Hétezer feletti nyertes eredő oddsról tudósíthatunk!

Ezúttal a 2019. augusztus 26. – szeptember 1. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 7 246,59 (!) lett − az alábbi 8-as kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Holland bajnokság

Sparta Rotterdam - Ajax

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Vendég és igen

2,05

Labdarúgás

Francia bajnokság

Strasbourg - Monaco

1X2

Döntetlen

3,00

Labdarúgás

Olasz A

Lazio - Roma

1X2

Döntetlen

3,45

Labdarúgás

Premier Liga

Everton - Wolverhampton

1X2

Everton

2,20

Labdarúgás

Premier Liga

Arsenal - Tottenham

1X2

Döntetlen

3,60

Labdarúgás

Bundesliga 1.

E. Frankfurt - Düsseldorf

Hendikep 0:1

Döntetlen

3,70

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Bremen - Augsburg

Hendikep 0:1

Döntetlen

3,70

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Atl. Madrid - Eibar

Hendikep 0:1

Döntetlen

3,15

 

 

Míg a közelmúltban rendre az aktuális hetek első napján találtuk meg a rekorder szelvényünket, addig most egészen vasárnapig kellett várni a legjobb nyertes fogadás megszületésére. Megérte, hiszen - mint az a címből is kiderül – nyolc jó tippel „szenzációs összeredményt” (nyertes eredő oddsot) ért el egy játékosunk. Nyertesünk három különböző fogadási piacot variálva lett a fogadásával az elmúlt hét bajnoka. Nézzük a részleteket. A legkorábban kezdődő holland bajnokit megelőzően még mind a két mérkőző fél veretlen volt, ám azt követően már csak a BL-ben is vitézkedő Ajax maradt az. Egy órányi játékidőt követően a vendégek már négy góllal is vezettek, erre csupán egy érkezett válaszul, ám utóbbi találattal teljesült nyertesünk szelvényén szereplő, egyetlen összetett fogadási lehetőségben szereplő mindkét kitétel. Négy esetben hagyományos, 1X2-es fogadási lehetőség volt a nyerő a fogadásában. A Wolverhampton a szezon első három fordulójában egyaránt döntetlent játszott a Premier Ligában, így előzetesen csábítónak tűnt egy újabb iksz bejelölése, ám fogadónk bízott az Everton gárdájában, és bejelölte a hazai sikert. A találkozón háromszor jutott előnyhöz a házigazda és mivel utoljára már nem érkezett válasz a vendégek részéről, így neki lett igaza. A további három bajnoki viszont nem dőlt el. Rómában - az év két legfontosabb meccse közül az elsőn – nem bírtak egymással a felek, és meglepőnek korántsem nevezhető 1:1-es döntetlennel zárult a városi derbi. A másik két mérkőzés egyaránt 2:2-es végeredménnyel zárult, de míg a francia élvonalban továbbra is nyeretlen Monaco kétszer is vezetett, úgy lett iksz, addig a Tottenham 2:0-s előnyt herdált el a Londonban oly fontosnak számító meccsen. A remek szelvény három hendikepes fogadási sorral vált teljessé. Amennyiben fogadónk figyelemmel kísérte az érintett mérkőzések alakulását, jócskán izgulhatott: a Düsseldorf például előnyt szerzett a Frankfurt ellen, ám a házigazda két második félidei góllal a maga javára fordította a meccset.  A másik Bundesliga 1.-es meccsen a Bremen az 1. félidőben kétszer is előnyhöz jutott, ám az Augsburgnak mid a két esetben sikerült egalizálnia az állást. A 67. percben esett hazai találatra viszont már nem tudtak válaszolni. A fogadásban szereplő nyolc mérkőzés közül utolsóként a spanyol bajnoki ért véget. Az összecsapás 19. percében már 2:0-ra vezetett az Eibar, így a madridiak számára veszni látszott a meccs - fogadónk nagy bánatára.  Ám Diego Simeone – mint korábban oly sokszor – újfent sikerrel fanatizálta csapatát, amely egy 90. percben szerzett találattal egygólos győzelmet aratott. Pontosan olyan különbségű siker született, amilyenre szüksége volt játékosunknak is ahhoz, hogy – jó ezt ismételni – több mint hétezerszeresen kapja vissza feltett tétjét.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 135-ös oddsot ezúttal egy Angol Nemzeti Ligában megrendezett bajnokihoz - Notts County - Chorley – kapcsolódóan lehetett elérni, mégpedig élő fogadásban. A mérkőzés összességében hat találatot hozott, a Notts County 5:1-re győzött. A találkozó úgy indult, hogy a Chorley már a 9. percben vezetést szerzett, ám a házigazda a 30. és a 71 perc között ötöt „vágott”, és így végül magabiztosan söpörte be mind a három pontot. Pontos eredményként ezúttal ezt a nem szokványos végeredményt kellett megfogadni a mérkőzés nagyon korai szakaszában ezért az egészen kiváló oddsért. Száz feletti (105-ös) nyereményszorzót találtunk egy görög bajnokihoz - Panathinaikosz - OFI – köthetően is. Itt is azt kellett eltalálni azt élő fogadás keretében, hogy az OFI meglepetésre vendégként „pontosan” 3:1-re fogja legyőzni a Panathinaikoszt. A meccs jegyzőkönyvében látható, hogy a házigazda 10 játékossal fejezte be a meccset, de nem ezen múlt a hazai fiaskó: a vendégek a 33. és az 58. perc között három egységnyi előnyt építettek ki maguknak, míg a szépítő gól a 85. minutumban született meg, és majd csak ezt követően villant a piros lap... A nem labdarúgó-mérkőzésekre vonatkozó fogadások közül egy tenisz-mérkőzéshez köthető a legmagasabb nyertes odds, mégpedig a comói férfi torna keretében megrendezett G.M. Moroni - Gon. Escobar találkozóhoz. Ennél a párharcnál a 2. játszma eredményének az eltalálása „fizetett jól”: 35-ös szorzó. Gon. Escobar a 6:0-ra megnyert első játszma utána másodikban „csak” 6:1-re győzött. A múlt héten véget érő hosszútávú (outright) fogadások közül a  Vuelta a Espana 6. szakasz győztesének eltalálásával lehetett a legtöbbre jutni: a második hegyi befutós szakaszon hazaért a „szökés”, a spanyol Jesús Herrada Lopez győzelme 19,50-es nyereményszorzóval volt párban.

 

 

Ráadásként ezúttal két fogadást emeltünk ki. Az első egy Trixie kombináció (nyertesünk a befizetett tétjének 243,75-szeresét nyerte vissza), amelyben a jellemzően inkább önálló fogadásként játszott „Pontos végeredmény” fogadási lehetőségre alapozva készült egy jó játék. Fogadónk kiválasztott három olyan mérkőzést, amelyekről úgy vélte, hogy egyaránt 2:2-es eredménnyel zárulnak. Két esetben teljesült a várakozása – a Stoke már 2:0-ra is vezetett, onnan lett egál, majd tizenegyesekkel összejött a továbbjutás is, míg a Lens kétszer is hátrányból egyenlített, hogy aztán az idegőrlő büntetőpárbajt megnyerje -, ám a harmadik összecsapáson csupán egy gól esett (ezt a Southampton szerezte). Összességében azért így is jól kamatozott ez a válogatás.

 

 

Labdarúgás

Angol Liga-kupa

Fulham - Southampton

Pontos végeredmény

Döntetlen 2:2

12,75

Labdarúgás

Angol Liga-kupa

Leeds - Stoke

Pontos végeredmény

Döntetlen 2:2

16,25

Labdarúgás

Francia Liga-kupa

Lens - Clermont

Pontos végeredmény

Döntetlen 2:2

15,00

 

 

 

A másik választásunk egy 6/8-as kombináció (a feltett tét 135,13-szerese került vissza a fogadónk számlájára), amelyben a hagyományos, 1X2-es fogadás első félidőre vonatkozó változata vitte a prímet, illetőleg egy esetben hibát is hozott.  Ennek a fogadási lehetőségnek az „előnye”, hogy jellemzően nagyobb nyereményszorzót lehet elérni az esélyesebbnek számító csapatra fogadva, mint abban az esetben, ha az adott meccsen a végeredményre fogadnánk. (Tippeléskor azért nem árt arra is gondolni, hogy a favorit csapatok egy játékrész alatt nem mindig tudják feltörni esélytelenebbnek vélt ellenfelük védelmét, így a döntetleneket sem kell teljesen "temetni"…) Vegyük sorba itt is a történéseket, röviden. A két, előzetesen esélyesebbnek vélt francia gárda „jó ütemben” szerzett vezetést - Marseille 31’, Lille 37’ -, a hazai másodosztályú meccsek első félideje közül kettőnek (Haladás – Budaörs, Vasas - Kazincbarcika) az első félideje nem hozott gólt, a harmadik is csupán egyet, amelyet a Gyirmót szerzett – nyertesünk szomorúságára. A két „Félidő/végeredmény” típusú fogadási lehetőséggel megjátszott BL-találkozó első játékrésze szintén gól nélkül zárult, majd győztesként mind a két esetben a fogadó által favorizált gárda került ki. Az egyetlen gólszámos fogadási sor sikeréhez az kellett, hogy a két BL-indulásért hajtó gárda együttesen ne szerezzen három, vagy ennél több gólt. Ezen a meccsen a mai írásunkban elsőként említett holland gárda, az Ajax kétszer is mattolta ellenfelét, miközben az APOEL egyszer sem tudott válaszolni. Így legalább nyolc tippből hét „ült”.

 

 

Labdarúgás

Francia bajnokság

Nice - Marseille

1. félidő - 1X2

Marseille

2,80

Labdarúgás

Francia bajnokság

Lille - St-Etienne

1. félidő - 1X2

Lille

2,60

Labdarúgás

NB II

Haladás - Budaörs

1. félidő - 1X2

Döntetlen

2,15

Labdarúgás

NB II

Gyirmót - Csákvár

1. félidő - 1X2

Csákvár

3,60

Labdarúgás

NB II

Vasas - Kazincbarcika

1. félidő - 1X2

Döntetlen

2,25

Labdarúgás

BL-selejtező

Ajax - APOEL Nicosia

Gólszám 2,5

Kevesebb, mint 2,5

2,70

Labdarúgás

BL-selejtező

FC Bruges - LASK Linz

Félidő/végeredmény

Döntetlen/FC Bruges

4,20

Labdarúgás

BL-selejtező

Slavia Praha - CFR Cluj

Félidő/végeredmény

Döntetlen/Slavia Praha

3,75

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők