Jó ötlet: ezúttal öt jó tipp lett kissé még felturbózva

Ezúttal a 2020. június 15. és június 21. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 2 767,64 lett − az alábbi 5-ös kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Dortmund - Mainz

1X2

Mainz

9,50

Labdarúgás

Cseh 2.

Vitkovice - Usti nad Labem

1X2

Vitkovice

6,75

Labdarúgás

Dán bajnokság

Midtjylland - Bröndby

1X2

Döntetlen

4,15

Labdarúgás

Cseh 2.

Varnsdorf - Vysehrad

1X2

Döntetlen

3,25

Labdarúgás

Svéd bajnokság

Häcken - FF Malmö

1X2

Döntetlen

3,20

 

 

Ezúttal szerda, illetve csütörtök esti eseményekből állt össze heti rekorder szelvényünk. Egészen pontosan rekorder szelvényeink, miután nyertesünk bízva tippjeiben kétszer is játékba küldte remekművét a mérkőzések megkezdését megelőzően. Ennek révén tehát kétszer is több mint kétezerhétszázszorosan sokszorozta meg feltett tétjét. De itt még nincs vége a jó momentumoknak, ugyanis ugyanezeket a tippeket egy 4/5-ös, illetve 2/5-ös kombinációt is feladta fogadónk: előbbi esetben 616,94-szeresen, míg utóbbiban 27,35-szorosan kapta vissza a kockáztatott pénzét. Mint az látható, játékosunk valamennyi esetben hagyományos (1X2) fogadási piac keretében adta meg tippjeit. A jelzett első napon két meglepetés eredményt talált telibe, majd másnapiak közül három pontosztozkodással véget érő bajnokit rendelt ezek mellé. Nézzük a további részleteket.

 

A 9,50-es nyertes odds jelzi, hogy a nyerő ötösből a legnagyobb meglepetés a Bundesliga 1.-es meccs hozta. Ezen a találkozón a bajnoki tabella második helyén záró Dortmund kikapott az akkor még az életéért küzdő (az élvonalbeli tagságának meghosszabbításáért foggal-körömmel harcoló) Mainztól. Ennek a botlásnak túl sok előjele nem volt, hiszen az újrakezdés óta a sárga-feketék korábban csak az éllovas Bayern elleni meccsüket veszítették el (0:1), ezen felül gólt is csupán egyet kaptak – a Padernborn ellen 6:1-re megnyert összecsapáson −, ám ezen a bajnokin a mainziak 2:0-ra mégis felülmúlták a „teljes fegyverzetben” felálló – a kezdőben ott volt Haaland, Sancho és T. Hazard is − vetélytársukat. Ugyan Szalai Ádám csapata legutóbbi idegenbeli meccsén Frankfurtban győzött 2:0-ra, ám az erre az összecsapásra beérkezett tippekből az látszik, hogy még ennek ellenére sem sokan bíztak abban, hogy ezúttal is remekelni fog. Nem tudhatjuk meg soha, hogy miért, de heti rekorder szelvényünk gazdája is a kevesek közé tartozott. Az ok például lehet az, hogy emlékezett a két fél legutóbbi csatájára, és annak eredményére: 2020 elején egy felkészülési meccsen Marbellán hasonló eredménnyel zártak, mint most. A szelvényen szereplő másik szerdai meccsen a cseh másodosztályban reménytelenül utolsó Vitkovice fogadott egy középmezőnyben lavírozó ellenfelet. A sereghajtó a szezon első 23 fordulójában csupán két fellépését nyerte meg, és döntetlent is mindössze négyet játszott, de erre a meccsre nagyon felszívta magát és 3:1-re nyert. Jól mutatja a győzelem bravúr jellegét, hogy ezt az összecsapást megelőzően, illetőleg utána is egyaránt 4:0-ra veszítette el aktuális bajnokiját. Fogadónk tehát nagyon jó érzékkel fogadott ritka győztes meccseik egyikére. Jutalma 6,75-ös nyereményszorzó.

 

A jelzett csütörtöki pontosztozkodások sorát egy Cseh 2.-es meccs nyitotta. A Varnsdorf – Vysehrad találkozó résztvevőiben az a közös, hogy egyaránt az alsóházban vergődnek, így nagyon rá vannak szorulva minden egyes pontra. 46 percnyi játékot követően úgy tűnt, hogy a házigazdának ezúttal egy sem jut – ekkor már 0:2 volt az állás −, ám végül sikerült egalizálnia az állást, így most sem áll kiesőhelyen. Erre a párharcra nem mondhatjuk, hogy gyakoriak rajtuk a pontosztozkodások, hiszen ezt megelőzően 2009-ben ikszeltek (1:1), igaz azóta gyakorta más osztályban szerepeltek. Időben ezt követően a svéd bajnoki következett a sorban, amelynél viszont találtunk okot az X bejelölésére. A Häcken és az FF Malmö e találkozót megelőző utolsó három bajnokija egyaránt 1:1-gyel zárult, csakúgy, mint ez. Ez a két gárda a nemrégiben kezdődött svéd bajnokságban „szórja” az ikszeket: a FF Malmőnek egy siker mellet két döntetlenje van, míg a a Häcken minden eddigi meccse pontosztozkodással zárult. Azok számára, akik szívesen tippelnek X-re, ezúton is ajánljuk figyelmébe a folytatásban mind a két felet… A fogadásban helyet kapó dán bajnoki nyertes szorzójából (4,15) látszik, hogy ezúttal nem egy átlagos eredmény hozadéka. A dán élvonal alapszakaszának végén a Midtjylland 9 pontos előnnyel ált a tabella élén, a 26 fellépéséből 21-et nyert meg és csupán kettőt adott döntetlenre. A rájátszásban ilyen előzmény után találkozott a Bröndbyvel, amely a bajnokság első részében 23 ponttal maradt el tőle (13-3-10), ám ezúttal nem tudta legyőzni – 0:0-val zártak. Ilyen előzmények után ezt az ikszet is nevezhetjük egy igen bátor tippnek, amely az előzőekben bemutatott másik négy társaságában busás nyereményhez juttatta fogadónkat.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 150-os oddsot ezúttal egy spanyol bajnokihoz – Osasuna - Atl. Madrid – kapcsolódóan érte el egy fogadónk, mégpedig élő fogadás keretében feladott tippjének köszönhetően. A fővárosiak 5 gólt szerezve (Joao Felix 27’ és 56’, M. Llorente 79’, A. Morata 82’, Y. Carrasco 88’) nyerték meg ezt az összecsapást − miközben egyet sem kaptak −, ami rekordnak számít tőlük ebben a szezonban. Nyertesünk Pontos végeredményként fogadott 5:0-s sikerükre a találkozó egy korai szakaszában. Mint az a szurkolói többség számára talán ismert, a Matracosok már évek óta inkább jó védekezésükkel hívják fel magukra a figyelmet, mint gólzáporos meccseikkel. Az idény során a bajnokságban például négy lőtt gólig egyszer sem jutottak el még, háromig is mindössze háromszor, mindannyiszor házigazdaként. Vitán felül megérdemelt tehát a kiütéses idegenbeli siker „pontos” eltalálásáért ez az igazán parádés szorzó. Ebben a rangsorban a 2. helyen egy bolgár bajnokira − CSZKA Szófia - Levszki Szófia – adott tipp  végzett (125-ös nyereményszorzó), amelyen szintén a 88’ percben esett az utolsó találat, amellyel a CSZKA pontot mentett a végül 3:3-mal zárult szófiai rangadón. Ebben az esetben is élőben fogadva sikerült telibe találnia valakinek a számszerű végeredményt. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán holtverseny alakult ki. Egyaránt 100-as szorzót ért a Kolubara Lazarevac - Zlatibor Cajetina Szerb 2.-es bajnoki kapcsán egy előzetesen feladott „Döntetlen 0:0 / Zlatibor Cajetina 2:1” kimenetelre szóló tipp a Pontos eredmény - 1. félidő / Végeredmény piacnál, csakúgy, mint a Tajvani női kosárlabda bajnokság egy párharcához − Chunghwa Telecom - Taiwan Power – kapcsolódóan megtett „Kevesebb, mint 100,5” kimenetelhez tartozó, a Pontszám tartomány (rendes játékidő) fogadási lehetőségnél. Ez utóbbi mérkőzés a 3. helyért vívott párharc első csatája volt, és mindössze 95 pontot hozott. A találkozót a Chunghwa nyerte meg 52:43-ra (18:7, 13:15, 13:12, 8:9). Ennek a kimenetelnek a bekövetkezésére ketten gondoltak − pontosabban ketten fogadták meg −, egyaránt még a kezdését megelőzően. Annyit feltétlenül érdemes megjegyezni, hogy a labdarúgáson kívüli sportágak eseményei esetében viszonylag ritkán tudunk ennyire magas szorzót feljegyezni 1-es kötésben. Most meg ugye mindjárt kettő is volt belőle.

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást választottunk ki. Az első egy 8-os kötés (Eredő odds: 1 449,55), amelyben nyertesünk sok gólt hozó mérkőzéseket keresett (és talált) az aktuálisan elérhető fogadási kínálatban. A gólszámhatárokra koncentrált, hét esetben a 3,5, míg a nyolcadikban a 2,5 volt a középérték. Amennyiben fogadónk még egy kicsit merészebb tippet adott volna – a Puskás Akadémia – Paks bajnokinál is 3,5 feletti gólszámra fogad −, akkor még magasabbra juthatott volna, hiszen ezen a meccsen is megszületett az ennél a fogadási piacnál minimálisan elvárt, legalább négy találat (3:1 lett a vége).

 

 

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Schalke - Wolfsburg

Gólszám 3,5

Több, mint 3,5

2,90

Labdarúgás

Norvég bajnokság

Sandefjord - Start

Gólszám 3,5

Több, mint 3,5

2,75

Labdarúgás

Osztrák 2.

Lafnitz - FAC Wien

Gólszám 3,5

Több, mint 3,5

2,70

Labdarúgás

Norvég bajnokság

Kristiansund - Aalesund

Gólszám 3,5

Több, mint 3,5

2,65

Labdarúgás

Fehérorosz bajnokság

Dinamo Breszt - Gorodeja

Gólszám 3,5

Több, mint 3,5

2,35

Labdarúgás

Szlovák bajnokság, felsőház

Zilina - Slovan Bratislava

Gólszám 3,5

Több, mint 3,5

2,35

Labdarúgás

Bundesliga 2.

Darmstadt - Wehen

Gólszám 3,5

Több, mint 3,5

2,30

Labdarúgás

NB I

Puskás Akadémia - Paks

Gólszám 2,5

Több, mint 2,5

2,00

 

 

A második választásunk egy 5-ös kötés (Eredő odds: 637,14), amelyben egy másik gólszám fogadási lehetőség − Gólszám (pontosan) − kizárólagossága mellett született figyelemre méltó eredmény. A nyerést nem befolyásolta, de mind az öt mérkőzés esetében csak a mérkőző felek egyike talált be. Az első három esetben a házigazda, míg az utolsó kettőben a vendégként feltüntetett résztvevő szerzett pontosan annyi gólt, mint amennyit a nyertesünk tippjeivel várt.

 

 

Labdarúgás

Bundesliga 2.

Bielefeld - Darmstadt

Gólszám (pontosan)

1

5,00

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Real Madrid - Valencia

Gólszám (pontosan)

3

3,90

Labdarúgás

Portugál bajnokság

Sporting CP - Tondela

Gólszám (pontosan)

2

3,40

Labdarúgás

Angol Liga 2.

Northampton - Cheltenham

Gólszám (pontosan)

2

3,10

Labdarúgás

Spanyol 2.

Alcorcon - Sp. Gijón

Gólszám (pontosan)

2

3,10

 

 

A harmadik választásunk egy 20-as kötés (Eredő odds: 223,54), amelyben nagyszerűen egészítik ki egymást a fogadási ajánlatban jelenleg elérhető bajnokságok mérkőzéseire szóló papírforma – 1,15 és 1,54 közötti szorzót érő − tippek. Tíz esetben hagyományos (1X2), hétszer kétesélyes, további háromszor pedig − amolyan színezésként − egyéb kiegészítő jellegű fogadási lehetőségre szóló tippek hozták meg a sikert nyertesünk számára. A hosszú, sporteseményekben szegényes időszak után jó végre látni egy olyan (nyertes) magas kötésszámú fogadást, amelyben ismert, népszerű labdarúgócsapatok nevei sorakoznak.

 

 

Labdarúgás

Cseh bajnokság

Olomouc - Plzen

1X2

Plzen

1,54

Labdarúgás

Osztrák bajnokság, felsőház

Salzburg - LASK

1X2

Salzburg

1,54

Labdarúgás

Osztrák bajnokság, felsőház

Rapid Wien - Wolfsberg

Mindkét csapat szerez gólt

Igen

1,50

Labdarúgás

NB I

Debrecen - Puskás Akadémia

Kétesély

Döntetlen vagy Puskás Akadémia

1,46

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Bayern München - Mönchengladbach

1X2

Bayern München

1,40

Labdarúgás

Olasz Kupa

Napoli - Internazionale

Ki jut tovább?

Napoli

1,40

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Düsseldorf - Dortmund

1X2

Dortmund

1,38

Labdarúgás

NB I

FTC - Kisvárda

1X2

FTC

1,33

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Ath. Bilbao - Atl. Madrid

Kétesély

Döntetlen vagy Atl. Madrid

1,32

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Mallorca - Barcelona

1X2

Barcelona

1,30

Labdarúgás

Fehérorosz bajnokság

BATE Boriszov - Sahtar Szoligorszk

Kétesély

BATE Boriszov vagy Döntetlen

1,28

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Real Madrid - Eibar

1X2

Real Madrid

1,26

Labdarúgás

Szerb bajnokság

Partizan Belgrád - Cukaricki

1X2

Partizan Belgrád

1,25

Labdarúgás

Görög bajnokság, felsőház

Olympiakosz - Arisz

1X2

Olympiakosz

1,23

Labdarúgás

Török bajnokság

Istanbul Basaksehir - Alanyaspor

Kétesély

Istanbul Basaksehir vagy Döntetlen

1,23

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Wolfsburg - Freiburg

Kétesély

Wolfsburg vagy Döntetlen

1,20

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Real Sociedad - Osasuna

Kétesély

Real Sociedad vagy Döntetlen

1,20

Labdarúgás

NB I

Fehérvár - Újpest

Kétesély

Fehérvár vagy Döntetlen

1,19

Labdarúgás

Bundesliga 1.

Schalke - Leverkusen

Hendikep 0:1

Leverkusen

1,16

Labdarúgás

Cseh bajnokság

Slavia Praha - Zlín

1X2

Slavia Praha

1,15

 

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők