Fogadj a hétvége legjobb meccseire a Tippmixprón!

Arsenal - Tottenham

 

Az Arsenal jól kezdte a Premier Liga új szezonját, hiszen előbb idegenben verte a Newcastle (1-0) csapatát, majd otthon győzte le a Burnley együttesét (2-1). Két bajnoki után tehát 6 ponttal állt az Emery-legénység, ám akkor jött az igazi erőfelmérő, hiszen a BL-győztes Liverpool otthonában kellett (volna) megmutatni, hogy mit tud a csapat. Ez viszont nem sikerült, 3-1-es vereség lett a vége, de a játék képe alapján nagyobb volt a különbség a két klub között. Az Arsenal eddigi 3 ligameccsén 4 gólt lőtt, illetve 4 gólt kapott. Érdekesség, hogy az "Ágyúsok" eddigi 4 góljából csak egy született az 1. félidőben, így a "Hazai csapat melyik félidőben szerez több gólt?" fogadási soron jó választás lehet a "2. félidőben" kimenetel, 2,25-ös szorzóért.

 

A Tottenham első PL-meccsén 3-1-re verte az Aston Villát, majd a Manchester City otthonában ért el 2-2-s döntetlent. Ezt követően jött a megtorpanás, hiszen a "kötelező" győzelmet nem tudta hozni Mauricio Pochettino csapata: hazai pályán a Newcastle viccelte meg a Spurst, 1-0-s vereség lett a vége. Lloris eddigi 4 kapott gólját egyaránt az 1. félidőben szedte be, így a "Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a 2. félidőt" lehetőségnél megfontolandó lehet az "Igen" kimenetelt választani, ami ráadásul 2,05-ös oddszal járna együtt. A legutolsó észak-londoni derbi 1-1-es végeredményt hozott - ezúttal nem lesz pontosztozkodás? 

 

 

Juventus - Napoli

 

Mindkét klub győzelemmel kezdte a Serie A új idényét, ráadásul mindketten idegenben gyűjtötték be a 3 pontot. A különbség leginkább a gólokban mutatkozott meg, hiszen a címvédő Juventus 1-0-ra verte a Parma csapatát, míg a Napoli 4-3-ra a Fiorentinát. Utolsó 2 egymás elleni meccsükön a gólok domináltak, hiszen legutóbb 2-1-re nyert a Juve, míg 2018 szeptemberében 3-1-re. Ezek alapján érdemes lehet megfontolni a "Gólszám 2,5" lehetőséget, ahol a "Több, mint 2,5" gólt választva 1,95-ös nyereményszorzóval lehetne számolni, ha legalább 3 gól születik a meccsen. Aki bátrabb, az a "Gólszám 3,5" fogadási sort is választhatja, ahol már 3,30-as szorzóval lehetne kalkulálni abban az esetben, ha legalább 4 gól lesz a mérkőzésen. Cristiano Ronaldo, Higuaín, D. Costa az egyik, míg Mertens, Insigne és Callejón a másik oldalon - kell jobb garancia a gólokra? 

 

 

Lazio - Roma

 

Mindkét fővárosi olasz együttes 3 gólt lőtt a bajnokság nyitófordulójában, ám nagy különbség, hogy az Inzaghi vezette Lazio a Sampdoria otthonában nem kapott gólt, míg a Roma otthon a Genoa ellen hármat is beszedett. Érdekesség, hogy a 3-as szám az elmúlt két derbin is nagy szerepet játszott, ráadásul egyszer az egyik, egyszer a másik oldalon. Márciusban a Lazio nyert 3-0-ra, míg 2018 szeptemberében a Roma győzött 3-1-re. Amennyiben ezúttal pontosan 3 gól lenne a mérkőzésen az a Tippmixprón 3,90-es oddszot érne a "Gólszám (pontosan)" fogadási piacon. Még jobb választás lehet a "Pontos végeredmény", ahol a Lazio 3:0-s győzelme 19,50-es szorzóval kecsegtet, míg a 3:1 14,00-s oddszot érhet. Ugyanez fordított esetben a Roma 3:0-s sikerénél 36,00-s, míg a 3:1-nél 21,00-s nyereményszorzót érne. 

 

Villarreal - Real Madrid

 

Utolsó 6 egymás elleni bajnokijuk egyaránt nagyon szoros volt, hiszen legfeljebb egy gól különbség volt köztük ezen mérkőzések alkalmával. Ezen a hat találkozón 3-szor játszottak döntetlent, két Real Madrid-siker, illetve egy Villarreal-győzelem mellett. Érdekesség, hogy a Real Madrid ezt a két találkozóját egyaránt 3-2-re nyerte, valamint hogy a 3 döntetlen közül kettő is 2-2-vel ért véget. Gólokban tehát nem volt hiány a közelmúltban, igaz ez akkor is, ha a két csapat bajnoki rajtját vizsgáljuk. A Villarreal ugyanis egy 4-4-es döntetlennel nyitott hazai pályán a Granada ellen, míg a Real Madrid 3-1-re verte a Celtát idegenben. A legutóbbi fordulóban aztán előbbiek 2-1-re kikaptak a Levante stadionjában, míg a "Királyi Gárda" otthon égett meg: 1-1 a Valladolid ellen.  

 

 

Érdemes lehet a fentiek alapján a gólokban megtalálni az értéket, legyen az például az "1. Félidő - Gólszám 1,5", ahol a Több, mint 1,5 lehetőséget választva 1,95-ös oddszal lehetne számolni, de jó választás lehet a "Gólszámok" fogadási sor is, ahol a 4-5 gól 2,30-as, míg az 5-6 gól 2,65-ös szorzóval kecsegtet. A sok gólnál maradva, ha valaki abban bízik, hogy ezúttal is gólzáporos mérkőzést láthatunk majd, akkor annak megfontolandó lehet a "Hazai csapat góljainak a száma", ahol a 3+ lehetőség 5,00-s oddszot érhetne, míg a vendégcsapatnál ugyanez a fogadási sor 2,50-es szorzót jelenthet. 

 

Mönchengladbach - RB Leipzig

 

Két forduló ment le a Bundesliga 1. új szezonjából, és még mindkét csapat veretlen. Az RB Leipzig ráadásul nem csak veretlen, hanem 2 győzelme van az Union Berlin (4-0), illetve az E. Frankfurt ellen (2-1). A Gladbach 0-0-val kezdett a Schalke ellen, legutóbb aztán a Mainz otthonában már jött a siker: 3-1-re nyert a csapat. Mindkét együttes 1 gólt kapott eddig, viszont Gulácsiék kétszer annyi gólt lőttek, mint aktuális ellenfelük. Érdekesség, hogy az eddigi 6 egymás elleni tétmeccsük alkalmával egyszer sem nyert a Mönchengladbach, és a pályaválasztó is csupán egyszer. Négy RB Leipzig győzelem mellett 2 döntetlen született a párharcuk során. A mérkőzés esélyese így most is a vendég gárda (2,05-ös odds), ám ha valaki nem biztos ebben a sikerben, de a hazaiakban sem bízik, akkor jó lehetőség lehet a "Döntetlennél a tét visszajár", ahol a vendégek győzelme 1,53-as oddszot érhet. 

 

Újpest - Honvéd

 

Fővárosi derbivel zárjuk a sort. Az Újpest a Honvédot fogadja, igaz, nem a saját pályáján, hanem a Vasas új létesítményében. A lila-fehérek számára eddig nem hozott szerencsét ez a stadion, hiszen mindössze egy 1 pontot szerzett itt a csapat, akkor a Paks volt a vendég, és 1-1 lett a vége. Az Újpest eddigi 4 bajnokiján négy gólt lőtt, és minden találkozóján kapott gólt, a 4 mérkőzésen hetet. A Honvéd eddig pont nélkül áll, háromszor is 3 gólt kapott, és úgy nem tudott pontot szerezni, hogy mindegyik NB I-es találkozóján betalált. Mindezek ismeretében talán jó döntés lehet a "Vendégcsapat - Gólszám 0,5" fogadási sort választani, ahol a Több, mint 0,5, 1,55-ös oddszot érhet.

 

Az utolsó négy egymás elleni mérkőzésük egyaránt döntetlent hozott, ebből ráadásul három is 0:0-val ért véget. Ez a végeredmény a Tippmixprón most 10,25-ös oddszot érhetne a jó tippel rendelkezőknek. Igaz, a negyedik döntetlenjük 2:2-es eredményt hozott, ami már 15,75-ös szorzót érhet. A döntetleneknél maradva pedig jó választás lehet a "Félidő/Végeredmény" fogadási soron a Döntetlen/Döntetlen, ami 5,25-ös nyereményszorzóval kecsegtet az erre tippelőknek. 

 

A cikkben szereplő nyereményszorzók változhatnak!  

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők