Holtversenyes első hely, szenzációs környezetben

Ezúttal a 2020. június 22. és június 28. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 1 625 lett − az alábbi 2-es kötésben találtuk meg.

 

 

Kosárlabda

Kínai bajnokság

Sichuan - Shandong

Nyertes különbség

Hazai csapat 10-nél több ponttal nyer

65,00

Kosárlabda

Kínai bajnokság

Liaoning - Zhejiang Chouzhou

Nyertes különbség

Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer

25,00

 

 

Szombat délelőtt született meg a heti rekorder szelvényünk, amelyben két kínai kosárlabda bajnoki eredményének jó behatárolása révén értek el kiemelkedő eredményt fogadóink. Nem véletlen a többesszám használata, hiszen ketten is azonos tippet küldtek játékba, igaz a tét különböző volt. A fogadásra felajánlott piacok közül a Nyertes különbség fogadási lehetőségre esett a választásuk, ami egy hat kimeneteles fogadási forma. A két részből álló fogadásnál első lépésben azt kell meghatározni, hogy a párosításban elől álló (Hazai csapat), vagy a második helyen álló (Vendégcsapat) fél győz a meccsen, továbbá még ehhez kapcsolódóan a siker mértékét is be kell határolni, mégpedig az alábbi három kategória szerint: 1-5 ponttal, 6-10 ponttal, illetve 10-nél több ponttal nyeri meg az aktuális összecsapást az előzetesen győztesnek vélt résztvevő. Ezúttal két fölényes győzelem eltalálása ért ilyen sokat.

 

Az idei a 25. szezon a kínai profi kosárlabda-bajnokságban (CBA), amelyben június 20-tól, immár a második szakasz mérkőzéseivel folytatódnak a küzdelmek a koronavírus miatti kényszerszünetet követően. A Sichuan – Shandong (79:68) találkozó résztvevői közül a vendégek az első szezon óta tagjai a mezőnynek, míg a házigazda 2013-ban csatlakozott be. A mai napig összesen 16-szor találkoztak bajnokin, ám beleértve a mostani meccsüket is, csupán 5 Sichuan-siker született. A korábbi győzelmek közül a legnagyobb különbségű 7 pontos volt, emellett egyszer 4, illetve kétszer 2 pontosat regisztráltak még. Nyertesünk nagyon jól érzékkel választotta tehát ki azt a meccsüket, amelyet a Shandong a legnagyobb ponthátrány mellett veszített el, ezáltal jutott egészen remek, 65-ös nyertes szorzóhoz. Ezen a találkozón egyébként a 3. negyed hozta meg a kellő fölényt a házigazda (de főként fogadóink) számára: 19:21, 19:18, 22:11, 19:18. Játékosaink a másik szelvényen szereplő összecsapáson az előző szezonban az alapszakasz 2. helyén végző, a rájátszásban csak az elődöntőben elbukó Liaoning kínos hazai vereségét prognosztizálta tippjével. Liaoning - Zhejiang Chouzhou párharcban a liga két alapítótagja találkozott egymással, csatájukat a közelmúltban szinte mindig az aktuális házigazda nyerte meg. (A mostanit megelőző 11 meccsükből például csupán egyszer tudott győzni a vendégként fellépő gárda.) Egyébként a pandémia miatti szünet előtt, még január 21-én éppen egymás ellen léptek parkettre, és akkor ugyanebben a felállásban 100:90-es hazai siker született. Úgy tűnik a kényszerű szünet a vendégeknek tett inkább jót, hiszen az első három játékrészben remekelve ezúttal nyerni tudtak 101:90-re (20:24, 14:20, 27:33, 29:24). Ez a siker ennél a fogadási lehetőségnél 25-ös oddsot ért − ritkaságából fakadóan. Ez a két jó tipp együtt ért ezerhatszáz feletti eredő oddsot.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 100-as oddsot ezúttal két sporteseményhez kapcsolódóan is találtunk. Sokak számára talán meglepő, de a kettő közül egyik sem volt labdarúgó-mérkőzés. Az egyik egy új-zélandi kosárlabda bajnoki − Franklin Bulls - Southern Huskies −, a másik pedig egy 3 x 10 perces Comet Divíziós jégkorong csata: Sztalker - Krasznyije Krilja. Az első esetben a Pontszám tartomány (rendes játékidő) fogadási piac „121-130 között” kimenetele, míg a másodikban az 1X2 + Gólszám 7,5 fogadási lehetőség „Hazai és kevesebb” kimenetele volt a nyerő. Az új-zélandi bajnoki résztvevőiről annyit érdemes tudni, hogy az ottani profi liga (NBL) a két legfrissebben regisztrált tagjáról van szó, miután a Franklin Bulls csak ettől az évtől tagja a mezőnynek, míg a Southern Huskies tavaly kapcsolódott be a sorozatba. Ők ketten hozták össze a június 23-án indult sorozatban az eddigi legkevesebb pontot hozó meccset, amelyet az abszolút újonc 63:59-ra (16:13, 8:12, 22:17, 17:17) nyert meg. Ezt a kimenetelt ketten is megfogadták még a találkozó megkezdését megelőzően. Az orosz hoki meccs esetében viszont élőben fogadva jutott valaki hozzá a kerek százas nyereményszorzóhoz, mégpedig egy nagy fordulatot hozó találkozó történéseit figyelemmel kísérve. (A Krasznyije Krilja az első játékrészben három gólt ütött, innen állt fel két 2:0-s harmadot hozva a Sztalker.) Önálló fogadásként a labdarúgó-mérkőzések közül egy portugál bajnokihoz − Benfica - Santa Clara – kapcsolódó tipp ért a legtöbbet az elmúlt héten. Élőben fogadva két fogadónk is arra tippelt – 1X2 alapon −, hogy tovább folytatódik a bajnoki címvédő júniusi vesszőfutása, és otthon el fog vérezni az egyébként átlagosat nyújtó Santa Clarával szemben. Így történt, a végeredmény 3:4 lett (gólpercek: 44’ 0:1, 50’ 1:1, 57’ 1:2, 63’ 2:2, 65’ 3:2, 81’ 3:3, 90 + 5’ 3:4).

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást választottunk ki. Az első egy kizárólag labdarúgó mérkőzésekre szóló tippeket tartalmazó 6-os kötés (Eredő odds: 1 422,38) – mielőtt még valaki azt gondolná, hogy a múlt héten ennek a sportágnak az eredményeire nem volt érdemes fogadni −, amelyben fogadónknak sikerült hat pontosztozkodással záruló bajnokit egy fogadáson belülre összeválogatnia. Az ezernégyszáz feletti eredő odds igazán megsüvegelendő teljesítmény, ám a különlegességét ezúttal az adja, hogy nyertesünk hétszer is játékba küldte ezt a szelvényt!

 

 

Labdarúgás

Svéd 3., Északi csoport

Haninge - Taby

1X2

Döntetlen

3,65

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Villarreal - Sevilla

1X2

Döntetlen

3,45

Labdarúgás

Cseh 2.

Pardubice - FC Hradec Kralove

1X2

Döntetlen

3,35

Labdarúgás

Török bajnokság

Alanyaspor - Trabzonspor

1X2

Döntetlen

3,35

Labdarúgás

Izraeli 2., felsőház

Hapoel Rishon Lezion - Hapoel Katamon

1X2

Döntetlen

3,30

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Leganes - Granada

1X2

Döntetlen

3,05

 

 

A második választásunk egy 5-ös kötés (Eredő odds: 1 131,26), amelyben kiemelt bajnokságok mérkőzései kapták a főszerepet. A virtuális szelvényen négy esetben az előzetesen esélyesebbnek tartott fél sikerére szólt az alaptipp, ám fogadónk jó érzékkel más módon fogadott a Barcelona Celta Vigo elleni, meglepő döntetlennel záruló (2:2) bajnokijára. Itt kevésbe kellett aggódnia játékosunknak a jó eredményért, hiszen a katalánok meccsének második félidejében egy F. Smolov – L. Suarez gólváltás révén viszonylag hamar nyertessé vált a fogadás vonatkozó sora. Az este fél nyolckor kezdődő találkozók közül a Cagliari meccsén a 60. percben, 3:1-es állásnál már „jól állt” az oda vonatkozó tipp (utána még volt egy gólváltás úgy lett a végeredmény 4:2), viszont az Osasuna csak a 90 + 6 percben szerzete meg a győztes gólt, a 2:1-gyel záruló mérkőzésen. Későbbi nyertesünk számára a folytatásban is maradtak bőven izgalmak, hiszen a Fiorentina a félidőben – egy szépségdíjas F. Ribery-góllal – vendégként még előnyben volt, ám a Lazio a 83. percre fordulva a maga javára fordította az állást, míg az utolsóként kezdődő Atl. Madrid – Alavés (2:1) összecsapáson a vendégek szépítő találata a 90 + 3 percben esett (Joselu büntetőjéből). Azon nem érdemes vitatkozni, hogy valaki számára nagyon megérte ennyi rizikós, ám jó irányba váltó pillanatokat átélni.

 

 

Labdarúgás

Olasz A

Cagliari - Torino

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

5,25

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Atl. Madrid - Alavés

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

4,30

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Osasuna - Leganes

1X2 + Gólszám 1,5

Hazai és több

4,15

Labdarúgás

Olasz A

Lazio - Fiorentina

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

3,50

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Celta Vigo - Barcelona

2. félidő - Mindkét csapat szerez gólt?

Igen

3,45

 

 

A harmadik választásunk egy 2/8-as kombináció (a feltett tét 125-szöröse járt vissza), amelyben Pontos végeredmény piacra kitalált, nem szokványos fogadást mutatunk be. Fogadónk kiválasztott négy meccset és mindegyik esetében hozzárendelt két-két számszerű eredményt. Két esetben bekövetkezett az általa várt 4:1-es végeredmény, így egyetlen nyertes 2-es kötésében az eredő odds 3 000.

 

 

Labdarúgás

Olasz A

Genoa - Parma

Pontos végeredmény

Parma 4:1

100,00

Labdarúgás

Olasz A

Genoa - Parma

Pontos végeredmény

Parma 4:2

100,00

Labdarúgás

Lengyel bajnokság, alsóház

Wisla Krakkó - Wisla Plock

Pontos végeredmény

Wisla Krakkó 4:2

60,00

Labdarúgás

Lengyel bajnokság, alsóház

LKS Lodz - Gornik Zabrze

Pontos végeredmény

Gornik Zabrze 4:2

55,00

Labdarúgás

Svájci 2.

Aarau - Wil

Pontos végeredmény

Aarau 4:2

50,00

Labdarúgás

Svájci 2.

Aarau - Wil

Pontos végeredmény

Aarau 4:1

30,00

Labdarúgás

Lengyel bajnokság, alsóház

Wisla Krakkó - Wisla Plock

Pontos végeredmény

Wisla Krakkó 3:2

25,00

Labdarúgás

Lengyel bajnokság, alsóház

LKS Lodz - Gornik Zabrze

Pontos végeredmény

Gornik Zabrze 3:2

23,00

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők