Fogadónk 14 lépésben ért fel a csúcsra!

Ezúttal a 2020. január 20-26. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 681,7 lett − az alábbi 14-es kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Belga bajnokság

Standard Liege - Oostende

1X2

Standard Liege

1,25

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Dortmund - 1. FC Köln

1X2

Dortmund

1,27

Labdarúgás

Dél-afrikai bajnokság

Supersport Utd. - Chippa Utd.

1X2

Supersport Utd.

1,72

Labdarúgás

Dél-afrikai bajnokság

Cape Town City - Black Leopards

1X2

Cape Town City

1,67

Labdarúgás

EAE bajnokság

Shabab Al-Ahli - Al-Sharjah

1X2

Shabab Al-Ahli

1,72

Labdarúgás

Ghánai bajnokság

Wa All Stars - Bechem Utd. 

1X2

Wa All Stars

1,77

Labdarúgás

Görög 2.

Hania Kisszamikosz - Plataniasz

1X2

Hania Kisszamikosz

1,67

Labdarúgás

Holland bajnokság

Utrecht - ADO Den Haag

1X2

Utrecht

1,40

Labdarúgás

Máltai Kupa

Mosta - Birkirkara

1X2

Birkirkara

1,52

Labdarúgás

Olasz A

Brescia - Milan

1X2

Milan

1,65

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Osasuna - Levante 

1X2

Osasuna

1,65

Labdarúgás

Spanyol 2.

Cadiz - R. Santander

1X2

Cadiz

1,55

Labdarúgás

Szaúdi bajnokság

Al-Wehda - Al-Hazem

1X2

Al-Wehda

1,77

Labdarúgás

Török bajnokság

Genclerbirligi - Gazisehir Gaziantep

1X2

Genclerbirligi

1,85

 

 

Az elmúlt héten, de különösen a szűkebb hétvégén a nevesebb csapatok sora (Atlético Madrid, Barcelona, Juventus…) „betlizett”, jobb esetben döntetlenre végzett, rosszabb esetben kikapott. Ezek a meglepetés eredmények nagyon sok szelvényt – főleg a magasabb kötésszámúakat – tettek nyeretlenné. Az előbbiekben leírtak fényében különösen érdekes, hogy mégis egy papírforma eredményekre építő 14-es kötés lett a heti rekorder. A fogadásban szerepeltetett gárdák neveire pillantva az már elsőre látszik, hogy csupán két topcsapat (Dortmund, Milan) fellépése érdekelte játékosunkat, aki bátran kísérletezgetett kevésbé reflektorfényben lévő bajnokságok mérkőzéseivel. Megnéztük: közös ebben 13+1 mérkőzésben az, hogy valamennyi összecsapás pénteken, a nap második felében – aznap 17:30 és 20:45 között – indult útjára. Nyertesünk talán annak (is) köszönheti, hogy nagyot alkotott ezúttal, hogy a pénteki aktuális kínálatban szemezgetett, így a bevezető részben jelzett szombati, illetve vasárnapi nagy borulásokat hozó bajnokik nem kerültek a közvetlen látókörébe. Játékosunk a párosítások zöménél a tabellán előrébb állók sikerére fogadott – döntetlengyanús meccsek szóba sem jöhettek nála… –, igaz ez nem zárta ki például azt, hogy a bajnoki tabella aktuális 1. és 2. helyezettjének derbijére is jó tippet adjon. (Az Egyesült Arab Emírségek bajnokságát jelenleg az Shabab Al-Ahli vezeti, amely akkori első számú üldözője ellen győzött 1:2-ről 3:2-re fordítva.) Három esetben tért el ettől a szabálytól: a spanyol élvonalban az Osasuna a találkozó előtt még egy ponttal volt lemaradva a Levantétól, ám miután 2:0-ra felülmúlta elébe került, Törökországban a Genclerbirligi hat egységgel állt riválisa mögött, de mivel 1:0-ra nyert ellene, megfelezte a ponthátrányát, míg a ghánai bajnokin az alsóházban szerénykedő Wa All Stars megszerezte szezonbeli első sikerét, miután a Bechem Utd. ellen győzött (szintén 1:0-ra). A lényeg, hogy nyertesünk jól „szemezgetett” a pénteki kínálatból, és miután valamennyi esetben a nyereményszorzók alapján előzetesen esélyesebbnek tűnő gárda győzött a maga meccsén közel hétszázszorosan kapta vissza feltett tétjét.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 115-es oddsot ezúttal a hétfő esti olasz bajnokihoz  Atalanta – SPAL Ferrara – kapcsolódóan érte el egy fogadónk, mégpedig egy olyan tippel, amelyet még az összecsapás előtt adott fel. Ez a találkozó óriási meglepetéssel zárult: a még a BL-ben is érdekelt Atalanta félidőben 1:0-ra vezetett a kiesőhelyen álló SPAL Ferrara ellen, ám végül 2:1 kikapott. Játékosunk a „Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény” fogadási lehetőségnél játszotta meg azt a kimenetelt, amely éppen ezt a lehetőséget taglalta. Érdekesség, hogy a bergamói gárda a hétvégi fordulóban is olyan eredményt ért el, amely különleges a maga nemében – 7:0-ra győzött a Torino vendégeként –, ám feltehetőleg a SPAL elleni fiaskója miatt ennél az összecsapásnál nem regisztrálhattunk sok, kiugróan magas nyereményszorzót. A találkozó kezdetét megelőzően feladott tippek közül egy 44-es szorzó volt a legnagyobb. Ez a 11 kimenetelből álló „Pontos végeredmények” fogadási lehetőség „Atalanta más” kimenetele mellett állt. Élő fogadásban sem érkezett sokáig tipp a fölényes Atalanta győzelemre, a „Gólszám (pontosan)” fogadási piacnál „6+” kimenetelnél a legmagasabb odds 16,25 volt. A múlt heti nyereményeket átböngészve a „Pontos végeredmény” piac sem maradhat ki ebből a rovatunkból, köszönhetően annak, hogy akadt olyan fogadónk, aki a Banfield - Patronato Parana argentin bajnokihoz kapcsolódóan előzetesen megtippelte a 3:3-as döntetlent, kereken 100-as nyereményszorzóért. A további – nem labdarúgó – események közül egy spanyol kosárlabda bajnokihoz – Burgos - Iberostar Tenerife – kapcsolódó tipp kamatozott a legjobban (48-es szorzó). A fogadási lehetőség elnevezése itt a „Pontszám tartomány (rendes játékidő)”, a nyertes kimenetel pedig a „121-130 között” volt. A mérkőzést a vendégek nyerték meg 70-54-re, tehát csupán 124 pont esett… A múlt héten véget ért hosszútávú (outright) fogadások közül egy sem végződött különösen nagy meglepetéssel, az egyes kötések között a banskói női lesiklás 1. versenyének győztesére (Mikaela Shiffrin) érkező tipp volt a legmagasabb értékű (6,25-ös odds).

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást választottunk ki. Kapcsolódva az előbbiekhez elsőként egy 3-as kötést (Eredő odds: 27,22) mutatunk be, amelyben kizárólag outright fogadásokat találunk. Fogadónk nem bajlódott azzal, hogy egy-egy meccs, vagy párharc győztesét megtippelje, hanem fogta magát és három sportág egy-egy versenyének győztesét fűzte csokorba, mégpedig igazán jól. Jól indult a hete, hiszen mindjárt hétfő hajnalban nyeremény landolt a számláján.

 

 

Síugrás

Titisee-Neustadt, 2. verseny

Outright

Ki nyeri?

D. Kubacki

2,55

Golf

The American Express

Outright

Ki nyeri?

A. Landry

3,05

Alpesi sí

Műlesiklás, Wengen

Outright

Ki nyeri?

C. Noel

3,50

 

 

A második egy 7-es kötés (Eredő odds: 600,18), amelyben nagyszerű egyveleget alkot három élő fogadásban leadott tipp, illetőleg négy olyan, amelyre még a mérkőzések megkezdést megelőzően fogadott játékosunk. A szelvény abból a szempontból is színes, érdekes, hogy négy különböző féle piac került bele. A hét kiválasztott esemény közül a török bajnoki kezdődött vasárnap a legkorábban (17:00), ennek a találkozónak az első félideje 2:0-s vendégelőnnyel zárult. A meccs második félidejének kezdetén rajtolt el a római derbi, illetőleg a Bundesliga 1.-es bajnoki. Ekkortájt döntötte el fogadónk, hogy akcióba lép. Azt gondolta (és fogadta meg), hogy a Galatasaray még egy góllal meg fogja toldani az előnyét, Rómában döntetlennel zárnak a felek, de nem gól nélkülivel, illetve azt, hogy Leverkusenben legalább három gól fog születni  számára mindegy volt, hogy milyen eloszlásban –, továbbá választott még négy későbbi kezdésű bajnokit. A plusz négy választás közül mindenképpen a legnagyobb bravúr a hetek óta rossz formában játszó Napoli Juventus elleni egygólos sikerének eltalálása:

 

 

Labdarúgás

Olasz A

Roma - Lazio

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Döntetlen és igen

3,85

Labdarúgás

Francia bajnokság

Lille - Paris SG

1X2

Paris SG

1,45

Labdarúgás

Görög bajnokság

AEK Athén - Olympiakosz

1X2

Döntetlen

2,95

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Valladolid - Real Madrid

1X2

Real Madrid

1,50

Labdarúgás

Török bajnokság

Konyaspor - Galatasaray

Hendikep 3:0

Döntetlen

3,30

Labdarúgás

Olasz A

Napoli - Juventus

Hendikep 0:1

Döntetlen

4,75

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Leverkusen - Düsseldorf

Gólszám 2,5

Több, mint 2,5

1,55

 

 

A harmadik egy 10-es kötés (Eredő odds: 228,98), amelyben – egy kivételtől eltekintve – olyan tippek szerepelnek, amelyeknél fogadónk nem próbálkozott meg a győztes fél kilétének az eltalálásával, csupán az általa kiválasztott gárdák gólszerzésére koncentrált. Jó érzékkel törte meg a tízes listát, hiszen a Leicester 1:0-ra nyert, így a Brentford lett az egyetlen olyan csapat a felsorolt 20 közül, amely eredménytelen maradt az adott napon. Így játékosunk nyertessé vált, míg abban az esetben, ha itt is a „Mindkét csapat szerez gólt” fogadási lehetőséget használta volna, most a nyereménye helyett bosszankodhatna egy kicsit.

 

 

Labdarúgás

Angol FA Kupa

Brentford - Leicester

1X2

Leicester

1,60

Labdarúgás

Bundesliga 3.

Würzburg - Unterhaching

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,60

Labdarúgás

Bundesliga 3.

Duisburg - Ingolstadt

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,45

Labdarúgás

Bundesliga 3.

Magdeburg - Zwickau

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,85

Labdarúgás

Francia 2.

Lens - Clermont

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

2,05

Labdarúgás

Izraeli bajnokság

Hapoel Kfar Saba - Hapoel TA

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,90

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Espanyol - Ath. Bilbao

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

2,05

Labdarúgás

Török bajnokság

Kayserispor - Ankaragücü

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,60

Labdarúgás

Török bajnokság

Kasimpasa - Alanyaspor

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,45

Labdarúgás

Török 2.

Giresunspor - Ümraniyespor

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,80

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők