Folytatódik az EL-kaland – hazai pályán is elkezdi a pontgyűjtést az FTC?

Az Espanyol elleni idegenbeli 1-1 után második házon kívüli fellépésén sem maradt alul a Fradi az EL-ben, így a csoportkör felénél 4 ponttal kvartettje 3. helyén áll, az eddig 7 egységet gyűjtő Espanyol és a 6 pontos Ludogorec mögött. A továbbjutás tehát elérhető távolságban van: míg kezdetben 5,00-ás oddsért lehetett fogadni az FTC továbblépésére, ez jelenleg 3,00-ás nyereményszorzót ér. A fogadói többség jelenleg a „Nem” kimenetelt favorizálja ennél a fogadási lehetőségél, a beérkezett tippek 68 százaléka szól arról, hogy az FTC nem ér oda az első két hely valamelyikére.

 

 

Nem ígérkezik könnyű feladatnak megismételni a moszkvai bravúrt, ugyanis a CSZKA egy újabb vereséggel biztosan lemondhat a továbbjutásról, vagyis nekik az „életben maradás” a tét. Razgradban hiába szerezték meg a vezetést az oroszok, ezt követően egy 5-1-es pofonba szaladtak bele, és két hazai EL-meccsüket is elvesztették – vagyis 3 meccsen 0 pont és 1 lőtt gól a mérlegük. A mérkőzés esélyese így is a moszkvai csapat 2,20-as nyereményszorzóval, az FTC pontszerzése a „Kétesély” fogadási lehetőségnél 1,58-as nyereményszorzót ér. Ha saját pályáján is nyerni tud a Ferencváros, az nem csak a továbbjutás szempontjából érhet sokat, hanem azon fogadóinknak is, akik „Az FTC hány pontot szerez a H csoportban?” fogadási lehetőségnél a „Több, mint 6,5” kimenetelt választották 1,80-as oddszért, hiszen így a hátralévő mérkőzésektől függetlenül nyertessé válna tippjük. A mérkőzés előtt a leadott tippek 54 százaléka érkezett erre a kimenetelre.

 

 

Érdekesség, hogy a zöld-fehérek úgy gyűjtöttek eddig 4 pontot, hogy mindössze 2 szerzett gól áll a nevük mellett, ebből egy öngól. A fogadói többség arra számít, hogy a hátralévő 3 találkozón sem indul be a „gólgyártás”, a beérkezett tippek 99 százaléka szól arról, hogy az FTC legfeljebb 5 találatot ér el a csoportkörben. A Fradi eddigi egyetlen EL-találatát Varga Roland szerezte, ha ezúttal is eredményes lenne a CSZKA Moszkva ellen, az 3,50-es nyereményszorzót ér a helyes tippet leadóknak. Mellette Franck Boli és Isael számít ferencvárosi oldalról legesélyesebbnek a gólszerzésre, előbbi 2,50-es, utóbbi 2,75-ös nyereményszorzóval fogadható a Tippmixprón.

 

 

 

 

Bármennyire is megsüvegelendő az FTC oroszországi győzelme, ne feledjük, hogy nemzetközi porondon legutóbbi két hazai meccsén nagy pofont kapott Szerhij Rebrov csapata: a BL-selejtezőben a Dinamo Zagráb 4-0-ra, az EL-ben a Ludogorec 3-0-ra nyert Budapesten. Azon fogadóink, akik arra számítanak, hogy a zöld-fehérek ezúttal sem lesznek eredményesek, 2,95-ös oddszért fogadhatják a „Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést” fogadási lehetőségnél az „Igen” kimenetelt, a „Vendégcsapat 0-ra nyeri a mérkőzést” sornál pedig 3,60-as nyereményszorzót ér az „Igen” opció. Érdekesség, hogy az FTC legutóbbi 5 hazai tétmeccsén 4-szer is pontosan 1 gólt szerzett: ezúttal ez 2,45-ös nyereményszorzóért fogadható a „Hazai csapat góljainak a száma” piacon.

 

 

Megfontolandó lehet a „Mindkét csapat szerez gólt” fogadási lehetőség „Igen” kimenetele is: a ferencvárosiak hazai pályán kétszer, az oroszok vendégként egyszer maradtak lőtt gól nélkül szezonbeli tétmeccseiken, amennyiben egyik oldalon sem gyarapodik ez a szám, az 1,65-ös oddszot ér a helyes tippel rendelkezőknek.

 

 

 

 

Az FTC-CSZKA Moszkva mérkőzéshez kapcsolódó további fogadási lehetőségeket itt találod, de érdemes szétnézni a többi EL-meccs között is, hiszen többek között Rangers – Porto, Lazio – Celtic és Mönchengladbach – Roma mérkőzéseket is rendeznek csütörtökön!

 

 

A cikkben szereplő nyereményszorzók változhatnak!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők