Fogadj a BL keddi játéknapjára!

Napoli – Salzburg (E csoport, 21:00)

 

1,83 – 4,05 – 3,70

 

A legszórakoztatóbb meccsek a mostani BL-ben kétségtelenül a Salzburg nevéhez köthetők. A magyar válogatott Szoboszlai Dominikot már kétszer is bevető osztrák gárda a Genk legázolásával kezdett (6-2), majd 4-3-ra marad alul az Anfielden úgy, hogy 3-0-s liverpooli vezetés után még vissza tudott jönni a meccsbe, végül kétszer is egyenlíteni tudott a Napoli ellen otthon, igaz végül 3-2-re kikapott. Csak a Bayern München szerzett több gólt (13-at) nála a BL-ben, és a góllövőlista éllovasa - Haaland (6 gól) - is a csapatban szerepel. Szerzett gól mutatója 3,7 gól/mérkőzés a BL-ben, igaz 3-at kapott is meccseként, így eddig összesen 20 gól esett a három találkozóján, ami majdnem 7-es gólátlagot jelent! Jöhet az újabb gólfesztivál? A Gólszám/Ázsiai gólszám-piacok közül érdemes lehet válogatni! Itt a több, vagy kevesebb lehetőség között kell választani, míg más gólszámos piacon a tartományt (0-1, 2-3, 4-5, 6+), vagy a pontos számot kell eltalálni. A 7 gól utóbbi két esetben 4,50-es pénzt ér, de ehhez a nyereményhez már a 6 találat is elég. Egy esetben a 7+ kimenetel is választható 5,75-szörös szorzót érően. Ezek mellett az „1. félidő gólszám”-piacokat is érdemes átfutni, hiszen sorrendben 6, 4, 2 gól született a Salzburg BL-mérkőzéseinek első 45 percében. Itt a 2+ opciót választók 1,80-as oddsszal kalkulálhatnak. Most is kiszakad a gólzsák?

 

 

Dortmund – Internazionale (F csoport, 21:00)

 

2,03 – 3,45 – 3,55

 

Fej-fej mellett, 4-4 ponttal áll a két csapat az F csoportban, amelyet a Barcelona vezet 7 egységgel. Pont az elmúlt fordulóban meccseltek a BL-ben, akkor a hazai pályán játszó Inter győzedelmeskedett 2-0-ra. A Dortmund támadójátéka Milánóban megsínylette Reus és Alcacer hiányát, hazai pályán azonban más lehet a helyzet. Kétszeres pénzt jelent a Dortmund diadal, de „Hendikep 0:1”-gyel már 3,35-szörös nyeremény érhető el a hazaiak többgólos győzelmével. „Pontos végeredményeknél” a Dortmund 1:0, 2:0, 3:0-s diadala 3 és félszeres pénzt hozhat a konyhára. Már ha ezt szó, vagy inkább gól nélkül hagyja az Inter, mely idénybeli mind a 7 idegenbeli tétmeccsén betalált, ráadásul ebből 6-szor legalább kétszer. Egy híján meg is nyerte mindet, a hibapontját pont a BL-ben gyűjtötte, amikor a Camp Nouban maradt alul 2-1-re. A „Melyik csapat szerez gólt?” fogadási lehetőségnél nemhiába a „Mindkettő” a legvalószínűbb 1,60-os oddszért. Mivel a végelszámolásnál pontazonosság esetén első körben az egymás elleni eredmények döntenek, így adott esetben egy idegenben szerzett gól nagy jelentőséggel bírhat az Inter számára…

 

 

 

Zenit Szentpétervár – RB Leipzig (G csoport, 18:55)

 

2,85 – 3,40 – 2,30

 

Az egyik legkiegyenlítettebb csoportot az RB Leipzig (6 pont, 4-4-es gólkülömbség), a Zenit (4, 5-4), a Lyon (4, 4-3) és a Benfica (3, 4-6) alkotja, mégis csupán egy döntetlen fordult elő a G jelű négyes eddigi 6 találkozóján. A Zenit – RB Leipzig meccs döntetlen kiemenetele 3,40-es oddszot jelentene. A legutóbbi játéknapon mindkét mérkőzés 2-1-es végeredménnyel zárult a kvartettben, a csoport ezidáig lejátszott 6 találkozójából pedig három. A „Pontos végeredmény” fogadási lehetőségnél a Zenit 2-1-es győzelme 9,75-ös, míg a Leipzigé 8,25-ös oddszot ér. Az „odavágó” Gulácsiék sikerét hozta, ám a győzelemhez fordítaniuk kellett a 2. félidőben. A „Félidő/végeredmény” esetében erre is fogadhat bárki. Itt egy hasonló forgatókönyv 22-szeres (Zenit Szentpétervár/RB Leipzig), ill. 25-szörös (RB Leipzig/Zenit Szentpétervár) nyereménnyel kecsegtet. A Zenit mindhárom BL-meccsén vezetéshez jutott (mindannyiszor az 1. játékrészben), hogy aztán háromféle kimenetellel végződjön soros mérkőzése (1-1, 3-1, 1-2). A „Melyik csapat szerzi az első gólt?” fogadási soron az újabb Zenit-vezetés 1,95-ös oddszot jelentene. Negyedszer is jól állnak bele a meccsbe?

 

 

Chelsea – Ajax (H csoport, 21:00)

 

1,90 – 3,60 – 3,65

 

Amszterdamban meglepte az Ajaxot a Chelsea, mely szoros meccsen, a csereként beálló Batshuayi góljával végül is mindhárom pontot elhozta Hollandiából, így kiküszöbölte a Valencia elleni hazai nullázását (0-1). Ha a Stamford Bridge-en is a londoni kékek nevethetnek a végén, akkor lerázhatják magukról a szintén hatpontos Ajaxot. 1,90-es nyereményszorzót ér a Chelsea-győzelem. Hazai pályán ugyanakkor nem nagyon megy az angol csapatnak, mely 8 tétmérkőzéséből csak hármat tudott megnyerni, ebből ráadásul az egyik a negyedosztályú Grimsby elleni Ligakupa-ütközet volt. A nagyobb kihívásokba bizony beletört a bicskájuk. Az említett Valencia elleni BL-fiaskó mellett kikaptak a Pooltól, illetve legutóbb az MU-tól a Ligakupában… Az Ajax ráadásul cseppet sem ijedős idegenben, a futó szezonban még nem kapott ki tétre menő meccsen házon kívül! Most „Kétesélyben” 1,75-szörös odds áll a neve mellett, míg „Döntetlennél a tét visszajár” esetében 2,56-tal kalkulálhatnak a fogadók. Most is kiélezett küzdelemre van kilátás? A „Nyertes különbség” piacon a „Hazai csapat 1 góllal nyer” opció 3,80-at, míg a „Vendégcsapat 1 góllal nyer” lehetőség 5,25-öt ér. Már ha dűlőre tudják vinni a dolgot…

 

 

 

 

A cikkben szereplő nyereményszorzók változhatnak!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők