2,65

Labdarúgás

Premier Liga

Aston Villa - Crystal Palace

1X2

Aston Villa

2,40

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Espanyol - Eibar

1X2

Eibar

2,30

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Levante - Ath. Bilbao

1X2

Ath. Bilbao

2,18

Labdarúgás

Premier Liga

Wolverhampton - Everton

1X2

Wolverhampton

2,08

 

 

A hét utolsó napjának fogadási programját böngészve állította össze nyertesünk azt a szelvényt, amely a hét legjobbjának bizonyult. A kiválasztott 7, egyaránt labdarúgó-mérkőzést vasárnap dél után rendezték meg (13:00 és 19:30 között kezdődtek) és egyik esetben sem vállalkozott másra későbbi nyertesünk, mint arra, hogy „megmondja” tippjeivel a felkínált párosítást melyik fél nyeri majd meg – 1X2 alapon. Ténylegesen a tétlap egy szűkebb részéből állt össze nyertesünk szelvénye, hiszen három, az átlagosnál népszerűbb bajnokság összecsapásai kerültek csak képbe nála. A legértékesebb találatot (3,40-es szorzó) az egyetlen olasz bajnoki adta, amelyen két kieséstől fenyegetett gárda csapott össze. A találkozót az akkor még rosszabb pozícióban álló Sampdoria nyerte meg (3:1-re) egy olyan meccsen, amelyen a 37. percben hátrányba került, K. Lasagna gólját követően. A genovaiak számára az egyenlítést az első játékrész ráadás pillanatai hozták meg (45 + 1’ F. Quagliarella) és egészen a 84. percig egyenlő volt az állás. A házigazda ugyanis ekkor került ismét szorult helyzetbe (F. Bonazzoli talált be), ám három perc múltán ismét döntetlenre álltak. Ez az állapot nem sokáig állt fenn, hiszen a játékvezető a VAR rendszer révén érvénytelenítette a találatot. A találkozó túlórájában (90’ + 4, M. Gabbiadini) jött az utolsó érvényes találat. A hét találkozó közül ez fejeződött be a legkésőbb, így fogadónk az utolsó pillanatokban izgulhatott leginkább a tippjeinek a sikeréért. A spanyol élvonalból beemelt három találkozó közül kettőn egy-egy duplázó játékos hozta meg saját csapata, illetőleg nyertesünk számára a jó eredményt: – az Ath. Bilbao által 2:1-re megnyert meccsen Raúl García (a Levante szépítő gólját az egykori újpesti Enis Bardhi szerezte), míg az Eibar 2:0-s győzelme alkalmával Exposito volt kétszer eredményes. A harmadik hispán bajnokin is volt duplázás, mégpedig két tizenegyes formájában, de míg a Leganes számára megítéltet R. Perez értékesítette, addig a vendégek részéről a rutinos D. Parejo kihagyta azt. Fogadónk jól gondolta, hogy a kiesés kérdésében érdekelt gárdák megszerzik a számukra oly fontos három pontot, és azt is, hogy a középcsapatok összecsapásán a baszkok lesznek a jobbak. A szelvényen szereplő, Angliában rendezett meccsek között szintén volt olyan, amelyiken kiesőhelyen álló gárda sikerére volt szüksége játékosunknak. Az Aston Villa volt az érdekelt fél, amelynek labdarúgói közül Trezeguet egymaga alakította ki a végelszámoláskor valószínűleg sokat érő 2:0-s végeredményt. A nemzetközi megmérettetésről álmodó Wolverhamptonból hárman (R. Jimenez, L. Dendoncker, D. Jota) járultak hozzá egy-egy góllal az Everton legyőzéséhez, míg a fővárosiak EL-reményfutamát a Tottenham nyerte (gólszerzők: Heung-Min Son, T. Alderweireld, illetve A. Lacazette). Fogadónk tehát az angol Premier Liga különböző tétért zajló mérkőzéseire adott tippjeivel is jelesre vizsgázott, így válhatott rovatunk első helyezettjévé.

 

 

Egyes kötésben az elmúlt héten „záporoztak” a nyertes 100-as nyereményszorzók, amelyeknél többre ezúttal senki nem jutott. Pontos végeredményként az előzetesen feladott tippek közül az alábbi meccsekre adottak értek ennyit fogadóink számára: Bournemouth - Leicester 4:1, Pacos Ferreira – Braga 1:5, Milan – Juventus 4:2. Utóbbi találkozó eredményére két játékosunk is ráérzett előzetesen, és egy olyan nyertest is találtunk, aki élőben fogadva kasszírozott jókora nyereményt a piros-feketék győzelme révén. Olaszországból még egy másik bajnokira fogadva is el lehetett jutni három számjegyből álló nyertes szorzóig, ez pedig a Lazio – Sassuolo mérkőzés volt. Itt a Pontos eredmény - 1. félidő / Végeredmény piac esetében feladott tippek közül a „Lazio 1:0 / Sassuolo 2:1” kimenetel volt a nyerő. A további – nem labdarúgó – eseményekre szóló fogadások között is találtunk három olyan „befektetést”, amelyik szintúgy százszorosan térült meg. Kosárlabda sportág keretében rendezték meg az Izraeli bajnokság alsóházában a végül 69:60-as végeredménnyel záruló Hapoel TA - Hapoel Eilat összecsapást. Erre a mérkőzésre küldtek be előzetesen hárman is olyan fogadást a Pontszám tartomány (rendes játékidő) fogadási lehetőséghez kapcsolódóan, amelyik a ”121-130 közötti” tartományt foglalta magában. Az outright (hosszútávú) fogadások közül egy golf torna (Workday Charity Open 2020) győztesére fogadva lehetett a legnagyobb szorzót elérni a vizsgált időszakban. A tornát a 23 esztendős Collin Morikawa nyerte meg, sikere 33-as oddsot ért.

 

Ráadásként ezúttal két fogadást választottunk ki. Az első egy 5/7-es kombináció (fogadónk feltett tétjét 183,35-szörösen nyerte vissza úgy, hogy volt egy rossz tippje), amelyben játékosunk a kínálatban szereplő mérkőzések közül olyanokat keresett, amelyeken legalább öt gól esik majd. Egy héttel ezelőtt írtunk arról, hogy valaki egy dél-koreai bajnoki fordulóra „húzta rá” ezt a fogadási lehetőséget, úgy nyert, míg most viszont egy nemzetközi egyveleg hozta meg a szép nyereményt. Íme a fogadásban szereplő mérkőzések végeredményei: Rizespor – Kayserispor 3:2, Lugano - St. Gallen 3:3, Aalborg - Aarhus GF 1:0, Fylkir - KA Akureyri 4:1, Tabor Sezana - Maribor 4:1, Besiktas – Kasimpasa 3:2, Olimpija Ljubljana - Rudar Velenje 5:0. Mint látható fogadónk egyedül a dán meccs esetében kalkulált rosszul. Ebben a kombinációban a legjobban kamatozó 5-ös kötés eredő oddsa: 819,94.

 

 

Labdarúgás

Török bajnokság

Rizespor – Kayserispor

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

4,80

Labdarúgás

Svájci bajnokság

Lugano - St. Gallen

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

4,50

Labdarúgás

Dán bajnokság

Aalborg - Aarhus GF

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

4,05

Labdarúgás

Izlandi bajnokság

Fylkir - KA Akureyri

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

3,65

Labdarúgás

Szlovén bajnokság

Tabor Sezana - Maribor

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

3,25

Labdarúgás

Török bajnokság

Besiktas - Kasimpasa

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

3,20

Labdarúgás

Szlovén bajnokság

Olimpija Ljubljana - Rudar Velenje

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

2,79

 

 

A második választásunk egy 2/4-es kombináció (fogadónk feltett tétjét 304-szeresen nyerte vissza úgy, hogy két hibás tippje is volt), amelyben Pontos eredmény - 1. félidő / Végeredmény fogadási lehetőségből készült egy variációs játék. Mint az látható játékosunknak a Lazio – Sassuolo meccsel kapcsolatban nem volt kiforrott tippje, de végül a két általa elképzelt verzió közül a jobban fizető valósult meg, míg a további két olasz bajnoki közül a Juventus – Atalanta az általa remélt módon folyt le – 2:2 (0:1) −, ám a Brescia – Roma találkozón mindössze három találat született, mégpedig úgy, hogy valamennyit a második játékrészben szerezték a fővárosiak. Az egyetlen nyertes 2-es kötés nagyot szólt: 1 520-as eredő odds!

 

 

Labdarúgás

Olasz A

Lazio - Sassuolo

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Lazio 1:0/Sassuolo 2:1

95,00

Labdarúgás

Olasz A

Lazio - Sassuolo

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Sassuolo 1:0/Lazio 2:1

55,00

Labdarúgás

Olasz A

Brescia - Roma

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Brescia 1:0/4+ gól (összesen)

24,00

Labdarúgás

Olasz A

Juventus - Atalanta

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Atalanta 1:0/4+ gól (összesen)

16,00

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!  

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők