Hendikep-parádé!

Ezúttal a 2020. szeptember 28. és október 4. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 1 170 lett − az alábbi 2-es kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Libertadores Kupa

Olimpia Asuncion - Santos SP

1. félidő - Pontos eredmény

Döntetlen 2:2

65,00

Labdarúgás

Libertadores Kupa

Tigre - Guarani Asuncion

Pontos végeredmény

Guarani Asuncion 3:1

18,00

 

 

Ezúttal két péntek hajnalban rendezett Libertadores Kupa-mérkőzés történéseihez kapcsolódó jó tipp elegendő volt ahhoz, hogy valaki heti rekorder szelvényünk büszke tulajdonosa legyen. Mind a két tipp az 1-es kötések rovatunkban gyakran felemlegetett Pontos végeredmény fogadási lehetőség révén születhetett meg, igaz az egyik annak az 1. félidőre vonatkozó változatában. Az olykor dél-amerikai BL-ként is nevezett sorozatban a csoportmeccsek zajlanak, már csak a záróforduló van hátra. A G kvartett élén jelenleg a még veretlen brazil Santos áll, amely az első négy fordulót 5:2-es gólkülönbség mellett tudta le, míg a paraguayi Olimpia Asuncion az 5. fordulót megelőző négy fellépéséből csupán egyet nyert meg úgy, hogy ez idő alatt 4:4-es volt a lőtt, illetve kapott góljainak száma. Mint az látható egyik fél sem szórta korábban számolatlanul a gólokat, fogadónk mégis félidei 2:2-t jósolt tippjével erre a párharcra. És mennyire jól tette! A találkozón a vendégek már a 14. percben előnyhöz jutottak Carlos Sanchez tizenegyesből szerzett találatával, majd a házigazda részéről Jorge Recalde duplázott (22’ és 33’), míg a Marinho a 40. minutumban újra egálra hozta a félidei állást, ami tökéletesen megfelelt játékosunknak: 65-ös oddsot ért. A meccset végül Kaio Jorge 58. percében szerzett góljával a Santos nyerte meg 3:2-re. A másik, fogadónk szelvényére felvett mérkőzést a B csoportban rendezték. Az argentin Tigre első négy fellépésén csupán egy pontot kapart össze, 2 lőtt 9 kapott találat mellett, miközben a paraguayi Guarani Asuncion már biztos továbbjutóként (7 pont 7:4-es gólkülönbség) várta az otthon már 4:1-re legyőzött riválisát. Utóbbi esetben viszonylag könnyen elképzelhető volt a nyertesünk által favorizált végeredmény, amely az alábbi módon alakult ki – gólszerzők és gólpercek: Pablo Magnin 36’, illetve Jhohan Romana 19’, Jose Ignacio Florentin Bobadilla 54’, Cecilio Dominguez 86’. Az ezért a jó tippért kapott 18-as szorzó is hozzájárult a közel 1200-szoros (!) eredő oddshoz.

 

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 100-as oddsot ezúttal egy spanyol bajnokihoz − Celta Vigo - Barcelona – kapcsolódóan ért el három fogadónk is, mégpedig a találkozó kezdete előtt feladott azonos tippel. A nyerő fogadási piac a Büntetőlap-szám (pontosan) volt ezúttal, a jónak bizonyuló kimenetel pedig a „11”. A katalánok által 3:0-ra megnyert találkozón a Celta játékosai 5 sárgalapot kaptak, a Barcelonából Clement Lenglet a második figyelmeztetése után kiállításra került, míg pályán maradt játékostársainak 4-szer mutatta fel a játékvezető a „halványabbik” figyelmeztető-kártyát. A további – nem labdarúgó – eseményeknél egy rögbi-mérkőzéshez − North Harbour – Tasman (Rögbi Unió, Mitre 10 Kupa) − köthető tipp ért a legtöbbet (55-ös nyereményszorzó). Ebben az esetben a Nyertes különbség volt az a fogadási lehetőség, amelynél a „Hazai csapat 14-nél több ponttal nyer” kimenetel ért ennyit, miután a találkozón a North Harbour 40:24-re győzte le ellenlábasát. Szintén egy előzetes tippről van szó ebben az esetben is. A múlt héten véget érő hosszú távú (outright) fogadások közül egy golftorna győztesére fogadva lehetett a legnagyobb nyertes szorzót (21,00) elérni: a Corales Puntacana Resort & Club Championship idei megmérettetésén az amerikai Hudson Swafford bizonyult a legjobbnak, az ő sikere kamatozott ilyen jól.

 

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást mutatunk be. Az első 4/5-ös kombináció (a feltett tét 1 776,35-szerese járt vissza), amelyben fogadónk hendikep piacokot között válogatva alkotott nagyot. Úgy tűnik, hogy első megközelítésben mind a négy kiválasztott mérkőzés esetében fölényes (legalább 3 gólos) hazai sikert várt, ám kételyei lehettek a spanyol bajnoki kapcsán, így annál az összecsapásnál beépített még egy 0:1-es hendit is a kombinációba. Ez természetesen kötéstiltással is együtt járt. Miután minden esetben főlényesen győzött az otthon játszó fél (RB Leipzig – Schalke 4:0, Clermont - Rodez Aveyron 3:0, Auxerre - AC Ajaccio 5.1, Real Sociedad – Getafe 3:0) játékosunk tarolt kombinációjával. A jobban fizető 4-es kötést tartalmazó soránál az eredő odds 2 569,56 volt! A nyertes fogadások között válogatva kiderült, hogy nyertesünk ezen tippjeit 3/5-ös kombinációban is feladta, amellyel a kockáztatott tétjét 337,52-szeresen kapta vissza még pluszban.

 

 

Labdarúgás

Bundesliga 1.

RB Leipzig - Schalke

Hendikep 0:2

RB Leipzig

2,66

Labdarúgás

Francia 2.

Clermont - Rodez Aveyron

Hendikep 0:2

Clermont

7,00

Labdarúgás

Francia 2.

Auxerre - AC Ajaccio

Hendikep 0:2

Auxerre

12,00

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Real Sociedad - Getafe

Hendikep 0:2

Real Sociedad

11,50

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Real Sociedad - Getafe

Hendikep 0:1

Real Sociedad

4,40

 

 

A második választásunk egy 3-as kötés (eredő odds: 779), amely azt követően került látókörünkbe, hogy az utólagosan őrültnek elnevezett hétvégi Premier Liga-forduló mérkőzései után kutakodtunk. Az kiderült, hogy a kirívó pontos végeredményekre a fogadóink közül senki sem adott jó tippet előzetesen, illetve a mérkőzés korai szakaszában (élőben) sem, ám egy fogadónk más módon (más piacokkal) mégis nagyon jól jött ki a hétvégi angol őrületből. Csak a rend kedvéért álljanak itt az érintett találkozók eredményei: Arsenal - Sheffield Utd. 2:1 (0:0); Manchester Utd. – Tottenham 1:6 (1:4) ... a találkozó első gólját a hazaiak részéről Bruno Alves szerezte tizenegyesből a 2. percben.; Leeds - Manchester City 1:1 (0:1).

 

 

Labdarúgás

Premier Liga

Arsenal - Sheffield Utd.

Pontos végeredmények

Arsenal 2:1, 3:1, 4:1

4,10

Labdarúgás

Premier Liga

Manchester Utd. - Tottenham

Mérkőzés alakulása

Hazai szerzi az 1. gólt és vendég

19,00

Labdarúgás

Premier Liga

Leeds - Manchester City

Mérkőzés alakulása

Vendég szerzi az 1. gólt és döntetlen

10,00

 

 

A harmadik választásunk egy 6-os kötés (eredő odds: 494,1), amelyben az NB I hétvégi, 6. fordulójában szereplő bajnokikra adott tökéletes tippeket mutatunk be. Ez a kör bőven hozott meglepetésnek nevezhető eredményeket, így nem csoda, hogy a hat remek találat közel ötszázszoros visszafizetést ért szakértő nyertesünknek.

 

 

Labdarúgás

NB I

Diósgyőr - Paks

1X2

Paks

3,60

Labdarúgás

NB I

Mezőkövesd - Kisvárda

1X2

Kisvárda

4,00

Labdarúgás

NB I

Fehérvár - Újpest

1X2

Fehérvár

1,60

Labdarúgás

NB I

ZTE - Honvéd

1X2

Honvéd

3,40

Labdarúgás

NB I

MTK - Budafok

1X2

Budafok

4,35

Labdarúgás

NB I

FTC - Puskás Akadémia

1X2

FTC

1,45

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők