Ezúttal sokat értek a vesztesek góljai is

Ezúttal a 2020. május 25. és május 31. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 563,77 lett − az alábbi 5-ös kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Cseh bajnokság

Bohemians 1905 - Ceske Budejovice

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

4,55

Labdarúgás

Cseh bajnokság

Karvina - Sparta Praha

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Vendég és igen

4,10

Labdarúgás

Lengyel bajnokság

Lechia Gdansk - Arka Gdynia

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

3,90

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Mönchengladbach - Union Berlin

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

3,15

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Paderborn - Dortmund

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Vendég és igen

2,46

 

 

Múlt heti rekorder szelvényünket a szombat délutáni programot böngészve állította össze későbbi nyertesünk. Játékosunk mind az öt kiválasztott mérkőzés esetében ugyanazt az összetett fogadást alkalmazta tippjeinek megjátszásához. Az általa ezúttal favorizált 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt fogadási piacot, illetőleg ezen belül azt a kimenetelt, amelyik mind a két fél gólszerzését feltételezi, általában azok a fogadók választják előszeretettel, akik olyan összecsapások végeredményre tippelnek, amelyben egy favoritnak számító − például a tabellán előkelő pozícióban álló – gárda méri össze az erejét egy olyan vetélytársával, amely gyengébb eredménysorral rendelkezik ugyan, de nagy küzdő hírében áll, vagy esetleg van a soraiban egy(-két) olyan játékos, aki képes kevés helyzetből is betalálni, ezáltal kedvező helyzetbe hozni ezzel csapatát. Ennek a fogadási piacnak a megjátszása révén az úgymond fixnek nevezett találkozókból is többet lehet kihozni, magasabb nyereményszorzó jár ugyanis jár annak, aki az 1X2-es alapú tipp mellett a gólok eloszlását is magában foglaló jó tippet küld játékba. Mostani nyertesünk ötből négy esetben olyan mérkőzést választott, amelyekre nagyjából illik az előbbiekben rögzített leírás, míg az ötödikben egy kiegyenlített párharcban nevezte meg jól – az általa előzetesen gólváltásosnak ítélt találkozón – a győztest. Az ehhez a mérkőzéshez tartozó nyertes odds (4,55) lett az ötös fogat „erős láncszeme”. Szokásunkhoz híven röviden tekintsük át ennek az öt találkozóknak a körülményeit, illetőleg azt, hogy miként alakultak.

 

Időben elsőként, 15:30-kor a Mönchengladbach - Union Berlin Bundesliga 1.-es bajnoki kezdődött. Ezen a meccsen a hazai környezetben általában parádézó, BL-indulást érő helyért harcoló gárda fogadta a szezon egyik újoncát, amely nem mellesleg eredményei alapján holtversenyben a leggyengébb idegenbeli mutatóval rendelkezik a mezőnyben. A hazaiak ezúttal is remekeltek (4 gólt is szereztek), a vendégek pedig annak révén tudtak megfelelni fogadónk elvárásának, hogy soraikban ott volt Sebastian Andersson, a hórihorgas svéd középcsatár, aki sokat tett azért, hogy a berliniek reménykedve várhassák a szezon hajráját: az Ängelholmban pallérozódó támadó az aktuális mérkőzést megelőző 28 forduló alatt csapata szerzett 33 találatából 11-et vállalt magára. Ezúttal is betalált, mégpedig 2:0-s hazai vezetést követően. Többre nem futotta sem az ő, sem kenyéradója erejéből.

 

Ennek a meccsnek a kezdését követően fél órával később indult útjára a labda a Bohemians 1905 - Ceske Budejovice cseh élvonalbeli bajnokin, amelyen a hazai környezetben játszó, ám korlátozott számban jelen lévő szurkolói előtt pályára lépő prágaiak próbálták meg csökkenteni riválisukkal szembeni hátrányukat. A mérkőzés jegyzőkönyvéből az látszik, hogy a győzelem viszonylag hamar, könnyen összejött a kenguruk számára, akik az 55. percben már 3:0-ra is vezettek, az akkor már 10 főre fogyatkozó ellenfelükkel szemben. Játékosunk valószínűleg ekkor kezdett lemondani nyereményéről, ám szerencséjére a vendégek összekapták magukat és emberhátrányban kétszer is betaláltak (gólpercek: 76’ és 90+3’), így ezúttal is teljesült a fogadási kérdésre adott válasz mind a két része.

 

A sorban harmadik (17:00 órakor kezdődő) lengyel bajnoki 4:3-as végeredménye már önmagában jelzi, hogy nem mindennapi meccsről esik szó a folytatásban. Ezen a találkozón középmezőny biztonságát élvező Lechia Gdansk fogadta az utolsó előtti helyen szerénykedő látogatóit. A győztes kilétét illetően előzetesen valószínűleg csak nagyon keveseknek voltak kétségei, ehhez képest az első játékrész nem hozott egyetlen találatot sem, viszont a második hetet, négy tizenegyest, sőt még egy öngólt is – és valószínűleg játékosunknak nem kis izgalmat, amennyiben követte a történéseket. Az első gólt a hazaiak szerezték büntetőből (51’), erre nem sokkal később (61’) érkezett – szintén tizenegyesből – a válasz, majd a hazaiak egy öngóllal előnyhöz is juttatták az Arkát (72’). Ezt követően a hazaiak egyenlíteni tudtak (78’), ám örömük nem sokáig (84’) tartott, hiszen újfent gólt kaptak, rögzített helyzetből, 11 méterről. A 2:3-as állás, illetőleg a kevés hátralévő idő nem sok jóval kecsegtette a házigazda szimpatizánsait (és fogadónkat sem), ám a gdanskiak nagyot hajrázva a maguk javára fordították a meccset (88’, illetve 90+7’, utóbbi büntetőből.)

 

A szelvényen szereplő további két mérkőzés egyaránt este hatkor kezdődött. A cseh bajnokin a felsőházi rájátszást érő helyét óvó Sparta Praha az alsóházba szorult Karvina vendégeként mindjárt az 1. percben gólt kapott, amit a játékvezető a VAR rendszer révén utólag érvénytelenített, ám a 33. percben már semmi sem mentette meg a fővárosiakat attól, hogy hátrányba kerüljenek. A második félidőben aztán helyre állt a világ rendje – négyet „hintett” a Sparta −, úgy, hogy a prágaiaktól is elvett egy gólt a technikai háttértől érkező jelzést követően a mérkőzés bírája. A negyedik tippről is bebizonyosodott: helyes. A fogadásban szereplő ötödik, egyébként német élvonalbeli meccsen − Paderborn - Dortmund − sem volt kétséges a fogadói többség számára a Bayern München nyomában loholó dortmundiak sereghajtó elleni sikere. A sárga-feketék ezúttal is a szebbik arcukat mutatták és Jadon Sancho mesterhármasát további 3 találattal kiegészítve jutottak el hat szerzett találatig, még Erling Haaland távollétében is. Az ezen a meccsen (is) kényszerből főként a védekezésre koncentráló Paderborn szépítő gólja a 72. percben, már 2:0-s hátrányban esett. Méghozzá úgy, hogy kaptak egy tizenegyest, amit sikerült értékesíteniük. Ezáltal a szelvényre felvett mind a tíz csapat betalált legalább egyszer és miután a győztesek megnevezése is hibátlanra sikerült, fogadónk ötszázhatvan feletti szorzóval sokszorozta meg kockáztatott tétjét. Nem tudhatjuk, de valószínűleg fogadónkat korábban már átélhette a sokak által ismert „egy elment” érzést, ezért tippjeit 4/5-ös kombinációban is megjátszotta. Utóbbi esetben a tétjét 162,82-szeresen kapta vissza. Ezen a délutánon fogadónk tehát elégedetten dörzsölhette a tenyereit…

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 135-ös oddsot ezúttal egy lengyel élvonalbeli bajnokihoz – Wisla Plock - Korona Kielce – kapcsolódóan érte el egy fogadónk, mégpedig élő fogadás keretében feladott tippjének köszönhetően. Ezen az alsóházi érdekeltségű meccsen a Kielce a 15. percben hátrányba került, ám a 31. és a 88. perc között négy alkalommal is betalált vendéglátójának, így már „csak” hét pont a hátránya a Plockkal szemben. Játékosunk a mérkőzés korai szakaszában, valószínűleg 1:0-s hazai vezetés idején adhatta fel tippjét, azért járt ilyen magas nyereményszorzó érte. A múlt héten egy Costa Rica-i bajnokival is el lehette érni száz feletti, egészen pontosan 125-ös nyereményszorzót. A két kiállítást is hozó Cartagines - ADR Jicaral bajnoki 4:2-es hazai győzelemmel zárult. Ezen a meccsen a Cartagines 26. percnyi játék után 2:0-ra vezetett, amikor emberhátrányba került, majd a 2. félidőben gól is kapott, ám megfogyatkozva is megduplázta korábbi góljainak a számát, így a lefújás előtt nem sokkal kapott újabb találat sem veszélyeztette a sikerét. A meccs csattanójaként a vendégek is megfogyatkoztak létszámban, de az eredmény már nem változott. Ebbe az izgalmas összecsapásba képzelt bele – jól elosztva − hat gólt nyertesünk a mérkőzés egy korai szakaszában. Ebben a rangsorban a harmadik helyen 100-as nyertes szorzóval egy türkmenisztáni bajnokira − FK Energetik Mari - Nebitcsi Balkanabat – előzetesen leadott tipp végzett. Ez a bajnoki 5:1-es hazai győzelemmel zárult. Mind a három esetben Pontos végeredmény piac keretében feladott fogadás ért végül sokat.

 

A további – nem labdarúgó – események közül két Comet Divízió keretében megrendezett, 3 x 10 perces jégkorong-mérkőzéshez – Bisztrije Riszi - Ljutyije Vepri, illetve a Ledovij Deszant - Krasznyije Krilja – kapcsolódó tipp kamatozott a legjobban (35-ös nyereményszorzó). Mind a két összecsapásnak a kapcsán az 1X2 + Gólszám 5,5 piac adta meg ennek lehetőségét, élőben fogadva. A nyertes kimenetel a „Hazai és kevesebb” lett mind a kétszer, miután ez első összecsapáson 4:1-re, míg a másodikon 3:2-re győzött a párosításban elöl álló fél. Az outright (hosszútávú) fogadások közül egy magyar idő szerint hétfő hajnalban véget érő Nascar versenyhez (Charlotte 1. 2020) kapcsolódó sikeres fogadást emeltünk ki. A futamot a 9. pozícióból induló Brad Keselowski nyerte, győzelme 12,75-ös szorzót ért.

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást választottunk ki. Az első egy 5-ös kötés (Eredő odds: 256,25), amelyben a − végre! – folytatódó NB I első teljes körének szombati és vasárnapi meccseire adott jó tippek sorakoznak. A magas eredő odds, illetőleg az, hogy a legkisebb nyertes tipp 2,62 azt jelzi, hogy nem volt egyszerű hibátlan tippsort hozni elsőre az újra indulást követően. 

 

 

Labdarúgás

NB I

Puskás Akadémia - FTC

1X2

Döntetlen

3,70

Labdarúgás

NB I

Paks - Fehérvár

1X2

Döntetlen

3,50

Labdarúgás

NB I

Diósgyőr - Mezőkövesd

1X2

Diósgyőr

2,85

Labdarúgás

NB I

Honvéd - Debrecen

1X2

Honvéd

2,65

Labdarúgás

NB I

Kisvárda - Újpest

1X2

Kisvárda

2,62

 

 

A második választásunk egy 4-es kötés (Eredő odds: 241,06), amelyben az előzőhöz hasonlóan magas visszafizetést ért el valaki azáltal, hogy a sokak által szintén nagyon várt Bundesliga 1. hétközi fordulójában rendezett kilenc bajnoki közül megnevezett négy olyat, amelyeken a felek megosztoznak majd a pontokon. (Egyébként ebben a körben összesen 5 ilyen meccs volt.)

 

 

Labdarúgás

Bundesliga 1.

RB Leipzig - Hertha BSC

1X2

Döntetlen

5,25

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Bremen - Mönchengladbach

1X2

Döntetlen

3,70

Labdarúgás

Bundesliga 1.

E. Frankfurt - Freiburg

1X2

Döntetlen

3,65

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Union Berlin - Mainz

1X2

Döntetlen

3,40

 

 

A harmadik választásunk egy 4/9-es kombináció (a feltett tét 334,96-szorosa járt vissza, még annak ellenére is, hogy három hibás tippet tartalmazott), amelyben valaki sokgólos (4-5) összecsapásokat kereset az aktuális fogadási ajánlatban, és játszotta meg gólszám tipp formájában ezekre az összecsapásokra vonatkozó megérzéseit. A válogatás jól sikerült, hiszen a kilenc tipp kétharmada bevált: a két NB I-es meccsen kívül csak a dán bajnokin nem esett a játékosunk által remélt mennyiségű gól. A kombinációban szereplő legmagasabb nyertes 4-es kötés eredő oddsa 4 771,4!

 

 

Labdarúgás

Dán bajnokság

Esbjerg - Aalborg

Gólszám 5,5

Több, mint 5,5

14,75

Labdarúgás

Lengyel bajnokság

Lechia Gdansk - Arka Gdynia

Gólszám 5,5

Több, mint 5,5

13,00

Labdarúgás

NB I

Honvéd - Debrecen

Gólszám 5,5

Több, mint 5,5

12,50

Labdarúgás

Horvát Kupa

Rijeka - Osijek

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

7,50

Labdarúgás

Fehérorosz bajnokság

Ruh Breszt - Dinamo Breszt

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

7,25

Labdarúgás

Cseh bajnokság

Karvina - Sparta Praha

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

6,75

Labdarúgás

NB I

Puskás Akadémia - FTC

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

6,00

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Paderborn - Dortmund

Gólszám 5,5

Több, mint 5,5

5,75

Labdarúgás

Szerb bajnokság

Topolya SC - Javor Ivanjica

Gólszám 5,5

Több, mint 5,5

4,90

 

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők