Fogadj a csütörtöki Eb-selejtezőkre!

Örményország – Olaszország (18:00)

 

A J csoportban az eddig 100%-os olaszok már csak az örményeket nem győzték le 5 csoportellenfelük közül, Jerevánban pedig az utolsó riválisukat is kipipálhatják. A squadra azzura három selejtezőjét is gól nélkül hozta le, ha ez most is sikerül, az 1,65-szörös szorzót ér a „Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést” fogadási lehetőségnél. Ha emellett újra nyer is csapat, az már 1,75-ös oddszot ér („Vendégcsapat 0-ra nyeri a mérkőzést”). Olaszország eddigi négy győzelme közül három is többgólos volt (Finnország 2-0, Liechtenstein 6-0, Görögország 3-0), csak a bosnyákok ellen nem jött a „hendi” (2-1). Ezúttal a sima diadal („1X2” piac) 1,25-ös odszot ér, míg a többgólos, azaz a „Hendikep 1:0” soron az Olaszország opció 1,65-szörös odsszal kecsegtet. Érdekes fogadási lehetőségnek tűnik a „Nyertes különbség” elnevezésű, ahol a vendégcsapat győzelme 3,60-as („Vendégcsapat 1 góllal nyer”), 3,65-ös („Vendégcsapat 2 góllal nyer”), ill. 2,65-ös („Vendégcsapat 2-nél több góllal nyer”) oddszal fogadható.

 

 

 

Finnország – Görögország (20:45)

 

A finnek a Nemzetek Ligájának C diviziójának 2. csoportját pont a mieink előtt nyerték meg, ám úgy tűnik, hogy az Eb-selejtezőiken sem lassítanak. Egyedül Olaszország ellen kaptak ki (0-2), de az is idegenben esett meg velük, még az első fordulóban. Azóta viszont mindhárom riválisukat 2-0-val intézték el. Most is 2-0 lesz a végeredmény? Ha igen, akkor az erre fogadók 7,50-szeres nyereményszorzóval kalkulálhatnak a „Pontos végeredményre” fogadva. A görög válogatott régóta keresi régi önmagát, de úgy látszik ezt nem az Eb-selejtezőkön fogja megtalálni, ahol eddigi négy meccsén csupán 4 pont jutott neki… Természetesen most sem a hellének az esélyesek, akiknek a győzelme 3,65-ös oddszot érne az „1X2” piacon, ahol Finnország szorzója 2,15-ös, míg a döntetlen 2,95-ös. Görögország „Kétesélyben” 1,59-szeres, míg „Döntetlennél a tét visszajár” esetében 2,45-szörös pénzt ér.

 

 

 

Írország – Svájc (20:45)

 

Svájc résztvevője volt a június eleji Nemzetek Ligája négyes döntőjének, ám ott nem sok babér termett neki. A későbbi győztes Portugáliától 3-1-re kapott ki, majd a bronzmeccsen büntetők után az angolokkal szemben marad alul. Emiatt a helvétek még csak két selejtezőn vannak túl. Grúziában 2-0-ra nyertek, Dánia ellen pedig egy őrületes meccsen 3-0-s vezetésről 3-3-ra végeztek. Most a négy mérkőzés után veretlen Írország otthonában kéne helytállniuk Sommeréknek. Az írek eddig mindössze egy gólt kaptak, és még egyik meccsükön sem esett 2-nél több gól. Ha most is ez lesz a forgatókönyv, akkor ez a „Gólszám 2,5” soron a „Kevesebb, mint 2,5”-öt választva 1,45-ös oddszot ér. Itt az „Ázsiai gólszám” piacok közül is érdemes választani a nagyobb nyerési esélyek érdekében. Esetleg tippelhetünk a „Gólszámra” (0-1 -> 2,35, 2-3 -> 1,80, …), esetleg a „Gólszám (pontosan)”-ra.

 

 

 

Románia – Spanyolország (20:45)

 

A napokban került napvilágra a szörnyű hír, miszerint a spanyol válogatott vezetőedzője Luis Enrique elveszítette a kislányát. A szövetségi kapitány már júniusban családi okokra hivatkozva lemondott a válogatott éléről. A helyét Robert Moreno vette át, akivel továbbra is hibátlan a csapat. A Románia elleni idegenbeli meccsen is a hispánok a favoritok 1,45-ös oddszot érően az „1X2”-es alappiacon, ahol a döntetlen 4,05-szörös, míg Románia 7-szeres pénzt fizet. Aki viszont bevállalja a spanyolokat „Hendikep 1:0” esetében az már 2,10-es odsszal kalkulálhat. A románok ugyanúgy 11 gólt szereztek az eddigi négy találkozójukon, mint a spanyolok, ami 2,75-ös gólátlagot jelent, emellett nem volt olyan meccsük, hogy ne találtak volna be legalább egyszer. „Mindkét csapat szerez gólt” fogadási soron az „Igen” 1,95-öt, míg a „Nem” 1,70-et ér.

 

 

 

A mérkőzések mellett fogadj a csoportgyőztesekre is!

 

 

 

A cikkben szereplő nyereményszorzók változhatnak!

 

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők