Jó-jó, de mindig lehet még variálni rajta egy kicsit

Ezúttal a 2020. március 9. és 15. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 905,51 lett − az alábbi 6-os kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Dél-afrikai FA Kupa

TS Sporting FC - Bloemfontein Celtic

1X2

Döntetlen

3,25

Labdarúgás

Fehérorosz Kupa

Isloch Minszk - Dinamo Breszt

1X2

Döntetlen

2,90

Labdarúgás

Orosz 2.

Csajka Peszcsanokopszkoje - Kurszk

1X2

Döntetlen

3,05

Labdarúgás

Török bajnokság

Trabzonspor - Istanbul Basaksehir

1X2

Döntetlen

3,50

Labdarúgás

Török 2.

Adanaspor - Keciörengücü

1X2

Döntetlen

3,00

Labdarúgás

Török 2.

Menemen Bld. Spor - Istanbulspor

1X2

Döntetlen

3,00

 

 

Hiába voltak hétközben előzetesen jónak tűnő lehetőségek a tétlapon, a labdarúgó bajnokságok, kupasorozatok sorozatos berekesztése miatt napról-napra egyre szűkülő fogadási kínálat ellenére csak vasárnap délután született meg a heti rekorder szelvényünk. Mint az az alábbiakból kiderül, fogadónk olyan szemmel böngészhette át a választékot, hogy kizárólag azokat a meccseket kereste, amelyekről azt feltételezte, hogy döntetlennel zárulnak majd a rendes játékidőt követően. Így utólag próbáljuk meg megfejteni azt, vajon mi indokolhatta pont ennek a hat meccsnek a kiválasztását! Játékosunk két, délután egy órakor elrajtoló mérkőzést vett szemügyre nyitásként, amelyek kezdését megvárta és azt követően ezekre a bajnokikra élő fogadás keretében rakta meg az ikszet. Amennyiben a Csajka Peszcsanokopszkoje - Kurszk orosz 2. osztályú meccshez keresett tabella-információkat, akkor azt láthatta, hogy ebben a ligában a vendég gárda kiemelkedően a legtöbb olyan meccset játszotta, amely nem dőlt el (5-13-8). Vendéglátója jelenleg jobb nála ugyan (nem sokkal), továbbá az is kiderülhetett fogadónk számára, hogy ősszel fordított felállásban 1:1-re végeztek. Ezek fényében ebben a párharcban tehát elképzelhető volt a keresett eredmény. Végül a mérkőző felek hasonlóan zártak, mint tavaly augusztusban, a találkozón csak rövid ideig (a 25. és 37. perc között) nem állt jól nyertesünk számára az eredmény.

 

A fehérorosz kupameccsel kapcsolatban kicsit már más volt a kiinduló helyzet. A Dinamo Breszt – amely gárda tavaly, több mint egy tucatnyi évet követően letaszította a bajnoki trónról a BATE Boriszovot – jól kezdte a szezont, Szuper Kupa-meccsen legyőzte a Sahtar Szoligorszkot (2:0). Ezt követte a negyeddöntő első felvonása, amelyet a 2019-es évad 5. helyezettje, az Isloch Minszk vendégként megúszott nála kapott gól nélkül, igaz nem is szerzett egyet sem. A visszavágó talán emiatt sejtethetett szoros csatát, illetőleg az is kikereshető a vonatkozó statisztikákból, hogy a két gárda hasonló felállásban megvívott utolsó bajnoki fellépése 1:1-el zárult. Fogadónk ebben az esetben is bevállalta az ikszet, amivel jól járt, hiszen ezúttal sem született egyetlen találat sem (büntetőkkel végül a bresztiek léptek tovább). Érdekességként megemlítjük, hogy bajnoki címvédő ezt a meccset követően rendezett első ligameccsén is döntetlent játszott. Vajon a folytatásban is botladozni fog, vagy visszatalál a helyes útra? (Egy rövid kitérő. Fehéroroszországban a megszokottól kissé eltérően rendezik a bajnokságot, illetőleg a nemzeti kupasorozatot. A pontvadászat tavaszi-őszi rendszerű, míg a kupában őszi-tavaszi a menetrend. Ezért fordulhat az elő, hogy az Európában – a cikk írásának idején – egyedüliként még funkcionáló bajnokság nemrégiben rajtolt el, miközben a másik ottani sorozatban már az elődöntőknél tartanak.)

 

E két meccs kezdetét követően egy órával indult útjára a dél-afrikai kupameccs, illetőleg a török élvonal idei egyik legnagyobb rangadója, további 30 perccel később a két szintén onnan szerepeltetett 2. osztályú bajnoki is, amelyekre már kezdésüket megelőzően megadta tippjeit játékosunk. Haladjuk is ilyen sorrendben. Dél-Afrikából viszonylag kevés labdarúgó információ érkezik hozzánk, ám azt némi utánajárással ki lehet deríteni, hogy a Bloemfontein Celtic az élvonal egyik középcsapata, míg vendéglátója egy osztállyal lejjebb a kiesés ellen küzd. Azt is tudni lehet még, hogy a TS Sporting FC a kupában mindig nagyon felszívja magát: az előző két körben egyaránt vendégként, „túlórázást” követően jutott tovább. A legjobb 16 közé jutásért vívott összecsapáson a 2. vonal jelenlegi listavezetőjét (Ajax Cape Town) búcsúztatta el tizenegyesrúgásokat követően, míg legutóbb a jó nevű Happy Wanderers szurkolóinak a kedvét vette el egy hosszabbításban kiharcolt győzelemmel. A bő osztálykülönbség ellenére azért benne volt a pakliban az iksz is. Tényleg így is zártak: a vendégek szereztek vezetést a találkozó 54. percében, ezt 14 minutummal később egalizálta a Sporting, de a nagy álomutazás véget ért a számukra, miután az idegek harcát ezúttal ők bírták kevésbé (tizenegyeseket rúgtak és kikaptak: 2:3).

 

Törökországból a jelenlegi listavezető Trabzonspornak és első számú üldözőjének, az azonos pontszámmal álló Istanbul Basaksehirnek a bajnoki cím szempontjából oly fontos derbije került játékosunk látókörébe. Egy ilyen jellegű meccsekről általánosságban elmondható, hogy jellemzően az óvatosság kerül előtérbe, hiszen egy vereség révén nagy hátrányba kerülne közvetlen riválisával szemben az, aki nem koncentrált megfelelően. Most sem történt ez másként, csupán két találat esett – a vendégek az 56. percben jutottak vezetéshez, amit a házigazda a 62.-ben egy öngól révén egalizált –, így tavaly októberhez hasonlóan (akkor 2:2-vel zártak) ezúttal is megosztoztak a pontokon a felek.

 

Játékosunk négy meccset kipipálva várhatta a fél órával később záruló másodosztályú meccsek végét. Ő akkor még nem tudhatta (legfeljebb remélte), mi viszont utólag biztosan tudjuk, hogy „nagyon jó helyről” választotta ki ezt a két bajnokit. A Török 2.-es bajnokság csapatai közül emelt ki négyet, mégpedig olyanokat, amelyek viszonylag sokszor osztoztak meg a bajnoki pontokon korábban (27 forduló alatt 11, 10, 10, illetve 7 iksz), ráadásul ketten-ketten ekkor éppen egymás ellen léptek pályára. Ennek a ligának a mezőnyét 18 csapat alkotja, tehát egy körben 9 mérkőzést rendeznek. Az éppen aktuális, 28. fordulóban is így történt, és ebből a 9 meccsből 7 (!) zárult pontosztozkodással. Ha csak a vasárnapot nézzük, akkor azt láthatjuk, hogy mind a négy, dél után kezdődő meccs iksz lett. Szóval nem tudott volna mellé nyúlni ott. Az Adanaspor – Keciörengücü meccs 1:1 lett, míg a Menemen Bld. Spor – Istanbulspor találkozó 2:2-vel zárult. Utóbbi meccsen egyébként a hazaiak második egyenlítő gólja a 89. percben esett, így játékosunk igencsak izgulhatott a lefújás előtti időszakban. Ebből a történetből annyit nem árt elmenteni a fogadói memóriába, hogy ha majd újraindul a Török 2.-es liga, akkor érdemes rátekinteni – immár más szemmel – az olaszos jellegű bajnoki táblázatra… Visszatérve fogadónkra. A nyertes szelvényeket látva kiderül, hogy igazán jó napja lehetett, hiszen további két jó szelvénye is akadt. Az egyik egy 5-ös kötés (Eredő odds: 251,21), amelyen a fenti hatból a dél-afrikai találkozót hagyta ki, továbbá egy 4-es kötés (Eredő odds: 94,5), amelyen azon kívül még a fehérorosz kupameccs is hiányzott, illetőleg az élőben fogadott események nyereményszorzói némileg ingadoztak kissé időközben. Nyertesünk ezt így együtt nagyon jól kitalálta.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 105-ös oddsot egy NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzéshez  Honvéd - Kisvárda – kapcsolódóan érte el egy fogadónk, mégpedig élő fogadásban. Ez a bajnoki mind a két gárda szakvezetőjének életében fontos mérföldkő volt, hiszen Bódog Tamás vezetése mellet a Kisvárda ekkor nyert vendégként először bajnokit (mégpedig fölényesen, 5:1-re), míg egyes szurkolók által olykor tréfásan „Lépéscsinálónak” is hívott, az edzők számára kijelölt hely gyakori elhagyása miatt oly sokszor megbüntetett Giuseppe Sanninónak pedig ezt követően köszönték meg a ténykedését Kispesten. Ezért a magas szorzóért „Pontos végeredmény” fogadási lehetőség keretein belül kellett megfogadni a mérkőzés egy korai szakaszában a kapcsolódó kimenetelt. Az önálló fogadások között a múlt héten kerek 100-as oddsokat is találtunk. Közös bennük, hogy még a meccs kezdete előtt adták fel őket. Ilyen magas visszafizetést lehetett elérni például a LASK - Manchester Utd. EL-meccs végeredményének (0:5) „pontos” eltalálásával, illetőleg egy kolumbiai bajnokihoz – Jaguares de Cordoba - Cucuta Deportivo – kapcsolódóan is. Utóbbi esetben a „Hendikep 2:0”-s fogadási piacnál a vendégek győzelmét megnevező tipp ért ennyit. A kolumbiai bajnokság tabelláját és eddigi eredménysorát megtekintve az látszik, hogy a két igen rossz formában lévő alsóházi alakulat csatájában aratta szezonbeli első sikerét (3:0) a Cucuta…

 

A további – nem labdarúgó – események közül egy NBA kosárlabda-mérkőzéshez – Miami - Charlotte – kapcsolódó tipp kamatozott a legjobban (39-es nyereményszorzó). Itt a „Nyertes különbség” piac adta meg ennek lehetőségét. A nyertes kimenetel a „Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer” lett, miután a Charlotte meglepetésre 11 pontos különbséggel (109:98) megnyerte ezt az összecsapást. Ezzel az eshetőséggel több fogadónk is számolt. A múlt héten véget érő hosszútávú (outright) fogadások közül ezúttal egy golf torna – Arnold Palmer Invitational 2020 – győzteséhez kapcsolódó nyerő tippet emeltünk ki. A vasárnap véget érő versenyt a 28 esztendős angol Tyrrell Hatton nyerte: győzelme 20-szoros nyereményszorzóval párosult.

 

 

Ráadásként ezúttal három, kizárólag Európa Liga ihlette fogadást választottunk ki, és mutatunk be még. Az első egy Lucky 15 tipusú kombináció (fogadónk a feltett tétjének a 483,93-szeresét nyerte vissza, annak ellenére is, hogy egy tippje hibásnak bizonyult), amely „Pontos végeredmény” fogadásokra épül. Fogadónk a 18:55-kor kezdődő E. Frankfurt - Basel találkozó alakulását követhette figyelemmel – erre a nyolcaddöntőre élőben fogadott –, amely találkozó rögvest mellé betársított még három, este 21:00 órás kezdésűt is. Nyertesünk valószínűleg bosszankodhatott amiatt, hogy bár három esetben tökéletes tippet adott, sőt a negyediknél – Olympiakosz - Wolverhampton – is tippjével vélelmezte a később bekövetkezett döntetlent, ám ő két gólváltást remélt, míg csapatok csak 1:1-re végeztek.

 

 

Labdarúgás

EL

Rangers - Leverkusen

Pontos végeredmény

Leverkusen 3:1

15,00

Labdarúgás

EL

Wolfsburg - Sahtar Doneck

Pontos végeredmény

Sahtar Doneck 2:1

12,75

Labdarúgás

EL

E. Frankfurt - Basel

Pontos végeredmény

Basel 3:0

32,00

Labdarúgás

EL

Olympiakosz - Wolverhampton

Pontos végeredmény

Döntetlen 2:2

16,00

 

 

A második egy Trixie tipusú kombináció (itt a kockáztatott tét 180-szeresét nyerte vissza játékosunk, pedig egy hibát ő is vétett), amelynél a „Pontos eredmény - 1. félidő / Végeredmény” fogadási lehetőséggel variálta meg tippjeit egy játékosunk. Két esetben eltalálta a mérkőzés alakulásának a menetét, viszont a Rangers – Leverkusen összecsapásnál rossz tippet adott, miután ez a meccs 0:1-es félidő után 3:1-es német sikerrel végződött. Ez a nyertesünk – csakúgy mint heti rekorder szelvényünk megalkotója – bele vitt még egy csavart tippjei megjátszásába, méghozzá a következő módon: játékba küldött még egy szelvényt, amelyen kétesélyes tippként megfogadta azt, hogy a Sahtar nem fog kikapni, emellett igent mondott arra a fogadási kérdésre, hogy mind a két csapat szerez majd gólt a görög-angol párharcban, továbbá a Rangers meccsénél az „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt” fogadási lehetőség azon kimenetelét választotta, amely szerint lesz gólváltás a meccsen, ám végül a németek örülnek majd. Itt mind a három meccs esetében egyeztek a gondolatai a bekövetkezett történésekkel. Ezzel a fogadásával 19,49-szeresen kapta vissza a befektetett pénzét, amolyan ügyességi vigaszdíjként.

 

 

Labdarúgás

EL

Wolfsburg - Sahtar Doneck

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Sahtar Doneck 1:0/Sahtar Doneck 2:1

48,00

Labdarúgás

EL

Olympiakosz - Wolverhampton

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Döntetlen 0:0/Döntetlen 1:1

15,00

Labdarúgás

EL

Rangers - Leverkusen

Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

Döntetlen 0:0/Leverkusen 2:0

30,00

 

 

A harmadik egy 2-es kötés (Eredő odds: 262,5), amelyben egy újabb fogadási lehetőség került képbe a második számú európai klubfutball kapcsán. Ez a fogadás a mérkőzések ideje alatt (tehát élőben) érkezett be és egy újabb bizonyítéka annak, hogy a hendikep fogadásokkal is milyen szép nagy összeghez lehet jutni figyelve, elemezve az egyes összecsapások kezdeti történéseit. Reméljük, hogy mihamarabb lesz erre újra lehetőség…

 

 

Labdarúgás

EL

LASK - Manchester Utd.

Hendikep 3:0

Manchester Utd.

12,50

Labdarúgás

EL

E. Frankfurt - Basel

Hendikep 2:0

Basel

21,00

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők