Görögökkel fogtak nagyot!

Ezúttal a 2019. november 11–17. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 692,49 lett − az alábbi 10-es kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

CONCACAF Nemzetek Ligája, A divízió, A csoport

USA - Kanada

1X2

USA

1,67

Labdarúgás

CONCACAF Nemzetek Ligája, A divízió, B csoport

Panama - Mexikó

1X2

Mexikó

1,82

Labdarúgás

Eb-selejtező

Ciprus - Skócia

1X2

Skócia

2,45

Labdarúgás

Eb-selejtező

Oroszország - Belgium

1X2

Belgium

1,90

Labdarúgás

Eb-selejtező

Svájc - Grúzia

1X2

Svájc

1,13

Labdarúgás

Eb-selejtező

Románia - Svédország

1X2

Svédország

2,67

Labdarúgás

Eb-selejtező

Azerbajdzsán - Wales

1X2

Wales

1,45

Labdarúgás

Eb-selejtező

Bosznia-Hercegovina - Olaszország

1X2

Olaszország

1,85

Labdarúgás

Spanyol 2.

Numancia - Rayo Vallecano

1X2

Döntetlen

2,95

Labdarúgás

Válogatott mérkőzés

Peru - Kolumbia

1X2

Kolumbia

2,05

 

 

A labdarúgás 46. heti történéseit a különböző kontinensek válogatott tornái, selejtezői határozták meg elsődlegesen, hiszen jellemzően ezen ok miatt a nemzeti bajnokságok legfelsőbb osztályában szinte mindenhol szüneteltek a küzdelmek. Heti rekorder fogadásunkban a 10 fogadási sorból hatot foglaltak el az Eb-selejtezők, két eseménnyel képviseltette magát a CONCACAF NL, illetőleg egy-egy felkészülési találkozó és egy 2. osztályú bajnoki szerepel még benne. Péntek este háromnegyed kilenckor három Eb-selejtezővel kezdődtek meg fogadónk számára a szelvényéhez kapcsolható izgalmak. Mind a három általa favorizált válogatott kapott gól nélkül hozta a meccsét, a svájciak egy, a svédek kettő, míg az olaszok három gól szerezve arattak győzelmet. A szombat hajnali kontingensbe szintén három esemény tartozott. Az amerikai kontinens középső és északi részének két sztárcsapata – USA és Mexikó – játszi könnyedséggel vette aktuális erőpróbáját (4:1, illetve 3:0), viszont a felkészülés jegyében szervezett válogatott összecsapáson Kolumbia csak egy, a túlóra pillanataiban szerzett Alfredo Morelos-góllal nyert. (A skót Rangers légiósa a 90 + 3. percben talált be.) Szombaton délután, kora este aztán újabb három Eb-selejtező eredményéért izgulhatott játékosunk. A skótok győztek ugyan Cipruson (1:2), ám az már a sikerük időpontjában tudott volt, hogy sokra nem mennek vele, hiszen aznap este a csoport első két helyezettje egymás ellen játszva véglegesítette a tabella tetején a sorrendet. A belgák nem hagytak kétséget afelől, hogy ők a jobbak: 4:1. A harmadik találkozón - a hazai szurkolók bánatára - Wales könnyedén győzte le Azerbajdzsánt (2:0), így már csak egy - az egyetlen nem válogatott – összecsapás eredményére kellett koncentrálnia későbbi nyertesünknek. Ez volt az egyetlen olyan mérkőzés a sorban, amelyen döntetlen eredményt vizionált előzetesen. Jól tette, hiszen fordulatos meccsen – 19’ 0:1, 23’ 1:1, 52’ 1:2, 73’ 2:2 – végül megosztoztak a csapatok a pontokon. Ez a tíz jó tipp így együttesen közel meghétszázszorozta fogadónk péntek esti feltett tétjét.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 175-ös oddsot ezúttal egy görög bajnokihoz - Larissza - Lamia – kapcsolódóan sikerült elérnie valakinek, mégpedig élő fogadásban. A találkozó érdekességét az adta, hogy a Lamia az előző (a 9.) fordulóban szerezte meg csak az első győzelmét, ráadásul ezúttal vendégként lépett fel, így jókora bátorság kellett már ahhoz is, hogy valaki egyáltalán a sikerükre gondoljon, nemhogy rájuk fogadjon. Fogadónk annyira bízott a Lamiában, hogy a mérkőzés korai szakaszában „Pontos eredményként” befogadta a 3:0-s győzelmüket, ami aztán be is következett. A gárdát egyébként annyire feldobta az újabb siker, hogy a 11. fordulóban megszerezte harmadik győzelmét is, mégpedig a Xanthi ellen (1:0). Ebben a rangsorban egy meglepetés eredménnyel záruló utánpótlás találkozó - U19Görögország - U19Izland – találkozó „pontosan” eltalált, 2:5-ös végeredményéhez tartozó 110-es nyereményszorzója végzett. Egyébként az izlandi fiatalokat is doppingolhatta ez a siker, mert három nappal később Albánia ellen is győzni tudtak, igaz ezúttal „csak” 4:2-re… A további – nem labdarúgó – események közül ezúttal egy hosszabbításba torkolló NBA-mérkőzéshez – Minnesota - Denver – kapcsolódó fogadási lehetőséggel lehetett a legtöbbre jutni (74-es odds). Itt a két csapat által a rendes játékidőben elért összpontszámot kellett jól behatárolni. A nyertes kimenetel a 171-180 közötti tartományt foglalta magában. Miután a találkozó 90:90-es döntetlenre állt a túlórázást megelőzően, ez egy igazán jó választásnak bizonyult. Ezt a tippet még a találkozó kezdését megelőzően küldte játékba nyertesünk. A találkozó egyébként - magyar idő szerint – múlt vasárnap éjjel kezdődött el, de a plusz játék miatt hétfő hajnalban - 100:98-as vendégsikerrel - ért véget, emiatt kerülhetett be heti válogatásunkba. A vizsgált időszakban véget ért hosszútávú (outright) fogadások közül egy tenisz sorozatról - ATP-vb – emlékezünk meg még ezúttal. A Stefanos Tsitsipas győzelmével záruló tornán 14,25-14,75-szeres szorzóval gazdagodtak a görög ifjú sikerében már előzetesen is bízók.

 

 

Ráadásként ezúttal két fogadást választottunk ki. Az első egy 3-as kötés (Eredő odds: 529,38), amelyben kizárólag Eb-selejtezős „Pontos végeredmény” tippek kaptak helyet. Mind a három találkozó szombat 20:45-kor kezdődött, így fogadónk három összecsapás történéseit egy időben kísérhette figyelemmel. További azonosság, hogy mind a három győztes gárda kvalifikációs csoportjának az élén végzett a küzdelmek végeztével, tehát az aktuális meccs esélyese volt, ám mint az látszik, mindegyikük más-más különbséggel nyerte meg a maga csatáját. Elsőként a horvátok – Ivan Perisics 74. játékpercben szerzett góljával – érték el a fogadónk által remélt eredményt a korábban előnyhöz jutó, de ekkor már emberhátrányban játszó szlovákok ellen, majd a németek meccsén Toni Kroos második találatával alakult ki jó eredmény a (83. minutumban), nyolc perccel azután, hogy a fehéroroszok büntetők hibáztak, míg utolsóként – a 88. percben – a Sevillában légióskodó Munas Dabbur szépítő gólja kellett ahhoz, hogy minden stimmeljen játékosunk számára. Íme egy recept ahhoz, hogy miként lehet három lépésben 500 feletti eredő oddsot elérni:

 

 

 

Labdarúgás

Eb-selejtező

Németország - Fehéroroszország

Pontos végeredmény

Németország 4:0

5,50

Labdarúgás

Eb-selejtező

Izrael - Lengyelország

Pontos végeredmény

Lengyelország 2:1

8,75

Labdarúgás

Eb-selejtező

Horvátország - Szlovákia

Pontos végeredmény

Horvátország 3:1

11,00

 

 

 

A második választás egy 8-as kötés (Eredő odds: 438,8), amelyben két selejtező szerepel az előbbi 3-as kötésből – igaz itt más megközelítésben érkezett be tipp rájuk -, míg a további hat meccs Afrikában rendezett kvalifikációs összecsapás. Az utóbbi hat tippben az a közös, hogy minden esetben az előzetesen esélyesebbnek tartó fél sikerére szólt a nyertesünk tippje – tehát itt sem kockáztatott fogadónk -, ám így együtt a két magasabb szorzóval több mint négyszázszoros visszafizetést értek.

 

 

 

Labdarúgás

Eb-selejtező

Horvátország - Szlovákia

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

3,65

Labdarúgás

Eb-selejtező

Izrael - Lengyelország

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Vendég és igen

4,70

Labdarúgás

Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező

Madagaszkár - Etiópia

1X2

Madagaszkár

1,70

Labdarúgás

Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező

Ruanda - Kamerun

1X2

Kamerun

1,75

Labdarúgás

Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező

Guinea - Namíbia

1X2

Guinea

1,70

Labdarúgás

Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező

Kongó - Bissau-Guinea

1X2

Kongó

1,70

Labdarúgás

Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező

Csád - Mali

1X2

Mali

1,70

Labdarúgás

Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező

Uganda - Malawi

1X2

Uganda

1,75

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők