Egyeseknek nagyon jól megy 1-es kötésben

Ezúttal a 2020. április 27. és május 3. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 902,4 lett − az alábbi 3-as kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Fehérorosz 3.

Csajka Zelva - Persi Regien Koverdjaki

Gólszám 1,5

Kevesebb, mint 1,5

24,00

Labdarúgás

Fehérorosz tartalékbajnokság

Belsina Bobrujszk Tartalék - Dinamo Breszt Tartalék

Gólszám 1,5

Kevesebb, mint 1,5

8,00

Labdarúgás

Fehérorosz 3.

Victorija Marina Gorka - Energetik-BGATU

1X2

Döntetlen

4,70

 

 

Heti rekorder szelvényünkön szereplő mérkőzésekben közös pont, hogy valamennyit Fehéroroszországban rendezték, ráadásul egyidőben: hazai idő szerint szombaton délben kezdődtek. Egy hagyományos (1X2) fogadási lehetőség mellett ezúttal két esetben is olyan gólszám piac − Gólszám 1,5 − alkalmazása vezetett sikerre, amely bár közkedvelt a fogadóink körében, kiemelkedő nyeremény részeként mégis csak ritkán találkozhatunk vele. Ez egy olyan fogadási piac, amelynél a „Kevesebb” kimenetel csak abban az esetben válhat nyertessé, ha az adott mérkőzésen nem esik egyetlen találat sem, vagy bármelyik fél 1:0-ra győz. Minden további eredmény esetén a másik kimenetel a nyerő. Tehát általánosságban elmondható, hogy a szigorúan, zártan védekező (a köznyelvben olaszosnak mondott) csapatok − főként egymás elleni − csatái kecsegtetnek olyan végeredménnyel, amelyek az ilyen piacot választók számára jól jöhetnek. Rekorder szelvényünk révén ezúttal a belarusz labdarúgás hátországának olyan pontvadászatainak a történéseibe tekintünk be, amelyek szezonjai nemrégiben indultak útjukra, így a fogadási ajánlatban is újdonságként vannak jelen.

 

A nyertes trió kiemelkedően legmagasabb szorzója (24,00) a Fehérorosz 3. bajnokság A jelű csoportjában a jelenleg a tabella utolsó helyén álló csapatának, a Csajka Zelvának „köszönhető”: kissé meglepő módon annak, hogy milyen remekül szerepelt, jól helyt állt az ominózus összecsapáson. Elsőre furcsán hathat a megfogalmazás, de hamarosan kiderül, igaz. A sereghajtó a szezon első két fordulójában nagy gólkülönbségű vereségekkel 2:19-es gólkülönbséget hozott össze magának, míg a Persi Regien Koverdjaki 2:3-as gólkülönbség mellett egy pontot elcsípett már. A sereghajtó tehát fájó kudarcélményekkel futott neki az akkor még nyeretlen csapatok csatájának, és egészen a 76. percig sikerült megtartania a 0:0-t, amikoris megszületett a találkozó egyetlen gólja, amit a vendégek szereztek. (Egyébként parázs csatát hozott a mérkőzés, ezt jelzi, hogy végül három piros lapot is kiosztott a játékvezető.) Fogadónk jól tette, hogy a korábbi eredmények közül nem a hazaiakéból indult ki a tippje bejelölésekor... Érdekesség, hogy a Fehérorosz 3. osztályban az eddig lejátszott nem teljes három fordulóban a találkozók többsége sok találatot hozott, de emellett viszonylag ritkák voltak a döntetlenek: az A csoportban eddig csak a Persi Regien Koverdjaki korábban jelzett meccse zárult pontosztozkodással, míg a B-ben a fogadásban szereplő Victorija Marina Gorka - Energetik-BGATU volt a második ilyen bajnoki. Amennyiben fogadónk figyelemmel kísérte az utóbbi összecsapásnak az alakulását, akkor a 36. percben kissé már aggódhatott (a vendégek ekkor már 2:0-ra vezettek), ám a 76. perc itt is fordulatot hozott, hiszen ekkor alakult ki a 2:2-es végeredmény. Ebben a percben a fogadónk újabb megérzése vált be. A szelvényen szereplő harmadik mérkőzés nem hozott gólt, ami nem egy nem túl sűrűn előforduló végeredmény a Fehérorosz tartalékbajnokságban: az első hét kört tekintve ez még csak a negyedik ilyen összecsapás volt. Nem tudhatjuk, hogy későbbi nyertesünk pontosan mi okból választotta éppen ezt a párosítást tippelési alapul, csupán csak annyi kapcsolódási pontot sikerült találnunk, hogy a Belsina Bobrujszk Tartalék egy fordulóval korábban szintén részese volt egy olyan meccsnek, amely gól nélkül ért véget. Ez is bátor tippnek minősíthető, hiszen ebben a sorozatban 6 forduló alatt megrendezett 48 meccs közül csupán 6 végződött úgy, hogy nyertessé tette volna a „Gólszám 1,5” piacnál a kevesebbet magában foglaló kimenetelét. Ezek lennének a kilencszáz feletti nyertes eredő oddsot hozó tippek háttérinformációi.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 160-as oddsot ezúttal egy élvonalbeli fehérorosz bajnokihoz  FK Minszk - Torpedo Zogyino – kapcsolódóan ért el egy fogadónk, mégpedig élő fogadás keretében feladott tippjével. Játékosunk a találkozó egy korai szakaszában fogadott arra – „Pontos végeredményként” –, hogy ez a bajnoki majd 5:2-es vendégsikerrel fog véget érni. Így is történt, és ezen a meccsen nem mellesleg az idei fehérorosz szezon messze a legtöbb gólját hozó bajnokijának a történéseit izgulhatta végig későbbi nyertesünk. A mérkőzés maga hamar eldőlni látszott (a 37. percben 0:3-ra állt), a félidőig aztán még mind a két oldalon egyszer-egyszer betaláltak a csapatok. A Torpedo részéről az ötödik találat a 84. minutumban esett, még a hazaiak egy perccel a 90. előtt kozmetikáztak még a végeredményen. Fogadóink közül előzetesen sokan várták (és fogadták meg) azt, hogy ez egy sok gólt hozó találkozó lesz majd, az előzetesen feladott és nyertessé váló tippek között több olyat is találtunk, amelyikben „pontosan” ez az eredmény állt és nem mellékesen 100-as szorzóval volt párban. Itt a „Más” kimenetel bejelölése bizonyult jó ötletnek. Bizonyára azért azok sem szomorkodtak, akik „csak” 98-as, vagy éppen 88-as nyereményszorzót kaptak a meccs előtt feladott tippjükért. Még egy kapcsolódó érdekesség. Nemrégiben mutattuk be ehelyütt részletesen a „Gólszámok” fogadási lehetőséget. Lehet, hogy emiatt, lehet, hogy nem, de a héten akadt olyan fogadónk is, aki ezen a fogadási piacon választotta ki a 7+ kimenetelt erre a mérkőzésre vonatkozóan. Számára 70-es oddsot ért a jó tipp.

 

Élő fogadásban találtunk még egy száz feletti nyertes oddsot (135-ös szorzó), mégpedig a Polock 2019 - Dnyepr Rogacsev Fehérorosz 3.-as találkozó 8:2-es „Pontos végeredményéhez” tartozó tipp mellett. A múlt hét egyébként egy olyan fogadási időszak volt, amikor szinte záporoztak a kerek 100-as nyereményszorzók. Például ennyit ért a „pontosan eltalált” 4:2-es hazai siker a Sahtar Szoligorszk - Dinamo Breszt (Fehérorosz Kupa), illetőleg a Managua FC - Walter Ferretti (Nicaraguai bajnokság, rájátszás) meccs esetében is. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy csak sok góllal lehet ilyen magas szorzóhoz jutni, azoknak eláruljuk, hogy egy, a minszki Amatőr Liga keretében megrendezett meccsen – Eksitek - Traktor 0:0 – hasonlóan jól fizetett a „1X2 + Gólszám 1,5” piac esetében a „Döntetlen és kevesebb”, illetőleg a „Gólszám (pontosan)” fogadási lehetőségnél a „0” gólt tartalmazó kimenetel megfogadása is – ráadásul mind a két esetben több fogadó számára.

 

A további – nem labdarúgó – események közül egy nicaraguai kosárlabda-mérkőzéshez – Rivas - El Rama (Nicaraguai Torneo Carlos Ulloa) – kapcsolódó tipp kamatozott a legjobban (54-es nyereményszorzó). Itt a „Pontszám tartomány (rendes játékidő)” piac adta meg ennek lehetőségét. A nyertes kimenetel a 121-130 közötti tartományhoz tartozó lett, miután ezt az összecsapást a vendégek 70:59-re nyerték meg. Ezzel az eshetőséggel öt fogadónk is számolt.

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást választottunk ki. Az első egy 8-as kötés (Eredő odds: 504,61), amely a benne lévő nicaraguai bajnoki révén hétfő hajnalban vált nyertessé, de az események zöme még a megelőző héthez köthető. Ebben a fogadásban a hetek óta különleges nyeremények sorát adó tajvani labdarúgás kivételével a fogadási ajánlatban a közelmúltban elérhető szinte valamennyi ország bajnokságának az eseményei helyet kaptak. A nyertes szorzók jelzik, hogy ennek a szelvénynek a feladója remek érzékkel elegyítette a régebb óta fogadható pontvadászatok meglepőbb, illetve a nemrégiben felkerült pontvadászatok papírforma kimeneteleit - úgy ért el ötszáz feletti visszafizetést.

 

 

Labdarúgás

Fehérorosz bajnokság

Torpedo Zogyino - Ruh Breszt

1X2

Döntetlen

2,95

Labdarúgás

Fehérorosz 2.

Gomel - Lokomotív Gomel

1X2

Lokomotív Gomel

2,90

Labdarúgás

Nicaraguai bajnokság, rájátszás

Walter Ferretti - Managua FC

1X2

Döntetlen

2,85

Labdarúgás

Fehérorosz bajnokság

Isloch Minszk - Vityebszk

1X2

Isloch Minszk

2,20

Labdarúgás

Tádzsikisztáni bajnokság

Lokomotív Pamír - Hatlon Bohtar

1X2

Hatlon Bohtar

2,02

Labdarúgás

Fehérorosz 2.

Granit Mikasevicsi - Arszenál Dzjerzsinszk

1X2

Arszenál Dzjerzsinszk

1,81

Labdarúgás

Türkmenisztáni bajnokság

FK Asgabat - Balkan Balkanabat

1X2

FK Asgabat

1,66

Labdarúgás

Türkmenisztáni bajnokság

Sagadam Türkmenbasi - Merw Mari

1X2

Sagadam Türkmenbasi

1,55

 

 

A második választásunk egy Trixie típusú kombináció (itt annak ellenére visszakerült a nyertesünk számlájára a befektetett tét 178,5-szerese, hogy volt egy hibás tippje), amelynek feladója sokgólosnak – „6+”-os – ígérkező bajnokikat keresett a tétlap gólszámos részében. Háromból kétszer jól választott (Managua FC - Walter Ferretti 4:2, Sahtar Szoligorszk - Dinamo Breszt 4:2), és összejött – a legalább – hat találat, csak a Real Esteli – Diriangen mérkőzés esetében alakult másként (de ott nagyon…) az eredmény – 0:0 –, mint ahogyan azt ő remélte. Azért azt ne feledjük, hogy nyertes kettes kötésében 714-szeresen kapta vissza az alaptétet.

 

 

Labdarúgás

Nicaraguai bajnokság, rájátszás

Real Esteli - Diriangen

Gólszám

6+

40,00

Labdarúgás

Nicaraguai bajnokság, rájátszás

Managua FC - Walter Ferretti

Gólszám

6+

34,00

Labdarúgás

Fehérorosz Kupa

Sahtar Szoligorszk - Dinamo Breszt

Gólszám

6+

21,00

 

 

A harmadik választásunk Lucky 15 típusú kombináció (a feltett tétjét 51,86-szorosa járt vissza), amelyben játékosunk olyan összecsapásokra vadászott a tétlapon, amelyeken az előzetesen esélyesebbnek tartott fél pontosan két góllal fogja felülmúlni az ellenfelét. Hendikep fogadás révén ezeket a tippeket jól kamatoztatta. (Az előzőekben még fel nem sorolt eredmények: Real Esteli Tartalék - Juventus Managua Tartalék 3:1, BATE Boriszov - Slavia Mozír 2:0). A nyertes fogadási sorok közül a legmagasabbnál az eredő odds 335,24 volt.

 

 

Labdarúgás

Fehérorosz Kupa

Sahtar Szoligorszk - Dinamo Breszt

Hendikep 0:2

Döntetlen

5,00

Labdarúgás

Nicaraguai bajnokság, rájátszás

Managua FC - Walter Ferretti

Hendikep 0:2

Döntetlen

4,30

Labdarúgás

Nicaraguai tartalékbajnokság

Real Esteli Tartalék - Juventus Managua Tartalék

Hendikep 0:2

Döntetlen

4,05

Labdarúgás

Fehérorosz Kupa

BATE Boriszov - Slavia Mozír

Hendikep 0:2

Döntetlen

3,85

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők