Folytatás a másodosztályban - augusztus első hétvégéjén indul az NB II!

Szombaton este Kaposváron veszi kezdetét a magyar másodosztály aktuális szezonja, az élvonalból kieső Kaposvár a Nyíregyházát látja vendégül. Waltner Róbert csapata mindössze négy győzelmet aratva esett ki az NB I-ből (27-80-as gólkülönbséggel), míg a Nyíregyháza 27 mérkőzés után a 8. pozíciót foglalta el a márciusban félbeszakadó NB II-ben. Érdekesség, hogy az addig lejátszott mérkőzései közül mindössze 2 zárult döntetlennel, 11 győzelem és 14 vereség mellett. A 2018/19-es szezonban találkoztak legutóbb, akkor mindkét bajnoki összecsapásuk az aktuális pályaválasztó egygólos győzelmével zárult: Kaposváron 2-1-re, Nyíregyházán 1-0-ra nyert a hazai pályán játszó csapat. A Tippmixpro oddsai alapján 2,15-szörös szorzóval fogadható a Kaposvár győzelme, míg a vendég Nyíregyháza esetleges diadala 2,90-es oddsot ér.

 

 

A 2018/19-es szezonban mindkét találkozásuk a hazai csapat győzelmével végződött

 

Az élvonal másik kiesője, a DVSC vasárnap kezdi meg másodosztályú szereplését a Budaörs gárdáját fogadva. Kondás Elemér csapatának sem volt sok ideje a pihenésre és felkészülésre, hiszen – a Kaposvárhoz hasonlóan – június végén még az élvonalban lépett pályára. Viszont így is több igazolást sikerült nyélbe ütnie a Debrecennek: visszatért a csapathoz Varga József és Korhut Mihály, de az érkezők között szerepel Tischler Patrik is. Elsőként a Budaörs látogat a Nagyerdei Stadionba, és az előzetes szorzók alapján már a pontszerzés is bravúr lenne Bognár György csapatától: a döntetlen 4,60-as, a vendégsiker pedig 7,00-s nyereményszorzóval fogadható a Tippmixpro oldalán. A DVSC nem csupán a mérkőzés, hanem az egész szezon favoritjának is számít: a Loki végső győzelme a szezon előtt 1,75-ös oddsot ér a Ki nyeri az NB II-t? fogadási lehetőségnél.

 

A feljutásra szintén jó eséllyel pályázó Vasas – az angyalföldiek végső győzelmében bízók 2,20-as nyereményszorzóval kalkulálhatnak – is hazai pályán kezdi szereplését, a Kazincbarcikát látja vendégül a forduló zárómérkőzésén. A fővárosiak is megerősített játékoskerettel vágnak neki az idénynek: többek között Litauszki Róbert, az NB I-es gólkirály Radó András, valamint Pekár László is piros-kékben folytatja pályafutását. A fővárosiak a nyári felkészülés során legyőzték a szintén másodosztályú Csákvárt (3-1) és a szerb élvonalban szereplő Topolyát is (2-1), és a szorzók alapján a Kazincbarcika elleni mérkőzésnek is ők a favoritjai: a hazai győzelem 1,30-as oddsot ér a Tippmixprón.

 

A két favorit mögött a Tippmixpro előzetes erősorrendje alapján a dobogóért harcolhat az előttünk lévő szezonban a Haladás és a Győr is: a szombathelyiek Siófokon, a győriek pedig Ajkán kezdik a szezont, és mindkét csapat győzelme több mint kétszeres szorzóval kecsegtet. A legutóbbi szezonban a Győrnek mindkét Ajka elleni találkozón összejött a diadal, a Haladás viszont egy vereség mellett egy döntetlent tud felmutatni a Balaton-partiak ellen a legutóbbi idényből.

 

A cikkben szereplő nyereményszorzók változhatnak!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők